Sodobna zibelka iz Shinerja

Sodobna gugalna postelja Shiner

Ta čudovit kos pohištva bo pretresal vaš svet. Sodobna zibelka iz Shinerja ima neverjeten, navdihujoč dizajn in čeprav izgleda precej nenavadno, je v resnici zelo udoben. Je neverjetno lahek in enostaven za premikanje. Lahko ga celo postavite zunaj svojega doma, na vrt ali na teraso in se na sončen dan sprostite na soncu. Postelja ni nujno le postelja – kos pohištva za spanje ponoči. Moral bi vam zagotoviti udobje in užitek ves čas.

Sodobna zibelka iz Shinerja

Sodobna zibelka Shiner -udobna

Vsi poznamo rek »spi kot dojenček.« Težava je v tem, da nikoli ne moremo tako dobro spati, in to ne samo zaradi stresnega dela. To je zato, ker večina postelj ni namenjena sprostitvi in ​​udobju. Včasih se celo utrujeni zbudimo. To je zato, ker so postelje pogosto le čudoviti kosi pohištva in nimajo več nič skupnega s spanjem. Ampak s tem sodobna zibelka avtor Shiner temu ni tako. Po noči v tej postelji boste končno lahko spali kot dojenček.

Gugalniki iz Shinerja

Sodobna zibelka iz Shiner-Komfort

Sodobna zibelka je posebej zasnoval Joe Manus. Je odlične kakovosti in je narejen iz hrastovega, borovega in orehovega lesa. Okvir iz ogljikovega jekla lahko po želji počrnite ali počistite. Postelja ima neverjetno sposobnost, da s svojo kmečko prisotnostjo popestri vaš notranji prostor in vam prinese veselje in sprostitev.

Tudi če sodobna zibelka je precej nenavaden, je popolnoma lep kos. Postelja je pravo umetniško delo, ustvarjeno, da vam olajša in izboljša življenje. Ne bojte se poskusiti nekaj novega. Kdo ve, da se vam lahko uresničijo sanje.

Sodobna zibelka iz ležalnika Shiner