Christina Novellis fem tatueringar och deras betydelser

Christina Novelli är en brittisk låtskrivare, sångare och DJ. Hon började sin musikkarriär vid 17 års ålder och spelade in i Candy Bar Girls 2011. Hon samarbetade sedan med DJ Gareth Emery och släppte spåret, “Concrete Angel” som nådde nr 15 på Billboard. Hon har sedan dess arbetat med några låtar till och är också DJ.

Christina har några fantastiska tatueringar som täcker hennes kropp. Låt oss ta en titt på hennes bläck och betydelserna bakom dem.

1. ‘Crown and Roses’ tatuering

Tatuering: Christinas högra arm och axel har en krona tatuerad på sig. Det finns också två rosblommor tatuerade över och under kronan.

Menande: Tatueringsdesignen av en krona och en ros tillsammans representerar idén om gudomlig auktoritet, kunglig status och kärlek.

2. ‘Mic’ Tattoo

Tatuering: Den övre delen av hennes högra underarm har en tatuering av en mikrofon på sig med en ros tatuerad under den. Resten av hennes underarm är tatuerad med löv som omger hennes mikrofontatuering.

Menande: Tatueringen av mikrofonen på hennes arm representerar hennes kärlek till musik.

3. ‘Stjärnor och anteckningar’ Tatuering

Tatuering: Bladen på hennes underarm täcker det mesta men det finns stjärnor samt musiknoter tatuerade på insidan av hennes högra underarm.

4. ‘Hjärta’ tatuering

Tatuering: På insidan av Christinas vänstra underarm har ett hjärta tatuerat. Det finns också en snurrig linje runt hjärtat och ett par vingar högst upp. Några stjärnor är också tatuerade runt hela designen.

Menande: Hjärtatatueringen med vingar är en populär design som representerar din kärlek till någon förutom att visa din desperation för frihet och självständighet. Christina måste ha fått det för sin make, Tara Sirrell.

5. ‘Lion’ Tattoo

Tatuering: DJ: s vänstra axel har en tatuering i ansiktet på ett lejon.

Menande: Lejonets tatuering på hennes axel representerar styrka och mod.