Cele 10 tatuaje și semnificațiile lor ale lui Karan Aujla

Karan Aujla este un cântăreț, compozitor și rapper punjabi (indian) care a intrat în centrul atenției după lansarea pieselor sale „Don’t look”, „Don’t Worry” și „No Need”. În afară de talentul său de a cânta, el este popular printre fanii săi pentru tatuajele sale unice. Să citim mai departe pentru a afla mai multe detalii despre diferitele sale tatuaje corporale, împreună cu semnificațiile lor.Karan Aujla-Tatuaje

1. ‘ਰਾਜਿੰਦਰ ਕੌਰ- 13 aprilie 2011’ Tatuaj

Karan Aujla-Rajinder Kaur-Tattoo

Tatuaj: Tatuaj ‘ਰਾਜਿੰਦਰ ਕੌਰ- 13 aprilie 2011’ pe pecul stâng.

Sens: Pe 29 iulie 2015, Karan a primit tatuajul numelui mamei sale, „Rajinder Kaur”, cernelit în limba punjabi pe piept. Acesta este primul tatuaj pe care i-a făcut cerneală pe corp. În aceeași zi, a încărcat imaginea acestui tatuaj pe mânerul său Instagram, cu legenda,

Maa hundi a maa oh duniya valeo ❤️ inked! Primul tatuaj ”

2. Tatuaj de formulare a părinților

Karan Aujla-Parents-Tattoo

Tatuaj: Tatuajul lui Parents ’Wordings pe antebrațul stâng.

Sens: Pe 10 septembrie 2015, a primit tatuajul cuvintelor părinților săi inscripționate în limba punjabi. În aceeași zi, a încărcat imaginea acestui tatuaj pe mânerul său Instagram, cu legenda,

Un nou ❤️ altul dedicat bebelușului & bapu! Târziu s.balwinder Singh Aujla & sardarni.rajinder Kaur Aujla ❤️ mulțumesc celui care mi-a dat această idee &# 128077; ”

3. ‘Mi-e dor de tine mama &# 128626; tata ‘Tatuaj

Karan Aujla-Mi-e dor de tine mama și tata-tatuaj

Tatuaj: ‘Îmi este dor de tine mamă &# 128626; tatuajul tatălui pe antebrațul drept.

Sens: Părinții lui Karan au murit când avea nouă ani. Așadar, pentru a-i aduce un omagiu, el a primit acest tatuaj cernelit pe braț.

4. Tatuaj „Portretul tatălui”

Portretul tatuajului-Karan Aujla

Tatuaj: Tatuaj „Portretul tatălui” pe antebrațul drept.

Sens: Cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, el a primit tatuajul portretului tatălui său la 1 martie 2018. În aceeași zi, a încărcat imaginea acestui tatuaj pe mânerul său Instagram, cu legenda,

La mulți ani tatăl saab ❤️ s: Balwinder Singh Aujla ❤️ #rip &# 127801; ”

5. Tatuaj „Portretul mamei”

Portretul mamei-Karan Aujla

Tatuaj: Tatuaj „Portretul mamei” pe antebrațul drept.

Sens: Karan a primit acest tatuaj cernelit de artistul tatuator, Gill.

6. Tatuaj de lup

Karan Aujla-Wolf-Tattoo

Tatuaj: Tatuaj „Lup” pe brațul drept.

Sens: Tatuajele de lup sunt reprezentarea valorilor familiei. Reprezintă loialitate, respect și asociere cu membrii familiei și cei dragi. Într-un interviu, el a spus că a primit acest tatuaj pentru familia sa. Tatuajele lupilor simbolizează puterea, unitatea, autoritatea, protecția și legăturile puternice de familie. El a primit acest tatuaj cernelit de tatuatorul Gill.

7. Tatuajul Lupilor

lupi tatuaj de karan aujla

Tatuaj: Tatuajul ‘Lupilor’ pe brațul drept.

Sens: Potrivit lui Karan, tatuajul a doi lupi îi reprezintă pe cele două surori ale sale. El a dezvăluit că întregul tatuaj al brațului drept este dedicat familiei sale.

8. Tatuaj cu ceas

tatuaj cu ceas de karan aujla

Tatuaj: Tatuaj „Ceas” lângă încheietura mâinii drepte.

Sens: Într-un videoclip, Karan a dezvăluit că acest tatuaj reprezintă momentul în care mama sa a plecat în locuința ei cerească. El a primit acest tatuaj cernelit de tatuatorul Gill.

9. Tatuaj „Portretul lui Udham Singh și Bhagat Singh”

Karan Aujla-Bhagat SIngh-Udham SIngh Portrait-Tattoo

Tatuaj: Tatuajul ‘Portretul lui Udham Singh și Bhagat Singh’ pe brațul stâng.

Sens: La 13 martie 2020, Karan a primit tatuajul unuia dintre cei mai mari martiri ai Indiei; Udham Singh și Bhagat Singh, pentru a sărbători „Shaheed Diwas” pe 23 martie. Acest tatuaj este inscripționat de tatuatorul Gill.

10. Tatuaj pe pecul stâng

karan aujla-chest-tattoo