Matt Barnes ’25 tatoveringer og deres betydninger

Matt Kelly Barnes er en pensjonert amerikansk profesjonell basketballspiller. Matt Barnes spilte i 14 sesonger, og debuterte i 2002 for Memphis Grizzlies. I sin siste sesong i 2017 vant han NBA -mesterskapet med Golden State Warriors. Matt Barnes har halve kroppen fylt med noen av de mest interessante tatoveringene du noen gang vil se. La oss se på dem og betydningen de har.

Matt Barnes

1. ‘Rapper and Crown’ tatoveringer

Tatovering: Den siste av Matts tatoveringer er en portretttatovering av en rapper, Nipsey Hussle på venstre hånd. Ringfingeren på venstre hånd inneholder også en tatovering av en krone.

2. ‘Rapper and Finger’ Tattoos

Tatovering: Spillerens høyre hånd inneholder en tatovering av en annen berømt rapartist, Tupac Shakur. Indeks-, mellom- og ringfingrene inneholder også tatoveringer med forskjellige symboler på dem.

3. ‘Faith’ tatovering

Tatovering: Ordet Faith er tatovert på den øvre delen av Matts venstre håndledd.

4. ‘Hope’ tatovering

Tatovering: Barnes høyre håndledd inneholder ordet Hope tatovert på oversiden.

5. ‘Cross and Quote’ tatoveringer

Tatovering: Innsiden av basketballspillerens høyre underarm inneholder tatoveringen av et stort kors som er laget av ødelagte stykker som er sammenføyd. Korset er innkapslet i et sitat som lyder “Bare Gud kan dømme meg”

6. Leg Tattoo

Tatovering: Forsiden av Matts høyre ben inneholder en tatovering av hans egen høyre arm, med knyttneven lukket og tatoveringer av silhuetter av mennesker som heier like under den. Det er tatoveringer av busker og kokospalmer i bakgrunnen av hånden hans på kneskålen.

7. ‘Rull’ tatovering

Tatovering: Høyre side av kroppen hans er dekket av en tatovering av en stor bokrull med en blomsterranke ved siden av. Ordene RIP er blekket inne i rullen. Venstre side av kroppen inneholder ordet, mor tatoverte vertikalt på det. Begge tatoveringene lager ordene “RIP Mother”

Betydning: Denne tatoveringen ble gjort som en hyllest til moren, Ann Barnes som døde i 2007 på grunn av kreft.

8. ‘Flames, Spiderweb, and Bicep’ tatoveringer

Tatovering: Spillerens høyre håndledd er dekket av flammer som når litt mot midten av underarmen. Hans høyre albue er dekket av en tatovering av en massiv spindelvevdesign. Bicepsen hans inneholder en tatovering i retrostil som leser, 80-tallet BABY.

Betydning: 80 -tallets BABY -tatovering er et nikk til tiåret han ble født i.

9. ‘Hals’ tatovering

Tatovering: Høyre side av nakken til Matt inneholder en tatovering av to hender som er bundet sammen med ordet Believe tatovert over dem.

10. ‘Tribal Sun and Panther’ tatoveringer

Tatovering: Matts høyre skulder inneholder en tatovering av solen utført i stammestil og en svart panter som klatrer opp på overarmen, like under solen.

Betydning: Han fikk en tatovering av en panter ettersom det er favorittdyret hans.

11. ‘Initialer’ tatovering

Tatovering: Mats venstre underarm inneholder en stor tatovering av bokstaven, M. Hans høyre inneholder en stor tatovering av bokstaven, B.

Betydning: Begge tatoveringene tilsammen står som MB som stavner navnet hans, Matt Barnes.

12. Tatovering av fotspor, navn og vinger

Tatovering: Baksiden av nakken inneholder tatovering av vinger. På venstre side av vingene er en tatovering av fotavtrykk av en baby. Navnene Carter og Isaiah er tatovert rundt fotavtrykkene.

Betydning: Matt fikk tatoveringen for å vise sin kjærlighet til sønnene, Carter Kelly Barnes og Isaiah Michael Barnes.

13. Tatovering av ‘lepper og kinesisk symbol’

Tatovering: Litt over høyre albue er en tatovering av leppene med tungen ute. Innsiden av venstre underarm inneholder en tatovering av et kinesisk symbol med flammer rundt.

Betydning: Det kinesiske symbolet er symbolet på evig liv.

14. ‘Sleeping Moon’ tatovering

Tatovering: Det er en tatovering av en halvmåne bak Matt sitt høyre øre med tre små Z -tatoveringer i nærheten for å vise at den sover.

15. ‘Grim Reaper’ tatovering

Tatovering: Den tidligere NBA -stjernens venstre underarm inneholder en tatovering av Grim Reaper som holder sin skyte. Under kappen hans, like over håndleddet hans, er ansiktet til spøkelser i luften for å fullføre ermet.

16. ‘Skull’ Tattoo

Tatovering: Matts venstre bicep inneholder en tatovering av skallen med øyne, iført en bundet bandana på hodet. Hodene på skallen dekker munnen overrasket, og venstre hånd pryder også en ring.

Betydning: Matt avslørte at denne tatoveringen er en hyllest til den avdøde rapartisten, Tupac Shakur.

17. Ryggtatoveringer

Tatovering: Mattes øvre rygg inneholder de italienske ordene “La Famiglia” tatovert på den. Like over ordene er tatoveringen av 4 spillekort. To på hver side med et par røde øyne i mellom. På venstre side er tatoveringene til to Jack-kort med navnene Carter og Isaiah skrevet på. På høyre side er tatoveringene til King and Queen-kortene med navnet Gloria, skrevet på dronningskortet. Baksiden av nakken inneholder også en tatovering av bokstavene CA tatovert i rødt og hvitt mellom små svarte stjerner.

Betydning: La Famiglia sammen med spillekort -tatoveringen er for familien hans. Navnene er navnene på sønnene hans, Carter Kelly Barnes, Isaiah Michael Barnes, og hans tidligere ektefelle, Gloria Govan. CA står for delstaten California hvor han avsluttet sin karriere med å spille for og vinne ligaen med Golden State Warriors.

18. ‘Woman and Scenery’ tatoveringer

Tatovering: Den venstre skulderen til NBA -stjernen inneholder en tatovering av ansiktet til en kvinne med to ord tatovert under den. Han venstre overarm inneholder tatoveringen av vakker strandutsikt over den oransje himmelen og solnedgangen sammen med palmer. Like over denne naturen er en tatovering av en manns form.

19. ‘Kalv’ -tatovering

Tatovering: Barnes kalv inneholder ordene “Only the Strong Survive” tatovert på den.

20. ‘California’ tatovering

Tatovering: Den øvre delen av høyre underarm inneholder tatoveringen av mange kjente landemerker i delstaten California sammen med ordene California Love tatovert på den.

Betydning: Matt Barnes fikk denne tatoveringen for å vise sin kjærlighet til byen der han ble født og oppvokst.

21. Sitat Tatoveringer

Tatovering: I midten av Matts bryst finner du ordene “By Any Means Necessary” tatovert på den. Under halsen inneholder kragen beinlinjen ordene “Det som går rundt kommer rundt” tatovert på den. Krage beinene hans inneholder også to røde båndsymboler tatovert på dem.

Betydning: De røde båndene brukes til å betegne og spre bevissthet for mange kampanjer som forebygging av HIV/AIDS, forebygging av fyllekjøring blant mange andre.

22. ‘Angel, Devil and Letters’ Tatoveringer

Tatovering: De ytterste sidene av brystet inneholder veldig unike tatoveringer. Hans høyre pek inneholder en tatovering av en engel som sitter på en sky og hans venstre pek inneholder en tatovering av damens djevel. Hans høyre pek inneholder også bokstavene “F.T.H” tatovert på den.

23. ‘Angel’ Tattoo

Tatovering: Mattes mage inneholder en stor tatovering av en engel som sitter med spredte vinger og hendene samlet i bønn.

Betydning: Engelen er faktisk Matts mor, Ann Barnes som døde på grunn av kreft i 2007. Mens han var på pause på grunn av skade, bestemte han seg for å ta en ny tatovering for å hedre moren.

24. ‘Roses’ Tattoo

Tatovering: Venstre side av hans pec, rett under damen djevelen tatovering inneholder en tatovering av to roseblomster.

25. “Hjerte-, keruber og sitat” -tatoveringer

Tatovering: Den midterste delen av brystet, like under sitatetatoveringen, inneholder en tatovering av et realistisk hjerte. Det er tatoveringer av keruber som ber på hver side av hjertet. Over kjeruben på venstre side av kroppen hans er et sitat som lyder: “Den største gaven en mann kan gi barna sine, er å elske sin mor”.