Cele mai bune 60 de idei de tatuaje Stick-and-Poke pentru 2021

Este corect să spunem că tatuajele stick-and-poke sunt, în general, infame pentru asocierea lor cu tatuajele închisorii și tatuajele realizate de amatori într-un mod DIY. Cu toate acestea, tatuajele stick-and-poke sunt mult mai mult decât atât. Sunt apreciați pentru designul relaxat, relaxat, dar și artistic și unic, când este realizat de un profesionist în tatuaje, așa cum ar trebui să fie.

Tatuajele stick-and-poke sunt cunoscute pentru designul simplu, minimal și direct. Există unele modele realizate având în vedere mai multă complexitate, dar, în general, datorită tehnicii de tatuare fără mașini, poate fi destul de greu să intri în detalii cu aceste tatuaje.

Dacă sunteți în căutarea unei inspirații pentru un nou tatuaj, sunteți în locul potrivit. În paragrafele următoare, vă vom împărtăși câteva dintre ideile și tendințele noastre preferate de tatuaje stick-and-poke pentru acest an. Deci, fără alte întrebări, să începem!

Tendințe și inspirații de design Stick-and-Poke

Idei florale de tatuaj cu mâna

Idei de tatuaje florale cu mâna 1Credit: Instagram

Pentru următorul sezon de primăvară-vară, vă recomandăm să vă faceți un tatuaj floral stick-and-poke ca accesoriu final. Aceste tatuaje sunt în general mici, simple și destul de minime, dar arată minunat și delicat, transmitând un astfel de sens vizual chiar și dincolo de anotimpurile florale.

Chiar dacă desenele florale sunt mai mult o alegere feminină, un design cu frunze sau trandafiri ar arăta grozav și la băieți. Deci, nu fi timid și împodobește-ți sinele frumos cu câteva petale și frunze simple.

Idei de tatuaje florale cu mâna 2Credit: Instagram Idei de tatuaje florale cu mâna 3Credit: Instagram Idei de tatuaje florale cu mâna 4Credit: Instagram Idei de tatuaj floral cu mânaCredit: Instagram Idei de tatuaj floral cu mânaCredit: Instagram

Idei de tatuaj fluturat cu mâna

Idei de tatuaj fluturat cu mâna 1Credit: Instagram

Chiar dacă un fluture este în general considerat un simbol feminin, este considerat de fapt un simbol aplicabil fiecărei ființe umane. Un fluture înseamnă transformare, îmbunătățire, progres și evoluție personală.

Cu toate acestea, unii oameni preferă ca fluturele să aibă un aspect mai feminin, așa că se concentrează pe un design delicat și subtil, cu accent pe aripi și diferite modele. Alții optează pentru un contur simplu, simplu de fluture, ca un singur accent pe semnificația acestei creaturi minunate și ceea ce reprezintă. Oricum ar fi, fluturii par a fi o inspirație nesfârșită pentru diferite stiluri de tatuaje, inclusiv tatuaje cu mâna.

Idei de tatuaje fluturate cu mâna 2Credit: Instagram Idei de tatuaje fluturate cu mâna 3Credit: Instagram Idei de tatuaj fluturat cu mâna 4Credit: Instagram Idei de tatuaj fluturat cu mâna 5Credit: Instagram Idei de tatuaj fluturat cu mâna 6Credit: Instagram

Mâini Idei de tatuaj cu mâna

Mâini Idei de tatuaj cu mâna 1Credit: Instagram

Mâinile sunt unele dintre cele mai ciudate părți ale corpului uman. Vă pot spune atât de multe despre o persoană; care ar putea fi munca lor, indiferent dacă le pasă de ei înșiși, dacă sunt nervoși sau calmi și mult, mult mai mult.

Deci, faptul că oamenii au fost obsedați să picteze, să observe și să facă artă rotativă manuală nu este atât de surprinzător. Nici nu este o surpriză faptul că majoritatea ideilor de proiectare a tatuajelor se rezumă, bine, la mâini.

Din această cauză, am decis să includem această idee de proiectare în articol. Credem că mulți oameni vor găsi un sens mai profund în spatele următoarelor modele; modul în care mâinile sunt poziționate și gesticulate poate simboliza atât de mult și, din această cauză, fiecare dintre modele este unic și unic, chiar dacă toate simbolizează doar mâinile, la prima vedere.

Idei de tatuaj cu mâinile mânați 2Credit: Instagram Mâini Idei de tatuaj cu mâna 3Credit: Instagram Mâini Idei de tatuaj cu mâna 4Credit: Instagram Mâini Idei de tatuaj cu mâna 5Credit: Instagram Mâini Idei de tatuaj cu mâna 6Credit: Instagram

Idei de tatuaj cu lanțuri montane

Idei de tatuaj cu lanțuri montane 1Credit: Instagram

Datorită vieții moderne agitate, mulți oameni se simt tânjitori după natură; mai ales cei care locuiesc în orașe mari și pline de viață. O modalitate prin care oamenii găsesc că este bine să restabilească legătura cu natura este prin a obține o bucată din ea sub forma unui tatuaj. Unul dintre cele mai populare și semnificative simboluri ale naturii este lanțurile montane.

Munții au reprezentat timp de secole ceva ridicat și transcendent al tărâmului fizic al vieții. Ca să nu mai vorbim de frumusețea și găzduirea munților sălbatici.

Deci, pentru a onora natura și planeta noastră minunată, puteți merge pentru un tatuaj simplu pe lanțul muntos. Aceste tatuaje arată incredibil pentru toată lumea și pot fi realizate în mai multe moduri unice. Tatuajele de munte cu stick-and-poke au chiar și un efect artistic deosebit.

Idei de tatuaj cu lanțuri montane 2Credit: Instagram Idei de tatuaj cu lanțuri montane 3Credit: Instagram Idei de tatuaje cu lanțuri montane 4Credit: Instagram Idei de tatuaje cu lanțuri montane 5Credit: Instagram Idei de tatuaje cu lanțuri montaneCredit: Instagram

Idei de tatuaj cu fructe

Idei de tatuaj cu fructe mâncate 1Credit: Instagram

Există ceva vesel, vesel și foarte pozitiv în legătură cu fructele. Indiferent dacă îți place sau nu, nu poți nega faptul că diferitele forme, culori și anotimpuri cu care asociem fructele aduc un zâmbet pe fața noastră.

Din această cauză și pentru că avem nevoie de mai multe zâmbete și momente fericite în aceste vremuri îngrozitoare, am decis să includem aceste tatuaje minunate și minunate, inspirate de fructe, cu pumnul manual.

Desigur, puteți merge cu orice fel de fructe doriți; nici măcar nu trebuie să-ți faci un tatuaj colorat cu mâna. Ideea este să obții un tatuaj simplu, dar foarte eficient, care să te înveselească de fiecare dată când îl privești.

Idei de tatuaj cu fructe mâncate 2Credit: Instagram Idei de tatuaj cu fructe mâncate 3Credit: Instagram Idei de tatuaj cu fructe mâncate 4Credit: Instagram Idei de tatuaj cu fructe mâncate 5Credit: Instagram Idei de tatuaj cu fructe mâncate 6Credit: Instagram

Idei de tatuaje lunare cu mâna

Idei de tatuaj cu mâna lunii 1Credit: Instagram

Însoțitorul veșnic al Pământului, întotdeauna vizibil pe cerul nopții, Luna ne afectează profund viața. Este indicatorul imaginii mai mari a vieții noastre pe o mică planetă din spațiu și a modului în care totul în natură este dependent de ceva sau este afectat de acesta; oricum, nu pot exista unul fără celălalt.

Dacă acesta nu este un motiv suficient de minunat pentru a face un tatuaj simplu, dar semnificativ, atunci nimic nu este. Să-ți faci un tatuaj lunar înseamnă să arăți că apreciezi ridicolul vieții și cât de uimitor este să poți vedea un alt obiect în spațiu în fiecare noapte..

Poate că ne uităm prea adânc în asta, dar un tatuaj lunar, dacă nu este nimic, arată bine pentru toată lumea.

Idei de tatuaj cu mâna lunii 2Credit: Instagram Idei de tatuaj cu mâna lunii 3Credit: Instagram Idei de tatuaj cu mâna lunii 4Credit: Instagram Idei de tatuaj lunat cu mâna 5Credit: Instagram Idei de tatuaj lunat cu mâna 6Credit: Instagram

Idei de tatuaje inspirate de artă

Idei de tatuaje inspirate de artă 1Credit: Instagram

Viața imită arta, așa cum știm cu toții. Deci, atunci când nimic nu funcționează ca o inspirație adecvată pentru design, cel mai bine este să apelăm la câteva opere de artă celebre pentru idei. Uneori oamenii se îndreaptă spre copierea directă a unor opere de artă celebre, în timp ce altele fie iau bucăți dintr-o pictură, fie se inspiră din stilul picturii. Oricum ar fi, nu puteți greși cu arta ca sursă de inspirație.

Unele dintre cele mai faimoase piese de artă pe care oamenii le folosesc pentru inspirație provin din era impresionismului, postimpresionismului și suprarealismului. Deci, veți vedea o mulțime de tatuaje inspirate din opera lui Van Gogh, Claude Monet sau Salvador Dali. Dacă aveți un artist preferat, studiați-le opera și găsiți inspirație în viziunea și picturile lor.

Idei de tatuaje inspirate de artă 2Credit: Instagram Idei de tatuaje inspirate de artă 3Credit: Instagram Idei de tatuaje inspirate de artăCredit: Instagram Idei de tatuaje inspirate de artă 5Credit: Instagram Idei de tatuaje inspirate de artăCredit: Instagram

Linework Idei de tatuaj mână-Poked

Idei de tatuaj cu linii de mână 1Credit: Instagram

Stilul de tatuaj liniar este întotdeauna o alegere de design eficientă și atrăgătoare din punct de vedere vizual. S-ar putea să nu aibă o semnificație mai profundă, dar liniile de pe corp par să creeze întotdeauna o lume proprie. Liniile fine, fine, subliniază în general curbele și liniile corpului uman, creând o piesă de artă abstractă fără ilustrații și design excesiv.

Frumusețea acestei idei de design constă în simplitatea sa. Abilitatea de a crea ceva frumos din câteva rânduri nu încetează niciodată să uimească. Chiar dacă tatuajele de linie sunt un fel de stil de tatuaj principal, ele au un aspect deosebit de unic atunci când sunt realizate în stilul stick-and-poke.

Linework Idei de tatuaj cu mâna 2Credit: Instagram Idei de tatuaj cu linii de mână 3Credit: Instagram Idei de tatuaj cu linii de mână 4Credit: Instagram Idei de tatuaj de mână cu linie 5Credit: Instagram Idei de tatuaj cu linii de mână 6Credit: Instagram

Idei de tatuaj Citate și Expresii Mâncărite

Idei de tatuaj pentru citate și fraze bătute manual 1Credit: Instagram

Obținerea unui citat de inspirație sau a unei fraze motivaționale tatuate este o modalitate excelentă de a te menține pe drumul cel bun. Majoritatea dintre noi avem nevoie de o anumită motivație pentru a trece prin viață, deci ce modalitate mai bună de a te motiva decât să-ți faci un tatuaj pe care îl vei vedea în fiecare zi pentru tot restul vieții tale.

Uneori, citatele și frazele nu trebuie să fie serioase; pot fi amuzante și înțelepte și pur și simplu te fac să râzi sau să zâmbești când ai cel mai mult nevoie. Citatele și expresiile cu tatuaje sunt foarte atrăgătoare, deoarece arată natural, precum un doodle sau ceva ce ai scrie sau desenat într-un jurnal.

Deoarece toată lumea are nevoie de motivație și inspirație pentru a continua, mai ales în aceste vremuri grele, am decis să includem și aceste recomandări de proiectare.

Idei de tatuaj pentru citate și fraze bătute manualCredit: Instagram Idei de tatuaj pentru citate și fraze bătute manualCredit: Instagram Idei de tatuaj pentru citate și fraze bătute manualCredit: Instagram Idei de tatuaj pentru citate și fraze bătute manualCredit: Instagram Idei de tatuaj pentru citate și fraze bătute manualCredit: Instagram

Modele unice de tatuaj cu mâna

Designuri unice de tatuaje cu mâna 1Credit: Instagram

Dacă niciuna dintre ideile de design menționate mai sus nu se potrivește cu dorințele tale pentru un nou tatuaj sau nu te inspiră să obții unul, atunci poate că îți vei găsi inspirația chiar aici. Am adunat câteva dintre cele mai unice modele de tatuaje de tip stick-and-poke, pe care credeam că le-ar putea plăcea oamenilor și din care se inspiră.

Aceste modele sunt unice și au în general un sens mai personalizat decât o interpretare generală aplicabilă tuturor. Design-urile sunt executate profesional, dar stilul stick-and-poke apare întotdeauna. De aceea, tatuajele par foarte artistice, alternative și, în general, unice.

Designuri unice de tatuaje cu mâna 2Credit: Instagram Designuri unice de tatuaje cu mâna 3Credit: Instagram Designuri unice de tatuaj cu mânaCredit: Instagram Designuri unice de tatuaje cu mânaCredit: Instagram Designuri unice de tatuaje cu mânaCredit: Instagram

Gânduri finale

Sperăm să vă placă alegerile noastre cele mai bune dintre cele mai bune modele de tatuaje în trend pentru acest an. Ideea generală a acestor modele pare să se învârtă în jurul oamenilor care se reconectează cu natura, lucrurile din jurul lor și alți oameni. Mai presus de toate, credem că aceste tatuaje servesc scopului reconectării cu sine.

În timpul acestei pandemii îngrozitoare, care încă este în curs de desfășurare, din păcate, mulți și-au pierdut simțul sinelui și o modalitate de a obține acest sens înapoi este să faci ceva care va fi pentru totdeauna o experiență unică pentru tine.

Deci, indiferent de motivul pentru care ți-ai făcut un tatuaj de tip stick-and-poke, asigură-te că ai un design care să-ți vorbească și să arate cine ești și despre ce ești. Aceste modele sunt doar în scopuri de inspirație, deci pentru a le face proprii, folosiți-vă imaginația și alegeți întotdeauna un tatuator profesionist pentru cel mai bun design și execuție tatuaj.

Citește și: 

  • Cât durează tatuajele Stick-and-Poke?
  • Puteți utiliza cerneală stilou pentru tatuaj Stick-and-Poke?
  • Cele mai bune 5 seturi de tatuaje Stick-and-Poke (actualizat în 2021)