Tommy Lees 24 tatueringar och deras betydelser

Thomas Lee Bass är en amerikansk musiker och grundare av heavy metal -bandet, Mötley Crüe. Thomas har varit bandets långvariga trummis och har också arbetat som soloartist. Han grundade också rap-metalbandet, Methods of Mayhem. Tommys kropp är full av många intressanta tatueringar. Låt oss se vad det är och utforska innebörden bakom dem.

Tommy Lee

Ansikts tatueringar

1. Stjärntatuering

Innehåll (Klicka för att hoppa)

 • 1. Stjärntatuering
 • 2. Kvinnatatuering
 • 3. Läppstiftstatuering
 • 4. Lejontatueringar
 • 5. Mayhem Tattoo
 • 6. Om och Lotus tatueringar
 • 7. Tribal tatuering
 • 8. Pojke och flicka tatuering
 • 9. Cheetah Tattoo
 • 10. Blad- och vinstockstatueringar
 • 11. Skelett tatuering
 • 12. Blomma, bult och kinesiska tatueringar
 • 13. Fisktatueringar
 • 14. Rock- och blomstertatueringar
 • 15. Namn tatueringar
 • 16. Stjärntatueringar
 • 17. Virvel tatuering
 • 18. Diamanttatuering
 • 19. Linjetatuering
 • 20. Flamingotatuering
 • 21. Band Tattoo
 • 22. Flickatatuering
 • 23. Tatuering med blommönster
 • 24. Design Tattoo

Tatuering: Den vänstra sidan av Tommys ansikte, till vänster på ögat innehåller en tatuering av en stjärna tatuerad på den. Det finns små stjärnor tatuerade runt den större också.

Hals tatueringar

2. Kvinnatatuering

Tatuering: Musikerhalsens högra sida innehåller en tatuering av en silhuett av en kvinna som ligger ner. Silhuetten är också omgiven av lågor.

3. Läppstiftstatuering

Tatuering: Den vänstra sidan av Tommys hals innehåller en tatuering av ett kyssmärke på den med rött och rosa bläck.

Brösttatueringar

4. Lejontatueringar

Tatuering: Båda sidan av bröstet innehåller en stor tatuering av ansiktet på ett lejon utfört i stamdesign på den. Båda lejonen vetter mot varandra.

Menande: Lee fick dessa lejon tatuerade på bröstet eftersom de är en symbol för styrka, seger och maskulinitet.

Mage tatueringar

5. Mayhem Tattoo

Tatuering: I mitten av Tommys mage finns ordet “MAYHEM” tatuerat.

Menande: Ordet “Mayhem” representerar namnet på rap-metalbandet som han hittade, kallat Methods of Mayhem.

6. Om och Lotus tatueringar

Tatuering: Den nedre delen av hans mage, under hans navel, innehåller en tatuering av den hinduiska symbolen för Om. Det finns en tatuering av en lotusblomma precis under Om -symbolen på magen också.

Menande: Om -symbolen kommer från den hinduiska religionen och är en psalm som representerar kärnan i allt levande och universums ljud eller sång. Lotusblomman är en symbol för uthålliga svårigheter och kamp eftersom det är en blomma som blommar även i lera. Det är också en symbol för återfödelse.

Ryggtatueringar

7. Tribal tatuering

Tatuering: Musikerns baksida är täckt av en stor tribal designtatuering. Vardera sidan av ryggen innehåller en stamdesign tatuerad på den som representerar vingar. Det finns en mindre stamdesign tatuerad i mitten av hans övre rygg också.

Menande: Vingar är en symbol för frihet och fri vilja, varför Tommy fick denna tatuering av oansenliga vingar dolda av ett stammönster på ryggen.

Tatueringar med höger arm

8. Pojke och flicka tatuering

Tatuering: Tommys högra axel innehåller en liten tatuering av en pojke som håller en tjej nära sig själv. De omges av mindre tatueringar av linjer och små mönster som fyller hans axel.

9. Cheetah Tattoo

Tatuering: Den högra överarmen och nästan hela hans underarm är täckt av en stor tatuering av en gepard som kryper nedåt.

Menande: Geparden är en symbol för smidighet och förförelse, vilket är anledningen till att Tommy fick den på kroppen när han anser sig vara en damman.

10. Blad- och vinstockstatueringar

Tatuering: Tommys högra bicep och insidan av hans högra underarm är täckt av tatueringar från en djungelscen bestående av löv och vinstockar.

Menande: Tommy fick denna tatuering eftersom den fungerar som bakgrund för tatueringen av geparden på armen.

11. Skelett tatuering

Tatuering: Den nedre sidan av hans högra underarm innehåller en stor tatuering av huvudet på ett skelett med en stor hatt på huvudet med blå ögon och en blå tunga. Tatueringens bakgrund görs från blå vågor som täcker resten av hans ärm.

Tatueringar på vänster arm

12. Blomma, bult och kinesiska tatueringar

Tatuering: Musikerns vänstra axel innehåller en stor tatuering av en kinesisk symbol på den. Den innehåller också tatueringar av blommor på sidorna tillsammans med vinstockar. Det finns också en blixt tatuerad på axeln tillsammans med orden “MOTLEY CRUE” tatuerad på den.

Menande: Namnet “MOTLEY CRUE” är namnet på bandet som Tommy hittade.

13. Fisktatueringar

Tatuering: Den övre delen av Tommys vänstra arm innehåller en stor tatuering av en fisk på den tillsammans med tre kinesiska tecken tatuerade under den. Den nedre sidan av hans vänstra underarm innehåller också en fisk tatuerad på den.

Menande: Båda fiskarna är faktiskt Koi -fisk från den kinesiska kulturen. Tommy fick denna tatuering eftersom de är en symbol för självständighet och lycka till.

14. Rock- och blommatatueringar

Tatuering: Insidan av hans vänstra underarm tillsammans med bakgrunden av hans vänstra arm är täckt av tatueringar av stenar, vinstockar och blommor för att fylla utrymmena.

15. Namn tatueringar

Tatuering: På ovansidan av båda Tommys handleder finns ett tatuerat namn. Den högra innehåller namnet “DYLAN” och den vänstra innehåller namnet “BRANDON” tatuerat på dem.

Menande: Detta är namnen på hans söner. Tommy fick dessa tatueringar för att visa sin kärlek till sina söner, Dylan Jagger Lee och Brandon Thomas Lee.

Handtatueringar

16. Stjärntatueringar

Tatuering: Musikerns båda händer innehåller en tatuering av en stjärna tatuerad nära tummen.

17. Virvel tatuering

Tatuering: Tommys högra pekfinger innehåller virveldesigner tatuerade på den i form av en ring.

18. Diamanttatuering

Tatuering: Hans vänstra pekfinger innehåller en liknande ringtatuering bildad av diamanter.

19. Linjetatuering

Tatuering: Övre sidan av hans vänstra hand innehåller en tatuering med fem parallella linjer på den.

20. Flamingotatuering

Tatuering: Sidan på hans högra hand innehåller en liten tatuering av en flamingofågel på den.

Tatueringar på vänster ben

21. Band Tattoo

Tatuering: Tommys vänstra lår innehåller en tatuering i form av ett band lindat runt det som bildas av små tatueringar av geometriska former, ansikten och olika symboler.

22. Flickatatuering

Tatuering: Utsidan av musikerns vänstra ben innehåller en stor tatuering av en naken tjej på den. Tommy fick denna tatuering redan 2008 och det har sällan visat det efter att det var klart.

23. Tatuering med blommönster

Tatuering: Det finns ett litet blommönster tatuerat på insidan av Tommys vänstra ben, precis ovanför fotleden.

Tatueringar på höger ben

24. Design Tattoo

Tatuering: Yttre sidan av hans högra lår och höft är täckt av en av de största tatueringarna i hans kropp. Den innehåller en tatuering av en stor örn på höften, som sitter på en gren, som kommer från en trädbark som kommer från hans lår.

Menande: Tommy fick denna tatuering för att visa sin kärlek till landet han föddes i, Grekland och landet som han växte upp och nu bor i, Amerika. I Grekland anses örnen vara en symbol för virilitet och styrka och det är också symbolen för den amerikanska kulturen, varför Tommy bestämde sig för att få denna tatuering på kroppen för att visa sin kärlek till båda nationerna.