Cele 5 tatuaje Deco și semnificațiile lor

Anderson Luís de Souza este un fotbalist pensionar cunoscut sub porecla sa, Deco. Este un portughez de origine braziliană, care obișnuia să joace ca mijlocaș atacant. Deco are, de asemenea, o agenție numită D20 sports. L-a fondat după ce s-a retras din joc. Organizația acționează ca un reprezentant pentru fotbaliștii brazilieni și portughezi. Deco are puține tatuaje corporale. Să le explorăm.

Deco

1. Tatuaj la picioare

Tatuaj pe picior Deca

2. Tatuaje de flori

Tatuaj Deca pe brațul drept

Tatuaj: Există flori minuscule cernelite pe partea din spate a brațului său drept superior.

Sens: florile sunt simbolul prospețimii și al începuturilor proaspete. De asemenea, sunt considerați a fi semnul pozitivității.

3. Numele fiicei

Tatuaj Deca cu antebrațul drept scris

Tatuaj: Pe bicepsul drept, Deco are numele fiicei sale înscris.

Sens: Tatuajul de pe braț spune: „Yasmin de Souza‘, Fiica sa cu soția sa, Jaciara Dias de Souza. De asemenea, sub nume, există câteva cuvinte scrise în limba „portugheză”.

4. Tatuaj Back-Geisha

Tatuaj de femeie tribală Deca

Tatuaj: Există o ofertă pe care Geisha o inscripționează în partea din dreapta sus a lui Deco.

Sens: Tatuajul este cel mai faimos mod de simbolizare a riginului din cultura japoneză. Tatuajul lui Geisha simbolizează frumusețea și misterul. Gheişă este simbolul frumuseții femeii conform culturii japoneze. Femeia, care este perfectă, artistică și frumoasă. Este semnul feminismului și al frumuseții interioare.

5. Tatuaj tribal pe braț

Tatuaj de bandă tribală Deca

Tatuaj: Există o bandă de design tribal înfășurată în jurul bicepului stâng al lui Deco.

Sens: Tatuajele tribale sunt modalitatea de a reflecta cultura și moștenirea bogată. Este simbolul protecției, puterii și puterii.