Top 30 de mame uimitoare ale celor 3 idei de design de tatuaje (actualizat în 2021)

Ești mamă? Dacă da, ești mamă a trei copii? Mămicile care au trei copii sau copii se vor bucura de acest articol. Aici, vom vorbi despre diferite opțiuni de tatuaj pe care mamele le pot alege.

Cu această listă, veți găsi tatuajul perfect pentru cei dragi pe care îi puteți dedica și rock cu o față mândră. Arătați cât de mult îi iubiți cu un design unic despre care vom analiza și vorbi mai jos.

Top 30 de mame ale celor 3 idei de design de tatuaje

1. Tatuaje mamă inspirate de elefant

Mama Tatuaje Inspirat ElefantSursa imaginii: @olly_tattoo

Trei din trei este ideea perfectă de tatuaj dacă ești o persoană de familie care este acum completă și care nu intenționează să-și extindă familia în viitor. Dacă ești o mamă fericită și veselă, poți lăsa lumea să o vadă cu acest mini design.

Elefanții sunt un simbol al norocului, al iubirii, precum și al gândurilor pozitive mândre. Dacă toate acestea sunt emoțiile pe care îți place să le conectezi și să le conectezi cu familia ta, te vei bucura de acest tatuaj.

2. Mama a trei tatuaje peste antebraț

Tatuaj Mama celor Trei peste antebrațSursa imaginii: @ nicolka.ink

Plasarea antebrațelor este cea mai bună soluție dacă încercați să vă reprezentați familia în lume și doriți să vorbiți despre ele într-un mod mândru. Deși destul de simplu în această cerneală neagră, este totuși o alegere sentimentală.

Acest tatuaj al familiei tale, dar în mod portret, se va potrivi cu oricine iubește personajele și conturează ideile. Designul este drăguț, dar foarte sentimental.

3. Mama a trei idei de tatuaje inspirate de pasăre

Mama a trei idei de tatuaje inspirate de pasăreSursa imaginii: @ xime.lizarazutattoo

Vrei un tatuaj de familie drăguț, dar reprezentat cu o mulțime de păsări? Acest tip de tatuaj este pentru cei care sunt iubitori de păsări și care se bucură de arta subtilă și mică.

Puteți arăta lumii că sunteți mama a trei copii și puteți adăuga numele copiilor dvs. împreună cu tatuajele dvs. de pasăre. Arată că ești mândru că le ai și că nu poți suporta să le vezi zboară pe măsură ce cresc.

4. Idei de tatuaj pentru mamă și 4 copii

Idei de tatuaje pentru mamă și 4 copiiSursa imaginii: @kklukis

Acesta poate fi un tatuaj uimitor de familie pentru cei care vor să arate totul! Dacă sunteți o mamă a trei, dar o familie de patru, veți gravita în mod natural către acest design.

Arată că ești fericit, împlinit și că povestea și viața ta sunt acum pline și pline. Dacă îți iubești soțul și copiii, ca femeie te vei bucura de această idee.

5. Tatuaj inspirat de mama a trei copii

Trei copii inspirați mama tatuajSursa imaginii: @heim__tattoo

Florile pot simboliza și o familie fericită. Dacă ești iubitor de flori și portocaliul este culoarea ta preferată, te vei bucura de acest design.

Trei flori mici diferite pot reprezenta trei iubiri și copii diferiți. Dacă fiecare dintre ele este o poveste în sine și o floare veselă și distractivă cu care să vă răcoriți, dedicați acest concept.

6. Mama celor trei păsări Ideea roșie

Ideea mamei celor trei păsări roșiiSursa imaginii: @biggronn

Dacă sunteți un fan al tatuajelor mai mari și al pieselor de umăr, vă veți gândi la acesta ca la un concept fascinant. Cei care iubesc culoarea roșie se vor bucura, de asemenea, de această imagine de pasăre.

Păsările sunt de obicei un simbol al plecării departe. Dacă te temi că bebelușii tăi te vor părăsi la un moment dat, totuși ești mândru că ești mama lor și că îi ai în viață, rămâi cu această idee.

7. Tatuaj mama familiei

Tatuaj de mamă de familieSursa imaginii: @jo_mi_tattoo

Dacă sunteți o persoană de familie și cineva căruia îi plac tatuajele antebrațului, vă veți bucura și de acest concept. Este un mod rapid și ușor de tatuat, dar poate arăta atât de multe despre tine ca un individ grijuliu.

Pune-ți soțul, pe tine însuți, precum și pe cei trei îngeri peste pielea ta. Odată realizat cu succes, acest tatuaj vă va arăta că sunteți creativi, feminini, iubitori și grijulii.

8. Tatuaj piept mama celor trei

Tatuaj cu pieptul mama celor treiSursa imaginii: @flautattoo

Vrei să-ți faci un tatuaj drăguț pe piept? Ești cineva care îți iubește familia și dorește să arate respect deplin față de soția ta? Dacă este mamă a trei copii, se va bucura de această idee.

Lăsați pe toți să vadă că sunteți o familie și plasați cuvântul „Familia” deasupra pieptului. Arătați cum vă înțelegeți cu toții și îmbrățișați dragostea.

9. Idei de tatuaj pentru antebraț

Idei de tatuaje pentru antebrațul maternitățiiSursa imaginii: @la_vida_ink

Dacă ajungeți să faceți un tatuaj pentru antebraț, asigurați-vă că este luminos și colorat, deoarece va apărea cu adevărat așa. Designul antebrațului și o mulțime de culori vor arăta la fel de bine pentru băieți și fete.

Acest tatuaj cu apus de soare le va arăta tuturor că îți prețuiești mereu și constant momentele. Dacă îți iubești familia și sezonul tău preferat este vara, acesta este portretul perfect pentru toți.

10. Imprimare mamă de familie peste piept

Familie Mama Print peste pieptSursa imaginii: @ red.carpet.tattoo

Amprentele și tatuajele pieptului sunt perfecte pentru băieții care se antrenează și pentru cei care sunt mândri de fizicul lor masculin. Dacă îți iubești corpul și familia, te vei bucura de acest duo.

Arătați că sunteți o persoană de familie de succes și mândră, precum și cineva care îi apreciază pe cei mai apropiați. Modelele pieptului sunt pentru cei cărora nu le pasă de durerea celor mai apropiați.

11. Tatuaj cu picior animal

Tatuaj cu picioare animaleSursa imaginii: @xmillymitchellx

Dacă vă plac tatuajele funky și ideile artistice, vă veți bucura și de acesta. Tatuajele coapsei și amprentele colorate sunt pentru cei cărora nu le deranjează atenția.

Arată că ești mamă și arată cât de ciudat este întreaga ta familie cu acest design artistic plăcut. Mergeți în sus, deoarece ar putea dura 7+ ore pentru a realiza acest design.

12. Părinți Familia celor trei tatuaje

Părinți Familia celor Trei TatuajeSursa imaginii: @hktattoo_rosey

Femeile cărora le este frică de ac și care vor ceva minunat și drăguț se vor bucura de această imagine.

Arătați lumii întregi că sunteți mama a trei copii și că le prețuiți pe toate cu acest design. Arătați-vă dragostea imensă și abordarea dvs. discretă cu acest design drăguț.

13. Tatuaj amuzant pentru familie Koala

Tatuaj amuzant de familie KoalaSursa imaginii: @ clodin_93

Iubești animalele și koala? Ești cineva căruia îi place să arate diferit și remarcabil față de restul mulțimii? Dacă sunteți un iubitor de culoare, vă veți bucura de acest concept.

Aceste drăguțe koala vă pot reprezenta bebelușii. Arătați-le tuturor că sunteți încă aproape de ei și că vi se par drăguți și jucăuși, dar sunt totuși cei mai buni copii, corect?

14. Mama din spate a ideii de elefant cu 3 tatuaje

Înapoi Mama a 3 tatuaje Elephant IdeaSursa imaginii: @rafael_gomez_anclatattoo

Ce zici să te gândești să faci acest tatuaj pe spate? Este drăguț și feminin – perfect pentru fetele care au acea latură moale.

Reprezintă-ți întreaga familie prin elefanți. Adăugați-vă soțul în imagine și arătați cât de aproape sunteți cu acest tatuaj artistic acuarelat.

15. Designul tatuajului familiei antebrațului

Design de tatuaje pentru familia antebrațuluiSursa imaginii: @jltattoostudio

Poți opta și pentru un antebraț sau un tatuaj pe braț. Dacă nu doriți să obțineți ceva copleșitor sau dramatic, veți aprecia această cerneală neagră mai mică.

Această familie de trei tatuaje este pentru băieți sau fete. Puteți alege pentru voi doi și să vă reprezentați ca un cuplu puternic, care are copii minunați și un viitor luminos.

16. Tatuaj inspirat de Galaxy Mother of 3

Tatuaj Mama lui 3 inspirat de GalaxySursa imaginii: @elchivotattoo

Vrei un tatuaj drăguț al galaxiei antebrațului? Acesta este destul de diferit, deoarece este sclipitor și feminin. Arătați-vă întreaga dragoste și lume pentru cei mai apropiați cu această piesă magnifică.

Poți arăta că ești o persoană de familie și că îi vezi pe cei mai apropiați ca pe galaxia ta. Dacă sunt luna ta, cerul și stelele, te vei bucura de această frumoasă reprezentare.

17. Tatuaj de familie cu simbolul inimii

Tatuaj de familie cu simbolul inimiiSursa imaginii: @beckysbaggage

Întreaga ta familie poate alege un set de inimi. Dacă sunteți cineva care are o relație strălucită și strânsă cu copiii dvs., vă veți bucura de acest concept.

Un simbol al inimii este perfect pentru cei care sunt conectați într-un fel sau altul cu frații lor și cu tine ca mamă. Acest trio este pentru oricine apreciază dragostea și apropierea adevărate.

18. Tatuaj de familie de potrivire cu trifoi

Tatuaj de familie de potrivire cu trifoiSursa imaginii: @ unejambeni.tattoo

Un alt concept de tatuaj care poate arăta grozav dacă alegeți un design asortat. Tu, ca familie, poți reprezenta cu mândrie acești trifoi.

Dacă nu știai că trifoiul este un simbol al norocului și fericirii. Dacă ești norocos să-i ai în permanență pe cei mai apropiați, te vei bucura de această imprimare potrivită.

19. Colorat & Tatuaj de familie puternic

Colorat & amp; Tatuaj de familie puternicSursa imaginii: @canolotattoo

Ceva puțin diferit și strălucitor se va potrivi celor care se bucură de culoare și de idei neobișnuite. Aceste tatuaje pentru antebraț sunt destinate iubitorilor de culoare sau persoanelor anime.

Obțineți cele patru elemente de bază. Focul, pământul, vântul și apa vor arăta că sunteți cu toții conectați în calea voastră. Tu, ca mamă, ar trebui să fii apă, iar copiii tăi își pot da seama care element funcționează cel mai bine pentru ei pe baza personalităților lor.

20. Mic & Tatuaj drăguț de familie pentru copii

Mic & amp; Tatuaj drăguț de familie pentru copiiSursa imaginii: @yanki_tattoohk

Vă puteți reprezenta întreaga familie cu acest tatuaj drăguț și funky. Se face într-un mod artistic simplu, ideal pentru cei care se bucură de culoare.

Veți ieși ca o mamă ciudată, ciudată, care își iubește copiii și este o persoană puternică. Dacă ești o persoană amuzantă cu care să fii în jur și ești optimist, această idee ți se potrivește.

21. Tatuaj mic pentru încheietura mâinii

Tatuaj mic pentru încheietura mâiniiSursa imaginii: @yanki_tattoohk

Dacă ești tu însuți artist, vei adora această idee plină de culoare. Este ideal pentru cei care au amprente mai mici și care se bucură de un stil de culoare cu arta lor.

Această idee a încheieturii mâinii este grozavă pentru cei apropiați de copiii lor. Dacă vă place să ieșiți în evidență și sunteți o mamă grijulie, puteți alege această idee și să vă reprezentați apropierea cu ceva similar.

22. Ideea de maternitate a familiei lunare

Ideea de maternitate a familiei lunareSursa imaginii: @haleyatcredible

Dacă sunteți cineva care se bucură de stele și de lună, vă veți bucura de această idee neagră. Dacă vă place ideile spirituale și drăguțe, acest design negru este pentru dvs..

Luna este un simbol al apropierii tale de univers. De asemenea, veți arăta că sunteți funky și pozitiv, în timp ce sunteți copii sunt steaua vieții voastre – ele sunt semnificația și puterea voastră.

23. Stomac lateral Pacea mamei Design copii

Stomac lateral Pacea mamei Design copiiSursa imaginii: @ hossam.tattoos

Dacă îți plac desenele feminine și ești o persoană care se interesează de acuarela, această idee este pentru tine. Vă vor dura 4 ore pentru a realiza acest design. Cu capul sus, deoarece plasarea este dureroasă, deoarece este atât de aproape de coaste.

Acest mod artistic de a-ți arăta dragostea pentru cei mai apropiați este pentru cei care nu sunt timizi sau nu se tem de procesul de tatuare. Arătați că sunteți întotdeauna cu ei și că fac parte din călătoria voastră plină de culoare.

Citește și: 65 de idei uimitoare de design al tatuajelor (coaste) pentru femei (actualizat în 2021)

24. Tatuaj Mama Pasăre Stomac

Tatuaj Stomac Bird MotherSursa imaginii: @staraya_dusha

Sub țâțe și piept tatuajele sunt pentru cei care nu sunt timizi sau nu se tem de procesul de tatuare. Dacă sunteți cineva care iubește desenele sexy și sunteți în căutarea unor idei delicate, aceasta vă va potrivi.

Arată că ești mamă cu tatuajul tău de pasăre. Lăsați lumea să vadă că sunteți aproape de ei și că nu vă puteți simți deloc despărțiți și indiferent de situație.

25. Tatuaj simplu mama Galaxy

Tatuaj simplu Galaxy MotherSursa imaginii: @ pinzy.tattoos

Dacă vă plac ideile de claviculă sexy sau drăguțe, aceasta vă va potrivi. Arătați cât de feroce și sexy poate fi o mamă cu această imagine.

Lasă lumea să vadă că ești o mamă mândră și că copiii tăi sunt vedeta vieții tale. Lasă-i să vadă că ești conectat cu ei și că sunt pozitivitatea și lumina ta chiar și în cea mai întunecată situație.

26. Simbolul inimii Ideea inspirată de familie

Simbolul inimii Ideea inspirată de familieSursa imaginii: @ bom.tattooer

Dacă sunteți cineva care se bucură de tatuaje mai mici și idei de inimă, această imagine vă va potrivi. Nu este necesară o imprimare care consumă mult timp.

Arată-ți dragostea pură și maternitatea cu diferite idei de inimă. Aceste inimi vă pot arăta conexiunea și dragostea profundă pentru copiii voștri. Reprezintă fiecare membru al familiei tale cu o inimă de culoare diferită și arată-le cât de mult îi iubești.

27. Design mama copil negru

Mama Copil Negru DesignSursa imaginii: @gabi_ink_lazarova

Acest tatuaj de antebraț negru este drăguț și unic în felul său spiritual. Dacă preferați tatuajele de portret, această idee vi se potrivește.

Alegeți fața și trăsăturile faciale ale copiilor dvs. Această idee va arăta că ești o mamă grijulie și cineva care apreciază dragostea și maternitatea adevărate.

28. Tatuajul maternității inimii roșii

Tatuaj de maternitate cu inima roșieSursa imaginii: @martapoisontattoo

Dacă roșul este culoarea ta preferată, te vei bucura de acest design și acest concept. Cei care se bucură de un pop de culoare și care vor să iasă în evidență cu ideea lor feminină se vor bucura de acest concept de inimă.

Obține inimile roșii și arată cât de mult îți iubești micuții. Puneți-le numele lângă simbolul inimii și bucurați-vă de dragostea pură pentru cei trei îngeri.

29. Tatuaj de maternitate familie tigru

Tatuaj de maternitate familie tigruSursa imaginii: @ 14arrowstattoo

Fetele care iubesc animalele și care sunt în cerneală înfricoșătoare se vor bucura de acești pui drăguți. Dacă tigrii sau leii sunt animalele tale preferate din junglă, te vei bucura de această idee de cerneală de familie.

Puteți arăta că sunteți mama a trei copii cu această idee de pui. Arată cât de mult îți place și cum ai grijă de micuții tăi cu această idee de siluetă neagră.

30. Cerneala neagră a mamei celor trei antebraț

Cerneală neagră pentru mama celor trei antebrațSursa imaginii: @ukittattoo

În cele din urmă, puteți alege această idee de tatuaj pentru antebraț și să obțineți cerneală simplă neagră pe piele. Acest design este destinat celor care nu doresc să simtă durerea și pentru persoanele care se bucură de tatuaje rapide și ușoare.

Arată lumii că ești o mamă mândră de trei și lasă lumea să te vadă ca o super mamă. Toată lumea se va gândi la tine ca la o persoană grijulie și sentimentală, sună ca tine?

Tatuajul Mamei lui 3: mai multe întrebări frecvente

1. Ce simbolizează o mamă a 3 ca tatuaj?

Acest design este destul de simplu și simplu în felul său, iar semnificația sa este, de asemenea, ușor de înțeles. Cu membrii familiei sau cu portretele celor dragi, veți ieși ca o mamă autentică și cinstită a trei copii!

2. Care sunt alte mame ale celor 3 concepte de idei de tatuaje?

În afară de designul obișnuit al portretului de familie, puteți alege și pentru:

 • Numele copiilor tăi
 • Simboluri ale inimii
 • Leii, tigrii, puii
 • Păsări & poezii
 • Orice alt design simbolic unic în familia ta

3. Cine poate obține acest concept de tatuaj?

Femeile care sunt mame mândre și cele care au deja o familie se vor bucura de acest design. Dacă ești mamă de trei ani și ai și soț / iubit, ar trebui să-ți faci acest tatuaj.

4. Care este cea mai bună plasare pentru mama a 3 idei de tatuaje?

Dacă sunteți o persoană sentimentală și o mamă apropiată de copiii ei, asigurați-vă că mergeți la plasarea pieptului, brațului sau claviculei. Ceva delicat, intim și practic pentru dvs. va face trucul.

5. Este acest tatuaj scump?

Eticheta de preț finală va depinde foarte mult de alegerea dvs. & partea corpului preferată, precum și dimensiunea designului dvs. Majoritatea mamelor se țin de ideile de dimensiuni mici și mijlocii și ajung să plătească în jur de 250 USD pentru designul portretului de familie.

Gata pentru tatuaje noi?

În cele din urmă, ne puteți anunța care dintre cele 30 de tatuaje a fost preferatul dvs.? Toate acestea pot simboliza maternitatea și oportunitatea dvs., precum și o modalitate de a acționa ca un bun părinte. Arată-ți dragostea și aprecierea pentru întreaga ta familie cu unul dintre aceste tatuaje drăguțe. Lăsați lumea să vadă și să știe că sunteți un părinte mândru sau trei. Niciun favorit în cazul tău, corect?

Citește și:

 • Mama a două tatuaje: 30+ Cele mai bune idei de design
 • 60 de idei de design pentru tatuaje pe mâneci pentru femei (actualizat în 2021)
 • 100 de idei de design de tatuaje sexy pentru femei (actualizat în 2021!)
 • 35 cele mai bune tatuaje la gleznă pentru femei (actualizat în 2021)
 • 70+ Cele mai tari tatuaje pe gât pentru femei în 2021
 • 30 de modele uimitoare de tatuaje de șold pentru femei