Modularna stenska polica iz kovine – praktično oblikovanje sten za dnevno sobo in kuhinjo

modularni sistem stenskih polic kovinska dnevna soba medenina

Italijanski oblikovalski studio Ronda Design je pred kratkim predstavil nov, inovativen izdelek: Caddy je modularna stenska polica iz kovine, ki jo je mogoče spremeniti v vsak prostor glede na individualne potrebe. Modularni sistem se lahko uporablja na katerem koli območju doma in ponuja še posebej praktično rešitev za kuhinjo in dnevno sobo. Osnovne stenske plošče je mogoče kombinirati z različnimi dodatki in se tako popolnoma prilagoditi notranjosti. Poleg tega modularni regalni sistem izgleda zelo elegantno in ponuja elegantno rešitev za sodobno notranjost.

Caddy – Modularna stenska polica z elegantnim dizajnom

modularni moduli stenskih polic zrcalne police

Caddyjeva zasnova je sistem modularnih kovinskih stenskih plošč, ki so na voljo v različnih velikostih in jih je mogoče sestaviti po določenem vzorcu. Posamezne plošče so na voljo v šestih različnih barvah – bela, črna, grafit, titan, mat baker in mat medenina. Na voljo so tudi variante z odsevnimi moduli in tiste z LED osvetlitvijo. Kovina v notranjosti izgleda zelo elegantno in daje pohištvu prefinjen pridih.

Stenske plošče združite z ustreznimi dodatki

modularne stenske police kovinski magneti police

Oblikovalci v podjetju Ronda Design so razvili nov način opremljanja in dekoriranja, ki uporablja magnetno tehnologijo. Ker so stenske plošče podjetja Caddy izdelane iz kovine, jih je mogoče odlično kombinirati z magnetnimi dodatki. Police in police iz serije so na voljo v različnih velikostih in ponujajo številne možnosti za sestavo. Tako lahko modularno stensko polico sestavite v celoti glede na vaše individualne potrebe.

modularne stenske police moderne kuhinjske police

V kuhinji na primer stenske police ponujajo prostor za shranjevanje pogosto uporabljenih jedi, jedilnega pribora, kozarcev in živil. Treba je opozoriti, da lahko police nosijo največ 10 kg. Zato niso primerni za težke kuhinjske aparate in predmete.

modularne stenske police za dnevno sobo

Tako modularna stenska polica v dnevni sobi ne pušča skoraj ničesar zaželenega. Knjige lahko pospravite na prilagodljive police, postavite okrasne predmete in oblikujete navpične vrtove. Če so moduli kombinirani z LED osvetlitvijo, lahko na steni nastavite odlične poudarke.

modularna stenska polica iz črne kovine, LED osvetlitev

Ronda Design z modularnim regalnim sistemom Caddy nadaljuje svoje raziskovalne dejavnosti in nenehno širi storitve in izdelke, ki jih ponuja. Družba se osredotoča na inovativno oblikovanje, visoko kakovostne materiale in prizadevanje za največjo svobodo izražanja za uporabnike.

police police stenski kovinski LED trakovi poudarki

modularne stenske police kuhinjske police magneti rastline

modularna stenska polica kuhinjski kombajn iz črne medenine

Do Spletna stran proizvajalca