Ekskluzivno pohištvo iz Modanija – v baročnem slogu s sodobnim pridihom

Pohištvo v baročnem slogu s sodobnim pridihom

Ko gre za slog, je treba zapomniti eno stvar: majhne podrobnosti naredijo stvari drugačne. Naš življenjski prostor je enostavno spremeniti, če ga dodate luksuzno pohištvo v svoji hiši. Seveda morate biti pozorni na to, katero vrsto izberete. Naj bo to pohištvo čim bolj modno in funkcionalno. Najboljša kombinacija je vedno povezana z oblikovanjem. Potem bo vse na bolje. Lahko je kavč, naslanjač, ​​svetilka ali kateri koli drug predmet, vendar ne pozabite na obliko! To je tisto, kar dejansko naredi spremembo.

Če imate a Kombinacija starega in novega, združeni v klasično barvno paleto novo pohištvo iz Modanija potem boste zagotovo imeli dober okus. Ti osupljivi deli prinašajo novega ultra razkošen pogled Svojega doma.

srebrni kavč Chesterfield s kovinskim usnjem

Ekskluzivno pohištvo iz Modanija v baročnem slogu - srebro

Klasična oblika srebrni kavč Chesterfield v kombinaciji s kovinskim usnjem je edinstveno umetniško delo. Gre za trosedni zlati kavč, za katerega so značilni globoki sedeži in udobne, prijetne blazine. Eleganten slog in udobje 100% zagotovljeno! To oblikovanje kraljevskega naslanjača temelji na tradiciji starih časov, vendar je s svojimi črno -belimi toni tudi sveža in sodobna. Umetniško leseno delo zagotavlja resnično kakovost in hladne površine.

kraljevski naslanjač v baročnem slogu Modani

Modanijev fotelj v baročnem slogu

Če imate a Fotelj s talno svetilko Cassiopeia Kombinirate, potem dobite vzorec klasičnega oblikovanja. To je čisti dekadenčni videz! the črna svetilka Medusa je še ena elegantna svetilka v stilu svečnikov. Še posebej dobro je, če želite svoji pisarni, dnevni sobi ali spalnici dodati malo drame. Oglejte si vse to odlično modernistično pohištvo v Modaniju. Zagotovili vam bodo potrebne spremembe.

Talna svetilka Cassiopeia in črna svetilka Medusa

Pohištvo Modani - baročna talna svetilka

srebrni kavč Chesterfield v baročnem slogu