Kako izbrati pohištvo za vrtec

Najprej se morate odločiti, katera soba v hiši je vrtec je nastavljeno. To bi morala biti večinoma svetla, suha in topla soba, po možnosti na sončni strani. V idealnem primeru bi moral imeti vsak otrok svoje ozemlje, kjer se lahko igra in se giblje. the Pohištvo za vrtec ne sme biti preveč odveč ali preobremenjen, samo bistveno. Tako bo soba lažje vzdrževana čista in urejena. Izkoristite vsak meter prostora, sistemi za shranjevanje in podstrešne postelje so dobra izbira za manjše prostore.

Pohištvo za otroške sobe – občutljiva roza barvna paleta

pohištvo-otroška soba-občutljiva-roza-barvna paleta

Najboljša možnost za otroško sobo je preoblikovalno pohištvo. Taka Pohištvo za vrtec imajo več različnih funkcij. Te večnamenske strukture so lahko pogradi, omare, police in nočne omarice. Večfunkcionalnost otroškega pohištva omogoča prihranek prostora in prilagajanje nenehno spreminjajočim se otrokovim željam.

kompaktno pohištvo za otroško sobo – pogradi

rdeča pograd za otroško sobo

Pri izbiri Pohištvo za vrtec bodite pozorni na material – po možnosti les in plastiko, saj ju je enostavno očistiti. Poskusite vključiti preproge, zavese in druge tkanine, ki so enostavne za pranje in hipoalergene. Razmislite tudi o varnosti v vrtcu, zlasti za majhne otroke. Vogali, robovi in ​​ročaji pohištva za otroško sobo morajo biti zaobljeni. Izberite otrokom prijazno Pohištvo za vrtec, torej ne previsoko in precej mehko kot vreča iz fižola.

vijolična otroška soba s kompaktno posteljo na podstrešju

vijolična-otroška soba-kompaktna-podstrešna postelja

In še nekaj pomembnega – bolje je kupiti pisano otroško pohištvo, da ustvarite razpoloženje in otroška soba ne bo videti preveč mračna.

  Pisano otroško pohištvo – rumeno in zeleno v otroški sobi

pisano-otroško-pohištvo-rumeno-zeleno-otroška soba