Cele mai sexy 30 de modele de tatuaje pentru coapse pentru fete

Începutul unui an este momentul perfect pentru luarea unor decizii noi, care schimbă viața. Una dintre aceste decizii ar putea fi un nou tatuaj al coapsei. Tatuajele coapsei arată extrem de atractive pentru femei și acesta este doar unul dintre motivele uriașe pentru care obținerea unuia sau a două merită.

Diferite poziții fac ca tatuajul coapsei să arate bine. În plus, veți putea alege dimensiunea și forma tatuajului, deoarece există suficient spațiu pentru a combina diferite tipuri de tatuaje.

Am scris acest articol pentru a enumera unele dintre cele mai detaliate și mai sexy tatuaje de coapse pentru fete. Având în vedere că coapsele sunt în general un loc destul de popular pentru fete, alegerea alegerii designului potrivit poate fi sarcină și consumă mult timp.

Cu acest articol, sperăm să restrângem căutarea celui mai bun tatuaj al coapsei și să vă ajutăm să alegeți designul care vă va flata cel mai bine. Sperăm, de asemenea, să ușurăm alegerea tatuajului și poate chiar să ne inspirăm din aceste modele pentru a crea propriul tău design unic de tatuaj.

De ce ar trebui să-ți faci un tatuaj pe coapsă?

Dacă încă ezitați să vă faceți cerneala coapsei o decizie bună sau nu, iată câteva motive pentru care ar trebui să vă faceți un tatuaj pe coapsă.

Cel mai sexy tatuaj de coapsă de leuTatuaj salvat

Este extrem de atractiv

Tatuajele coapsei sunt unele dintre cele mai atractive locuri pentru fete. De multe ori, vedem reclame de lenjerie care fac modele sportive cu tatuaje de coapse de diferite forme, fluturele fiind cel mai popular. Se amestecă ușor și poate fi purtat cu o varietate de ținute. De asemenea, adaugă o scânteie specială și un accent scânteilor dvs. și vă va ajuta să vă evidențiați curbele.

Nu sunt prea vizibile

Dacă nu sunteți într-o fustă scurtă, scurtă sau în costume de baie, nimeni nu vă va observa tatuajul coapsei. Acesta este un plus imens, deoarece companiile și diferiții angajatori sunt deseori împotriva tatuajelor, în special în serviciile medicale sau juridice. Cu toate acestea, dacă optați pentru un tatuaj de fluture, captator de vise, inimă sau aripi pe coapsă, nu veți avea probleme cu ceilalți care vă vor observa tatuajele, cu excepția cazului în care uniforma dvs. le dezvăluie. Asta o face o situație de câștig-câștig.

Perfect pentru plajă

Așa cum am menționat mai devreme, tatuajele coapsei sunt deosebit de populare în rândul fetelor care sunt fie în mister sau doresc să-și flateze coapsele și aspectul în general. Având în vedere acest lucru, tatuajul coapsei arată grozav.

Sunt excelente pentru orice combinație de îmbrăcăminte, inclusiv lenjerie, costume de baie, pantaloni scurți, fuste și multe altele. Doar aveți grijă și asigurați-vă că purtați haine deschise și largi în timp ce tatuajul se vindecă. Dacă tatuajul este mai mare, va dura mai mult timp pentru a se vindeca și va necesita mai mult spațiu respirabil și mai deschis.

Simbolism și semnificație în spatele tatuajelor coapsei

Femeile care fac tatuaje pe coapse fie vor să fie misterioase în legătură cu ceva, fie marchează o altă trăsătură. Având în vedere acest lucru, tatuajele coapsei pot fi puse pe diferite părți ale coapsei pentru a evidenția un anumit sens.

În plus, adevăratul simbolism din spatele tatuajelor coapsei depinde și de ce simbol este folosit exact. În secțiunile următoare, vom evidenția, de asemenea, semnificația unor tatuaje pe coapsă, astfel încât să aveți un timp mai ușor alegând tatuajul potrivit.

Mister: Multe fete cernelesc diferite simboluri pe coapse pentru a marca că sunt misterioase. Asta pentru că coapsa nu este cel mai vizibil loc pentru un tatuaj, așa cum am menționat anterior. Cu toate acestea, poate marca, de asemenea, o mulțime de sentimentalități.

Putere: Coapsele fac o mare parte din picior, care, de asemenea, utilizează multă forță pentru a ne transporta corpul. De aceea, tatuajul plasat pe coapse poate marca simbolismul puterii și puterii. Acest lucru face ca femeile care au tatuaje pe coapse să fie puternice, puternice și neînfricate, indiferent de ceea ce aruncă viața asupra lor.

Încredere: Chiar dacă tatuajele coapsei adaugă mister unei fete, ele pot adăuga încredere și sentimentul de îndrăzneală. Fetele nu trebuie să se expună sau să-și dezvăluie toate secretele pentru a se simți îndrăznețe și încrezătoare. Când combinați aspectul de forță și încredere al tatuajelor coapsei, obțineți femei puternice și independente, cărora nu le este frică să-și asume provocările.

Thigh Tattoo adaugă încredere femeilorInstagram: @loubelleavenue

30+ Cel mai bun design de tatuaj pentru coapse pentru fete

Sperăm că aceste semnificații din spatele tatuajelor coapsei v-au dat suficientă încredere pentru a vă decide să faceți un tatuaj coapsei. Pentru a vă ajuta să începeți următoarea dvs. aventură în viața de a vă face un tatuaj pe coapsă, vă vom prezenta cele mai bune modele de tatuaje pe coapse care arată îndrăznețe, încrezătoare și frumoase pentru o fată. Asigurați-vă că le parcurgeți și utilizați unele dintre ele ca inspirație pentru designul dvs..

Tatuaj simplu de trandafir pe coapsă

Tatuaj simplu de trandafir pe coapsăCredit de imagine: Instagram

Uneori, un tatuaj este un design la fel de simplu ca un trandafir, care va face coapsele să iasă în evidență. Având în vedere că acest trandafir este proiectat să fie lung și să se extindă pe coapsă, credem că acest design ar arăta cel mai bine pe fetele înalte. Totuși, puteți personaliza lungimea trandafirului pentru a se potrivi bine înălțimii dvs. Acest design arată simplu și minimalist, dar îndrăzneț și puternic. Trandafirul este fragil și delicat, dar nu uitați că are spini.

Tatuaj simplu de trandafir pe coapsă 1Credit de imagine: Instagram Tatuaj simplu de trandafir pe coapsa 2Credit de imagine: Instagram

Tatuaje de coapsă de lup pe coapsă

Tatuaje de coapsă de lup pe coapsăCredit de imagine: Instagram Tatuaje de coapsă de lup pe coapsă 2Credit de imagine: Instagram Tatuaje de coapsă de lup pe coapsă 3Credit de imagine: Instagram

Lupii pot fi singuri, dar nu uitați că sunt puternici, curajoși și independenți. Dacă sunt într-un pachet, sunt lideri naturali și de neoprit. O mulțime de tatuaje ale coapsei se potrivesc excelent cu florile, indiferent de tip. Ne place cum arată acest design de tatuaj, mai ales pentru că combină fiara vicioasă și nemiloasă precum lupul, împreună cu simbolul delicateței și fragilității.

Citește mai mult: 30 de idei de design pentru tatuaje de lup (și semnificația din spatele lor)

Flori de pădure pe coapsă

Flori de pădure pe coapsăCredit de imagine: Instagram Flori de pădure pe coapsă 2Credit de imagine: Instagram

Zona spațioasă a coapsei vă permite dvs. și artistului dvs. de tatuaje să fiți creativi cu o mare varietate de modele care descriu ceea ce doriți și simțiți ca cel mai bun. Acest tatuaj de flori de pădure arată natural, profund și detaliat. Culorile sunt ușoare pentru ochi și arată minunat. Nu există nicio îndoială că acest tatuaj va arăta grozav pe fiecare parte a corpului. Chiar și mai bine, puteți adăuga câteva detalii suplimentare, cum ar fi copacii și poate unele animale din pădure pentru a pune acest design la tatuaj la maximum.

Tatuaj fluture pe coapsă pe coapsă

Tatuaj fluture pe coapsă pe coapsăCredit de imagine: Instagram Tatuaj fluture pe coapsă pe coapsă 2Credit de imagine: Instagram Tatuaj fluture coapsă pe coapsă 3Credit de imagine: Instagram Tatuaj fluture pe coapsă pe coapsă 4Credit de imagine: Instagram

Fluturii sunt o idee de design populară pentru tatuajele coapsei, în special pentru cei care vor să facă un fluture dublu, câte unul pe fiecare coapsă. Coapsele sunt pline de piele și spațioase, deci există suficient spațiu pentru insectele cu anvergură mare, precum cea a fluturelui. De asemenea, fluturii sunt un simbol al misterului, inocenței și renașterii, așa că multe fete care au trecut prin diferite lupte, precum sfâșieturile inimii, se pot simți împuternicite și renăscute cu tatuajele lor de fluture..

Citește mai mult: peste 20 de idei de design pentru tatuaje fluture (semnificație și inspirații)

Flori de primăvară pe coapsă

Flori de primăvară pe coapsăCredit de imagine: Instagram Flori de primăvară pe coapsă 2Credit de imagine: Instagram

Fără îndoială, modelele florale sunt, de asemenea, destul de populare pe coapse, dacă nu la fel de mult ca fluturii și papioanele. Acest design floral ne-a atras atenția, deoarece arată sensibil, delicat, moale și tandru, dar puternic și detaliat. Este recomandat să utilizați un design similar dacă doriți să subliniați profunzimea emoțiilor și personalității dvs. Ne place cum a ieșit. Totuși, necesită mult efort și răbdare înainte ca acesta să fie complet, precum și timpii de vindecare.

Tatuaj Dream Catcher pe coapsă

Tatuaj Dream Catcher pe coapsăCredit de imagine: Instagram Tatuaj Dream Catcher pe coapsa 2Credit de imagine: Instagram Tatuaj Dream Catcher pe coapsa 3Credit de imagine: Instagram

Nativii americani au inventat Dream Catcher pentru a prinde toate visele rele și pentru a se asigura că micuții lor vor avea un somn liniștit și odihnă de noapte. Un captator de vise este un inel umplut cu rețeaua care are puterea de a prinde vise rele, teroare nocturnă și gânduri și energie negative. De aceea, capturatorul de vise se numără printre cele mai populare tatuaje. Este adesea cernelită pe încheieturi, antebrațe, piept, părți laterale și spate. Cu toate acestea, ne place cum a ieșit tatuajul coapsei. Este, de asemenea, decorat cu flori care adaugă mai multe detalii designului tatuajului și îl fac mai fată.

Citește mai mult: 30 de modele de tatuaje inspirate de Dream Catcher

Tatuaj de leu pe coapsă

Tatuaj de leu pe coapsăCredit de imagine: InstagramTatuaj de leu pe coapsa 2

Credit de imagine: InstagramO altă idee mare de tatuaj pentru coapsă este tatuajul leului, în special capul de leu. Se știe cât de curajoși sunt leii. Își protejează triburile, sunt agresivi și periculoși pentru omenire. Nu este considerat regele tuturor animalelor fără niciun motiv. Acest tatuaj arată în special tranziția frumoasă între diferite nuanțe de cerneală și arată că un leu poate fi și un tatuaj pentru fete, mai ales datorită detaliilor florale de pe fund. Ne place cum arată tatuajul și cum acoperă întreaga coapsă.

Citește mai mult: 23 de idei de design al tatuajelor leului (semnificație și inspirații)

Tatuaj astronaut pe coapsă

Tatuaj astronaut pe coapsăCredit de imagine: Instagram Tatuaj astronaut pe coapsa 2Credit de imagine: Instagram

O mulțime de fete le place să devină creative cu desenele de tatuaje, așa că vin cu desene similare intereselor lor. Nu am văzut anterior un tatuaj ca acesta, dar ne place cât de detaliat și curios este. Arată un astronaut care stă pe lună. Omenirea s-a străduit întotdeauna spre stele, așa că acest astronaut se gândește la alte destinații cerești în care ar putea călători. Este o idee minunată de tatuaj, creativă și unică. Dacă sunteți un fan al spațiului și al astronomiei, acest tatuaj ar putea fi o inspirație pentru designul dumneavoastră.

Tatuaj de tigru pe coapsă

Tatuaj de tigru pe coapsăCredit de imagine: Instagram

Tatuajele cu tigri sunt, de asemenea, populare, indiferent de partea corpului. Designul floral care îi conferă vibrații chinezești și japoneze face, de asemenea, designul mai elegant și sofisticat. Tigrii pot fi la fel de curajoși ca leii și sunt mai independenți. Pot urca în copaci și își gestionează timpul în timp ce vânează singuri. Sunt neînfricate și îndrăznețe în timp ce fac ca restul junglei să se teamă de ei. Dacă simțiți că aceasta face parte din personalitatea dvs., aceasta este o idee excelentă de tatuaj.

Tatuaj Fox pe coapsă

Tatuaj Fox pe coapsă 2Credit de imagine: Instagram Tatuaj Fox pe coapsă 3Credit de imagine: Instagram

Vulpile sunt tatuaje elegante și sofisticate care îl fac mai des ca un tatuaj pe o femeie, mai degrabă decât un corp masculin. Acest design de tatuaj poate să nu atragă toată lumea datorită stilului specific de cernelire. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că coapsa este o locație excelentă pentru un tatuaj de vulpe. Vulpile sunt inteligente, viclene și pot depăși cu ușurință pe oricine. Sunt, de asemenea, vânători îndrăzneți, încrezători și excelenți. Dacă rezonezi cu o vulpe la un anumit nivel, acesta este un tatuaj minunat pentru tine.

Tatuaj de floarea soarelui pe coapsă

Tatuaj de floarea soarelui pe coapsăCredit de imagine: Instagram Tatuaj de floarea-soarelui pe coapsa 2Credit de imagine: Instagram Tatuaj de floarea soarelui pe coapsa 3Credit de imagine: Instagram

Floarea-soarelui își face adesea un loc în tatuaje. Cu toate acestea, sunt realizate numai de artiști de tatuaje experimentați și profesioniști, deoarece necesită multă răbdare și muncă grea. Tatuatorul care a realizat tatuajul de mai sus a mers deasupra și dincolo pentru a oferi acest design impecabil al unei flori de soare încuiate într-o serie de cadre romboidale. Pare detaliat, în timp ce cadrul romboid îi conferă adâncime. De asemenea, se adaugă eleganței fetei care o poartă și poate fi realizată atât ca tatuaje mai mici, cât și mai mari. Și alte tatuaje de floarea-soarelui arată destul de uimitoare.

Citește mai mult: peste 40 de idei de design de tatuaje de floarea-soarelui (semnificație și inspirații)

Tatuaj Bowtie pe coapsă

Tatuaj Bowtie pe coapsăCredit de imagine: Instagram Tatuaj Bowtie pe coapsa 2Credit de imagine: Instagram Tatuaj Bowtie pe coapsă 3Credit de imagine: Instagram

Papioane, alături de fluturi sunt cele mai populare și mai sexy tatuaje de coapse pentru fete. Sunt la mare căutare în toate studiourile de tatuaje și sunt foarte solicitate de fetele care doresc să adauge mai multă eleganță coapselor și picioarelor. Pot fi tatuate în față și în spate. Fetele solicită frecvent ambele tipuri de modele și, cel mai adesea, primesc arcuri pe toate cele 4 părți. Arcurile oferă fetelor eleganță și adaugă sex-appeal, mai ales atunci când poartă haine mai deschise.

Întrebări frecvente despre tatuajele coapsei pentru fete

Dacă sunteți o fată care dorește să încerce un tatuaj pe coapsă care să arate atractiv și sexy, verificați secțiunea Întrebări frecvente. Poate veți găsi un răspuns pe care l-ați căutat.

Î: Tatuajele coapsei sunt locația populară a tatuajelor pentru fete?

R: Tatuajele coapsei nu sunt, în mod normal, o locație populară pentru fetele care adesea fac tatuaje pe brațe, încheieturi sau umeri. Cu toate acestea, tatuajele coapsei ajută la adăugarea unui efect mai mare curbelor feminine și chiar le fac să pară mai înalte. Având în vedere acest lucru, tatuajele coapsei cresc în popularitate în rândul femeilor și chiar devin o locație regulată a tatuajelor, mai degrabă decât neobișnuită.

Citește și: Cele mai bune 75 de idei de plasare a tatuajelor pentru inspirație

Î: Te doare un tatuaj pe coapsă?

R: Să clarificăm un lucru. Realizarea de tatuaje este dureroasă, mai ales dacă este seara dacă tatuajele sunt mari sau prea detaliate. Cu toate acestea, putem evalua în mod liber nivelul durerii tatuajului pe coapse pentru femeile ușoare până la moderate, ceea ce îl face o locație mai puțin dureroasă pentru tatuat decât alte părți ale corpului.

Citește și: Diagrama de durere a tatuajului: Care este cel mai (cel mai puțin) loc dureros

Î: Se schimbă un tatuaj pe coapsă dacă slăbesc?

R: Pierderea în greutate face schimbări în întregul corp. Pielea se poate desface și poate schimba dimensiunea și locația tatuajului. Cu toate acestea, după un timp pielea se strânge din nou. În mod inevitabil va avea loc o schimbare, dar nu atât de masivă, și numai dacă a avut loc o pierdere în greutate mare de 50 sau mai multe kilograme.

Î: Ce să îmbraci pentru a-ți face un tatuaj pe coapsă?

R: Întotdeauna atunci când îți faci un tatuaj pe coapsă, este important să porți haine largi și respirabile care să permită pielii tale să respire și să se vindece. Tatuajele pot dura până la șase săptămâni pentru a se vindeca. În plus, dacă îți faci un tatuaj pe coapsă, asigură-te că porți îmbrăcăminte care să îți permită să-ți înfășori hainele pentru a expune coapsa. În majoritatea cazurilor, cel mai bine este să porți o rochie sau o fustă largă respirabilă.

Î: Cât durează tatuajele coapsei?

R: În funcție de dimensiunea și forma pe care doriți să le cernealați, tatuajele coapsei pot dura între 3 și 5 ore. Uneori, pot dura chiar mai mult sau puteți împărți procedura în mai multe sesiuni dacă tatuajul este foarte mare.