Ergonomska oblika – stol Eidos podjetja Nuvist

Ergonomska oblika - stol Eidos podjetja Nuvist

Od ergonomski stol od Nuvist je kopalno kad navdihnila skozi oblike svojega slavnega šarma. Če ste že videli to čudovito kad, si lahko ogledate njene podobnosti v ergonomska funkcionalnost in dizajnn z Eido stol določiti. To ni le privlačno, sodobno pohištvo, ampak je v literarnem smislu utelešenje udobja, užitka in sprostitve. Če mi ne verjamete, sedite.

Eido stol – Ergonomska funkcionalnost in dizajn

Ergonomska oblika - stol Eidos podjetja Nuvist - oranžna

Stol je zelo lahek in ima praktično majhno velikost v primerjavi z drugimi stoli, kot nalašč za gibanje. Stol je izdelan iz sodobnih materialov in je izjemno stabilen. Tako kot barski stoli, ki imajo enako ergonomsko obliko. Stol Eidos ali stol je primeren za vašo spalnico, jedilnico, dnevno sobo, celo vaš hodnik. Je zelo praktičen za vašo pisarno, kavo ali bar.

Eido stol na voljo v različnih barvah

Ergonomska oblika - stoli Eidos podjetja Nuvist

Ta stol Nuvist je na voljo v različnih barvah – zeleni, modri, vijolični, rdeči, rjavi in ​​mnogih drugih. Stol izgleda neverjetno v vseh barvah. Tudi če je precej modernističen, ga je mogoče urediti z različnimi notranjimi slogi. Ni veliko stolov, ki zagotavljajo udobje. Večina jih je za kratek čas le sedečih stolov. Čez nekaj časa se med sedenjem počutite zelo neprijetno. Občasno boste morali spremeniti svoj položaj ali celo na kratko vstati, da sprostite telo. Pri stolu Eidos to ne velja. Neprekinjena, tridimenzionalna oblika fotelja se morda zdi čudna in futuristična, vendar je dejansko zasnovana tako, da se popolnoma prilega telesu. Na tem stolu lahko ostaneš več kot eno uro, ne da bi se počutil kaj drugega kot udobno sedel. Preprost, lep, eleganten in sodoben stol Eidos Nuvist je zasnovan tako, da v vaše življenje prinaša udobje in užitek.

Eidos stol – modernistično oblikovanje pohištva

Stol Eidos podjetja Nuvist v zeleni in rjavi barvi