Italijansko oblikovalsko pohištvo z minimalističnim zaključkom

Knit-kavč-v-temno-modri-by-Enrico-Cesana

Vsekakor je v središču vsake dnevne sobe osrednji del in to je kavč. Sedite in položite pijačo na nizko klubsko mizico, poravnajte oči in se primite za zaslon na trendovski omarici za shranjevanje. Lastnikove knjige predstavljajo njegove želje in so trenutno na lesenih policah. Po prijetnih urah v bivalnem prostoru lahko mir najdete v zakonski postelji iz usnja ali oblazinjenja. Sliši se res lepo, kajne!? Postanite še boljši Italijansko oblikovalsko pohištvo Osvojite svoje srce in uporabite to trendovsko noto v oblikovanju svojega bivalnega ali spalnega prostora na še bolj sodoben in minimalističen način.

Italijansko oblikovalsko pohištvo iz kolekcije My home

Inline-sofa-by-Enrico-Cesana

Fokus je danes Italijansko oblikovalsko pohištvo vodilnih italijanskih oblikovalcev, vključenih v kategorijo Moja domača zbirka so znak kakovosti in sodobnosti. Mehke minimalistične zofe iz lesenega okvirja, ki je prekrit z nedeformirano poliuretansko peno in podlogo iz sintetičnih vlaken. Sodoben dizajn z oblazinjenjem iz usnja ali mehkih vlaken. Enrico Cesana ima na primer modre v sivi in ​​oranžni barvi na oblazinjenih sedežih in delih kavča, pa tudi osmanske sedeže, ki jih je mogoče posamično postaviti drug poleg drugega ali igrivo v sobo in razporediti kot module.

Italijansko oblikovalsko pohištvo- mize in police

spodnja miza in miza za domino-avtor Fabio-Bortolani

Italijansko oblikovalsko pohištvo Z linijo minimalističnega sloga, ki ustvarja navdušenje, na primer mizica Domino iz kovinskih plošč z belim zaključkom. Na prvi pogled je ta oblikovalska miza videti, kot da je narejena iz kart ali domin. To je izvirna ideja oblikovalca Fabija Bortolanija. Sodobne police in regali so pritrjeni na steno ali oblikovani kot stolp v skladu z ruskimi arhitekturnimi deli K. S. Melnikova. Oblikovalec Andrea Lucatello s svojo omarico Ray ponuja ravnovesje med nagnjenimi in ravnimi površinami.

prek: http://www.carlotrevisani.com/

Rolo-postelja-iz-usnja-oblazinjenje-by-Carlo-Trevisani

Oblikovalske postelje

Dvojne postelje z vrhunskim vzglavjem, kot vzmetna postelja s super mehkim oblazinjenjem in sodobnim dizajnom dajejo vsaki sodobni spalnici nepogrešljiv videz. Pokrov z vzmetnih postelj lahko odstranite. Tukaj je nekaj italijanskih oblikovalskih postelj vodilnih oblikovalcev.

oblazinjena-zakonska postelja-by-Carlo-Trevisani-in-rjava

Long-Island-oblazinjena-zakonska postelja-by-Carlo-Trevisani

Obleka-postelja-by-Carlo-Trevisani-v-sivi barvi

preko: http://www.enricocesana.it/

Zakonska postelja-minimalistična-Enrico-Cesana

preko: http://www.myhomecollection.it/

Face-by-Massimiliano-Di-Domenico

Kavč Enrico Cesana z odstranljivim oblazinjenjem

Pouffi-kavč-by-Enrico-Cesana

Pleteni kavč z odstranljivim delom

Settle-Collection-My-home-by-Carlo-Trevisani

Poravnaj-moj-dom-zbirko-z-modrimi odtenki

My-home-collection-by-Carlo-Trevisani-v-rjavih-tonih

preko: www.architonic.com

Police-plošče-miza za shranjevanje-by-Fabio-Bortolani

Module-omare-avtor: Fabio-Bortolani

minimalistično modularne omare avtorja Fabio-Bortolani

Lesene police-Babele-by-Fabio-Bortolani

preko: www.miniforms.com

Omarica-Andrea-Lucatello

Steklena miza-Enrico-Cesana