Poslikano pohištvo z romantičnimi motivi za dom

Steklena miza pobarvana-okraski-cool-design

Zbirka Ibiza Kare Design

Barvano pohištvo spominja na romantično preteklost, ko so bili stari stari starši. Zdaj je Kare Design na novo opredelila ta koncept – in v svojo zbirko Ibiza predstavila razburljive nove modele. Močne barve za vse romantike, ki uživajo v življenju.

Pobarvano pohištvo v čudovitih barvah

smešno poslikano pohištvo-pisalno-cvetlični motivi

Barvano pohištvo so ponovno odkriti v tej razburljivi zbirki – od poslikane kmečke omare do klasične steklene mize ali bogato okrašenih ogledal – vse je zabavno in elegantno, oblikovano z veliko pozornosti do detajlov in z veliko ljubezni. Naš najljubši kos pohištva iz kolekcije je stranska miza Ibiza Life – barvita, v rumeni, zeleni in roza barvi, s čarobnim dizajnom in okrašena s cvetjem – popolnoma lepa!

Barvano pohištvo za vsako sobo

poslikana velika miza-kmet-omara

Najboljše pri modelih iz kolekcije Ibiza je, da se posamezni kosi pohištva popolnoma ujemajo in lahko še vedno sami ustvarijo čudno vzdušje. Barvano pohištvo odlično se ujemajo s pohabljeno elegantno in vintage notranjostjo. Lahko pa postavijo poudarke v eklektičnem dizajnu ali služijo kot dekoracija v purističnem objektu in prispevajo k prijetnosti sicer hladnega dizajna.

Pobarvano pohištvo z orientalskim pridihom

naslikani-kmet-omara-vijolično-rumeni-motivi

Barvano pohištvo so znani in ljubljeni zaradi bogate okraske. Kolekcija je dala poudarek tradicionalnim cvetličnim motivom, vendar jasno čutite romantičen, eksotičen vpliv iz Vzhoda. Na primer, mize so nižje, kot smo jih vajeni, noge niso ravne, ampak rahlo ukrivljene. Barvne kombinacije – vijolična in rumena – samodejno privedejo do razmišljanja o orientalskem luksuznem pohištvu. Pri izdelavi so bili uporabljeni visokokakovostni materiali, kot so les manga in barve, tako da lahko dolgo časa uživate v oblikovanju. Ročno poslikani kosi pohištva so resnično pravi vrhunec v vsaki sobi. Enobarvne preproge in stene so odlično ozadje, od koder prihaja to elegantno in zabavno pohištvo Kare design se lahko pokažejo v njihovi najboljši prednosti.

Stensko ogledalo z naslikanim okvirjem

Stensko ogledalo-poslikano-okvir-Ibiza-zbirka

Ideje za elegantno pobarvano pohištvo

elegantno-pobarvano-pohištvo-ideje

Vijolično pobarvana kmečka omara

vijolično pobarvana-kmet-omara-kare-design

 Roza barvna miza s cvetličnimi okraski

pisano-romantično-poslikana miza