Cele 12 tatuaje și semnificațiile lor ale lui Alberto Gilardino

Alberto Gilardino este un renumit manager profesionist de fotbal italian. Alberto a fost fostul jucător și a jucat ca atacant la diferite cluburi italiene. În prezent, este antrenorul principal al clubului din Serie D, Siena. Alberto este, de asemenea, cunoscut ca un iubitor de tatuaje și acest lucru este evident din cernelurile sale multiple. Să le explorăm.

Alberto Gilardino

1. Tatuaj de fotbal

Tatuaj fotbal Alberto

Tatuaj: În partea interioară a bicepsului drept al lui Alberto există un mic fotbal cernelit. Tatuajul fotbalistic arată dragostea sa profundă pentru jocul său și cariera sa. Până când și-a anunțat retragerea în 2018 și mai târziu, a preluat funcția de antrenor principal / manager.

2. Tatuaj „G”

Tatuaj Alberto G

Tatuaj: La încheietura dreaptă, Alberto a primit alfabetul „G”.

Sens: G ar fi putut fi folosit pentru a-și indica dragostea față de cele trei fiice ale sale. Numele lor încep de la litera „G” și, de asemenea, numele de familie al lui Alberto inițiază și cu litera „G”. Numele celor trei fiice ale sale sunt Ginevra Gilardino, Gemma Gilardino și Giulia Gilardino. De asemenea, majoritatea tatuajelor de pe corpul lui Alberto sunt dedicate fiicelor sale.

3. Tatuajul Numelor Fiicelor

Alberto a lăsat tatuajul antebrațului

Tatuaj: Pe antebrațul interior interior, Alberto are tatuate numele celor trei fiice ale sale.

Sens: Tatuajul detaliază numele; Gemma, Giulia și Ginevra care s-au născut lui Alberto și soției sale, Alice în anul 2011, 2012 și, respectiv, 2008. Alberto este foarte îndrăgit de fiicele sale și acest lucru este evident din multiplele sale tatuaje corporale care le sunt dedicate.

4. Tatuaj cu petale de trandafir

Tatuaj cu petale de trandafir Alberto

Tatuaj: sunt petale de trandafir și mici inimi roșii cernelite pe brațul său.

Sens: Inimile și trandafirii roșii sunt ambele, simbolul dragostei, afecțiunii, romantismului și simbol al iubirii romantice între cupluri.

5. Tatuaj „Moș Crăciun”

Tatuajul lui Alberto Moș Crăciun

Tatuaj: Chiar sub tatuajul lui Peppa Pig, Alberto are tatuajul lui Moș Crăciun.

6. Stea pe cot

Tatuaj stea Alberto

Tatuaj: Alberto are steaua cu cinci colțuri cernelită pe cotul drept.

Sens: Steaua este simbolul direcției și îndrumării. Se crede, de asemenea, că este simbolul onoarei, dorinței, speranței și intuiției. Vă permite să rămâneți pe drumul cel bun în viața dvs. și, de asemenea, să rămâneți fidel cu voi înșivă. O stea cu cinci colțuri este reprezentarea a cinci aspecte ale vieții:  iubire, adevăr, pace, libertate și dreptate, alergând de la dreapta la stânga în sensul acelor de ceasornic.

7. Tatuaj încheietura mâinii

Tatuaj la încheietura mâinii Alberto

Tatuaj: La încheietura mâinii stângi, Alberto are tatuată o bandă cu un logo în interior.

8. Tatuaj ‘Peppa Pig’

Alberto Peppa porc Tatuaj

Tatuaj: Alberto are tatuajul lui Peppa Pig pe brațul stâng interior.

Sens: Peppa Pig este un personaj popular de desene animate din serialul de televiziune, Peppa. L-a tatuat în anul 2013 pentru dragostea fiicelor sale Ginevra, Gemma și Giulia. Serialul de televiziune era favoritul celor trei fiice ale sale și doreau ca el să o facă pe corp.

9. Scrierea pe antebraț

Alberto scris pe tatuaj pe braț

10. Tatuaj „Fluture”

Tatuaj Alberto unt

Tatuaj: Tatuaj fluture pe bicepsul drept.

Sens: Fluturele este simbolul universal al transformării și al tranziției. Poate simboliza tranziția de la „batranul de tine‘Către tu nou, sau din faza trecută întunecată a vieții voastre care duce spre noul viitor luminos. Ei au, de asemenea, o semnificație romantică, așa cum reprezintă „dragoste tânără”. Fluturii reprezintă bucurii, grație, frumusețe, renaștere și acționează ca metaforă pentru transformare și speranță.

11. Tatuaj cu flori roșii

Tatuaje cu flori roșii Alberto

Tatuaj: Există mai multe flori roșii cernelate pe bicepul interior drept al lui Alberto. Acestea sunt făcute să înconjoare tatuajul fluture pe brațul său. Florile simbolizează prospețimea, dragostea, prietenia, speranța și socializarea.

12. Tatuaj fluture pe umăr

Tatuaje fluture Alberto

Tatuaj: Alberto a mai făcut un tatuaj de fluture pe umărul drept.

Sens: Fluturele este simbolul iubirii, prospețimii și al începuturilor noi. Fluturii umblă în jurul florilor în mod similar, noi, tinerii, plutim și socializăm printre oameni. Aceste tatuaje simbolizează dragostea tânără. De asemenea, pot reprezenta transformarea, renașterea și schimbarea atitudinii / fazei vieții cuiva în una pozitivă.