10 tatuaje și semnificațiile lor ale lui Kid Cudi

Scott Ramon Seguro Mescudi este renumit prin numele său de scenă, Kid Cudi. De profesie este un rapper, producător de discuri, actor și cântăreț american. A început să rapească în anul 2003. În mod surprinzător, planul său de a se alătura marinei în zilele sale tinere nu a mers așa cum s-a planificat din cauza istoricului său de poliție juvenilă. Cu toate acestea, numele său în industria rapului este destul de cunoscut datorită talentului său remarcabil. El a primit recunoașterea cuvenită ca influență asupra hip-hop-ului și a actelor alternative. La fel ca alte vedete de rap, Kid Cudi are un corp tatuat. Are câteva cerneluri interesante. Să le explorăm.

Kid Cudi

1. Tatuaje la brațul drept

Kid Cudi tatuaj pe brațul drept

Tatuaj: Acoperindu-i antebrațul drept sunt mai multe tatuaje care includ o pereche de mâini deschise, cu o cruce între ele, câteva bancnote de dolari, o față cu aspect infricosator pe brațul său interior și o inimă sacră la încheietura mâinii.

Sens: Inima Sacrată este cel mai comun și cel mai venerat simbol în rândul romano-catolicilor atunci când vine vorba de alegerea tatuajelor spirituale. Inima Sacră reprezintă iubirea divină pură simbolică a iubirii necondiționate a lui Iisus Hristos pe care a arătat-o ​​prin sacrificarea vieții sale de dragul omenirii.

2. Tatuajul mâinii drepte

Tatuaj cu mâna dreaptă Kid Cudi

Tatuaj: Pe mâna dreaptă, Kid are tatuajul cuvântului „ROSE”. Este cernelit în culoarea roz.

Sens: Tatuajul cu mâna dreaptă al copilului este un omagiu faimosului grup rock, Pink Floyd. El a primit acest tatuaj în anul 2012. Pink Floyd este una dintre cele mai vechi trupe rock cunoscute. A fost format în 1964 și a câștigat lumina reflectoarelor datorită concentrării sale pe spațial-rock psihedelic și rock progresiv pe bază de blues..

3. Tatuaj de stomac

Tatuaj de stomac Kid Cudi

4. Tatuaje la încheietura mâinii

Kid Cudi tatuaje la încheietura mâinii

Tatuaj: Pe încheietura mâinii, Kid Cudi are semne roșii tăiate, câte una pe fiecare încheietură interioară.

Sens: Kid Cudi a explicat că aceste tatuaje sunt sursa motivației sale și marchează tranziția sa de la „vechiul el” la „noul el”. Probabil că și-a omorât vechiul sin făcând acest tatuaj.

5. Portretul fiicei pe gât

Tatuaj portret gât copil

Tatuaj: În partea stângă a gâtului, Kid are un portret minuscul al unei fetițe zâmbitoare.

Sens: Fata din tatuaj este fiica sa, Vada Wamwene Mescudi. S-a născut lui Kid Cudi și Jacqueline. Dar, el a pierdut bătălia pentru custodia completă a fiicei sale în fața fostei sale soții, după ce i-a trimis soției sale textele de amenințare timp de peste patru zile. Cu toate acestea, este un fapt binecunoscut în rândul familiei și al celor care îi doresc că este prea atașat de fiica sa.

6. Tatuaj Logo

Tatuaj cu logo pentru copii

Portret de copil pe tatuajul brațului stâng

Tatuaj: Există un logo cu „K” inscripționat pe antebrațul stâng.

Sens: Logo-ul reprezintă logo-ul etichetelor K independente. Casa de discuri independentă a fost formată în 1982 în Olympia, Washington care a fost marcat ca începutul discurilor independente din industria muzicală. K înregistrează au fost numite fundamentul dezvoltării muzicii independente încă din anii 1980.

Eticheta este lansată pe motto-ul „explodând subteranul adolescentului într-o revoltă pasională împotriva ogrului corporativ de atunci. 1982. ””

7. Proiectarea antebrațului drept

Tatuaj pentru antebraț Kid Cudi

8. Tatuajul „Moon Man Solar Map”

Tatuaj de mână Kid Cudi

Tatuaj: Mâna stângă a lui Kid Cudi este cernelită cu Harta solară a omului lunii tatuaj. El a primit cerneala pe 26 aprilie 2014. Tatuajul include un sistem solar împreună cu o navă rachetă care este cernelită ușor deasupra încheieturii mâinii stângi.

 „Sunt super paranoic ca un al șaselea simț / De când a murit tatăl meu, nu mai am dreptate de atunci / Și am încercat să realizez puzzle-ul universului / Împărțesc un al 8-lea de ciuperci doar pentru a putea vedea universul.”

9. Tatuaj „Portretul lui Daniel Johnston”

Portretul brațului stâng al lui Kid Cudi

Tatuaj: Kid a dezvăluit un tatuaj pe mânerul său Instagram pe 24 august 2020, dezvăluind portretul regretatului Kurt Donald Cobain.

Sens: Cobain a fost un muzician american și liderul celebrei trupe rock, Nirvana. Tatuajul de pe corpul lui Kid Cudi îl reprezintă pe Cobain dintr-una dintre aparițiile sale în MTV VMA-uri, în timpul căreia liderul Nirvana purta ochelari, cardiganul său ratty semnat și o cămașă sub moarte care includea reprezentarea din titlu a celebrului său album din 1983 Salut, ce faci.

10. Tatuaj „Mic”

Kid Cudi a lăsat tatuajul bicepului

Tatuaj: Pe bicepsul stâng, Kid are tatuajul unui microfon.

Sens: Tatuajul microfonului reprezintă dragostea sa pentru lumea muzicii și cariera sa de rap.