Skladiščni in regalni sistemi iz lesa za zasebne namene

Regali za sisteme za shranjevanje

Ponujamo vam 16 idej za navdih, kako v dnevni sobi narediti red. the Skladiščni in regalni sistemi iz lesa prinašajo skandinavski dizajn v sodobno notranjost in so praktičen dodatek, ki ga je mogoče spremeniti na različne načine.

Skladiščni in regalni sistemi iz lesa – skandinavski pridih za vašo notranjost

bele stenske police v skandinavskem slogu

Oblikovalska skupina Muuto že dolgo slovi po inovativnem prostoru za shranjevanje in rešitvah za shranjevanje sodobnega doma. Vaša ustvarjalnost Skladiščni in regalni sistemi združite skandinavski slog s praktičnostjo. Končni rezultat so trendovski, preprosti in zelo ustvarjalni modeli, ki jih je mogoče enostavno pretvoriti. Koncept je preprost – več različnih lesenih škatel je ustvarjalno povezanih skupaj, da ustvarijo edinstveno stensko polico. Odvisno od namena / za knjige, za okrasne predmete ali za shranjevanje umetniških del / lahko različne velikosti in oblike povežemo skupaj. Oblikovalci vsem ponujajo možnost oblikovanja dizajna glede na razpoložljiv prostor. Možnosti so praktično neskončne – regalni sistem lahko pustite “rasti” v višino ali širino.

Skladiščni in regalni sistemi iz lesa – praktičen dodatek dnevni sobi

Oblikovanje stenske police za dnevno sobo postavljeno majhno stanovanje

Pravkar smo vam predstavili nekaj najbolj zanimivih konceptov. Modeli so na voljo v dveh barvah – naravni barvi lesa in beli barvi.Preproste spone povezujejo posamezne dele. Na ta način lahko po potrebi hitro odstranite in transportirate lesene blazine. the Skladiščni in regalni sistemi iz lesa lahko celo uspešno nadomesti stensko enoto. Če imate majhno dnevno sobo, lahko police postavite na primer pod stopnišče. S policami imajo koristi tudi prostori s poševnimi stropi, za katere sicer težko najdemo pohištvo. Za največji učinek police združite s skandinavskim pohištvom – rumenimi naslanjači in sivim kavčem, majhno klubsko mizico in seveda preprogo s črtami. Oblikovalci Muuto so postavili trend, ki ima že veliko oboževalcev – in nad idejo smo vsekakor navdušeni!

Regalni sistem za dnevno sobo skandinavski bivalni slog

Police za shranjevanje v dnevni sobi-lesene

Kubistične knjižne police v skandinavskem slogu

Leseni regalni sistem za shranjevanje prostora za shranjevanje prostora za dekoracijo vaze

Leseni regalni sistem-sodobno oblikovanje sten

Regali Sistemi za shranjevanje lesa Prostor za oblikovanje dnevne sobe

Ideje za oblikovanje mladinskih sob za police

Okrasni vazi Muuto regalni sistemi za otroško sobo

kreativni regalni sistemi za shranjevanje - belo leseno pohištvo

Knjižni sistemi za stenske police v dnevni sobi

majhne rešitve za shranjevanje les bele barve

Zasnova police za mizo za mladinsko sobo

Police za shranjevanje lesena kuhinja