Top 5 modelov nočnih omar za spalnico

minimalistična nočna omarica

Sodobne minimalistične spalnice so sestavljene iz dveh pomembnih elementov – postelje in Nočna omarica.  Na prvi pogled je lahko minimalistična spalnica videti nekoliko čudna in prazna, vendar ob natančnejšem pregledu razumete, da je ideja notranjosti namenjena preprosti zasnovi. Enostavno v nobenem primeru ne pomeni dolgočasno – vznemirljive oblike in modeli številnih oblikovalcev zagotavljajo, da kosi pohištva izžarevajo eleganco in slog.

Sodobni modeli nočnih omar

moderno-lesena nočna omarica

Sodobna Nočna omarica ni dodatek, ampak značilnost oblikovanja spalnice in predstavlja ravnovesje barv, pohištva in dekoracije, ponuja udobje, ki ga vsi potrebujemo, in skriva vse naše zasebne predmete, ki jih želimo obdržati samo zase. Torej bi moral biti ta kos pohištva praktičen, ne le lep.

minimalistična nočna omarica

elegantna nočna omarica

Predstavljamo vam top 5 modelov, ki jih lahko najdete v revijah za notranjo opremo. Če iščete novo nočno omarico, vas bodo te fotografije zagotovo navdihnile in morda se boste porodili z novo idejo, ki je primerna za vašo sobo. Najpomembneje je, da se prilega postelji in da ustreza vašemu okusu.

Luksuzna nočna omarica

Luksuzna zasnova nočne omarice za spalnico

To Nočna omarica navdušuje z obliko in barvami. Roza odtenek je v kombinaciji s črno polirano površino in prikazuje ločitev med vsemi omarami ter ustvarja dinamično strukturo. Zasnova je kot nalašč za ljudi, ki želijo jasno ločitev med svojimi stvarmi ali potrebujejo barvo v svoji spalnici. Super elegantna steklena Nočna omarica služi kot čuden okras. Po eni strani nenavadne oblike ustvarjajo ekscentrično in avantgardno vzdušje, po drugi strani pa ponujajo praktično mesto za shranjevanje naših stvari.

Nočna omarica iz stekla

Zasnova nočne omarice iz stekla