13 cele mai bune idei de design pentru tatuaje pe banderolă (semnificație și inspirații)

Tatuajele cu banderolă sunt unele dintre cele mai populare alegeri de tatuare a brațelor până târziu. Designul a fost popular pentru o lungă perioadă de timp, în special în rândul triburilor native americane, dar designul are o bogată origine culturală. Există diferite modele, de la cele mai ușor de realizat, la modele extrem de complexe, care necesită timp pentru a ilustra și vindeca.

Tatuajele cu banderolă sunt populare atât printre tatuajele temporare, întâlnite în mod obișnuit la artiștii de tatuaje de pe plajă sau strada destinației dvs. de vacanță, până la tatuajul permanent cu cerneală în studiourile profesionale de tatuaje..

În acest articol, ne vom concentra în principal pe modele de tatuaje permanente. În plus, vom dezvălui originea și semnificația tatuajelor banderolă și vom oferi o scurtă privire asupra culturilor și semnificațiilor lor din care provin..

Tipuri de tatuaje pe banderolă

Așa cum am menționat mai devreme, tatuajul pentru banderolă este destul de popular și a trebuit să provină din diferite culturi care marchează un anumit sens sau altul. Mai jos, vom analiza câteva tipuri de tatuaje pentru banderole.

Dacă nu știi ce fel de tatuaj pentru banderolă vrei, verificarea celor mai populare tipuri de tatuaj pentru banderolă este una dintre căile de urmat. Aici puteți consulta cele mai populare opțiuni.

Bandă negru solid

Bandă negru solid

O banderolă neagră solidă se numără printre cele mai populare tatuaje pentru banderole și este adesea tatuată în rândul persoanelor care doresc să manifeste semnificații diferite pe pielea lor.

Unul dintre cele mai populare motive din spatele tatuajului de banderolă negru solid este asociat cu moartea. Oamenii care cernelesc banderole negre solide vor să-și amintească de o persoană dragă pe care au pierdut-o. Pierderea unei persoane dragi este marcată prin aceste tatuaje fie printr-o banderolă neagră solidă, groasă, urmată de câteva benzi mai subțiri.

Deși vă poate atrage cu ușurință atenția, este destul de simplu și ușor de realizat. Mai important, manifestă pur și simplu dragoste și respect pentru persoana iubită care a fost pierdută. A doua semnificație asociată cu moartea este aceea că banderola solidă neagră simbolizează durerea și doliu, precum și un semn important al persoanei iubite în memoria persoanei care a tatuat simbolul.

Totuși, acest tatuaj nu este asociat doar cu moartea, există diferite semnificații adesea asociate cu puterea, forța și curajul. Mulți oameni își fac o banderolă neagră solidă în jurul bicepului pentru a manifesta putere și curaj, deoarece o mare parte din forța noastră se află în mușchiul bicepului. Cernelindu-l cu un tatuaj negru solid, accentele acelei forțe și îl amplifică simbolic.

Deși nu este asociat direct cu tatuajele tribale, acest tip de tatuaje a fost folosit și de diferite triburi de mai multe secole. Acest design special a inspirat, de asemenea, numeroasele modele tribale, precum și celelalte.

Bandă tribală

Bandelele tribale există de mii de ani și numeroase culturi. Tatuajul și cernelirea au fost în tradiția civilizațiilor tribale de mai multe secole, așa că nu ar trebui să ne surprindă faptul că tatuajele cu banderolă sunt destul de populare printre ele.

De obicei, triburile antice foloseau tatuaje de banderolă pentru a marca apartenența la un anumit trib. Era un fel de pașaport antic care le marca originea și apartenența, adăugând identității etnice a persoanei care îl purta.

Deoarece există diferite triburi în întreaga lume, au existat diferite modele de banderole pentru a marca apartenența la fiecare trib.

Bandelele tribale sunt, de asemenea, acolo pentru a arăta natura abstractă și descrierea abstractă care identifică fiecare membru al tribului. Au folosit cerneală și tatuaje pentru a-și vopsi împrejurimile, a rezona și a se identifica cu ele. De aceea, culturile au continuat să folosească tatuaje de banderolă de secole. Aceste tatuaje marchează, de asemenea, evenimente importante și chiar bătăliile din viață arată că viața nu se termină niciodată, ci continuă doar într-o altă formă.

Bandelele tribale pot simboliza, de asemenea, puterea, înțelepciunea și viața în special.

Bandă hawaiană

Bandă hawaianăCredit de imagine: Instagram

Se poate spune că banderola hawaiană este destul de asemănătoare cu banderolele tribale, dar servește pentru a arăta și a detalia cultura incredibil de bogată hawaiană. În plus, acest tip de tatuaje cu banderolă este important deoarece arată că o civilizație poate dura și se poate adapta la schimbări, menținându-și cultura, în ciuda industrializării și a influenței umane din diferite părți ale lumii..

Alegerile populare ale banderolelor hawaiene sunt modele geometrice diferite, dar și scoicile și animalele marine, cum ar fi delfinii, precum și alte simboluri importante ale oceanului, cum ar fi valurile și altele. În cele din urmă, mulți folosesc flora și fauna din insula hawaiană, inclusiv vulcanii.

celtic

Bandă celticăCredit de imagine: Instagram

În ciuda faptului că nu sunt populare ca celelalte, tatuajele de banderolă celtice arată superb și ar trebui văzute mai des. Ele simbolizează dragostea și servesc mai ales ca nodul iubirii între diferiți oameni. De aceea este o alegere populară pentru tatuaje pentru mai mulți oameni care doresc să arate continuitate sau să folosească cerneală pe corp pentru a se închina iubirii lor.

Modelele de tatuaje celtice arată adesea ca niște căi de interconectare care continuă prin întreaga banderolă și arată abstract și fascinant. Aceste simboluri și intervenții ajută să arate puterea de creștere, continuitate și infinit, manifestând modul în care viața continuă după ce cineva a trecut.

Având în vedere că desenele de tatuaje cu banderolă celtică manifestă, de asemenea, infinit, ele sunt, de asemenea, bune pentru simbolizarea timpului și cât de etern și neîntrerupt este. În cele din urmă, dă sensul vieții care continuă, în forma sa cea mai pură.

Tatuaje cu banderolă și semnificațiile lor

Am evidențiat multe semnificații prin tipurile originale de tatuaje pe banderolă. Cu toate acestea, acest lucru nu arată semnificația sa cea mai pură. În această secțiune, vom vorbi despre semnificația cea mai adevărată a tatuajelor de banderolă și vom atinge câteva culturi care au practicat această artă.

Inițial, tatuajul cu banderolă, care arată destul de infinit, este acolo pentru a manifesta viața și continuarea acestuia. Poate că o mulțime de oameni vor face tatuaje pe banderolă care arăta grozav, doar pentru că sunt … bine mișto. În plus, mai mulți oameni îi vor proiecta pentru a îndeplini un alt tatuaj, cum ar fi un tatuaj biceps sau chiar un tatuaj cu mânecă, care este printre cele mai populare opțiuni.

Cu toate acestea, cei care caută semnificația tatuajului cu banderolă s-ar putea să nu-l găsească în tipurile de modele de tatuaje pe banderole pe care le-am enumerat mai sus. Poate că vor să își folosească simbolurile, un verset, un simbol din natură sau un hobby pe care le place să-l practice. Având în vedere acest lucru, iată câteva semnificații suplimentare care sunt asociate cu tatuajele de banderolă.

Tatuaje Christian Bandă

Tatuajele cu banderolă creștină sunt destul de populare în rândul oamenilor care respectă cu devotament religia menționată. De obicei, tatuează liniile de banderolă combinate cu o cruce sau mai multe cruci, care simbolizează dragostea pentru religie.

În plus, unii oameni preferă tatuarea versurilor populare din Biblie, din care este relativ ușor să faci o banderolă.

În cele din urmă, unii oameni își tatuează coroana sau banderola cu spini care simbolizează răscumpărarea, sacrificiul și dragostea.

Tatuaje natale americane de banderolă

Există multe tipuri de tatuaje tribale de banderolă, dar dintre toate, tatuajele nativilor americani sunt cele mai populare. În afară de apartenența la un anumit trib, tatuajele native americane au fost folosite și pentru a simboliza clasamentul în același trib. Membrii de rang înalt se îmbogățeau cu tatuaje mai împodobite și mai detaliate.

Unii membri ai tribului care au atins un anumit obiectiv sau au îndeplinit o anumită provocare au primit un tatuaj pe banderolă care a marcat acea provocare, pentru a-i face pe alții să simtă că persoana pe care a întâlnit-o era mai specială.

În afară de asta, semnificația mai profundă a tatuajelor nativilor americani este asociată cu puterea, în special puterea și voința spiritului interior. Nativii americani, în general, credeau în spirite și animale care îi înconjurau. Având în vedere acest lucru, s-a considerat că fiecare persoană avea un protector pentru animale spirituale, de unde și numele simbolice ale membrilor și liderilor tribului nativ american..

Tatuarea unei banderole care conținea simbolul protectorului animalului lor a invocat, de asemenea, credința că spiritul animal împuternicește și face o legătură mai puternică cu purtătorul tatuajului.

În cele din urmă, nativii americani purtau ornamente cu pene și bijuterii în păr și haine. Cu toate acestea, având în vedere că penele sunt o marcă comercială simbolică a triburilor native americane, penele au fost deseori ilustrate ca parte a artelor tatuajelor.

Pe lângă pene, mulți membri ai tribului și-au tatuat păsările pe banderole, mai ales datorită proprietăților unice ale fiecărei păsări.

Fiecare pasăre are semnificația sa, astfel încât penele de șoim au însemnat protecție și tutelă. Penele de gaie albastră au fost asociate cu vindecarea, în timp ce penele de bufniță au reprezentat moartea. În unele alte triburi native americane, penele de bufniță reprezentau înțelepciunea.

Abstract

În cele din urmă, mulți oameni decid să se abată de la cadrele standard ale modelelor de tatuaje cu banderolă și vin cu ale lor, care au un sens unic așa cum este.

De exemplu, oamenii care sunt ademeniți de muzică și o iubesc ar putea să-și tatueze o banderolă de corzi de pian, note. Oamenii care sunt îndrăgostiți de pictură și artă ar putea adăuga ceva simbolism artistic designului lor. Fanii jocurilor își pot crea o banderolă din personajele lor preferate.

13 Cele mai bune modele de tatuaje pentru banderole

Acum că am detaliat toate secretele și originea tatuajului pentru banderolă, să ne scufundăm în cele mai bune modele de tatuaje pentru banderole care vă pot atrage atenția. Înțeles, toată lumea vrea să rămână cât mai unic posibil atunci când își face tatuajul pe banderolă. De aceea, am enumerat cele mai bune modele pe care le-am găsit pentru a vă ajuta să le găsiți.

Sperăm că lista noastră vă va inspira să faceți un tatuaj unic, indiferent de tipul de banderolă pe care îl veți folosi.

1. Bandă negru solid

Bandă negru solidSursa imaginii: Instagram

Indiferent dacă ați pierdut pe cineva drag, sunteți în doliu sau căutați doar o banderolă solidă și minimalistă, fără a vă scufunda prea adânc în cultura tribală, o banderolă solidă și neagră este ideală pentru dvs. Credem că am detaliat tot ceea ce știm posibil despre aceste tatuaje, dar veți iubi versatilitatea și ușurința de a le face. Datorită designului său mai ușor, este, de asemenea, probabil să se vindece mai repede. În timp ce culoarea neagră este o practică obișnuită pe aceste banderole, sunt permise și alte culori.

2. Tatuaj cu banderolă natură

Tatuaj cu banderolă naturăSursa imaginii: Instagram

Atunci când faceți o banderolă care seamănă cu multe motive naturale, va fi nevoie de mai multă muncă, dar rezultatul este totuși satisfăcător. Acest design prezintă, de asemenea, câteva lucrări de artă punctate, precum și unele motive geometrice, precum și un cerb în timpul nopții. Acest design este ușor de conectat la opera de artă tribală, pe lângă unele motive naturale. Acesta este, de asemenea, un design ideal pentru persoanele care încep să-și facă tatuajul pe mâneci, dar care au rămas fără idei.

3. Knot Maori Bandă

Knot Maori BandăSursa imaginii: Instagram

Acest tatuaj cu banderolă cu diferite forme geometrice și tribale, cu popularul și nesfârșitul nod maori în centru, este extrem de popular, iar acest design special este realizat spectaculos. Este precis, clar și are detalii uimitoare. Această banderolă se poate extinde cu ușurință în mai multe noduri, pentru a o face mai lungă pentru cei care caută un tatuaj pe mâneci. De asemenea, poate consuma mult timp, deci încărcați mai bine bateriile, cum ar fi acest design, iar cele similare acestuia pot necesita mai mult de o sesiune cu tatuatorul.

Nodul maori are variații diferite care sunt prezente prin diferite culturi. Asigurați-vă că cercetați nodul dorit și discutați-l cu tatuatorul înainte de a-l face.

4. Bandă tribală simplă

Bandă tribală simplăSursa imaginii: Instagram

După cum am spus mai devreme, brațele negre solide sunt un mod minimalist ideal de a aduce tribut unei persoane dragi decedate, dar marchează, de asemenea, sprijinul culturii tribale. Având în vedere acest lucru, combinarea unui design negru solid cu o formă geometrică fără sfârșit într-o banderolă este o modalitate excelentă de a adăuga mai multe detalii și textură tatuajului tău, fără a rupe minimalismul. Ne-a plăcut mai ales cum s-a făcut în acest tatuaj special.

5. Tatuaj floral cu banderolă

Tatuaj floral cu banderolă

Când faceți un tatuaj pentru banderolă, nicio regulă nu prevede în mod explicit că nu puteți combina cerneala banderolei cu un alt tatuaj. Iată o combinație între o banderolă neagră solidă și un tatuaj mai vechi. Brățara arată minimalistă și simplă, dar florile colorate și vibrante îi adaugă ceva mai multă culoare și viață.

Desigur, puteți combina orice tatuaj doriți cu tatuajul banderolă, dar ne-a plăcut execuția specială a acestui design.

6. Tatuaj cu banderolă hexagonală

Tatuaj cu banderolă hexagonalăSursa imaginii: Instagram

Hexagonul este una dintre cele mai simetrice forme geometrice și, ca atare, și-a câștigat popularitatea în diferite tatuaje. Tatuajele cu banderola nu fac excepție. Cerneala întunecată, ascuțită și precisă adaugă o adâncime specială acestei banderole infinite, tatuajul extinzându-se în a treia dimensiune.

Hexagonele adaugă un aspect modern acestui tatuaj, mai ales modul în care au fost proiectate. Se îndepărtează de tatuajele convenționale tribale și negre solide, sunt originale, dar nu sunt atât de ușor de cernelit.

7. Bandă tribală complexă

Bandă tribală complexăSursa imaginii: Instagram

Dacă intenționați cel mai complex, detaliat, precis și original tatuaj pentru banderolă cu detalii tribale, în special nativii americani, ar trebui să începeți de la un design ca acesta. Arată clar și este o operă de artă. Combină diverse forme geometrice, precum și alte linii ușor de recunoscut în cultura nativilor americani.

Important este și faptul că banderolele orizontale sunt întrețesute cu noduri diagonale și alte modele de tatuaje ascuțite și detaliate. Cu siguranță nu este ușor de realizat, dar designul merită bine după toată munca grea.

8. Bandă fluture

Banda de flutureSursa imaginii: Instagram

Bandelele fluture nu sunt ceva ce veți găsi în fiecare zi. Cu toate acestea, suntem impresionați de acest design. Fluturii singuri sunt simbolurile inocenței, transformării, libertății și renașterii. Patched într-o banderolă cu aspect superb, le puteți folosi aripile pentru a adăuga diferite modele și texturi, indiferent de cultura.

În timp ce această banderolă de fluture nu are multe texturi, altele decât dungile și liniile caracteristice aripilor de fluture, tatuajul în sine este încă superb și orientat spre detalii.

9. Tatuaj cu banderolă celtică

Tatuaj cu banderolă celticăSursa imaginii: Instagram

Tatuajele cu banderolă celtică sunt mai populare în rândul femeilor decât al bărbaților, dar puteți vedea excepții peste tot și în fiecare zi. Acest model particular va atrage cei care se bucură de nodurile care se răspândesc în infinit. Cu toate acestea, semnul vrăjitoriei poate atrage mai mult femeile care fac parte din cultura de bază a cabanei, precum și alte culturi, inclusiv cea gotică. Tradițiile celtice erau destul de proeminente la începutul vârstei medii, cu credința oamenilor fae predominând printre credințele păgâne care se estompează.

10. Tatuaj cu banderolă pentru femei

Tatuaj cu banderolă pentru femeiSursa imaginii: Instagram

Aceasta este o combinație superbă între un tatuaj de banderolă de damă și o banderolă clară și detaliată, potrivită mai mult pentru femei, deși aceasta este o evaluare subiectivă. Fiecare petală, precum și frunza sunt perfect detaliate, cu două linii mai subțiri care marchează banderola. Doamnele preferă, de obicei, banderole negre solide mai subțiri decât bărbații. Cu toate acestea, există destul de multe excepții bazate pe preferințele personale.

11. Coroana & Cross Tattoo

Tatuaj Coroană și CruceSursa imaginii: Instagram

Așa cum s-a menționat în tipurile de tatuaje cu banderolă, precum și înțelesurile lor, tatuajele cu coroană și cruce au fost destul de populare atunci când vine vorba de creștinism și credința în Iisus Hristos. Această banderolă specială are o coroană cu spini purtată de Iisus când purta crucea.

Crucea este acolo ca semn al creștinismului, unde Isus a fost răstignit. Designul este similar cu alte banderole minimaliste, dar îl puteți lăsa creativității dvs. dacă sunteți interesat să cerneală un tatuaj similar cu acesta.

12. Tatuaj cu banderolă muzicală

Tatuaj cu banderolă muzicalăSursa imaginii: Instagram

Dacă sunteți în căutarea unor idei mai abstracte pentru un tatuaj, acest tatuaj cu banderolă de muzică merită verificat. Indiferent dacă sunteți educat muzical sau nu, nu există o ființă umană simplă care să poată trăi fără muzică. O mulțime de oameni folosesc muzica pentru a atrage putere și inspirație, așa că nu ar trebui să vă surprindă dacă există oameni care vor fi interesați să-și facă un tatuaj cu banderolă muzicală.

Cu toate acestea, chiar dacă nu sunteți atât de interesat de muzică, această imagine vă poate ajuta să vă creați ideile pentru tatuajul dvs. de banderolă..

Citește și: 60+ Cele mai bune tatuaje muzicale pentru a-ți arăta dragostea pentru melodiile bune

13. Tatuaj cu banderolă cu nod

Tatuaj cu banderolă cu nodSursa imaginii: Instagram

Acesta combină designul înnodat tribal, împreună cu designul celtic. De asemenea, arată mai simplu în comparație cu alte tatuaje pentru banderolă, deoarece necesită mai puțină cerneală. Totuși, nu lăsați asta să vă păcălească. Aceste lanțuri pot fi destul de solicitante pentru cerneală, așa că nu vă mirați dacă un design de tatuaj similar cu acesta necesită mai mult timp pentru a fi complet.

Întrebări suplimentare despre tatuaj cu banderolă

Înainte de a ne programa o întâlnire cu tatuatorul nostru, suntem în mod firesc plini de întrebări și este posibil să nu putem găsi întotdeauna răspunsul corect.

Sperăm că în secțiunea de mai jos puteți găsi răspunsurile la toate lucrurile care v-au interesat, dar nu știați unde să întrebați.

Cum să aleg modelul pentru tatuajul meu de banderolă?

Aceasta este preferința dvs. personală. Mulți oameni cernelesc tatuaje pentru că se conectează cu simbolismul din spatele artei cernelite la un nivel mai profund și nu doar pentru că este un decor pe piele. Gândiți-vă la simbolismul care se identifică cu dvs., fie că este vorba de design tribal celtic sau hawaian.

Oamenii care caută minimalism cernelesc de obicei o banderolă neagră solidă sau o formă geometrică.

Se face rău tatuajul cu banderolă?

Fiecare tatuaj doare să se facă, mai ales dacă durează mult și artistul tău de tatuaje nu ia pauze frecvent. Cu toate acestea, cu tatuatorul potrivit, puteți fi de acord cu numărul corect de sesiuni sau le puteți cere să facă pauze frecvent, astfel încât durerea să nu vă ardă. Puteți citi mai multe despre durerea tatuajului în articolul nostru din diagrama durerii tatuajelor.

Pentru cine este tatuaj de banderolă?

Este pentru toată lumea, indiferent de sexul biologic, preferințele personale sau preferințele de design. După cum puteți vedea, am prezentat modele potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, precum și diferite preferințe. Dacă sunteți în căutarea unei banderole tribale, puteți veni cu un design care să se potrivească preferințelor dvs..

Chiar și tatuajul cu banderolă negru solid este pentru toată lumea, atâta timp cât rezonezi cu el sau consideri atractiv designul minimalist.

Sunt tatuajele de banderolă scumpe?

Tatuajele cu banderolă necesită un nivel mai mare de concentrare asupra artistului tău de tatuaje, a cernelii, precum și a timpului lor. Având în vedere acest lucru, tatuajele de banderolă pot fi destul de scumpe, cu unele studiouri mai scumpe care aproape îți rup banii.