14 modele de tatuaje de rândunică pe diferite părți ale corpului tău

Păsările simbolizau întotdeauna libertatea, omenirea fiind fascinată de aripile superbe care se legănau pe cerul înalt. De aceea, omenirea care dorește să pună cerneală pe păsări nu vine ca o surpriză. Cu toate acestea, rândunelele sunt diferite, iar culturile diferite marchează semnificații diferite ale acestei păsări fascinante.

În acest articol, vă vom oferi cea mai bună inspirație a rândunelelor pe care o putem găsi. Sperăm că asta vă va ajuta să vă proiectați ideea de tatuaj și să o prezentați artistului tatuator. În plus, vom descifra câteva semnificații din spatele tatuajelor de rândunică din diferite culturi.

Rândunelele aparțin unei familii de păsări trecătoare care pot fi găsite peste tot în lume. Sunt atât de răspândite încât unele specii pot fi găsite chiar în Antarctica, cel mai rece continent din lume. Ei sunt maeștrii aerieni, care își pot folosi și abilitățile aeriene pentru a se hrăni și astfel pot supraviețui. Se adaptează cu ușurință, motiv pentru care sunt atât de răspândite în întreaga lume.

În Europa, rândunica este cunoscută sub numele de rândunică, deși sunt mai mult decât oriunde diverse în Africa când vine vorba de diferitele specii de Hirundinidae. Unele specii sunt considerate migranți cu spațiu lung, ceea ce înseamnă că probabil vor călători spre sud în America și Europa, în căutarea unui climat mai cald pe măsură ce anotimpurile se schimbă..

Dar, de ce decid oamenii să le pună pe piele prin cerneală? Acestea sunt unele dintre cele mai populare păsări care au fost cernelite, dar de ce este asta? Se crede că rândunelele sunt considerate migranți, exploratori curioși care călătoresc mult și traversează distanțe uriașe. Mulți oameni sunt conduși de călătorii și explorează experiențe care îi leagă de trăsăturile rândunicii.

Semnificațiile tatuajului rândunicii

Cu toate acestea, semnificația tatuajului de rândunică se aruncă mai adânc și mai detaliat decât trăsăturile exploratoare și curioase ale omenirii. Există alte păsări migratoare, dar tatuajul rândunelelor este din ce în ce mai popular.

Mai jos, am enumerat cele mai importante simboluri și semnificații ale tatuajelor de rândunică. Înainte de a încerca să cernelească rândunica pe pielea dvs., asigurați-vă că citiți despre semnificațiile de mai jos și informați-vă.

Înțelesuri de tatuaj înghițițiSursa imaginii: Tatuaj salvat

1. Explorare

Așa cum am menționat mai devreme, explorarea este trăsătura cheie a tatuajelor de rândunică și este adorată de mulți care sunt poftă și spirite libere pentru călătorii și explorări. Interesant este că tatuajele de rândunică sunt de obicei cernelite de marinari care explorează mările și oceanele. A fost așa de-a lungul istoriei.

De obicei, șoimii și vulturii sunt asociați cu libertatea, însă rândunelele sunt cele care reprezintă inchiziție, curiozitate și dorința de a explora. Dacă vă aflați în căutarea răspunsurilor la întrebările pe care nimeni nu le-a pus vreodată, dacă sunteți curios în mod natural și doriți să învățați lucruri noi, atunci vă veți flata cu un tatuaj frumos de rândunică.

2. Transformarea

Atât mitologiile antice grecești, cât și cele romane au propus că rândunelele sunt asociate cu viața de apoi și că reprezintă plecarea sufletului uman. În plus, unii zei din cele două mitologii antice s-ar putea transforma în rândunici pentru a explora lumea.

În acest sens, mulți oameni care optează pentru tatuarea unei rândunici decid să facă acest lucru pentru a marca transformarea sau îndepărtarea de vechile moduri de viață. Este minunat pentru oamenii care doresc să-și manifeste transformarea de dragul păcii, fericirii și bucuriei.

În plus, oamenii cred adesea că sunt legați de animalul lor spiritual, mulți credând că rândunica este animalul lor spiritual semnificativ. Acestea fiind spuse, o mulțime de oameni își tatuează rândunica pentru a se conecta cu animalul lor spiritual la un nivel mai profund.

3. Călătorie

În mod similar cu explorarea, simbolismul călătoriei se referă la aspectul migrator al păsărilor înghițite. Se crede că atunci când două rândunici sunt tatuate pe părți separate ale corpului, cum ar fi mâna sau piciorul stâng și drept, acesta marchează plecarea și distanța lungă. Marinarii obișnuiau să tatueze rândunelele pe fiecare parte pentru a marca lunga călătorie pe care trebuie să o parcurgă pentru a ajunge la destinația finală.

4. Siguranță

Siguranța este o altă trăsătură a rândunelelor. Este o altă trăsătură asociată marinarilor și călătorilor, așa că putem spune în mod liber că rândunelele sunt o specie de pasăre care funcționează ca un farmec norocos și protector al călătorilor în special.

Mulți marinari tatuează rândunelele, deoarece consideră că rândunelele le vor oferi o protecție care le va asigura siguranța în timp ce se află pe mare. Mulți oameni care călătoresc mult, își folosesc tatuajele de rândunică pentru a căuta protecție și siguranță în timp ce sunt pe drum.

5. Îngrijire & Afecţiune

Dacă sunteți printre oamenii care doresc să tatueze rândunelele gemene pe fiecare parte a corpului, atunci faceți acest lucru pentru a reprezenta trăsătura de îngrijire și afecțiune a tatuajului de rândunică. Rândunelele sunt de obicei asociate cu persoane care nu au dificultăți în exprimarea compasiunii.

Acei oameni au multă empatie pentru ei și se simt cu toți cei pe care îi cunosc și le pasă la un nivel superior. În mod similar, tatuajul de rândunică este atașat de persoanele care sunt profund conectate cu prietenii și membrii familiei și simt nevoia să-și exprime acea afecțiune, să aibă grijă de ei și să-i protejeze de orice rău.

O semnificație similară poate fi dată relațiilor de dragoste și celor semnificative care se așteaptă cu nerăbdare unul pe altul și sunt dispuși să-și ofere un port sigur unul altuia.

6. Libertate

Deși există o mulțime de păsări care sunt bucuroase legate de simbolismul libertății, mulți oameni văd libertatea în rândunelele care sunt păsările migratoare care nu trec peste explorarea noilor terenuri. Pentru mulți oameni, libertatea este un concept diferit și, ca atare, mulți oameni sunt dispuși să renunțe la multe lucruri pentru a găsi libertatea. Dacă sunteți unul dintre acei oameni, atunci tatuajul de rândunică este o alegere perfectă pentru dvs..

Citește și: peste 60 de tatuaje care simbolizează libertatea (actualizat în 2021)

7. Fidelitatea

Fidelitatea este o altă definiție a fidelității unei persoane care este loială altei persoane, doar în sens mai înalt și mai puternic. Fidelitatea îi obligă pe oameni să se simtă loiali față de oameni și cauzele în care cred. Mulți oameni care cernelesc un tatuaj de rândunică nu se tem să manifeste această trăsătură de calitate..

Fidelitatea este un simbolism important al rândunelelor pe care mulți îl vor tatua cu bucurie pe ele însele. Este mult mai puternic decât loialitatea în sine și creează o legătură puternică și de încredere.

Swallow vs. Sparrow Tattoo Înțeles

Dacă nu aveți experiență în diferite specii de păsări, atunci vă veți confunda cu ușurință cu privire la diferența dintre rândunică și vrabie. Dar, aici vom detalia detaliat semnificația celor două păsări și vă vom ajuta să alegeți corect tatuajul.

Oamenii se confundă, de asemenea, atunci când tatuează tatuaje alb-negru. Ambele păsări sunt mici și, ca atare, este ușor să le confundați dacă sunt negre și albe. Dacă optați pentru o culoare vibrantă și vie, atunci identificarea celor două devine destul de ușoară.

Semnificațiile dintre cele două păsări sunt, de asemenea, destul de similare, motiv pentru care mulți oameni nu pot face diferența atunci când fac tatuajul uneia dintre ele. În plus, multor oameni nu le pasă de semnificații dacă sunt similare, așa că îi vor spune artistului tatuator să facă „orice” pe care îl consideră așezat aproape cu sensul cu care încearcă să se identifice.

Ambele păsări sunt folosite ca totemuri și au semnificații destul de similare. Unele dintre ele sunt loialitate, dragoste, afecțiune și empatie, în special față de prieteni și membrii familiei. Ambele păsări simbolizează, de asemenea, dragostea și pasiunea în relații și căsătorii.

Cu toate acestea, există câteva diferențe:

 • Rândunelele sunt simbolul autodescoperirii, al migrației, al explorării și al unei călătorii care are ca rezultat transformarea finală și continuarea vieții în această sau altă formă.
 • Vrabiile sunt puțin diferite, în timp ce rândunelele migrează continuu și sunt conduse de voința și curiozitatea explorării, vrăbiile revin de obicei acasă, mai aproape de familie. Ele sunt simbolul victoriei și al depășirii cu succes a greutăților și luptelor.

De asemenea, merită menționat faptul că, deși ambele păsări sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, precum și culori, există câteva diferențe importante de remarcat. Rândunelele sunt semnificativ mai mari în comparație cu vrăbiile și există, de asemenea, diferențe cheie în culorile ambelor păsări.

Rândunica are spatele albastru și coada întunecată, ceea ce îl face, de asemenea, ușor confundat cu alte păsări albastre. Pe de altă parte, vrăbiile sunt mici, au obraji întunecați și un set de modele maro și cremoase care le descriu. De asemenea, rândunelele au obrazul portocaliu, ceea ce le face să se distingă cu ușurință în natură.

Rândunica are, de asemenea, o coadă lungă, neagră, care arată sofisticată și îi conferă o eleganță suplimentară, în timp ce vrăbiile au cozi mici, care sunt, de asemenea, maronii, ca și restul corpului.

De asemenea, citiți: 60+ cele mai bune idei de design pentru tatuaje de păsări și semnificațiile acestora (actualizat în 2021)

Locuri populare pentru tatuaj de rândunică

Unde vei cerneli un tatuaj de rândunică depinde complet de tine. Cu toate acestea, o mulțime de oameni doresc să-și facă tatuajele de rândunică să se lipească și să fie ușor de recunoscut. Mai jos, puteți verifica câteva locuri populare pentru tatuarea unei rândunici, care vă pot ajuta să faceți propria alegere.

 • Înghițiți tatuajul la încheietura mâinii
 • Tatuaj înghițire antebraț
 • Înghițiți tatuajul pe coapse
 • Înghițiți tatuajul pe spate
 • Tatuaj de înghițire a brațului
 • Înghițiți tatuajul coapsei
 • Tatuaj picioare înghițiți
 • Tatuaj înghiți pe gât

14 Cele mai bune modele de tatuaje de rândunică

După ce am evidențiat toate caracteristicile simbolice ale tatuajelor de rândunică, sperăm că sunteți gata să vă alegeți designul pentru un tatuaj. Nu vă faceți griji dacă nu vă inspirați, iată o duzină de tatuaje de rândunică în diferite locații ale corpului. Asigurați-vă că le verificați și consultați-vă artistul tatuator despre cum ar arăta rezultatul.

Tatuaj de rândunică pe braț

Tatuaj de rândunică pe brațSursa imaginii: Instagram

Este posibil ca acest tatuaj să nu fie la fel de detaliat ca un alt tatuaj de rândunică, dar reprezintă totuși un simbolism unic al curajului și libertății care stau în spatele aripilor unei rândunele. Acest tatuaj arată simplist, minimalist și totuși suficient de minunat pentru a se potrivi perfect cu alte tatuaje vindecate pe braț.

Arată o rândunică care se scufundă în flori, care fac parte din alte tatuaje cu design floral. Îl poți distinge cu ușurință de vrabie, chiar dacă cerneala este întunecată, undeva între negru și bleumarin.

Tatuaj Rândunică Neagră

Tatuaj Rândunică NeagrăSursa imaginii: Instagram

Acest tatuaj arată ridicol de similar cu cel pe care l-am detaliat mai sus. Cu toate acestea, acesta este mai detaliat, arată distanța exactă între diferitele pene și straturile lor și o coadă detaliată, lungă și elegantă, care descrie o rândunică.

Rândunica însăși arată elegant în zborul său de libertate și explorare. Poate fi folosit chiar pentru a marca transformarea, deoarece expresia sa pare senină, dar încântată de ceea ce urmează. Acest tip de tatuaj ar arăta excelent pe orice parte a corpului, indiferent dacă această idee de design este pentru bărbați sau femei. Spunem că este pentru ambele!

Tatuaj mame rândunică

Tatuaj mama rândunicăSursa imaginii: Instagram

Să fim sinceri, nu există o mulțime de tatuaje tradiționale de rândunică în jur și găsirea unui design care să ofere o inspirație solidă este mai mult decât suficient pentru a obține un tatuaj tradițional cu aspect rece. Această rândunică este colorată, vibrantă și energică, purtând mesajul cu „mama” scrisă în ea.

Am spus mai devreme că rândunelele pot fi un simbol al familiei, al iubirii, al afecțiunii și al grijii față de prieteni și membrii familiei. Putem spune în mod liber că mulți oameni își văd mama ca fiind stâlpul lor de forță și fiabilitate. Dacă doriți să dedicați un tatuaj de rândunică mamei dvs., acesta este un simplu exemplu că este o practică obișnuită printre tatuajele de rândunică de pe piață.

A inghiti & Tatuaj ancoră

Înghițiți & amp; Tatuaj ancorăSursa imaginii: Instagram

Rândunelele sunt strâns legate de marinari și, mai mult decât orice altceva, ancorele se referă la marinari, depășind greutățile mării și cerul furtunos pentru a ajunge la destinația finală. Combinarea a două tatuaje simbolice este uimitoare și foarte încurajată. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să amesteci două modele diferite.

În acest tatuaj, putem vedea că este posibil, atâta timp cât este implicată suficientă atenție la detalii. Rândunică poartă, de asemenea, o bucată de copac, probabil un măslin care este simbolic pentru multe povești de marinar, unde păsările sunt trimise pentru a explora dacă există un pământ probabil. Simbolici similare se găsesc și în arcul lui Noe, deși este porumbelul care aduce ramura lui Noe.

Tatuaj de rândunică pe gât

Tatuaj de rândunică pe gâtSursa imaginii: Instagram

Tatuajele de pe gât au crescut în popularitate până târziu, dar sunt destul de provocatoare și dureroase din cauza nenumăratelor capete nervoase care stau pe gât. Având în vedere acest lucru, dacă doriți să vă cerneală o rândunică pe gât, pregătiți-vă rezervorul de răbdare și toleranță, deoarece călătoria va dura ceva timp și va fi dureros în proces..

Cu toate acestea, atunci când durerea este îndurată și se aplică o îngrijire ulterioară adecvată, rezultatele finale arată la fel de uimitoare ca în imaginea de mai sus. Rândunica arată veselă în zborul său de libertate și ar putea arăta grozav cu alte tatuaje. Recomandăm atenția la detalii și claritatea designului.

Tatuaj de rândunică în spatele urechii

Tatuaj de rândunică în spatele urechiiSursa imaginii: Instagram

Designul cu florile la care rândunelele sunt atașate atât de mult încât călătoresc în sudul, părțile mai calde ale lumii în timpul iernii pentru a găsi vreme mai caldă, sunt familiare în tatuajele de rândunică și nu ar trebui să ne surprindă. Acest aspect special se potrivește excelent în spatele urechii, dar este foarte probabil să suferi mult. Cu toate acestea, este o idee minunată pentru cei care caută un tatuaj mic de rândunică și inspirație suplimentară pentru mai multe elemente.

Citește și: 

 • 24 de idei de design uimitoare în spatele urechii (și ce înseamnă)
 • 14 locuri de ascuns tatuaj de la părinții tăi

Tatuaj înghițit de încheietură

Tatuaj înghițit de încheieturăSursa imaginii: Instagram

Tatuajele de la încheietura mâinii sunt din ce în ce mai populare, iar tatuajele de la încheietura mâinii nu fac excepție. Acesta arată magnific și se potrivește excelent cu fundalul albastru. Rândunicile gemene sunt de obicei simbolul dragostei, prosperității și bogate relații de familie, așa că tatuarea a două dintre ele poate sugera grija și afecțiunea, precum și fidelitatea și loialitatea dintre doi suflet pereche..

Rândunică abstractă

Rândunică abstractăSursa imaginii: Instagram

Această rândunică este înconjurată de ceea ce pare a fi o potcoavă, despre care se crede că aduce noroc și prosperitate în relațiile de familie, prietenii și relații romantice. Acest tatuaj ar putea arăta grozav pe unele tatuaje cu mâneci, având în vedere că este înconjurat de alte simboluri pe același braț. Recomandăm atenția acordată detaliilor și clarității simbolurilor. Fiecare pană este reprezentată în mod unic.

Tatuaj de înghițitură în piept

Tatuaj de înghițitură în pieptSursa imaginii: Instagram

Tatuajele la piept sunt populare, iar aceasta descrie două rândunici care sunt separate de distanță. Acesta este un alt caz în care putem spune că rândunelele pot marca legătura familială, precum și legătura dintre doi iubiți într-o relație. Cei doi călătoresc unul către celălalt și arată un simbolism al iubirii și flăcării mereu durabile care nu se vor stinge niciodată.

Tatuaj Bicep Swallow

Tatuaj Bicep SwallowSursa imaginii: Instagram

Un bicep este un loc popular pentru tatuajul rândunicii, în special pentru marinarii care se află la distanță de familiile lor și de cei dragi. Din fericire, modelele colorate și culorile vii din aripi marchează închiderea dintre cele două păsări iubitoare care se află la distanță una de alta. Acest tatuaj este relativ mic, deci ar putea include fie mai multe rândunicile pentru a arăta relația de familie, fie o altă locație, cum ar fi încheietura mâinii, spatele și altele.

Tatuaj de rândunică pentru femei

Tatuaj de rândunică pentru femeiSursa imaginii: Instagram

Tatuajele de rândunică sunt potrivite pentru toate sexele, dar am decis să căutăm câteva modele mai elegante și sofisticate. Acest tatuaj din spate al unei înghițituri moi de cerneală arată sofisticat și grațios.

Tatuaj de rândunică pe coapsă

Tatuaj de rândunică pe coapsăSursa imaginii: Instagram

Modelele de tatuaje de rândunică sunt destul de populare pe coapse, ele dau simbolul feminității și grațiozității, similar cu designul pe care l-am detaliat mai sus. O idee bună ar fi să cernelească o rândunică pe fiecare coapsă dacă încerci să simbolizezi dragostea și relația.

Tatuaj de rândunică pe lateral

Tatuaj de rândunică pe lateralSursa imaginii: Instagram

Tatuajele laterale sunt relativ rare și greu de observat, cu excepția cazului în care sunteți îmbrăcați în costume de baie sau într-o variantă casual de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, partea laterală este o poziție excelentă pentru un tatuaj de rândunică, mai ales dacă doriți să marcați siguranța, călătoria și transformarea. De asemenea, puteți face un tatuaj cu rândunici multiple dacă doriți un design mai orientat spre familie.

Tatuaj de înghițitură a antebrațului

Tatuaj de înghițitură a antebrațuluiSursa imaginii: Instagram

Acest tatuaj vorbește de încredere și este ușor vizibil dacă purtați o cămașă cu mânecă scurtă sau un tricou. Detaliile arată superb și afișează o rândunică frumoasă, care este atât blândă, cât și cumva îndrăzneață. Ar părea ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Întrebări suplimentare despre tatuajul rândunicii

Dacă aveți câteva întrebări suplimentare pe care vi le speriați prea mult înainte de a vă face un tatuaj de rândunică, aici puteți găsi un răspuns pe care îl puteți căuta.

Sunt tatuajele de rândunică scumpe?

Asta depinde în mare măsură de cât de mare este tatuajul. Dacă doriți să vă faceți un tatuaj mic de înghițitură pentru încheietura mâinii sau pentru spate, este posibil să îl faceți cu până la 100 USD. Cu toate acestea, tatuajele de rândunică mai mari sunt mai scumpe și consumă mai mult timp. De asemenea, este important să mergeți la un studio de tatuaje de încredere și de încredere.

Are un tatuaj de rândunică rănit?

Fiecare tatuaj doare în procesul de realizare, precum și în timpul procesului de vindecare. Să te tatuezi presupune să-ți străpungi o bucată din stratul de piele exterior pentru a modela și a cerneli tatuajul pe care vrei să-l faci. Fiecare parte a corpului doare diferit, dar unii factori decid cât de mult va face rău un tatuaj.

Poți vorbi cu artistul tău de tatuaje și să faci un acord pentru a face pauze pentru a te odihni de durere. Este o practică obișnuită atunci când cernealați un tatuaj, iar artistul dvs. de tatuaje ar trebui să fie de acord cu dvs..

Puteți consulta diagrama noastră a durerii tatuajului în acest link și puteți afla care sunt părțile corpului cele mai rănite, pentru fiecare sex biologic.

Cernelirea unei rândunici este acceptabilă pentru ambele sexe?

Tatuajul rândunicii arată grozav atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acestea fiind spuse, nu există diferențe de gen sau de sex atunci când vine vorba de a obține această pasăre minunată. Rândunica este universală, la fel ca și simbolistica ei.

Acest lucru are ca rezultat un aspect excelent atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu toate acestea, pentru a adăuga efecte speciale și aspect, este important să alegeți o locație care să vă facă tatuajul să iasă în evidență și să vă consolideze legătura cu acesta.