Modularni kavč “Concentré de Vie”, Campeggi

modularna zasnova kavč spalni kavč 2-sedežna postelja sedežna blazina campeggi

Vsakdo, ki ima rad sodobne modele pohištva in jih želi uporabiti ne le za zagotovitev udobja, ampak tudi za ustvarjanje futuristične privlačnosti, lahko zdaj najde najrazličnejše modele za ta namen. Zaradi talentov in ustvarjalnosti različnih oblikovalcev in proizvajalcev ni več omejitev glede oblike, barve in videza. Na to temo vam želimo predstaviti edinstveno modularno oblikovano sedežno garnituro s slike na naslovnici. Poleg zanimivega videza ima tudi nekaj drugih praktičnih lastnosti.

Modularna oblikovna zofa je sestavljena iz več elementov

modularno oblikovana sedežna garnitura campeggi za sedem oseb

To modularno oblikovan kavč “Concentré de Vie” je rezultat sodelovanja med francoskim oblikovalcem Matali Crasset in italijanskega proizvajalca pohištva Campeggi. Komplet je sestavljen iz 6 elementov – okvirja in petih mehkih komponent, ki sta sestavljena iz dveh sedežev in dveh blazin ali dveh kvadratnih vrečk, dveh blazin v obliki črke L in pravokotne blazinice.

Modularna zasnova kavča ponuja prostor za do 7 oseb modularna zasnova sedežna garnitura campeggi sedežni sedeži

Vsi so lahko razporejeni v različnih konfiguracijah. Ne glede na to, ali gre za naslone za roke, blato ali naslanjače, so ti elementi kompaktno nameščeni v glavni konstrukciji. V tem stanju glej to modularno oblikovan kavč kot dvosed, lahko pa sprejme do 7 oseb. Lahko služi tudi kot enojna postelja za nepričakovane goste.

modularni dizajn kavč campeggi moderni elementi

V ta namen posamezne dele preprosto vzamemo iz oranžnega okvirja. Poleg dveh do treh sedežev v samem okvirju boste po zaslugi naslanjačev in pufov hitro dobili še štiri sedeže. Pufi lahko služijo tudi kot udobna podpora za noge, če želite le dvigniti noge.

modularna zasnova kavč campeggi elementi blazinasti sedeži

Izbira barv ni nič manj impresivna. Sodoben, svetlo siv ovitek je kombiniran z oranžno. Posledično kos pohištva daje vsaki notranjosti svež in optimističen barvni poudarek, s katerim lahko notranjost popolnoma izboljšate. Kavč ni primeren samo za dnevno sobo. Hitro ga lahko uporabimo tudi za goste v delovni sobi. Tudi mladinsko sobo je mogoče odlično oblikovati s kavčem, tako da je vedno dovolj sedežev, postelj in postelj za prijatelje.

Concentre de Vie mehka blazina, sedežna blazina Matali Crasset Campeggi