16 izjemnih modelov savn za dom

Oblika savne Polisem Katharsys modra

Ali sanjate o zanimivih Oblikovanje savn v svojih štirih stenah? Zakaj ne! Uresničite te sanje in uživajte v majhni wellness oazi doma. Ko je zunaj hladno in neprijetno, iščeš toplino hiše. Savne so že stoletja priljubljena mesta za sprostitev in počitek. Najnovejši modeli delujejo brez težav in jih je mogoče postaviti v katero koli sobo.

Klasične nordijske savne

Finske savne-klasični Tylo

Savne podpirajo zdravje s prepletom hladnega in vročega. Toplota sprošča mišice in spodbuja prekrvavitev. To telo močno utrdi. Tradicionalne finske savne so vedno trendovske in funkcionalne. Ponujajo popolno sprostitev pri 80 in 90 stopinjah ter suh zrak. Proizvajalec savne Klafi ponuja tako klasične kot sodobne modele za dom. Najboljša sprostitev je za steklenimi vrati. Ergonomski projekti so že osvojili zlato na IF Design Awards. Struktura savna je v glavnem iz stekla, aluminija, jekla in lesa.

Konvencionalni in sodobni elementi oblikovanja savn

Zunanjost bioritma Klafs Saunadesign

Oblikovanje na spodnji sliki je ustvaril Effegibi. Tradicionalni elementi, kot so prijetne klopi iz cedre, so združeni s sodobnimi elementi – na primer s steklenimi vrati brez okvirja podjetja Sky Decorative Oblikovanje savn. Uživajte v več savnah v razkošnem ambientu. 2-3 od njih, ki trajajo največ 10-15 minut, z vmesnimi počitki prispevajo k najboljšemu okrevanju.

Oblikovalske inovacije

Ideje za kopalniško opremljanje-Effegibi

the Oblikovanje savn dandanes je že postal oblikovalski objekt. Proizvajalci savne imajo radi Effegibi ustvarjajo ustvarjalne, prostorsko varčne in inovativne zasnove bivalnih okolij.

Infrardeče kabine

Infrardeča kabina Sunlighten Design

Infrardeča kabina je alternativa finski Savne. Njihovo ogrevanje deluje na infrardeči osnovi. Infrardeča savna ima nekaj prednosti v primerjavi s parno savno ali tradicionalnimi savnami, ima hiter koristen učinek po nekaj minutah. Sodobne infrardeče kabine Sunlighten ne sproščajo le mišic, znižujejo krvni tlak, merijo utrip in spodbujajo porabo kalorij. Najmodernejši lahko prepreči tudi nekatere težave s kožo. Kot vedno imajo Sunlighten raje naravne materiale – kanadsko cedro, lipo ali tikovino.

Dodatni elementi oblikovanja luksuznih savn

Stekleni savni klafs Hi Tech

Vgradne luči in talno gretje ustvarjajo sproščujoče, nežno vzdušje. Hi-tech Oblikovanje savn pustite, da se temperatura po želji prilagodi. Ponujajo tudi možnost poslušanja FM radia in CD predvajalnika, vključeni so tudi ti zvok in vibracije ter možnosti armona in barvne terapije.

Visokotehnološke inovacije – Oblikovalni projekt Kung

Savna design-Kung Spa Wellness

Italijanski proizvajalec Deva preseneča z izvirnostjo in ustvarjalnostjo. Njegovi projekti lesene savne so estetski in funkcionalni ter zagotavljajo popolno zdraviliško doživetje doma. Amerec po drugi strani oblikuje terapevtske infrardeče savne za šport in terapijo.

Domači spa in wellness

Domači spa-wellness jacuzzi Sascha Design

Jacuzzi Sascha in Spas Wellness ponujajo neverjetne ponudbe za vso wellness opremo iz lesa, stekla, jekla in smole – hamam, rimsko kopel, dišečo prho z LED lučmi, notranje klopi in blazinico z zaslonom na dotik na stenski plošči in drugo.

Popolna oprema za domače zdravilišče

Jacuzzi Sasha-Home Spa Design

Projekt parne savne za doma Tylo

Spa Tylo Vital Wellness

Infrardeča kabina Deva – primerna za vsako sobo

Infrardeča kabina Deva

Vrtna savna iz Kad – v obliki valja

Savne za Badebotti na dvorišču

Oblikovanje Klafs v notranjosti – ultra moderno oblikovanje

Notranjost Klafs Biorhythm

Parna kopel Klafs Charisma

Klafs Parna kopel Charisma Design

Ideje za pohištvo iz Polisem – moderna notranjost

Notranje oblikovanje Polisem

Idealna standardna zasnova Ideje za notranjo opremo – kompaktna kabina

Idealna standardna parna soba s tuš kabino Tris

Ideje za notranjo opremo v italijanskem slogu Cubit

Italijanska notranjost Elle Design