5 ustvarjalnih idej za otroške sobe – srčkan dizajn za dve deklici

luštne ideje za okrasitev vrtca

Ponujamo vam 5 ustvarjalnih Ideje za vrtec, ki bo predstavil dvema deklicama prihranek prostora in ljubek dizajn. Izberite barve in razporedite razpoložljivi prostor, tako da bo imel vsak otrok svoje kraljestvo.

Ideje za otroške sobe – ljubka dekliška soba v modri barvi

Vrtčka barva rože

Pohištvo, ki prihrani prostor – ideje za otroško sobo

Organizirajte vrtec

Distribucija otroške sobe

Vrtec-dve dekleti, bratje in sestre

Prvi Ideje za vrtec za dve dekleti ponudite alternativo za majhne sobe. V tem primeru je otroška soba natanko 12,9 kvadratnih metrov. Otroške posteljice delijo majhna nočna omarica in tik pred oknom je bila velika miza z dovolj prostora za dva otroka. Stenske police nad posteljo ponujajo alternativo, ki prihrani prostor, medtem ko omara / št. 3 na skici / zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje oblačil, posteljnine in večjih igrač. Glavna barva je bela in je bila osvežena z modro-zelenimi cvetovi in ​​poudarki.

Ideje za dekliške sobe z rdečimi poudarki

ljubka rdeča deklica

Pohištvo v vrtcu

Dekle rdeča okrasna miza stol križne noge

Skica iz vrtca

Skica dekleta iz vrtca

Druga varianta za prikupno otroško sobo za dve deklici je okrašena z zanimivimi stenskimi okraski – pravljični motivi in ​​junaki ustvarjajo veselo vzdušje in vzbudijo otroško domišljijo. Rdeča preproga sredi sobe postavlja poudarke in pritegne pozornost. Majhne police za knjige in škatle za igrače ponujajo dovolj prostora za shranjevanje. Pisalna miza, podobna prejšnji zasnovi, je namenjena dvema dekletoma.

Podstrešna postelja v otroški sobi – alternativa, ki prihrani prostor

luštna ideja oblikovanja vrtca-roza barve

 Zložljivi stoli prihranijo prostor

Namizni stenski regalni sistem

Roza vrtec za dve deklici

roza distribucija sob za dekleta

Ta srčkan roza vrtec so osvežile pisane zavese s cvetjem. Udoben stolček, prav tako v roza barvi, ponuja sedeže za igranje. Rožnata svetilka iz papirja dopolnjuje celoten videz. Soba je še vedno dokaz, kako lahko majhne sobe naredite večje. Zložljivi stoli so še ena praktična varianta, ki prihrani prostor. Bolj sladko Ideje za vrtec najdete spodaj:

Otroška soba in otroška soba v enem

roza stenski trakovi v vrtcu

Otroška posteljica v roza barvi

Deklica iz vrtca

Distribucija otroške sobe

Ideje za vrtec dva otroka

Če želite opremiti vrtec za dojenčka in deklico, morate poskrbeti, da ima vsak otrok svoj zasebni prostor. Starejši otrok bo potreboval prostor za igro in mizo, medtem ko se bo otrok najbolje počutil v bližini okna.

Ideje za otroške sobe – oranžno -rjave barve

Jaslice-oranžne zavese metulj preproga

Oranžna klop z oblazinjenjem

Majhna klopca v vrtcu

Oblikujte otroško sobo za 2 osebi

Otroška soba 2 brata in sestre

Zadnja možnost je opremljena z udobnim belim lesenim pohištvom. Barvne poudarke določajo oranžne zavese. Sveže in prijetno – ljubka otroška soba za dekleta.