Smania – čudovito oblikovalsko pohištvo iz Italije

oblikovalsko pohištvo Italija iz smania lesa

Proizvajalec Smania proizvaja edinstveno in čudovito Dizajnersko pohištvo iz Italije ob. Zbirka pohištva je izvrstna in razkošna. Zaradi bogate vizije in zapletenih okraskov težko verjamemo, da je bilo to pohištvo izdelano v 21. stoletju. Italijanski proizvajalec pohištvo proizvaja od leta 1979. To so nekateri najbolj razkošni in bogati modeli pohištva iz Italije, ki so trenutno na voljo.

 Dizajnersko pohištvo iz Italije – tradicija se srečuje z inovacijami

oblikovalsko pohištvo Italija iz smania office

Za vsakim kosom pohištva je zgodovinski kontekst. Obrtniki v Smaniji uporabljajo številne tradicionalne proizvodne metode iz preteklosti, vendar jih vedno združujejo s tehničnimi novostmi iz sedanjosti. »La Brianza« je fascinantno okrožje na obrobju Milana. Obstaja zgodovinski kraj, kjer so “Artigiani di Mobili”, posebni pohištveni mojstri, še vedno najlepši Dizajnersko pohištvo iz Italije proizvajajo. Večina teh ekskluzivnih studiev se nahaja v družinskih hišah. Izjemno visoka kakovost ročno izdelanega pohištva privablja poslovneže in zbiratelje z vsega sveta. Smania tam naroči svoje ekskluzivne zbirke pohištva.

 Dizajnersko pohištvo iz Italije – edinstvena izdelava

oblikovalsko pohištvo italy by smania blue chair

Postopek izdelave tega Dizajnersko pohištvo iz Italije je zelo zapleten in dolgotrajen. Edinstvene linije in čudovite okraske lahko naredi le nekaj izjemno spretnih mojstrov. Za to je izbran le najlepši les iz ustrezne sezone, ki se nato elegantno združi z bogatimi in nežnimi barvnimi odtenki. Bogat učinek na koncu izpopolnijo uporabljene luksuzne tkanine. Slike, ki smo jih izbrali, prikazujejo edinstvene kose pohištva, ki s seboj prinašajo duh preteklosti in ponujajo inovativne in živahne oblikovalske rešitve.

Luksuzno pohištvo za dnevno sobo v modri barvi

oblikovalsko pohištvo iz Italije by smania living area

Dizajnerski kavč iz temnega usnja podjetja Smania

oblikovalsko pohištvo iz Italije by smania sofa grey

Spalnica z elegantnim dizajnom v sivi barvi

oblikovalsko pohištvo Italija iz spalnice smania

Bogat vhodni prostor z modrim naslonjačem

oblikovalsko pohištvo Italija iz smania lounge blue

Luksuzno pisarniško pohištvo iz Italije

oblikovalsko pohištvo Italija iz smania büro