Cele 4 tatuaje și semnificațiile lor ale lui Christian Pulisic

Christian Mate Pulisic este un fotbalist profesionist american care joacă ca atacant pentru Chelsea FC în Premier League, precum și în echipa națională a Statelor Unite. Și-a început cariera la Borussia Dortmund și apoi s-a mutat la DFB-Pokal, înainte de a se alătura în cele din urmă Chelsea în 2019. Pulisic are câteva tatuaje destul de interesante pe corp. Să aruncăm o privire asupra lor și a semnificațiilor din spatele lor.

Christian Pulisic

1. Tatuaj „Vultur și steag”

Tatuaj: Brațul și umărul stâng al jucătorului conțin un tatuaj al unui vultur american chel gigant pe el. Steagul american este tatuat în spatele vulturului și luminile stadionului pot fi văzute și lângă umărul lui.

Sens: Tatuajul drapelului american cu iconicul vultur chel este un tatuaj tribut adus țării sale de naștere, Statele Unite ale Americii.

2. Citat Tattoo

Tatuaj: Zona brațului său, chiar deasupra cotului stâng, conține un tatuaj cu un citat pe el. Citatul citește: „Dorința este punctul de plecare al oricărei realizări, nu o speranță, nu o dorință, ci o dorință pulsantă care depășește totul”

Sens: Citatul de pe braț este unul dintre citatele lui Napolean Hill care a fost autor american.

3. Tatuaj „Sculptură și coroană”

Tatuaj: Partea interioară a brațului superior stâng conține un tatuaj al sculului unui bărbat pe el. Există, de asemenea, o coroană tatuată pe partea interioară a antebrațului său, împreună cu soarele care emite raze în spatele ei. Există, de asemenea, un nume tatuat sub coroană.

Sens: Tatuajul sculpturii împreună cu coroana de pe antebraț este, de asemenea, o parte a tatuajului său tribut pentru țara sa.

4. Tatuaj „Tigru și curmale”

Tatuaj: Partea antebrațului stâng al jucătorului conține un tatuaj cu ochii unui tigru pe el. Există, de asemenea, o întâlnire tatuată în jurul încheieturii mâinii stângi, adică „XII XIII MMXIII”

Sens: Data de pe încheietura mâinii reprezintă 13 decembrie 2013, care este data la care Christian a marcat un gol și a oferit o asistență într-o victorie asupra Braziliei într-un meci amical internațional. Avea doar 15 ani și era MVP-ul meciului. Data marchează unul dintre cele mai memorabile momente din cariera sa.