Jerome Boatengs 21 tatueringar och deras betydelser

Jérôme Agyenim Boateng populärt känd som Jerome Boateng är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar för Bayern München och Tysklands landslag som försvarare. Han skrev på för Hamburger SV och kunde göra sig själv till en viktig del av laget genom att hjälpa dem nå två gånger kl UEFA Europa League semifinal. Men innan han började på Hertha BSC 2002 var han en del av ungdomslag i Tennis Borussia Berlin. Han har varit en del av det tyska landslaget sedan 2009. Jerome Boateng är ett vansinnigt fan av att få flera bläck på kroppen. Han hävdar att han har ägnat hela sin kropp åt sina bläck. Låt oss lära känna vikten och betydelsen av hans flera tatueringar.

Jeroma Boateng

Jag har en mjuk plats för tatueringar men jag tatuerar bara ingenting på min kropp. Jag tatuerar bara saker som har en speciell betydelse för mig, säger Jerome.

1. ‘Agyenim’ tatuering

Jerome Boateng mellannamn tatuering

Tatuering: Jerome har en fläck med bläck som visar “Agyenim” skriven på sin högra underarm. Agyenim är hans andra namn.

2. ‘Trust Tro’ -tatuering

Se detta inlägg på Instagram

Ny tatuering 👌

Ett inlägg som delas av Jerome Boateng (@jeromeboateng) den 18 januari 2015 kl. 12:06 PST

Tatuering: Jerome har invecklade mönster som täcker båda underarmarna. Det finns dock ord ”Tro”Och”Förtroende“, “Tro” inkryckt mellan dessa mönster på hans vänstra underarm.

3. Ansikten mot hans döttrar Soley och Lamia

Jerome Boateng Daughters Porträtt Tattoo

Jerome Lamia Tattoo

 Tatuering: Jerome har två döttrar som han är väldigt förtjust i. Soley och Lamia är hans tvillingflickor som föddes till honom i mars 2011.

4. “World Cup” Tattoo

Se detta inlägg på Instagram

Till sist👌 #maracana #brazil #worldcup2014

Ett inlägg som delas av Jerome Boateng (@jeromeboateng) den 20 november 2015 kl. 12:23 PST

Tatuering: För att hedra hans lands seger, dvs Tyskland i FIFA -VM 2014, fick Jerome en tatuering i hyllningen till denna seger.

5. ‘Glada och sorgliga ansikten’ tatuering

Se detta inlägg på Instagram

🎭

Ett inlägg som delas av Jerome Boateng (@jeromeboateng) den 15 september 2016 kl. 01:21 PDT

Tatuering: De “glada och sorgliga maskerna” är tryckta på fotbollsspelarens båda ben samtidigt. Komedi- och tragedimasker representerar komedin och tragedin i teater och relaterar till grekisk tradition.

6. “Family Tree” -tatuering

Jerome Boateng Family TreeTattoo

Tatuering: Jerome har ett enormt linjärt bläck på ryggen som består av 21 namn på familjemedlemmarna. Bläcket ska ha tagit 1,5 timmar att färdigställa och gjordes av tatueraren i Sydafrika bara en dag före starten av VM 2010.

7. ”Döttrarnas namn och fotspår” -tatuering

Jerome Beoteng Daughters Footprint Tattoo

Jerome Boateng Barn Namn Tatuering

Tatuering: Jerome tvillingdöttrar Soley och Lamia som föddes i mars 2011 är Jeromes stolthet och glädje. Han har fått deras namn, fotavtryck och DOB tryckt på insidan av överarmen.

“Nu är mina två tjejer alltid med mig”, säger Jerome. “Det ger mig mer kraft på och utanför planen.”

8. ‘Eye Of Fatima’ tatuering

Jerome Eye of Fatima Tattoo

Tatuering: Jerome har bläck på övre delen av ryggen som innehåller Hamsa Ink dvs Fatimas öga, eller Hamsa Hand. Hamsa -bläcket representerar fem symboler och därmed fem fingrar. Det ger lycka, lycka, hälsa och lycka. Ögat i tatueringen är känt för att hålla ögonen på det onda och därmed hålla dem borta. Hamsa -hand är också känd som Guds hand. Fiskarna i Beotengs tatuering representerar också soltecknet på hans döttrar, dvs Fiskarna.

9. ‘GHANA’ tatuering

Jerome Boateng GHANA Tattoo

Tatuering: Det finns en tatuering av kartan över Australien tryckt på Jerome vänstra axel tillsammans med orden GHANA tatuerade i mitten av kartan.

”Tatueringen började när jag var 16 år gammal. Jag var med mina två äldre bröder och de sa idag att vi alla kommer att göra samma tatuering men berätta inte för din mamma så vi gick alla och lät tatuera våra kroppar. Det var Afrikas kontinent med Ghana inuti ”, sa han.

10. ‘Flower’ tatuering

Jerome Flower Tattoo

Tatuering: Det finns en blomma på den övre högra armen på Jerome.

11. ‘Mandala’ tatuering

Jerome Boateng Mandala Tattoo

Jerome Boateng Neck Mandala Tattoo

Tatuering: Jerome har en enorm mandalatatuering på halsen som går ner till huvudet.

Menande: Det gjordes i hans favoritstudio i Berlin. Det är symboliken för balans, evighet och kvinnlighet. Tatueringen har också religiös betydelse. Det är den kompakta och fullständiga representationen av universum, solen och stjärnorna.

12. ‘Turtle’ Tattoo

Jerome Beoteng Turtle Tattoo

Tatuering: Det finns en ljusfärgad sköldpadda på fotbollsspelarens högra axel. Det är en symbol för fred, lugn och odödlighet.

13. ’Jesus and Cross’ Tattoo

Jerome Boateng Jesus och Cross Tattoo

Tatuering: Den högra underarmen av Jerome innehåller bilden av Jesus Kristus i en stående pose som täcker större delen av hans arm. Det finns också ett kors nära Kristi huvud.

Menande: Denna tatuering är en stark representation av Jeroms tro på Gud. De korsa är symbolen för Jesus Kristus själv och kristna tro.

14. ’Mary with Folded Hands’ Tattoo

Jerome Boateng Mary med vikta händer tatuering

Tatuering: Fotbollsspelarnas vänstra underarm innehåller bläck som visar Mary som viker händerna och står.

Menande: Bläcket på vänster underarm representerar Jeromes stora kärlek och tro för sin religion, det vill säga kristendomen. Det betecknar ett stort engagemang för Gud och familj, mod, uppoffring och respekt.

15. ‘Fotboll’ tatueringar

Jerome Elbow fotbollstatuering

Jerome fotboll Crown Tattoo

Tatuering: Jeroms engagemang och kärlek till fotboll framgår av de bläck som han har på kroppen. Han har två fotbollstatueringar på hans armar. Den ena är färgad på armbågen på sin högra arm medan den andra är färgad på insidan av hans högra bicep, som också har en krona på toppen av fotbollen.

16. ‘Martina and Prince’ Tattoo

Jerome Boateng Martina Prince Tattoo

Tatuering: På sin högra underarm har Jerome fått namnen på sina föräldrar inked. Martina och Prince heter hans mor och far, respektive.

17. “Tribal Flower” -design

Jerome Tribal Design Tattoo

Jerome har en tribal tatuering design inked på hans vänstra bicep.

18. ‘Bröst’ tatuering

Jerome Brösttatuering

Jerome Brösttatuering

Jerome Boateng Brösttatuering

Jerome har en enorm brösttatuering som kan ses från dessa bilder.

19. ’17 och 3 ′ Tattoo

Jerome Boateng Intricate Designs on Both Arms Tattoo

Jerome Boateng 3 Arm Tattoo

Jerome Inner Arm Tattoo

Tatuering: 17 och 3 är tryckta på Jeromes högra underarm. 3 är färgad i en stor tatuering på insidan av hans högra bicep medan 17 är färgad på handleden på hans högra hand.

20. Invecklade armdesigner

Jerome Boateng Intricate Designs on Both Arms Tattoo

21. ”Bara Gud kan rädda mig” Tatuering

Jerome Beoteng Bara Gud kan döma mig tatuering

Tatuering: Boatengs högra bicep innehåller orden som säger ”Bara Gud kan döma mig‘.