Dizajnerski stol iz bambusa – trajnost in inovativnost podjetja MOSO

Inovativna konstrukcija iz bambusa, ergonomska oblika

Predstavljamo vam eno oblikovalski stol iz bambusa, ki pritegne pozornost s svojo prvotno konstrukcijo.

Dizajnerski stol iz bambusa – ustvarjalnost in funkcionalnost

Stol za oblikovanje pohištva iz bambusovega lesa

Nizozemsko podjetje MOSO je v Evropi že dolgo znan po sodobnih in funkcionalnih kosih pohištva. Vodilno podjetje ustvarja trajnostno in inovativno bambusovo pohištvo za dom in vrt. Ponujajo široko paleto modelov – od talnih oblog do zunanjega pohištva do oblog za terase, stenskih plošč in izdelkov po meri za ekskluzivne blagovne znamke. Bogate izkušnje zaposlenih omogočajo določeno fleksibilnost pri oblikovanju novih projektov. Zahvaljujoč visoki tehnologiji je takšno pohištvo oblikovalski stol – je mogoče hitro izdelati. Predelava bambusovega lesa je zapleten postopek, ki ga MOSO -jevi tehniki obvladajo brez težav.

Dizajnerski stol z izvirnim videzom postane vrhunec v dnevni sobi

Oblikujte skandinavske ideje za dekor pohištva

Od oblikovalski stol Blagovna znamka MOSO je bila narejena iz več kosov bambusa. Pohištvo pritegne pozornost zaradi svoje originalne konstrukcije. Hkrati pa nas je popolnoma očaral s svojimi jasnimi črtami. Stol se lahko uporablja kot naglas v dnevnem prostoru in kot del pohištva v jedilnici. Več stolov lahko ustvari prijeten prostor za sedenje – kjer lahko s prijatelji popijete kavo. Naslonjalo in sedež navdušujeta z udobno ergonomsko obliko. Če še vedno želite udobneje sedeti, lahko postavite več oblazinjenih blazin. Oblikovalci so se odločili ohraniti naravno barvo bambusa. Pohištvo v purističnem ali skandinavskem slogu zagotovo dopolnjuje stol.

Bambus je izredno trpežen material, ki je primeren tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Stol lahko zato poleti postavite na balkon ali teraso. Uživajte v inovativnem dizajnu nizozemskega podjetja!

Stol navdihuje z gradnjo v skandinavskem slogu

Stranski pogled na dnevno sobo iz lesenega pohištva

Trajnostno pohištvo iz bambusovega lesa – stol MOSO

Dizajnerski pohištveni naslon ergonomsko sveti bambus