Ochiul lui Horus 16 Tatuaje cu semnificație

Acest lucru provine dintr-un conflict mitic între zeul Horus și rivalul său Set, în care Set a rupt sau distruge unul sau ambii ochi ai lui Horus, iar apoi ochiul a fost vindecat sau returnat lui Horus cu ajutorul unui alt zeu, cum ar fi Thoth. Apoi a oferit ochiul răposatului său tată Osiris, iar puterea sa regeneratoare l-a susținut pe Osiris în viața de apoi. Conform mitologiei egiptene, Horus și-a pierdut ochiul stâng în timpul bătăliei cu Set. Ochiul a fost restaurat în mod miraculos de Hathor, iar această restaurare simbolizează procesul de vindecare și vindecare. Din acest motiv, simbolul este adesea folosit pe amulete. Stă pentru protecție, sacrificiu, vindecare, regenerare și putere regală. De asemenea, este folosit pentru a proteja cei vii și morții de forțele răului. Vechii egipteni nu considerau ochiul ca pe un organ pasiv cu care vedem lumea; Se spune că are abilități speciale în ceea ce privește protecția, acțiunea și furia. Se spune că ochii au o energie puternică și pot arunca vrăji rele într-o clipită. De asemenea, se crede că ochii răi pot acționa împotriva „ochilor buni”. ceea ce duce la convingeri asociate puterii protectoare a Ochiului lui Horus.

Următoarele sunt câteva tatuaje inspirate cu semnificația lor:

  1. Gâtul din spate Tatuajul Ochiului lui Horus

Înțeles: ceafa este cel mai bun loc pentru un ochi mic al tatuajului Horus. Podeaua plană vă permite să includeți informații suplimentare în tatuaj. În această abordare, sunteți echipat să periculați sau să îndrăzniți și, în general, aveți tendința de a face alegeri ambițioase. La urma urmei, gâtul este un loc pentru a putea fi expus aproape constant, indiferent de ce formă de îmbrăcăminte are personajul, iar acest loc al cadrului este deosebit de dureros pentru plasarea tatuajelor.

2. Ochiul lui Horus pe umăr

Semnificație: umerii sunt una dintre cele mai populare destinații de tatuaje pentru bărbați și femei, deoarece umerii sunt în mod tradițional asociați cu puterea și puterea, totuși doar pentru că tatuajele pe umeri sunt tradiționale nu înseamnă că nu există modele, noi sau interesante..

3. Tatuajele piramidei Ochiului lui Horus

Înțeles: Puteți alege să adăugați un simbol ochi Horus la un tatuaj piramidal pentru a aduce simbolismul despre timp. Piramida ar putea reprezenta perseverență, determinare, longevitate și protecție.

4. Tatuaj Eye Horus pe spate

Înțeles: tatuajele la spate sunt, în general, mai discrete, deoarece artistul nu le vede atât de des. Acesta este ceva important pentru un artist, dar nu atât de important încât trebuie să se uite la el în fiecare zi pentru a-l aprecia. Tatuajele simbolizează adesea fundamentul vieții noastre.

5. Tatuajul Ochiului lui Horus pe degete

Înțeles: cineva care iubește biți mici care îi inspiră. Deși sunt mai mici decât tatuajele maxime, acele cerneluri nu sunt mult mai puțin semnificative și pot fi adaptate pentru orice stil sănătos. De la formidabile și de a face declarații la mici și delicate, există un tatuaj cu degetul la dispoziția tuturor sănătoși. Reprezintă vindecarea și bunăstarea.

6. Tatuaje cu antebratul Ochiului lui Horus

Înțeles: Ochiul lui Horus de pe încheietura mâinii și antebraț poate fi folosit pentru a-și proteja familia de boli și poate fi văzut ca un simbol al norocului.

7. Tatuaj egiptean pentru ochi

Înțeles: Acest semn este ușor, cu linii clare. Dacă vă plac simbolurile care reprezintă Egiptul, există totul. Bărbaților cărora le place cel mai mult într-un singur loc le va plăcea acest tatuaj.

8. Ochiul lui Horus pe piept

Înțeles: Tatuajele pieptului sunt un simbol pentru purtător, deoarece sunt prezentate „cu fața în față”. Pentru bărbați, un tatuaj complet pe piept este un semn de masculinitate, forță și putere, precum și o abordare individuală a dimensiunii și a designului. Ochiul lui Horus oferă o voință puternică mai presus de toate.

9. Tatuaj Ochiul Albastru al lui Horus

Înțeles: Puteți face Ochiul lui Horus mai vizibil optând pentru cerneală albastră, care este foarte asemănătoare cu tatuajul turcesc pentru ochi și este potrivit pentru bărbații cărora le place să fie diferiți și unici.

Diverse tatuaje Ochi de Horus