Postează cele 77 de tatuaje ale lui Malone și semnificațiile lor

Austin Richard Post, cunoscut profesional ca Post Malone, este un cântăreț, rapper, compozitor și producător de discuri american, care a câștigat popularitate în 2015, după lansarea single-ului său de debut, „White Iverson”. Post a fost întotdeauna în centrul atenției din cauza controverselor sale, în special a declarațiilor pe care le face și consideră că există o mulțime de lupte în a fi un rapper alb. Nu numai acest lucru, dar este, de asemenea, foarte popular printre oameni pentru numărul de tatuaje pe care le-a cernelit pe corp, în special pe față, gât și brațe, dintre care majoritatea au fost cernelite de el însuși. Să citim mai departe pentru a afla mai multe detalii despre tatuajele sale controversate, împreună cu semnificațiile lor.

1. Tatuaj „Stai departe”

Tatuaj: Tatuajul „Stay Away” deasupra sprâncenei drepte.

Sens: Pe sprânceana dreaptă a lui Post Malone este inscripționat un tatuaj foarte unic care spune „Rămâi departe”. Fanii săi au început să presupună că s-ar putea să fi primit acest tatuaj pentru a îndrepta oamenii să se țină la distanță de el, dar a șters zvonurile și a spus,

„Sunt pur și simplu versuri de cântece”.

A primit acest tatuaj pentru a o enerva pe mama sa. Într-un interviu, a spus el,

„Am vrut doar, nu știu, să o supăr pe mama mea. Știu că este supărată, dar te iubesc atât de mult, mamă. Ești cel mai bun. Îmi pare rău.”

2. Tatuaj „Întotdeauna obosit”

Tatuaj: Tatuaj „întotdeauna obosit” sub ochi.

Sens: Malone a primit textul „Întotdeauna obosit” cernelit sub ochi. La Wireless Festival, în iulie 2018, Malone a explicat motivul pentru care s-a făcut acest tatuaj. El a spus,

„Am încercat să fac ceva care are relativ aceeași lungime a literelor (sub fiecare ochi), dar cred că întotdeauna sunt mai multe litere decât obosit … dar eram obosit, așa că nu mi-am dat seama.”

3. Tatuaj „Sârmă ghimpată”

Tatuaj: Tatuaj „Sârmă ghimpată” pe porțiunea superioară a frunții.

Sens: Post Malone a pus sârmă ghimpată în partea superioară a frunții. Mulți oameni au speculat că acel Post suferea de probleme de sănătate mintală și acesta este motivul pentru care se fac tatuaje de față atât de ciudate. Malone nu a șters niciodată nimic public în legătură cu problemele sale de sănătate mintală și a mărturisit că a primit tatuaje pe față pentru a o enerva pe mama sa.

4. Tatuaj „Smiley Face”

Tatuaj: Smiley Face Tattoo lângă ochiul drept.

Sens: Post Malone și-a făcut un tatuaj pe fața zâmbitoare întunecat chiar lângă ochiul drept. Potrivit acestuia, el avea multe tatuaje pe față doar pentru a-și enerva mama. Într-un interviu, El a spus,

„Oricum ar putea să mă enerveze pe mama mea și să am un chip pentru radio oricum, așa că de ce nu? Am crezut că mă face interesant. ”

5. Tatuaj „Logo Playboy Bunny”

Tatuaj: „Logo Playboy Bunny” chiar sub tatuajul smiley, lângă ochiul drept.

Sens: Post Malone și-a făcut un mic tatuaj „logo-ul iepurașului playboy” chiar sub tatuajul său zâmbitor, lângă ochiul drept. Astfel de tatuaje sunt de obicei cernelite de bărbați, pentru a specifica natura lor de a fi jucători sau playboy. Malone nu a explicat niciodată motivul pentru care s-a făcut acest tatuaj.

6. Tatuaj „Pumnal sau sabie”

Tatuaj: Tatuaj „Pumnal sau sabie” pe partea dreaptă a feței sale.

Sens: Post Malone a primit un „pumnal sau sabie” pe partea dreaptă a feței. În mai 2018, a dezvăluit Malone,

„De câte ori eram copil, aveam 12 ani, aveam o colecție de săbii și mi-a plăcut”.

Mai târziu, Post a glumit,

„Această armă specială este dedicată dragostei mele pentru recuzita medievală … ar învinge obsesia fericită a pumnalului a 21 de sălbatici.”

cu care a călătorit în timpul turneului european al berii sale de bere și al turneului Bentleys.

7. Tatuaj „Gravura”

Tatuaj: Etching Tattoo pe partea stângă a feței sale.

Sens: Post Malone și-a făcut tatuajul gravat pe partea stângă a feței, de către un artist de tatuaje din Tokyo cunoscut sub numele de Ganji.

8. Tatuaj „Mini Heart”

Tatuaj: Tatuaj „Mini Heart” pe partea dreaptă a feței, sub tatuajul playboy.

Sens: Post Malone și-a făcut un tatuaj cu „mini inimă” pe partea dreaptă a feței, chiar sub tatuajul său cu logo-ul iepurașului Playboy. Tatuajele pe inimă simbolizează în general dragostea, afecțiunea, emoțiile și sentimentele.

9. Tatuaj „Ace of Spades Card”

Tatuaj: Tatuaj „As of Spades Card” pe partea dreaptă a frunții.

Sens: Post Malone și-a făcut un tatuaj negru de culoare „as of spades card” pe partea dreaptă a frunții, chiar deasupra tatuajului „stai departe”. Tatuajul As of Spades simbolizează, în general, norocul și norocul.

10. Tatuaj „JFK Portrait” 

Tatuaj: Tatuaj „JFK Portrait” pe mâna stângă.

Sens: Post Malone a primit un „portret al lui John F. Kennedy, Jr.” pe mâna stângă. Într-un interviu, Malone a spus,

„JFK era un tip pe care toată lumea ar trebui să-și modeleze americanismul”

Postează Malone pe profilul său oficial de Instagram, a încărcat o imagine a acestui tatuaj cu o legendă,

„Mulțumesc @victormodafferi @inkedmag.”

Acest tatuaj a fost cernelat de artistul Victor Modafferi.

11. Tatuaj „Johnny Cash Portrait”

Tatuaj: „Johnny Cash Portrait” pe brațul stâng.

Sens: Post Malone are un imens „portret al lui Johnny Cash”, care a fost un cântăreț, compozitor, chitarist și actor american, care a murit pe 12 septembrie 2003. Ca omagiu, Malone a înscris portretul lui Jonny Cash pe brațul stâng. El a încărcat o imagine a acestui tatuaj pe profilul său de socializare cu un statut,

„CASH de către @ dannybones64”.

12. „Până acum, atât de bine … Deci ce” Tatuaj

Tatuaj: „Până acum, atât de bine … Și ce” Tatuaj pe antebrațul stâng.

Sens: Post Malone a primit textul: „Până acum, atât de bine … Deci ce” tatuaj cu o pată de cerneală neagră pe antebrațul stâng. Acest lucru poate fi legat de călătoria sa în industria muzicală, afirmând că a fost bine până acum și așteaptă să vedem ce se va întâmpla în continuare.

13. Tatuaj „Portret Lil Peep”

Tatuaj: „Lip Peep Portrait” pe brațul stâng.

Sens: Post Malone a fost întotdeauna foarte pasionat de Lil Peep și de muzica sa. După dispariția bruscă a lui Lil Peep în 2017, Malone și-a înscris portretul pe brațul stâng, pentru a-și exprima dragostea și afecțiunea față de el. Post Malone a încărcat o imagine a lui cu Peep cu o legendă,

„În scurtul timp în care te-am cunoscut, ai fost un mare prieten pentru mine și o persoană grozavă. Muzica ta a schimbat lumea și nu va mai fi niciodată la fel. Te iubesc bud. pentru totdeauna.”

Într-un interviu, Malone și-a exprimat dragostea față de Lil Peep, după moartea sa bruscă, declarând,

„Îl iubesc dracu ‘pe copilul ăsta, e nenorocit … el era nenorocitul. L-am cunoscut doar puțin. Dar mai mult decât adevărata persoană adevărată adevărată, muzica sa avea să schimbe cultura tuturor. Schimbând deja cultura într-o perioadă atât de scurtă de timp. Este un tip incredibil, talentat și un tip bun. ”

14. Tatuaj „Sârmă ghimpată”

Tatuaj: Tatuaj „Sârmă ghimpată” pe ambele mâini.

Sens: Post Malone a primit „sârmă ghimpată” pe ambele mâini. El are încă un tatuaj cu gheare cernelit pe frunte și oamenii au speculat că l-a cernelit din cauza problemelor sale de sănătate mintală. Până în prezent, Malone nu a făcut niciodată nicio declarație pentru că i s-au înscris atât de ciudate tatuaje pe corp.

15. Tatuaj „Portretul lui Isus”

Tatuaj: Tatuaj „Portretul lui Isus” pe piept.

Sens: Malone a primit „Portretul lui Isus” pe partea dreaptă a pieptului. Într-un interviu, Malone a mărturisit că Justin Bieber este adevărata inspirație pentru el pentru obținerea numărului de tatuaje pe corpul său..

16. Tatuaj „Grizzly Bear Face”

Tatuaj: Tatuaj „Grizzly Bear Face” pe mâna dreaptă.

Sens: Post Malone are pe mâna dreaptă un tatuaj agresiv „cu fața ursului grizzly”. Astfel de tatuaje sunt legate de pericol, putere și forță. În timp ce vorbea despre acest tatuaj, a spus Malone,

„Justin Bieber a fost tipul care m-a inspirat să-mi fac tatuaje, pentru că eram în studio și am spus:„ Hei, omule. Te doare asta? ’Pentru că atunci tocmai îl întâlnisem pentru prima oară și el spunea„ Nu ”.”

17. Tatuaj „Portrete”

Tatuaj: Tatuaj „Portrete” pe genunchi.

Sens: Post Malone a primit portretele unora dintre artiștii săi preferați, precum Elvis Presley, Kurt Kobain, John Lennon, George Harrison, Dimebag Darrel, Bankroll Fresh și Stevie Ray Vaughan. A mărturisit Malone,

„Fără ei nu ar face muzică chiar acum”.

18. Tatuaj „Mâini rugătoare cu pistol”

Tatuaj: Tatuaj „Mâini rugătoare cu pistol” pe brațul drept.

Sens: Pe brațul drept al lui Post Malone se află un tatuaj imens de mâini rugătoare cu o armă. Tatuajul pistolului reprezintă de obicei răul și pericolul, în timp ce mâinile care se roagă reprezintă curaj și respect. Malone are o combinație a ambelor tatuaje, rugându-și mâinile cu o armă între ele. Până în prezent, Malone nu a spus niciodată motivul pentru care i s-a pus cerneală pe braț.

19. Tatuaj „REST EASY”

Tatuaj: Tatuaj „REST EASY” pe degetele ambelor mâini.

Sens: Post Malone a primit cuvântul „REST EASY” pe degetele ambelor mâini, adică „dormi fără griji”.

20. Tatuaj „Arma cu un șarpe”

Tatuaj: „Arma cu un șarpe” înfășurat în jurul ei pe brațul stâng.

Sens: Mai devreme, de asemenea, Malone a primit tatuajul „mâinilor care se rugau ținând o armă” pe brațul drept. Un tatuaj similar „pistol cu ​​un șarpe” înfășurat în jurul său a fost cernelit pe brațul stâng. Malone a primit acest tatuaj ca recunoaștere a „celui de-al doilea amendament” la Constituția Statelor Unite, protejând dreptul individual de a păstra și de a purta armele.

21. Tatuaj „Craniu”

Tatuaj: Tatuaj „Craniu” pe partea interioară a brațului stâng.

Sens: Malone a primit un craniu cu culori precum albastru, roșu și galben, cernelit pe partea interioară a brațului stâng. Este un tatuaj al unui craniu rece de piatră cu steagul Texas și un grătar de aur, care a fost cernelit pe brațul stâng de către tatuatorul Yeyo Mondragon.

22. Tatuaj „Vultur alb”

Tatuaj: ‘Tatuaj Vultur alb pe partea dreaptă a gâtului.

Sens: Post Malone are un frumos tatuaj „vultur alb” cernelit pe partea dreaptă a gâtului. Un vultur reprezintă curaj și concentrare.

23. Tatuaj „Cranul bizonului”

Tatuaj: Tatuaj „Cranul bizonului” pe gât.

Sens: Tatuajul „Bison Skull” este un simbol al curajului, puterii și capacității unei persoane de a rezista dificultăților din viață. Malone ar fi putut să cernească acest tatuaj pentru a-și specifica curajul de a face față tuturor controverselor cu care s-a confruntat în viața sa, mai ales când a fost numit „Culture Vulture” de multe publicații și rețele sociale. Acest tatuaj este cernelit pe gât.

24. Tatuaj „Big Playboy Bunny”

Tatuaj: „Big Playboy Bunny” pe antebrațul stâng.

Sens: Un mare „iepuraș playboy” este inscripționat pe antebrațul stâng al lui Post Malone. Acesta a fost primul tatuaj inscripționat pe corpul său. Acest logo reprezintă, de obicei, natura omului de a fi un playboy. Mai târziu, Malone a primit un logo mini playboy cernelit pe partea dreaptă a feței.

25. Tatuaj „Șarpe Gadsden”

Tatuaj: Tatuaj „Gadsden Snake” pe antebrațul stâng.

Sens: Se referă la Steagul Gadsden, care este un Steag American Istoric, cu un fundal galben și un șarpe cu clopote din lemn, înfășurat și gata de lovit, cu cuvintele „DONT TREAD ON ME”. Post Malone a primit acest „șarpe Gadsden” pe acest antebraț stâng.

26. Tatuaj „Sfântul Iuda cu demonul său interior”

Tatuaj: Tatuaj „Sfântul Iuda cu demonul său interior” pe brațul stâng.

Sens: Post Malone a primit un portret al „Sfântului Iuda cu demonul său interior”, cernelit pe brațul stâng. Acest frumos tatuaj este cernelit de foarte faimosul tatuator, Kyle Hediger.

27. Tatuajul „Knight Fighting in a Battle”

Tatuaj: Tatuaj „Cavaler luptând într-o bătălie” pe antebrațul drept.

Sens: Tatuajul „Cavaler luptând într-o luptă pe un cal alb” este inscripționat pe antebrațul drept al lui Post Malone. Acest tatuaj reprezintă curajul și puterea de a face față obstacolelor, poate referindu-se la momentele dificile cu care s-a confruntat Malone în viața sa cu curaj și curaj deplin..

28. Tatuaj „Însuși călare pe un cal negru”

Tatuaj: Tatuajul „El însuși călare pe un cal negru” pe antebrațul drept.

Sens: Tatuajul „El însuși ca un cavaler călare pe un cal negru” este inscripționat pe antebrațul drept, chiar lângă tatuajul său anterior de Cavaler.

29. Tatuaj „Soldatul Primului Război Mondial”

Tatuaj: Tatuaj „Soldatul Primului Război Mondial” pe antebrațul drept.

Sens: Primul Război Mondial a fost o luptă majoră care a adunat soldați de pe șase continente diferite, toate într-un singur loc pentru a lupta pentru țările lor respective. Malone a inscripționat pe antebrațul drept acest tatuaj al Soldatului Primului Război Mondial.

30. Tatuaj „Tiny Cartier Love Bangle”

Tatuaj: Tatuaj „Tiny Cartier Love Bangle” pe degetul arătător al mâinii stângi.

Sens: Post Malone a primit un „mic brățar de dragoste Cartier” pe degetul arătător al mâinii stângi. Potrivit acestuia, acesta a fost unul dintre cele mai dureroase tatuaje până astăzi. A mărturisit Malone,

„Acesta a fost cel mai dureros dintre toate tatuajele, m-am simțit ca și cum aș fi tatuat sufletul meu.”

31. Tatuaj „Craniu cu oase încrucișate”

Tatuaj: Tatuaj „Craniu cu oase încrucișate” pe cutia toracică stângă.

Sens: Un craniu cu oase încrucișate care specifică pericolul este inscripționat pe cutia toracică stângă a Post Malone.

32. Tatuaj „Sabie”

Tatuaj: Tatuaj „Sabie” prin osul gulerului.

Sens: Un tatuaj cu „sabie” este inscripționat prin gulerul Post Malone. El a fost întotdeauna foarte pasionat de săbii și a spus presei că avea o colecție excelentă de săbii când era copil. El a spus,

„De fiecare dată când eram copil aveam 12 ani, aveam o colecție de săbii și mi-a plăcut. Această armă specială este dedicată iubirii mele pentru recuzita medievală … ”

33. Tatuaj „Vultur negru”

Tatuaj: Tatuaj „Vultur negru” pe partea stângă a gâtului.

Sens: Post Malone și-a făcut un tatuaj de „vultur negru” pe partea stângă a gâtului. A avut chiar un vultur alb pe partea dreaptă a gâtului, reprezentând curaj și putere.

34. Tatuaj „Grim Reaper”

Tatuaj: Tatuaj „Grim Reaper” pe corp.

Sens: Pe corpul său este inscripționat un „secerător”, dar locația exactă a acestui tatuaj împreună cu o imagine nu este disponibilă.

35. Tatuaj ‘SF’

Tatuaj: Tatuaj ‘SF’ pe corp.

Sens: Tatuajul „SF” este inscripționat pe corp, dar locația exactă a acestui tatuaj împreună cu o imagine nu este disponibilă.

36. Tatuaj „Anheuser-Busch”

Anheuser-Busch-Post Malone-Tattoo

Tatuaj: „Anheuser-Busch” pe mâna stângă.

Sens: Post Malone a primit tatuajul logo-ului unei companii americane de fabricare a berii „Anheuser-Busch” pe mâna stângă.

37. Tatuaj „Molon Labe”

Tatuaj: Tatuaj „Molon Labe” pe burtă.

Sens: „Molon Labe” este un cuvânt grecesc care înseamnă „vino și ia-le”, este inscripționat pe stomacul lui Post Malone de către tatuatorul Kyle Hediger. În timp ce făcea cerneala acestui tatuaj, Malone a încărcat o poză pe contul său de Instagram cu o legendă,

„Bună, @kylehedigertattoo”.

38. Tatuaj „NEVERMIND”

Tatuaj: Tatuaj „NEVERMIND” pe palma dreaptă.

Sens: Post Malone a primit cuvântul „NEVERMIND” în palma dreaptă. Aceasta a fost cernelită de faimosul tatuator @jonboytattoo. El a încărcat o imagine pe Instagram și a scris-o ca pe,

„Bună, @jonboytattoo”.

39. Tatuaj „Suma de fum”

Tatuaj: Tatuaj „Smoke Sum” pe coapsa dreaptă.

Sens: Malone a primit o țigară cu un nor de fum care iese din ea, având un craniu în interior și un titlu „sumă de fum” pe coapsa dreaptă.

40. Tatuaj „Gun”

Tatuaj: Tatuaj „Gun” pe coapsa stângă.

Sens: Post Malone și-a făcut un tatuaj „pistol” cu cerneală pe coapsa stângă. Mai devreme, de asemenea, avea un tatuaj cu arma pe corp.

41. ‘Bob Dylan cântând la armonica cu o țigară’ Tatuaj

42. Tatuaj „Un Neidentificat”

Tatuaj: Tatuaj „neidentificat” pe cotul drept.

Sens: Post Malone are un fel de două puncte inscripționate pe cotul drept. Cu toate acestea, o informație clară despre acest tatuaj neidentificat nu este încă disponibilă.

43. Tatuaj „Tipar neidentificat”

Tatuaj: „Model neidentificat” pe cotul stâng.

Sens: Un model neidentificat este inscripționat pe cotul stâng al lui Post Malone. Acest tatuaj este de formă rotundă, cu o sârmă ghimpată în jurul său. Nu sunt disponibile informații clare despre acest tatuaj.

44. Tatuaj „Kagome Japanese Anime”

Tatuaj: Tatuaj „Kagome Japanese Anime” pe mușchiul stâng al gambei.

Sens: Tatuajul „Kagome Japanese Anime” este inscripționat pe mușchiul gambei stâng al Post Malone.

45. Tatuaj „Text neidentificat”

Tatuaj: „Text neidentificat” lângă încheietura mâinii stângi.

Sens: Un text neidentificat este inscripționat lângă încheietura mâinii stângi a Post Malone.

46. ​​Tatuaj „Craniu robotizat cu text”

Tatuaj: Tatuaj „Craniu robotizat cu text” pe coapsa stângă.

Sens: „Un craniu robotizat cu un text neclar” este inscripționat pe coapsa stângă a lui Post Malone, exact opus tatuajului său de fum. Malone are mai multe tatuaje pe craniu pe corp.

47. Tatuaj „Fallout Vault Boy”

Tatuaj: Tatuaj „Fallout Vault Boy” pe piciorul stâng.

Sens: „Fallout Vault Boy” este inscripționat pe piciorul stâng al Post Malone. Vault Boy este un personaj de mascotă al corporației Vault-Tec, din universul Fallout, care apare în reclame, manuale, produse și filme de antrenament.

48. Tatuaj „Craniu cu coafură cherokee”

Tatuaj: Tatuaj „Craniu cu coafură cherokee” pe piciorul drept.

Sens: Un craniu cu o pălărie cherokee este inscripționat pe piciorul drept al Post Malone, lângă gleznă.

49. Tatuaj „Tipare neidentificate”

Tatuaj: Tatuaj „neidentificat” pe ambele picioare.

Sens: Tatuajele „neidentificate” sunt inscripționate pe ambele picioare ale Post Malones. Aceste tatuaje sunt imaginile unei doamne, a unui bărbat chel și a unui fel de față mică a unei păsări, o literă mare K cu un text.

50. Tatuaj „Frumoasa și Bestia”

Tatuaj: Tatuajul „Frumoasa și Bestia” pe piciorul stâng.

Sens: O inimă de culoare purpurie cu frumusețe interioară și tatuajul fiarei este cernelită pe piciorul stâng, chiar lângă tatuajul Vault Boy. Este un simbol al iubirii și pasiunii.

51. Tatuaj „Model negru neidentificat”

Tatuaj: Tatuaj „Model negru neidentificat” pe ambele brațe.

Sens: Tatuajul „negru neidentificat” este inscripționat pe ambele brațe ale Post Malone. Nu există informații despre aceste tatuaje disponibile pe internet.

52. Tatuaj ‘71’

tatuaj post malone-71

Tatuajul Numărului „71” pe porțiunea superioară a nasului.

53. Tatuaj „Gauntlet”

tatuaj post-malone-gauntlet

Tatuaj: Tatuaj „Gauntlet” pe partea dreaptă a feței sale.

Sens: Pe 31 decembrie 2019, Malone a primit ultimul tatuaj din 2019, tatuajul ‘Gauntlet’ pe față. Acest tatuaj este inscripționat de artistul tatuator, Kyle Hediger. Kyle a încărcat poza lui Malone pe contul său de Instagram cu legenda „

Ultimul tatuaj din 2019. Mănușă pe băiețel @postmalone love u. 2020 va fi următorul nivel. Va iubesc pe toti.”

Acest tatuaj simbolizează puterea, autoritatea, curajul, puterea și onoarea.

54. Tatuaj „STONEY”

tatuaj post malone-stoney

Tatuaj: Tatuaj „STONEY” pe porțiunea inferioară a bărbie.

Sens: „Stoney” este numele albumului de studio de debut al Post Malone, care a fost lansat pe 9 decembrie 2016. Acest album prezintă apariția oaspeților Justine Bieber, Kehlani, Quavo și 2 Chainz. Acest tatuaj al lui Post Malone este greu vizibil datorită bărbii sale.

55. Tatuaj „Master Shake”

post malobe-tumbler cu tatuaj de paie

Tatuaj „Master Shake” pe partea dreaptă a trunchiului.

56. Tatuajul „Texas Map and New York Map”

tatuaj neidentificat post malone

Tatuaj „New York Map” în spatele urechii drepte

tatuaj neidentificat post malone

Tatuaj „Harta Texasului” în spatele urechii stângi

Tatuaj: „Texas Map și New York Map” își tatuează după urechi.

Sens: Tatuajul ‘New York Map’ este legat de locul Syracuse, New York, unde s-a născut Malone. Mai târziu, Post împreună cu familia sa s-au mutat la Grapevine, Texas, când avea nouă ani. Așadar, a primit tatuajul „Texas Map” în spatele urechii stângi.

57. Tatuaj „PACIENT”

tatuaj post malone-pacient

O imagine clară a acestui tatuaj nu este disponibilă.

Tatuaj: Tatuaj „PACIENT” pe brațul drept.

Sens: „Pacient” este numele piesei cântate de Post Malone în albumul său „Stoney” care a fost lansat pe 9 decembrie 2016.

58. Tatuaj „Neidentificat”

tatuaj neidentificat post malone

Vizualizați această postare pe Instagram

Posty arată noul său tat #postmalone

O postare partajată de Post Malone (@smokeposty) pe 3 august 2018 la 10:04 PDT

Tatuaj: Tatuaj „neidentificat” pe brațul drept.

Sens: Nu există informații clare referitoare la acest tatuaj.

59. Tatuaj „Casca Dallas Cowboys”

tatuaj de cască post malone-dallas cowboys

tatuaj de cască post malone-dallas cowboys

Tatuaj: Tatuaj „Casca Dallas Cowboys” lângă umărul stâng.

Sens: „Dallas Cowboys” este numele echipei profesionale de fotbal american care concurează în Liga Națională de Fotbal. Acest tatuaj a fost cernelat în octombrie 2019.

60. Tatuaj „Craniu cu oase încrucișate”

post malone-craniu cu tatuaj osos încrucișat

Tatuaj: Tatuaj „Craniu cu oase încrucișate” pe mâna dreaptă.

Sens: Un craniu uman cu oasele încrucișate în spate se referă la pericol, o substanță otrăvitoare, piatră funerară și moarte. Cu toate acestea, acest tatuaj împreună cu tatuajul său „NEVERMIND” s-au estompat sau s-ar putea să fi trecut sub tratament cu laser pentru a elimina aceste tatuaje. Dar nu există informații clare cu privire la acest lucru.

post malone- tatuaj cranian

Tatuajele „Craniul cu oase încrucișate” și „NEVERMIND” ale lui Post Malone sunt acum doar vizibile.

61. Tatuaj „ORICE” 

post malone-orice tatuaj

Tatuaj „ORICE” pe mâna stângă

62. Tatuaj „Skyrim Logo”

tatuaj post malone-skyrim

Tatuaj: Tatuaj „Skyrim Logo” pe piciorul stâng.

Sens: „The Elder Scrolls V: Skyrim” este un joc video de rol de acțiune, care este a cincea parte a seriei „The Elder Scrolls”, care a fost lansată la nivel mondial pentru Microsoft Windows, Playstation 3 și Xbox 360 pe 11 noiembrie 2011.

63. Tatuaj „Miraak Mask”

tatuaj mască post malone-miraak

Tatuaj: Tatuaj „Miraak Mask” pe umărul stâng.

Sens: Masca Miraak este o mască de armură grea găsită în „The Elder Scrolls V: Dragonborn”, un joc video de acțiune de rol.

64. Tatuaj „Neidentificat”

tatuaj neidentificat post malone

Tatuaj: Tatuaj „neidentificat” pe spate.

Sens: Nu există informații clare referitoare la acest tatuaj.

65. Tatuaj „neidentificat”

tatuaj neidentificat post malone

Tatuaj: Tatuaj „neidentificat” lângă umărul drept.

Sens: Un tatuaj neidentificat sub forma măștii pentru ochi este cernelit pe umăr, dar informațiile clare referitoare la acest tatuaj nu sunt disponibile.

66. Tatuajul „Gallenson’s Gun Logo”

tatuaj cu logo-ul pistolului post-malone-gallensons

Tatuaj: Tatuajul „Gallenson’s Gun Logo” pe brațul drept.

Sens: Gallenson’s Gun este numele magazinului de arme situat în Salt Lake City. Se ocupă cu vânzările de toate tipurile și tipurile de arme. Post Malone a primit acest tatuaj în septembrie 2018.

67. Tatuaje „Metallica”

tatuaje post malone-metallica

tatuaj post malone-metallica

Tatuaj: Tatuaj ‘Metallica’ pe picioare.

Sens: Metallica este numele unei formații americane de heavy metal care s-a format în 1981 la Los Angeles. Atât „The things that should not be”, cât și „Disposable Heroes” sunt numele unei piese de Metallic din albumul lor „Master of Puppets” care a fost lansat pe 3 martie 1986.

68. Tatuaj „Scurgere de sânge”

tatuaj post-malone-picurare cu buzzsaw

Tatuaj: Tatuaj „Sânge care picură din buzunar” pe partea stângă a feței.

Sens: Pe 6 februarie 2020, Post Malone a primit un nou tatuaj pe față cu cerneală de tatuatorul Ruben Reza. Artistul a încărcat videoclipul despre tatuarea lui Post Malone pe 9 februarie 2020, pe contul său de Instagram.

Vizualizați această postare pe Instagram

Momente bune cu familia #drevision

O postare partajată de POLLO (@rubentattooartist) pe 8 februarie 2020 la 22:17 PST

69. Tatuaj pe partea stângă a feței sale

Postează Malone-Face-Tattoo

70. Tatuaj în partea dreaptă a capului

Post Malone-Head-Tattoo

71. Tatuaj în partea stângă a capului

Post Malone-Tattoo-Head

72. Tatuaj în partea stângă a capului

Postează Malone-Tatuaj-Capul stâng

73. Tatuaj pe cap

Tatuaj post-Malone-Head

74. Tatuaj pe cap

Post Malone-Head-Tattoo

75. Tatuaj pe cap

Post malone-Tattoo-Head-Tattoo

76. Tatuaj cu ciocan pe partea dreaptă a feței

Postează Malone-Hammer-Tattoo

77. Tatuaj pe frunte

Postează Malone-Frunte-Tatuaj

Tatuaj: Conform rapoartelor mass-media, acest tatuaj nu este de fapt un tatuaj permanent, ci machiajul făcut pentru petrecere.