30 fantastiske sjakktatoveringer med betydninger

Leter du etter en tatovering som er både klassisk og likevel fasjonabel? Har du lyst på noen brettspill også? Da ville disse sjakkinspirerte tatoveringene være perfekte for deg. En sjakkbrikke eller sjakkmann er en av de 32 brikkene som brukes i sjakkspillet og er stasjonert på brettet. Det er faktisk 16 individuelle sjakkbrikker som brukes i spillet, kongen, dronningen, 2 nøkler, 2 biskoper, 2 riddere og 8 bønder. Et av de mest berømte brettspillene noensinne, sjakk blir sett på som en sport med selvkontroll og talent, så selvfølgelig, hvis du trenger en tatovering for å forklare din tålmodige natur, er en tatovering i sjakk en fantastisk mulighet! Disse sjakkinspirerte tatoveringene kan inneholde alt fra brikkene som er nevnt ovenfor eller brettet, eller bedre, faktisk begge deler! Slike tatoveringer er virkelig sofistikerte og tiltrekker seg mange blikk. Sjakkspillet er nesten like gammelt som selve tatoveringen. Begge har en kulturell betydning som er ekstremt viktig for deres respektive kulturer. I hver av sjakkbitene finner du forskjellig betydning, og det avhenger helt av personligheten din hvilken brikke som passer deg best. Det viktigste er å gjøre noen undersøkelser før du bestemmer deg for å få et tatoveringsdesign, og denne artikkelen har prøvd å gi deg all informasjonen som trengs. Sjakk har en så flott plass i tatoveringsverdenen at folk vanligvis får det gjort bare for sin metafor.

Tilbake mellom 280 og 550 antatt sjakkspillet å ha blitt unnfanget i Øst -India. Den gang ble det identifisert som ‘chaturanga’. Dette innebar “fire divisjoner”, som ble tilskrevet de militære divisjonene av elefanter, kavaleri, infanteri og vogner. Disse divisjonene skisserte samtidens beretninger om dagens biskop, ridder, bonde og riddere. Derfra vokste spillet langt øst og vest på Silkeveien. Omkring 600 var det et bevis på sjakk av Sassanid Persia. Det er her det vokste til å bli kjent som ‘chatrang’. Det muslimske samfunnet begynte å spille spillet på dette tidspunktet og omdøpte det til shatranj. Spillet hadde forskjellige navn avhengig av hvor det ble spilt, men til slutt ble det anerkjent som sjakk i Europa.

Hvis du legger merke til når du ser på folk med en sjakk -tatovering, vil de ha alle avvikene i spillet fra brettet til alle brikkene. Nedenfor vil vi gå over noen av implikasjonene bak sjakkbrikkene som er tilgjengelige på brettet. Husk at personen som tar på seg tatoveringen kan ha en fantastisk betydning, men gjennom vår forskning er dette det vi har funnet på.

King Piece

Kongen er den viktigste delen av spillet, for hvis du mister kongen, har du tapt hele spillet. Derfor bærer det også stor betydning og betydning når det gjelder tatoveringsdesign. Hvis du planlegger å få en kongetatovering, må du vurdere autoriteten og makten den besitter. Det er en så fremtredende brikke innen sjakk, den har også de samme konnotasjonene i det virkelige liv. Imidlertid er det helt opp til deg å bestemme hvilken konnotasjon av kongestykket som passer deg bedre.

Queen Piece

Dronningen leder soldatene på banen. Hun er den mest overbevisende angriperen på sjakkbrettet og kan bevege seg nesten hvor hun vil. På grunn av intensiteten hennes på slagmarken, blir hun også overveldet av ansvaret for å takle for mye. Når hun dør, er resten ikke langt bak. Hver mann krever en sterk kvinne bak dem (som det heter).

Knight Piece

Ridderen har et ferdighetssett uten sidestykke. Det er kanskje ikke det raskeste eller mest effektive, men det har et sted i verden og en veldig veldefinert ferdighet. De som bærer tatoveringen til ridder sjakkbrikken vet at de er dyktige på en ting og kan ofte gi fra seg andre som kan være mer tilpasningsdyktige. Ridderen kan også sees på som en symbolisering av guddommelig lov, noe som betyr at vi må ta hensyn til alle våre handlinger. Ridderens reise skaper en ‘L’. Det er det eneste stykket i kampen som kan hoppe over andre.

Rook Piece

Røyken er først og fremst vokteren til de mer betydningsfulle brikkene. De vokter og oppfatter den indre verden. Det går lineært, til retningene til venstre og høyre eller frem og tilbake. De kan reise langt og raskt. I samfunnet kan de være kjent som en livvakt eller en håndlanger. De er gode krigere og er veldig trofaste.

Biskopstykke

Biskopstatoveringen karakteriserer en suggestiv kraft. Den kan bevege seg skjevt over brettet begge måtene som dannes og ‘X’. Dette symbolet på ‘X’ eller krysset bestemmer oss for å avlaste lengselen vår basert på ego. Hvis man føler at de er en erotisk kraft, kan de ordne biskopstatoveringen. Hvis du ser nøye ut, gjelder det også et fallisk symbol.

Panter

Bonde tatoveringen betyr det første trinnet i måten. De symboliserer amatørene på veien. Dette er stridende som kaster seg ut i kamp før noen andre. De kan bare ta et skritt foran eller hjørnevis hvis de skal dempe motstanderen. Pantene er offersjeler som blir martyr for årsaken til det større gode. Noen kan få en bonde tatovering for å beholde for å ta ting ett skritt om gangen. Det er ingen hastverk på prosessen.

Kong og dronning par tatovering

Kongen og dronningparets tatovering kan bety noe helt upartisk enn de av brikkene alene. Du pleier å se at par får en av hver. De er lederne for sitt eget felt, og ingen har rett til å komme inn og fortelle dem hva de skal gjøre. Kongen og dronningen skyver alle abstraksjoner til side og konsentrerer seg om hverandre. Det er et mektig forhold som bør tåle tidens undersøkelse. På den annen side kan du se på disse uavhengig og lage dine egne forutsetninger.

Vi antar at ved å kjenne innlegget ovenfor, er du litt mer overbevist om veien du vil velge med sjakk -tatoveringen din. Oppsummert kan disse brikkene tolkes, men den personen som tatoveres ønsker det. Vi har spurt folk om betydningen av sjakktatoveringene deres, og det er vanligvis et stort omfang av betydninger for menneskene som har disse tatoveringene. I det minste med informasjonen ovenfra kan avgjørelsen din begrenses. Den neste handlingen er å oppdage en butikk eller artist som du føler deg fornøyd med for å oppnå visjonen din. Dette er et sammenhengende valg for mange mennesker, og vi håper du tar deg tid til å håndtere etterforskningen som er nødvendig for denne viktige avgjørelsen.

Uansett om det er svart eller grå realisme eller dristig tradisjonell farge, ser sjakkbrikkene bare enestående ut som en kroppskunst! Ta en titt på disse sjakkbrikkedesignene og finn ut hvilken brikke du har tegnet for ditt eget mønster! Nedenfor finner du noen eksempler på sjakk -tatoveringer. Ta et glimt og se om noe treffer.

 • Halv ferdig sjakk

Sjakk Tattoo Designs

Denne sjakk-tatoveringsdesignen ser uferdig ut på grunn av det halvferdige sjakkbrettet. Du kan bruke den i hele designet.

 • King Piece Tattoo

Sjakk Tattoo Designs

Mange mennesker setter ikke pris på den vanlige og enkle tatoveringsdesignen. I et slikt tilfelle kan du legge til et ekstra kongestykke på tatoveringen akkurat som dette.

 • Skull Inspired Designet

Sjakk Tattoo Designs

 • Konge og dronning

Sjakk Tattoo Designs

Den mest vanlige sjakk -tatoveringsideen er tatoveringen av kongestykke og dronningbrikke. Her er et tatoveringsmønster på kongens sjakkbrikke på underarmen til denne fyren.

 • Sofistikerte sjakkdesigner

Sjakk Tattoo Designs

 • Skygge sjakkdesigner

Sjakk Tattoo Designs

 • Floral sjakkdesign

sjakk tatovering

 • Svampebob inspirert?

Sjakk Tattoo Designs

Denne sjakk -tatoveringen er ganske unik, og hvis du spør meg, er den sannsynligvis inspirert av en moderne kunstform som det abstrakte maleriet. Blomstene nedenfor gir en sublim effekt til hele designet.

 • Enkle sjakkdesigner

Sjakk Tattoo Designs

 • 3D tatoveringsdesign

Sjakk Tattoo Designs

En strålende idé for sjakk -tatovering ville være å analysere 3D -stilen. Her er et 3D sjakk tatoveringsdesign på underarmen til dette kapittelet.

 • Ugle sjakk tatoveringer

sjakk tatovering

 • Nyanse av blått

sjakk tatovering

 • Duo Tattoo

sjakk tatovering

Kongen og dronningen er en av de viktigste preferansene for mange mennesker. Dette designet er en favoritt blant parene for å symbolisere hverandres godhet & betydning.

 • Filminspirerte tatoveringsdesigner

sjakk tatovering

Prøv å gjette hvilken filmkarakter det er?

 • Teamet

sjakk tatovering

I sin tidlige form på 600 -tallet ble spillet kjent som chaturaṅga, som kan oversettes til “fire divisjoner (av militæret)”: infanteri, kavaleri, elefanteri og vogn. Disse formene er markert med brikkene som skulle dukke opp i den moderniserte bonden, ridder, biskop og tårn.

 • Bland opp design

Sjakk Tattoo Designs

Hvis du liker innendørs underholdning og sjakk er din preferanse blant dem, vil du absolutt sette pris på dette blandede tatoveringsdesignet.

 • Arm tatovering design

sjakk tatovering

 • Nøktern sjakkbrikke

Sjakk Tattoo Designs

Hvis du er en sjakkproff, vil du utvilsomt sette pris på at sjakkbrikker vises i forskjellige egenskaper og proporsjoner. Her er en liten størrelse sjakkbrikke tatoveringsdesign.

 • Legger til natur

sjakk tatovering

 • Par tatoveringer

Sjakk Tattoo Designs

Mens gutter bør strebe etter tatoveringsdesignet med kongen, bør jenter velge tatoveringer av dronningstykker. Her er en elegant tatoveringsdesign av kongen og dronningen på underarmen til dette paret.

 • Teddy Bear Designs

Sjakk Tattoo Designs

Du kan koble sammen ukonvensjonelle typer tatoveringer samtidig med tatoveringer i sjakkbrikker. For eksempel er dette en bamse tatovering sammen med en sjakk tatovering design.

 • Flere 3D -design

sjakk tatovering

 • Dype designideer

sjakk tatovering

 • Illusjonære design

sjakk tatovering

 • Enkle tatoveringsdesigner

Sjakk Tattoo Designs

Dette tatoveringsbildet i sjakkbrettet er utrolig majestetisk på grunn av den intrikate utformingen av sjakkbrettet. Hvis du vil vinne sjakk hver gang, må du få en av brikkene blekket på deg selv for lykke til!

 • Tatoveringer på hele ryggen

sjakk tatovering

 • Attraktive tatoveringsdesigner

sjakk tatovering

 • Symboliske tatoveringsdesigner

sjakk tatovering

 • Grave Tattoo Ideas

sjakk tatovering

 • Ribcage Tattoo Plassering

sjakk tatovering