Identificarea tatuajelor: tehnologia următoarei generații pentru recunoașterea identității

Cătuşe

Când imprimăm un tatuaj, trebuie să fim conștienți de faptul că acesta face parte din ceea ce suntem. Credeți sau nu, tatuajele sunt o parte importantă a identificării dvs. și în agenții precum FBI sunt una dintre cele mai importante dovezi dacă vor să vă găsească.

În afară de identificarea amprentelor digitale și a desenului feței, tatuajul este marca perfectă dacă criminalistii doresc să găsească o persoană sau mai multe persoane care aparțin unui grup (sau bandă). Să explicăm puțin cum se desfășoară acest proces, deoarece este important să fiți informat despre aceste tehnici pentru dvs. și pentru siguranța dvs..

Sisteme de identificare a tatuajelor

Există sisteme care ajută la identificarea unei persoane pe baza tatuajului ei. Acesta nu este doar un caz cu bande sau prinderea unui tip rău, ci și pentru persoanele care au fost victime, s-au pierdut sau au murit în evenimente tragice. Tatuajul face parte din trăsăturile biometrice moi și este considerat drept cea mai importantă dovadă. De ce este asta? Fiecare tatuaj este unic într-un fel și este marca modernă care face căutarea cuiva mai clară, făcând identificarea amprentelor digitale un lucru vechi.

Există un sistem numit CBIR care înseamnă recuperarea imaginilor bazate pe conținut Tattoo-ID. În spatele acestui sistem, există o bază de date uriașă cu mii de imagini cu tatuaje și munca sa este de a găsi cea mai apropiată potrivire cu tatuajul investigat. Poate vă întrebați de unde provine această bază de date?

Rețelele sociale și procesul de identificare a tatuajelor

Avem pagini precum Facebook, Instagram, mai multe aplicații mobile care pot reprezenta amenințări serioase pentru noi sau de o utilizare foarte bună. Nu este ilegal ca cineva să ne caute pentru că totul este deschis. Facem selfie-uri, adăugăm poze cu prietenii, prezentând noile noastre tatuaje și multe altele. Multimedia, în general, este cea mai mare sursă pentru definirea unei baze de date care este perfectă pentru aceste sisteme de identificare a tatuajelor. Multe agenții de aplicare a legii fac analize multimedia și combină informații sistematice care pot ajuta investigarea unui anumit caz să meargă mai departe. Există atât de multe cazuri diferite în care aceste tehnici de sistem pot fi utilizate și după ce au găsit mai multe meciuri apropiate, agenții continuă să facă cercetarea manual.

Tehnici de dezidentificare

Este foarte important să rețineți că există reguli de confidențialitate, chiar dacă sistemul caută în multe poze de tatuaje pentru a găsi pe cineva. Înainte de a începe căutarea, imaginile publice găsite sunt păstrate în siguranță și toate informațiile din jurul lor sunt eliminate înainte de a intra în baza de date.

Când este adăugat în baza de date, singurul lucru important este să găsești un tatuaj potrivit. Există un Cod de reglementări federale care protejează toți cetățenii și numai dacă se găsește un meci sau mai multe meciuri, începe o investigație în care indică informațiile salvate necesare pentru persoana care are tatuajul potrivit..

Detectarea victimelor și criminalilor

Identitatea necunoscută

Acest lucru este foarte util, de exemplu, atunci când cazul este un John Doe sau există un jaf și criminalul poartă o mască, dar poate are un tatuaj pe gât și camera de supraveghere o poate înregistra.

Este foarte interesant de știut că cerneala tatuajului intră foarte adânc în piele și chiar și arsurile severe nu o pot distruge. Identificarea tatuajelor a fost una dintre modalitățile de identificare a victimelor din tragedia din 11 septembrie.

Uneori, când corpul victimei este găsit la multe zile după moarte, nu există nici o modalitate de a identifica bărbatul sau femeia de la amprente, dar, dacă victima are un tatuaj, baza de date software este utilizată pentru a găsi identificarea.

Aceasta nu este o căutare ușoară, de aceea identificarea tatuajelor necesită mult timp din amprentele digitale sau din identificările de potrivire a feței. Detaliile tatuajului au fost scanate și după aceea, fiecare mic detaliu este transformat matematic într-un șir digital care devine semnătura principală a tatuajului și este pregătit pentru cercetare.

Detectarea tatuajelor de grup

Aceste sisteme și aplicații pentru regăsirea tatuajelor sunt denumite programe de identificare de generație următoare. După cum ați citit până acum, să spuneți că este cu 85% mai precisă cercetarea decât alte metode care au fost utilizate anterior. Identificarea tatuajelor membrilor bandelor este una dintre cele mai importante preocupări de ce sunt făcute aceste aplicații. Majoritatea bandelor au tatuaje asortate, astfel încât poliția să le găsească mai ușor.

Există o mulțime de exemple împărțite în categorii de date, cum ar fi, de exemplu, un tatuaj de pisică poate însemna că acea persoană a fost un hoț sau două sau trei pisici pot însemna că a făcut parte dintr-o bandă. O lacrimă sau o pânză de păianjen – poate că acești oameni nu se cunosc în întreaga lume, dar de cele mai multe ori aceste două categorii definesc că acești oameni se aflau în închisoare. Uneori, prostituatele au tatuaje mici pe degete cu semnul proprietarului, ceea ce înseamnă că îi vor aparține întotdeauna. Există atât de multe tatuaje de grup, poate, în timp ce le citiți, vă puteți gândi la alte exemple, dar pentru a rezuma, aceste programe de identificare a tatuajelor sunt foarte utile. Ne păstrează în siguranță și ajută mulți oameni să găsească acolo pe cei dragi dispăruți.

Ca o nouă alternativă la trăsăturile biometrice tradiționale, sistemele de identificare a tatuajelor sunt cele mai populare în rândul secțiilor de poliție și a altor comunități de aplicare a legii de astăzi.

Articole care vă pot plăcea

  • Odihnă pentru brațe pentru tatuaje: ce să căutați atunci când cumpărați unul
  • Kituri de tatuaje rotative – Pro și contra
  • Tuburi de tatuaje de unică folosință – Tot ce trebuie să știți
  • Sursa de alimentare pentru tatuaje – 6 sfaturi despre cum să alegeți cel mai bun
  • Rame pentru mașini de tatuat – Tot ce trebuie să știți