Cele 9 tatuaje și semnificațiile lor ale lui Casey Neistat

Casey Neistat este unul dintre cei mai populari YouTubers. El este regizor, regizor, producător și, desigur, YouTuber. El a câștigat o mare armată de fani prin Vlog-urile sale uimitoare și inspirate. Cineastul din New York își împărtășește viața prin intermediul camerei sale și vlogurile sale zilnice inspirate i-au adus o armată de fani. Acoperind porțiuni majore ale corpului său sunt cerneluri multiple care sunt semnificative pentru el. Să le explorăm.

Casey-Neistat

1. Tatuaj „Lucrează mai greu”

Casey Neistat Tatuează mai mult

Tatuaj: Casey are un tatuaj la încheietura mâinii stângi. Aceasta nu este doar prima cerneală de pe corpul său, care este o cerneală de inspirație. Tatuajul a fost realizat de tatuatorul, Eric de la New Vision Tattoo, Gainesville, GA. Această idee a acestei cerneluri este preluată de pe panoul de neon care atârnă în afara studioului său din New York și citește Lucrează mai mult. Are aceleași două cuvinte tatuate pe încheietura mâinii. De asemenea, ca o reamintire a vremurilor în care nici măcar nu a avut un singur proiect de lucru pe parcursul unui an, el a fost tatuat „lucrează mai greu” pe mâna stângă.

„În caz că uit”, spune el.

2. Tatuaj „FĂ MAI MULTE”

Tatuaj Casey Neistat DO MORE

Tatuaj: Pe antebrațul drept, Casey are inscripționate cuvintele „DO MORE”.

Sens: „Faceți mai mult” este o sursă de motivație pentru Casey. Pe lângă cerneala sa, „Lucrează mai greu”, acest tatuaj este o sursă continuă de inspirație, precum și un memento că trebuie să continue să lucreze din greu și să urmărească lucrurile care îi pasionează. A făcut acest tatuaj când lucra la un anunț pentru banda de combustibil Nike – un anunț în care se știe că a suflat bugetul călătorind în toată lumea și arătând exact ce înseamnă să faci mai mult!

3. Tatuaj „Închideți întotdeauna”

Tatuaj: Pe antebrațul stâng, Casey are scris cuvintele „Închideți întotdeauna”. Tatuajul este un omagiu adus bunicii sale.

4. Tatuaj de mușcătură de pește

Tatuaj Casey Neistat Bite Fish

Tatuaj: Casey și-a dedicat un tatuaj pe corp ca amintire a timpului când a fost mușcat de un pește tigru în râul Zambezi în timp ce vizita piscina cu diavoli împreună cu fiul său. Această cerneală specială conform lui Casey este o amintire pe tot parcursul vieții pentru el.

5. Tatuaj „Marathon Times”

Tatuaj: Pe coapsa stângă, Casey are un tatuaj care reprezintă timpul maratonului său. În funcție de realizările sale, el continuă să adauge linie peste cerneală.

„Am un tatuaj linie-linie-hash cu PR-urile mele de maraton pe piciorul stâng”, spune Neistat.

“Exact. Pe piciorul stâng, am asta. Adaug o linie numai dacă îmi rup PR-ul. Pare ca un caiet de schițe al cuiva. Dar nu am rupt un PR în ultimele mele zeci de maratoane, așa că am nevoie disperată de o actualizare. Îl primesc doar când câștig acea actualizare. ”

6. Tatuaj ‘30’

Tatuaj Casey Neistat 30

Tatuaj: Există puține cerneluri pe corpul său care reprezintă cifre, cum ar fi „5678” pe coapsă și „30” pe antebrațul stâng.

7. Tatuaj „Flori de bujor”

Tatuaj Casey Neistat Peony Flowers

Tatuaj: Pe bicepul stâng al lui Casey există un tatuaj mare cu Floare de Bujor. Floarea Bujorului este simbolul frumuseții și al naturii tranzitorii a existenței noastre.

Tatuaje la brațul stâng

8. Tatuaj „4 iunie 2010”

Casey Neistat Data Tattoo

Tatuaj: Casey a produs un spectacol cunoscut sub numele de Neistat Brothers, care a avut premiera pentru prima dată pe 4 iunie 2010, la miezul nopții, pe HBO. Astfel, până la 8888888 amintește de această zi pentru totdeauna, Casey a primit data înscrisă pe antebrațul stâng. Sub data se află și o cerneală care arată numărul, „5678”.

9. ‘Schița New York’Tattoo

Tatuaj Casey Neistat Newyork Line

Tatuaj: Brațul interior stâng al Casey conține conturul stării sale de origine, adică New York City.