Briljantno oblikovanje pohištva iz Smanije za vaš dom, pisarno ali vrt

eleganten-vrtni-stol-modra

Briljantno Oblikovanje pohištva podjetja Smania – visoko kakovostno pohištvo za ustvarjalni notranji koncept in udobno notranjo opremo. Takšne zbirke so redkost ne zato, ker primanjkuje proizvajalcev in oblikovalcev pohištva, ampak zato, ker je izvirnost v kombinaciji z avantgardo v teh dneh težko doseči. Široka paleta idej in modelov pohištva je po eni strani dobra, po drugi strani pa se je število kakovostnih in res lepih konceptov znatno zmanjšalo. Ta elegantna klasika pohištva pa očara z resnično elegantnim dizajnom.

Oblikovanje pohištva podjetja Smania – izdelki in zbirke

moderno-bela-fotelj-lesena omara-omara

Italijansko podjetje, ki strankam ponuja široko paleto pohištva, konceptov notranje opreme in nasvete za popolno notranjo opremo. Vaše izdelke lahko opišete z izvirnim konceptom, finimi tkaninami in materiali ter osupljivimi barvnimi shemami. To Oblikovanje pohištva podjetja Smania je okolju prijazen, trajnosten in zelo trpežen, kar prihrani denar in čas za obnovo. Okusne zbirke so tematsko razdeljene v tri skupine – za pisarno, za dom ali za teraso.

Oblikovanje pohištva podjetja Smania očara s elegantnim konceptom

Luksuzni dnevni prostor Smania modri naslanjač

Smania ponuja fino pohištvo za vse ljubitelje klasičnega sloga – in ne samo to – v skladu s plemenitimi kosi pohištva, zanimive skulpture, svetilke, ogledala so na voljo kot svojevrstni okraski. Večina izdelkov je zasnovanih tako, da jih je mogoče enostavno kombinirati med seboj in da lahko sami oblikujete notranjo opremo po svojem osebnem okusu. Oblikovanje pohištva podjetja Smania ponuja sodoben življenjski slog, ki ustreza vsem. Udobje, ki ga ponuja pisarniško pohištvo, je še posebej uporabno za tiste, ki imajo dolg dan v službi. Leseno pohištvo in elegantne konferenčne sobe so kompaktne in fino oblikovane. Stoli so ergonomski, tako da se lahko vsi počutijo udobno.

Brezčasna finost in eleganca s pohištvom iz Smanije

siva spalnica, luksuzna preproga

Ideje za vrtno območje so tudi ekscentrične in fascinantne. Italijansko podjetje je ravnokar predstavilo svojo zadnjo kolekcijo, ki ponuja vse vrste dvoriščnega pohištva za aktivne ljudi. Nekatera pohištva so posebej zasnovana za velika stanovanja v kolonialnem ali viktorijanskem slogu, druga pa za restavracije, umetniške kavarne in super kul hotele.

Smania združuje luksuz in eleganco

klasično-elegantno-pisarniško pohištvo

To Oblikovanje pohištva podjetja Smania Za prefinjeno, lepo in impresivno notranjost si zasluži naš aplavz. So stabilni, moderni, a hkrati nosijo duh preteklega veličastnega obdobja. Proizvajalec pohištva razvija svoje projekte v tesnem sodelovanju s svojimi strankami in njihovimi željami. Italijanski oblikovalski studio lahko spremeni vsak dom in javni prostor, pa naj bo to pisarna, vrt ali dnevna soba. Svet Smanije je posvečen življenjskemu slogu in arhitekturi, kot so kolonialna, viktorijanska, gotska ali starogrška, celo renesančna. Vsekakor so nekateri elementi zbirke običajno minimalistični in visokotehnološki. Vse pohištvo, s katerim si srce želi Smania najti.

Abigail

Osvetlitev spalnice

Spalnica-razsvetljava-zanimiva-ideja-Smania

Ležalnik na terasi-modro oblazinjenje

Ležalnik za dvorišče v modrem oblazinjenju

Čisto luksuzno – pisarniško pohištvo

Luksuzno pisarniško pohištvo v belih naslanjačih

Razkošno oblikovanje spalnice

Luksuzna zasnova spalnice

Kavč v bež barvi

kavč v bež barvi