Semnificația din spatele tatuajului frunții

Puteți utiliza tatuaje în mai multe scopuri. Unii oameni îl folosesc pentru sentimentele pe care le exprimă, în timp ce alții le consideră pentru estetică. Dacă sunt făcute bine, tatuajele pot arăta grozav pe pielea ta. Această artă poate reprezenta și personaje intrinseci pe care le dețineți. Pe de altă parte, poate reprezenta și forțe externe cu care vă asociați.

Tatuaj pentru frunte pentru fete

Poate credeți că cultura tatuajului provine din dragostea generică pentru artă, dar acest lucru nu este adevărat. Tatuajele au făcut parte din multe triburi culturale istorice. Mulți criminali de război obișnuiau să poarte tatuaje pentru a-și intimida dușmanul. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că mulți prizonieri poartă tatuaje revoltătoare din motive atroce.

Un tatuaj oriunde pe braț și picioare arată grozav, dar le poți obține și pe alte părți ale corpului. Acestea includ locuri precum spatele, pieptul, gâtul și chiar fruntea. Tatuajele feței sunt mai puțin frecvente. Prin urmare, doar câteva persoane preferă să-și facă un tatuaj pe frunte, acestea includ personalități atroce cu trecuturi discutabile, de exemplu, deținuți.

Tatuaj negru îndrăzneț în căutarea frunții

Vedetele populare au jucat un rol masiv în tendința tatuajelor feței, deoarece acestea sunt modele pentru majoritatea populației. Majoritatea vedetelor tind să aibă o personalitate extremă. Le place să treacă limitele expresiei și, prin urmare, este posibil să observați unele cu tatuaje pe față. O persoană poate alege să-și facă un tatuaj pe frunte datorită influenței rapperilor celebri precum Lil Wayne, Post Malone și Tekashi 69. Faimosul tatuaj de față al lui Mike Tyson se întinde de la obraji până la fruntea laterală, tatuaj iconic care este, de asemenea, o influență foarte mare. pe oameni, în special pe iubitorii de box.

Un tatuaj pe frunte poate fi un mijloc de devianță și neconformitate pentru tine. Dacă ești o personalitate care disprețuiește valorile conformității, acest tatuaj poate fi alegerea pentru tine. Obținerea unui tatuaj pe frunte vă permite să vă scutiți de normă și să întindeți aripile expresiilor personale.

Tatuaj Tiny Rose pe frunte

A putea purta un tatuaj pe frunte te poate nega în ochii unora, dar poate duce și la aprecierea multora. În plus, un tatuaj pe frunte strigă proeminență și atenție și este o modalitate excelentă de a atrage atenția atunci când sunteți în public.

Unele mărci folosesc tatuaje pe frunte în avantajul lor, plătind oamenilor o sumă substanțială de bani pentru ca mărcile lor să fie strânse pe frunte. Lucruri ca acestea devin adesea virale și asta reprezintă o strategie de marketing eficientă.

Tatuaje la frunte ale prizonierilor

Infractorii poartă adesea tatuaje pe frunte, de obicei pentru a reprezenta asocierea cu o bandă. Purtătorul ar putea să-l folosească și ca amintire sau realizare. Multe modele diferite de tatuaje pe frunte tind să includă simboluri și coduri. Este posibil să nu le puteți interpreta, deoarece semnificațiile lor rămân un secret pentru cei din afară. Mai mult, aceste tatuaje simbolizează adesea un eveniment de viață, abilități, expresie personală, viziune asupra lumii sau încarcerare. Ei includ:

Bătrân cu tatuaj la frunte

Sârmă ghimpată peste frunte

Acest tatuaj semnifică viața în închisoare fără șansa condiționării. Deținuții pot purta, de asemenea, acest tatuaj pentru a reprezenta numărul de ani petrecuți după gratii.

Tatuaj clasic pentru frunte pentru bărbați

Păsări peste orizont

Dacă un deținut are păsări care zboară peste orizont pe frunte, aceasta indică faptul că prizonierul tânjește după libertate.

Tatuaj pentru păsări care zboară pentru femei

Crucea celtică pe frunte

Acest tatuaj reprezintă adesea o mișcare rasistă de putere albă. Poate fi, de asemenea, un semn al unui om lovit și poate simboliza faptul că aceștia se confruntă cu execuția.

Cross Tattoo on Frunte pentru bărbați

Panza de paianjen

Deținuții care poartă un design de pânză de păianjen pe frunte pot indica multe lucruri în funcție de poziția păianjenului. Dacă se află în centrul rețelei, înseamnă că deținutul își va petrece toată viața în închisoare. Pe de altă parte, dacă păianjenul iese din pânză, acest lucru poate indica faptul că prizonierul dorește să își reformeze viața. Un păianjen într-o pânză de păianjen poate reprezenta, de asemenea, dependența unui prizonier de narcotice, deoarece acesta poate fi blocat în pânza dependenței.

Tatuaj de pânză de păianjen pe frunte pentru femei

Crucea mică pe frunte

Aceasta reprezintă timpul petrecut în închisoare. Fiecare cruce poate însemna un an de închisoare. Pe de altă parte, mercenarii nomazi din secolul al VI-lea îl purtau pe frunte ca semn al renașterii și al puterii. Acești oameni au oferit protecție împotriva unei ciume din stepe și au dus multe bătălii.

Tatuaj frontal simplu pentru mine

Ar trebui să-ți faci un tatuaj pe frunte?

Să-ți faci un tatuaj pe frunte te poate servi bine dacă aparții unei personalități specifice. Dacă sunteți un iubitor de cerneală și vă vedeți întregul corp ca pe o pânză, atunci nu ar trebui să încetați să o umpleți. Fruntea ta este o locație excelentă dacă te interesează tatuajele feței. Fruntea oferă mult spațiu pentru creativitate, în special pentru persoanele care au o linie de păr extinsă.

Tatuaj Frunte

În afară de motive artistice, un tatuaj pe frunte este, de asemenea, o soluție excelentă pentru persoanele care au urme de naștere neplăcute pe frunte. În astfel de cazuri, un bun tatuator poate ajuta tatuajul în jurul leziunilor, cum ar fi cusăturile sau semnele arse și le poate transforma într-o imagine artistică.

Iată două idei care ar putea funcționa bine pe frunte.

Tatuaj cu trandafiri pe frunte

Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj poate fi chiar lângă sprânceană. O frumoasă floare mică de trandafir care se trase pe partea sprâncenelor dvs. merită să o obțineți. În plus, este minimalist, elegant, nu prea copleșitor și se potrivește perfect pe frunte.

Tatuaj trandafir roșu pe frunte pentru fete

Designer Crown on Forehead

Acesta este un design de tatuaj foarte contemporan, care arată rafinat pe frunte. Tatuatorii care se specializează în modele cu modele îți pot umple fruntea cu acest design sublim. Nu numai că acest tatuaj ar putea completa coafura ta, dar îți poate oferi și încredere și putere.

Frumos tatuaj de design pe frunte

Linia de fund

În majoritatea cazurilor, un tatuaj pe frunte este pentru persoanele care sunt excluse din societate. Indiferent dacă obțineți un tatuaj pe frunte pe bază de model, pe bază de obiecte sau pe cuvinte, cu siguranță vă va deosebi de restul. A obține unul înseamnă, în cele din urmă, că nu ești diferit de ceilalți și că ești dispus să ieși în evidență făcând ceva unic.