Roman Troevs 7 tatoveringer og deres betydning

Roman Vasiliev, bedre kjent som Roman Troev, er en russisk sanger, låtskriver, regissør, MC. Roman startet sin karriere som forsanger i bandet, “Saint-Petersburg” og begynte senere i bandet, “Red’s Cool” som vokalist. Roman turnerte i USA og Europa med bandet, før han returnerte til Russland for å satse på en solokarriere og driver for tiden et vokalt trenerselskap, “Troev”.

Roman har noen fantastiske tatoveringer som dekker begge underarmene. La oss se hva disse er og betydningen bak dem.

1. ‘Duene’ tatovering

Tatovering: Oversiden av venstre underarm har en tatovering av tre duer tatovert på den. Resten av armen hans har skyer tatovert på den som et bakteppe for duene.

Betydning: Duer som tatoveres på underarmen hans heter “Victor, Antonio og Bella” og representerer de tre dueene paradis, lys og sannhet.

2. ‘Bats’ Tattoo

Tatovering: Innsiden av venstre underarm har en tatovering av tre flaggermus på den som sitter på en gren med en mørk bakgrunn bak seg.

Betydning: Den indre siden av venstre underarm er motsatt av duene og har tre flaggermus som heter “Hans, Mayson og Georgia” som representerer den mørke siden og det onde.

3. Sitat Tattoo

Tatovering: På siden av Romans venstre underarm er det også et tatoveret sitat som sier “Una Soli Non Sumus”

Betydning: Sitatet tatovert på armen hans er på latin og oversetter til “Vi er ikke den eneste”

4. ‘Skeleton’ Tattoo

Tatovering: Den venstre armen til sangeren har også en tatovering av et kvinnelig skjelett på den. Skjelettet har oransje hår, har på seg et skjørt med hvite støvler og holder også en blomst som brenner.

Betydning: Tatoveringen av det kvinnelige skjelettet på armen hans er en representasjon av kona, Yana Rozner, som han elsker veldig godt.

5. ‘RIP and Star’ Tattoo

Tatovering: Sangerens høyre underarm har en liten hodeskalle tatovert på med ordene “RIP” tatovert under den. Hans høyre albue har også en oversikt over en stjerne tatovert rundt seg.

6. ‘Roach’ tatovering

Tatovering: Den øvre delen av Romans høyre underarm er dekket av et mønster av bein med plass mellom. Det er noen få kakerlakker tatovert i mellomrommene mellom beinene.

Betydning: Det er noen få kakerlakker tatovert på underarmen som representerer tidligere frykt for at han har erobret.

7. ‘Words’ Tattoo

Tatovering: Innsiden av høyre underarm har en rød stein tatovert på den der albuen bretter seg. Det drypper også blod ned fra steinen. Det er et stort svart kors tatovert på håndleddet med et rødt bånd foran det. Det er åtte ord tatovert foran hele dette designet på russisk språk. Det er en annen kakerlakk tatovert på innsiden av underarmen.

Betydning: Ordene på underarmen hans representerer de åtte dødssyndene. I østlige tekster er det 8 dødssynder i stedet for 7 som i vestlige tradisjoner. Disse er gjerrighet, fråtsing, begjær, dovendyr, fortvilelse, sinne, vainglory og stolthet.