14 poročnih oblek na plaži za romantično poroko na plaži

Poročne obleke na plaži-poroka na plaži-romantična-poročna slovesnost

Mnogi mladoporočenci sanjajo o romantični poroki na plaži. Občutiti morski vetrič in mehak pesek pod nogami in reči da je čudovita ideja za prav poseben poročni dan. Kraj poroke in datum sta določena, manjka le še prava poročna obleka. Vendar je treba upoštevati nekaj podrobnosti, da nič ne prepreči popolne poročne proslave na plaži. Z našimi koristnimi nasveti boste med vsemi poročnimi oblekami na plaži našli popoln model. Vendar je le nakupovalni skok stran.

Sanje mnogih: romantična poroka na plaži

Poročne obleke na plaži-poročne na plaži-romantične-pesek-poročni šopek

Poroka na plaži je nekaj zelo posebnega, česar ne doživijo vsi. Po stroških in organizaciji običajno presega tradicionalni poročni obred. Pogosto na območju ni ustrezne lokacije, ki bi ustrezala zahtevam poroke na plaži, in se poročni par odloči za lokacijo v tujini, ob morju ali na jezeru. Izbrana lokacija in datum poročne proslave morata biti zelo dobro premišljena, da lahko vsi sodelujoči varno potujejo. Za sklenitev civilne poroke v tujini so poleg rojstnega lista in potrdila o zakonskem stanu potrebni dodatni dokumenti, ki ne smejo manjkati. Vendar pa je za poroko zunaj matičnega urada doplačilo.

Poročne obleke na plaži – navdih in nasveti

Poročne obleke za na plažo-poroka-dolga-razrezana

Kar zadeva dekoracijo, ne morete zahtevati ničesar več, saj poroka na plaži že sama po sebi jemlje dih. Tam bi moralo biti sproščeno in veselo vzdušje, ki ga dopolnjujejo čarobni detajli in cvetlični aranžmaji. V skladu s tem se za svate, pa tudi za neveste in ženina priporoča priložnostna koda oblačenja, ki si pri izbiri oblačil želi veliko romantičnega videza in se običajno odločijo za poročne obleke na plaži iz zračnih tkanin in ohlapnega kroja..

Poročne obleke na plaži-poroka na plaži-čipka-poletje-morje

Če iščete popolno poročno obleko za na plažo, ne bi smeli razmišljati le o čudovitem poletnem vremenu, temveč upoštevati tudi posebnosti lokacije. Fini pesek v kombinaciji z vročim soncem lahko zelo ovira. Vsaka nevesta se zagotovo počuti neprijetno, če se poročna obleka pri visokih temperaturah zelo tesno prilega telesu.

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-šifon-dolga-krema

Krilo ali vlak do tal morda ni najboljša izbira za poroko na plaži. Lahke, tekoče tkanine se na koži počutijo zelo prijetno in sveže, na čudovit način pobožajo tudi žensko postavo. Poročne obleke na plaži so lahko tudi kratke, drzne in dekliške. Seveda bi morala biti zadnja izbira videz, ki ustreza slogu poroke.

poročne obleke-plaža-plaža poroka-poletje-bela-čipka

Čeprav je poročna obleka na poroki na plaži lahko bolj priložnostna in domišljijska, ne smete pretiravati. Vsekakor pa vsi vpleteni usmerjajo svojo pozornost do neveste in ženina in zlasti do neveste. Prekratko krilo in globok izrez bodo pokazali še močnejšo prisotnost, ki bo na koncu prinesla slab okus. Ko gre za dolžino, bi morali najti dobro povprečnost. Ohlapno padajoče krilo dopolnjuje tanek kroj. Ne glede na to, ali so tanki naramnice ali naramnice, sta različici čudovita izbira za poroko na plaži.

Obleka iz cipela: popoln kroj za romantično poroko na plaži

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-cipalka-čipka

Poročna obleka iz cipela bi bila tukaj zelo dobra izbira. Izgleda nekoliko nenavadno v primerjavi s tradicionalnimi poročnimi oblekami – relativno kratke spredaj in dolge zadaj. Ta kroj je zelo udoben za nošenje in se mi sploh ne zdi dolgočasen. Obleka je lahko oblikovana brez naramnic ali odprta zadaj. To je subtilen način, da pokažete svoje lepe noge, ne da bi pretiravali.

Elegantne poročne obleke na plaži

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-dvodelna-čipka-elegantna

Dvodelne poročne obleke imajo raje neveste, za katere je udobje najpomembnejše. Dvodelni ansambli so videti zelo nezapleteni, a hkrati elegantni in elegantni. Čipkaste podrobnosti in kratek vrh dajejo videzu malce ležernosti in očarljiv značaj.

Kratke poročne obleke na plaži s klasičnim krojem

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-kratka-elegantna-elegantna

Klasična midi poročna obleka je dobra izbira za vsako lokacijo, vsako sezono in vsako starost. Tipičen ženski kroj s poudarjenim pasom zelo ustreza vsaki ženski postavi in ​​pokriva eno ali drugo problematično področje.

Poročne obleke v plaži v hipi stilu

poročne obleke-plaža-plaža poroka-hipi-stil-bela

Mnoge ženske, ki si želijo poroke na plaži, si predstavljajo, da je popolna poročna obleka nekonvencionalna in podobna hipiju. Šifonska obleka v slogu imperija s čipkastimi detajli izgleda izjemno in prav čudovito. Ohlapna pričeska in čudoviti dodatki, na primer iz pravega cvetja, dopolnjujejo sanjski hipi videz.

Obleke za plažo v slogu boho

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-dolga-čipka-boho-style

Poročne obleke na plaži v slogu boho so zelo priljubljene za romantično poroko v naravi. Bohemski šik sam izraža naravnost, brezbrižnost in svobodo. Oblikovalci se v glavnem zanašajo na tekoče tkanine, čipke, vezenine ali volančke. Kroj izgleda zelo ženstveno in udobno za nošenje. Če si nevesta želi nekaj izjemnega, lahko poročno obleko boho ročno izvezemo in bogato okrasimo.

Elegantne poročne obleke na plaži v različnih odtenkih – smetana, slonovina, šampanjec 

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-dolga-čipka-slonokoščene barve

Poročne obleke niso na voljo samo z različnimi silhuetami in kroji, ampak tudi v različnih barvah. Medtem ko so neveste na poroke nosile le bele obleke, danes ljudje uživajo v najrazličnejših barvah. Kljub temu obstajajo barve, ki nikoli ne izginejo iz mode in vedno dajejo zelo dober okus. Bela je tipična poročna barva in na splošno predstavlja nedolžnost in čistost. To je zelo primerno za vsako poroko in še posebej dobro izgleda pri ženskah s temnimi lasmi.

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-vintage-20

Slonovina pomeni umazano belo, večinoma z rumenkastim podtonom. Včasih se uporablja za označevanje barve sveč ali jajčne lupine. Zelo dobro se poda svetlim do temnejšim tipom kože in precej temni barvi las. S šampanjcem ali kremo opišemo številne barvne stopnje s svetlo rumeno-oranžnimi toni. Poročne obleke v šampanjcu so videti prijazne, harmonične in izredno plemenite. Ti so zelo primerni za svetle barve las in rumenkasto, poletno kožo.

poročne obleke-plaža-poroka-elegantna-bela-brez naramnic

Čudovito doživetje: močno sonce, morje v ozadju in droben pesek med prsti. Sanjsko ali ne ?! Če poroka res poteka na plaži, so visoke pete in zaprte visoke pete absolutni tabu. Nevesta in ženin si pogosto želita, da bi bilo to še posebej naravno in preprosto raje hodijo bosi. Sicer pa so japonke zelo dobra alternativa, tudi kot majhno darilo svatom.

Poročne obleke na plaži Celebrity Inspirations – Cindy Crawford 1998

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-zvezde-cindy-crawford

Pred skoraj 20 leti se je vrhunska manekenka Cindy Crawford odločila za romantično poroko na plaži. Nosila je kratko, priložnostno obleko s čipkastimi detajli in tankimi naramnicami. Ni bilo privlačnih dodatkov ali posebne frizure. Poročni par je tekel bosi in bil vesel svojega nezapletenega poročnega obreda.

Megan Fox 2012

poročne obleke-plaža-plaža-poroka-megan-lisica

Megan Fox se je leta 2012 poročila z očetom svojih treh sinov na Havajih. Zelo malo ljudi se je smelo udeležiti tajne slovesnosti na plaži. Nevesta je nosila do tal snežno belo obleko brez naramnic in s tančico znamke Armani, tako kot ženin.