Nasveti za spalnico – usklajeno posteljnino in podobno

nasveti za posteljnino za usklajevanje spalnice-blazine-odeje

Postelje ne samo, da nam morajo nuditi udoben in zdrav spanec, temveč morajo biti tudi vabljive in urejene. Kako lahko to storite? Popolnoma se ujemajte s posameznimi elementi postelje, kot so blazine, odeje in posteljnina! Preberite naše nasvete za spalnico in se naučite, kako ustvariti harmonično sliko. Naše posteljno perilo pove več o našem življenjskem slogu, kot ste mislili.

Nasveti za spalnico – postelja pritegne pozornost

posteljnina-spalnica-nasveti-domači tekstil-glasovanje

Pri oblikovanju spalnice je postelja naravna vizualna osrednja točka, zato bi lahko rekli, da je posteljnina tudi eden od okraskov v sobi. Tudi iskanje popolne posteljnine je lahko težavno. Barva in vzorec se morata harmonično prilegati celotni sliki. Če v trgovinah ne najdete svoje sanjske posteljnine, si oglejte na primer na spletu Erwin Müller navdihniti.

Nasveti za spalnico – ustvarjanje harmonične slike

posteljnina-spalnica-nasveti-obarvani-poudarki-odeja za blazino

Pregrinjalo je največji kos posteljnine in najvidnejši del dekoracije vaše spalnice. Izberite odejo, ki ustreza vašim pričakovanjem glede udobja, okusa in proračuna. Upoštevajte, da se bombažne tkanine enostavno čistijo, žamet, brokat, svila in semiš pa bodo vašemu posteljnini dali razkošen videz in občutek.

nasveti za posteljnino za spalnico-barva-vzorec-odeja-blazina

Izberite barve v barvah, s katerimi bi strop izstopal. Rjuhe iz bombaža, satena in svile imajo hladen učinek v toplem vremenu, posteljnina iz bobra pa toplo v hladnih nočeh. Svetle rjuhe izgledajo odlično s temnimi pregrinjali in obratno. Barve se ujemajo z vzglavniki z obliko posteljnine, da poudarijo dekor spalnice. Izberite prevleke za vzglavnike iz iste tkanine ali takšne, ki ustrezajo oblikovanju in barvi pregrinjala.

posteljnina-spalnica-nasveti-vzglavnik-pregrinjalo-barvno usklajevanje

Blazine so odličen način, da svojemu dekorju dodate dodatno udobje in nekaj barv. Izberite enobarvne in vzorčaste okrasne blazine. Lepo zložena dodatna odeja ob vznožju postelje dopolnjuje celotno sliko. Ne samo, da vas bo ponoči ogrelo, ampak bo vaši posteljnini dodalo še en dekorativni pridih.

posteljnina-spalnica-nasveti-barva-vzorec-glasovanje

nasveti za posteljnino za spalnico-okrasna postelja-barvno usklajena