Cele 27 de tatuaje și semnificațiile lor ale lui Andres D’Alessandro

Andrés Nicolás D’Alessandro este un cunoscut fotbalist profesionist care provine din Argentina. Jucă ca mijlocaș atacant la Nacional. Alessandro este renumit pentru creativitatea și abilitatea remarcabilă de dribling. Andres a participat alături de Victor Cuesta și Javier Mascherano la turneul Jocurilor Olimpice de vară din 2004, unde au ajuns acasă (Argentina), o medalie de aur. La fel ca alți jucători de fotbal, corpul lui Andres este împodobit cu mai multe tatuaje corporale. permiteți-ne să explorăm tatuajele sale unice și semnificațiile lor.

Andres D Alessandro

1. Tatuaj ‘15’

Tatuaj Andres 15

Tatuaj: În partea dreaptă a corpului său, lui Andres i s-a inscripționat numărul „15”.

Sens: Numărul „15” reprezintă data nașterii sale, deoarece sa născut la 15 aprilie 1981

2. Tatuajul „Pruncul Iisus” 

Tatuaj Andres pentru bebeluși

Tatuaj: Pe antebrațul stâng, există un portret în umbră deschisă al unui bebeluș adormit cu cerneală. Pruncul adormit este de fapt reprezentarea pruncului Iisus Hristos care este îmbrățișat de Fecioara Maria, adică de mama sa. Fecioara Maria descrie imaginea perfectă a iubirii necondiționate. Ea înfățișează dragostea maternă cerească pe care fiecare dintre noi o pândește!

3. Tatuaj la spate

Tatuaj cu spatele lui Andres

Tatuaj: Andres nu și-a dezvăluit niciodată tatuajul din spate, cu excepția unei singure imagini care a existat vreodată. Arată un băiat care țintește spre poartă, deoarece există un fotbal cernelit în fața piciorului drept. De asemenea, în împrejurimi, există multe alte fotbal tatuate. Tatuajul este reprezentarea fotbalistului pe teren în timpul sesiunilor de antrenament.

4. Tatuaj „Inima sacră”

Tatuaj Andres bicep

Tatuaj: În partea interioară a bicepului stâng, Alessandro are tatuajul Inimii Sacre.

Sens: Inima Sacră – Inima lui Iisus Hristos este observat ca simbol al devoțiunii față de Iisus și creștinism în valoarea jertfei făcute de Iisus Hristos de dragul Umanității. Acest tatuaj ne spune despre credințele religioase ale lui Alessandro și, de asemenea, despre faptul că este romano-catolic. Inima lui Isus este observată universal ca semn al iubirii nemărginite pentru umanitate și omenire.

5. Tatuaj trandafir și pasăre zburătoare

Tatuaj de pasăre și trandafir Andres Tatuaj de pasăre Andres

Tatuaj: Există un porumbel zburător cernelit în partea superioară a brațului său stâng.

Sens: Pasărea porumbel zburătoare ale cărei aripi sunt larg răspândite este frumoasa reprezentare a păcii și armoniei. Este adesea observat ca simbol al victoriei, al voinței lui Dumnezeu și al iubirii.

6. Tatuaj „Busolă și trandafiri”

Tatuaj cu ceas și trandafiri Andres

Tatuaj: Brațul drept al lui Andres este acoperit cu trandafiri, împreună cu un tatuaj compas în partea de sus.

Sens: Tatuajul cu trandafir de busolă acționează ca simbolul îndrumării spre calea cea bună din viață. Ajută indivizii să navigheze spre adevăr și să urmeze (nordul), adică direcția corectă în viață, navigând astfel în călătoria lor de viață. Trandafirul este simbolul iubirii, romantismului, afecțiunii și prieteniei. Trandafirul busolei este folosit pentru a reprezenta direcția spirituală, descoperirea și trezirea minții unui individ spre pozitivitate.

7. Tatuaj cu degetele

Andres D Alessandro

8. Tatuaj de mână

Tatuaj de mână Andres

9. Tatuaj ‘Iisus Înger’

Andres Iisus Hristos pe tatuaj de răstignire

Tatuaj: Pe umărul stâng, Alessandro are tatuajul lui ‘Jesus Angel’.

Sens: Isus Înger reprezintă imaginea umbrită a lui Isus Hristos pe răstignire înconjurată de aripi de înger pe părți. Tatuajul arată conexiunea profundă și atitudinea religioasă a lui Andres față de Dumnezeu și modul în care dorește să le caute binecuvântările în viața sa. Iisus Hristos este Dumnezeul suprem al creștinilor și acest tatuaj este devotamentul față de puterea sa și sacrificiul pe care l-a făcut de dragul umanității. Se crede că îngerii sunt mesagerii lui Dumnezeu și, prin urmare, acest tatuaj este simbolul protecției pentru purtător.

10. Tatuaj braț stâng

Andres a lăsat cerneală pentru antebraț

Andres a lăsat tatuajul antebrațului

11. Tatuaj trofeu

Andres a lăsat tatuajul coapsei

Tatuaj: Andres și-a tatuat trofeul pe coapsă, marcând victoria Sport Club Internacional în Copa Libertadores din 2010. A fost declarat omul meciului.

12. Tatuaj „GEM”

Cerneală de picior Andres

Tatuaj: În partea din față a piciorului stâng, Alessandro are un tatuaj pe care scrie: „GE

.M ‘.

13. Tatuaj la piciorul drept

Tatuaj pe piciorul lui Andres

14. Tatuaj „Mâini rugătoare”

Andres rugându-se mâini și tatuaj rozariu

Tatuaj: Pe brațul lui Alessandro există un tatuaj de mâini rugătoare și margele de rozariu.

Sens: Mâinile rugătoare reprezintă credința persoanei în puterea rugăciunii și a lui Iisus Hristos. Este simbolic dedicării față de sine, familiei și celor dragi. Margelele de rozariu pe de altă parte reprezintă Fecioara Maria. Tatuajul de pe corpul lui Andres simbolizează faptul că este creștin catolic.

15. Tatuaj trofeu

Tatuaj: Există un alt trofeu tatuat pe coapsă cu anul 2016 menționat sub el. Acest trofeu reprezintă victoria lui Alessandro în competiția de fotbal, Recopa Sudamericana: 2016.

16. Tatuaj cu trandafiri

Tatuaj: Există un trandafir cernelit pe bicepul stâng al lui Andres. Trandafirul este simbolismul iubirii și prieteniei.

17. Tatuaj trandafir pe mână

Tatuaj: Mâna dreaptă este acoperită cu un alt frumos tatuaj de trandafir.

18. Trandafir pe încheietura dreaptă

Tatuaj: Pe partea interioară a încheieturii mâinii drepte, Andres are al treilea tatuaj de trandafir.

19. Tatuaj stea

Tatuaj: Steaua, simbol al direcției și al îndrumării, este inscripționată pe degetul arătător al mâinii drepte a lui Andres.

20. Stea pe cot 

Tatuaj: Pe coate, sunt stele cu cinci colțuri cernelite, câte una pe fiecare braț.

Sens: Pe lângă faptul că sunt simbolul direcției, tatuajele cu stele reprezintă, de asemenea, speranța, dorința, reflexia și navigarea spre calea cea bună din viață.

21. Portret pe stomac

Tatuaj: Andres are propriul portret cernelit în partea stângă jos a stomacului. Acest tatuaj a fost menționat în lista celor mai ciudate tatuaje pe care fotbalistii le-au pus pe corp.

22. Portrete pe braț

Tatuaj: Portretul de aici din acest tatuaj este reprezentarea iubirii materne arătată de imaginea unei mame care sărută copilul ei. Tatuajul este adesea prezentat portretizând Fecioara Maria și Pruncul Iisus. Tatuajul lui Alessandro ar putea fi reprezentarea aceluiași prezentat sub forma mamei sale și a lui însuși când era tânăr.

23. Tatuaj de braț

24. Tatuaj „Soare tribal”

Tatuaj: Pe partea stângă a gâtului lui Andres este cernelit un soare tribal.

Sens: Soarele tribal este simbolul luminii, creativității, fertilității, conducerii și forței.

25. Tatuaj tribal cu brățară

Tatuaj: Există un design tribal cu câteva nume cernelite pe centru, înfășurate în jurul încheieturii mâinii stângi.

26. Scrierea antebrațului

Andres scriind pe brațul drept

27. Portretul bunicii

Portretul mamei Andres