70 de idei drăguțe de top cu buric pentru buric de încercat

Piercingul pentru buric sau buric este unul dintre cele mai frecvente tipuri de piercing pentru buric pe care îl putem obține astăzi. Piercingul pentru buric, în general, a câștigat popularitate în Occident în 1993, când a fost purtat de un supermodel într-o prezentare de modă din Londra și de atunci popularitatea a crescut multitudinea. Celălalt motiv pentru care devine popular este că formează un aspect extraordinar în special în zona abdomenului, unde arată foarte sexy și îți scoate în evidență talia..

Piercingul ombilicului superior sau al buricului este realizat în principal de femei decât de bărbați și, în timp ce unele femei devin mai aventuroase prin el, obținând un piercing dublu pentru buric, altele o fac cu un pas înainte și devin puțin mai experimentale. Dacă doriți să scuturați lucrurile, puteți fi puțin mai experimental cu piercing-ul buricului superior sau al buricului. Există multe moduri diferite în care puteți să vă prețuiți piercingurile pentru buric. Puteți alege să obțineți un piercing de buric superior, un piercing de buric de jos, precum și mai multe piercing-uri de buric, care includ și piercing-ul navei. Tipul de bijuterii pe care îl veți alege pentru piercingul buric sau buric depinde în totalitate de gustul dumneavoastră.

Când te străpungi în burtă, îți accentuezi întreaga formă a burții. Este foarte important astfel să obțineți piercingul adecvat al burții. Există astfel diverse opțiuni pe care le puteți adăuga la buric. Este posibil să fi văzut lanțuri și benzi în jurul buricului care se conectează cu piercing-ul buricului. Obținerea unui frumos buric de top sau piercing pentru buric este o modalitate excelentă de a vă exprima stilul și sentimentele. Mulți oameni, de asemenea, le place să rămână în mod tradițional cu o bară, dar trebuie să știți că varietatea nu este o problemă cu pierderea buricului superior sau a buricului. Iată tot ce trebuie să știți despre tipul dvs. preferat de piercing pentru buric.

Ce este un buric de sus sau un piercing pentru buric?

Conținut (Faceți clic pentru a sari)

 • Ce este un buric de sus sau un piercing pentru buric?
 • Cum a apărut piercingul ombilicului superior??
 • Care sunt diferitele tipuri de butoane de burtă?
 • Sunt anumite tipuri de butoane pentru burta mai bune pentru piercing-urile de sus pentru buric?
 • Cum se face piercingul buricului de sus?
 • Cele mai bune idei pentru piercingul ombilicului de sus
 • Lucruri simple de analizat atunci când se găsește un buric de top
 • Lista celor 70 de uimitoare piercing pentru buric
 • Piercing pentru buricul de sus vs de jos
 • Procesul de recuperare a piercingului ombilicului
 • Nu trebuie să faceți în timpul vindecării topice a buricului
 • 7 Idei pentru bijuterii de top cu buric pentru buric
 • 6 variante ale piercingurilor de sus pentru buric
 • Partea de sus și dezavantajul piercingului pentru buric
 • Întrebări frecvente de top despre buric

Un piercing pentru buric sau piercing pentru buric este un fel de asociere (realizată cu știfturi sau inele) care necesită perforație prin piele, care este aproape de buric (partea superioară și inferioară a acestuia) care trece prin interiorul acestuia către partea exterioară pentru piele. Acestea sunt al doilea tip de piercing cel mai frecvent după piercing-urile lobului urechii, în special pentru femei! Acesta este un motiv extrem de bun: Ei bine, arată uimitor.

Piercing-urile sunt aranjate în mod normal la o circumferință mică / ecartament de bijuterii de 14G (1,6 mm sau 1/16 ″) sau 16G (1,2 mm sau 3/64 ″), iar cele mai răspândite soiuri de ornamente utilizate în piercing-urile pentru buric sunt inele de închidere cu bile (BCR) / inele de mărgele captive (CBR).

Cum a apărut piercingul ombilicului superior??

Pe vremuri, piercing-urile și tatuajele erau de fapt un semn pentru a-ți determina masculinitatea și curajul. Vechii faraoni egipteni credeau că cercelul care este așezat pe buric face parte dintr-un ritual care te ajuta să te miști lin în călătoria ta de la pământ la cer..

Memoriile din spatele piercing-ului buricului au fost distorsionate în special, deoarece mai multe dintre poveștile publicate de Malloy în compilația, „Body & Piercingul genital pe scurt ”continuă să fie reprodus. De exemplu, potrivit colegului său de muncă Malloy, Jim Ward, Malloy a mărturisit că piercing-ul buricului era răspândit între vechii nobili egipteni și a fost descris în sculptura egipteană, un caz care este reprodus universal. Alte referințe spun că nu există studii care să stabilească un obicei tradițional pentru piercingul buricului.

Oricum, indiferent de ceea ce spun vechile relatări, piercingurile pentru buric rămân unul dintre cele mai frecvente tipuri de opțiuni de piercing astăzi, mai ales atunci când vine vorba de cultura pop, care joacă un rol imens în promovarea acestor tipuri de piercing. De fapt, a lovit industria când modelul, Christy Turlington, i-a străpuns buricul și l-a etalat la London Fashion Show în 1993. Cu toate acestea, populația în creștere a piercing-ului a fost acreditată la videoclipul muzical Aerosmith pentru piesa lor “Cryin ‘”, care a debutat în același an (1993) în care Alicia Silverstone are buricul lovit de perforatorul de corp Paul King. Deghizarea confortabilă a unui piercing ombilic cu îmbrăcăminte, chiar și pe tot parcursul procesului de vindecare, s-a adăugat la aprobarea largă a acestui stil de piercing.

Care sunt diferitele tipuri de butoane de burtă?

Buricul tău este de fapt o cicatrice care a rămas când te-ai născut. Se datorează îndepărtării cordonului ombilical care a fost conectat la mama dumneavoastră în timpul sarcinii. Cordonul ombilical este cunoscut ca linia de salvare a corpului bebelușului atunci când vă aflați în uterul mamei, care transporta toți nutrienții și fluxul de sânge de la mamă la copil pentru a ajuta fătul să se transforme într-un copil. Când cordonul este tăiat în timpul nașterii, arterele și venele, care ajută la pomparea sângelui și să-l facă să curgă în alte locuri, sunt încă legate de tine în spatele cicatricei buricului. De aceea, oamenii care străpung [profesionist știu că această zonă este importantă și încearcă să evite cât mai multe complicații posibil în timpul procesului.

Pentru a afla mai multe despre piercingurile buricului, trebuie să știți puțin despre tipul de buricuri, deoarece fiecare persoană are un buric unic, la fel ca amprentele noastre! Buricul este unul dintre atributele corpului care te fac să fii cine ești. Deși există câteva variante în ceea ce privește aspectul așa cum am explicat anterior, există o mulțime de forme de buric! Aruncați o privire:

Protruding (outie)

Buricele proeminente sunt, de asemenea, cel mai frecvent cunoscute sub numele de outie. Potrivit unui sondaj, o cantitate semnificativă de oameni care există au un outie, în timp ce cealaltă are ceea ce se numește „innie”. O formă outie a mai multor factori, cel care apare atunci când porțiunea rămasă a cordonului ombilical care este tăiată la nașterea unui bebeluș iese în loc să intre.

Gol adânc

Așa cum sugerează și numele, acest tip de buric este adânc și va apărea dacă se formează umbra sub ucigașul superior al buricului. Acest tip de buric are și gura ușor deschisă. O subcategorie a acestui tip de buric este un buric „pâlnie”, care este mai frecvent observat la persoanele cu exces de grăsime abdominală.

Vertical (de obicei îngust)

Mulți oameni văd buricul vertical ca un buric despicat, deoarece forma acestui buric pare că porțiunea stomacului este puțin împărțită în două. Buricul vertical are pliuri minime pe partea superioară și arată mai mult ca un I care este acolo pe piele. Buricul vertical, conform cercetării, este și cel mai frecvent tip de buric.

Orizontal (de obicei îngust)

Buricul orizontal este, de asemenea, numit buricul de tip T, care are pliurile care merg pe orizontală. Depresiunea din partea de sus a buricului arată ca și cum linia superioară a alfabetului T. Acest tip de buric este total diferit de un buric gol, deoarece partea superioară a pielii acoperă porțiunea interioară a buricului.

Rundă

Un buric rotund nu înseamnă neapărat că este un buric exterior, dar este considerat apropiat. Este încă într-o formă concavă și iese în direcție spre interior, dar nu are cu adevărat nici o glugă sau capac în partea de sus, dar în locul acesteia, pare a fi rotunjită simetric.

Bec

Un buric în formă de bec are o pliatură foarte mică pe partea superioară a buricului, cu o formă oarecum ovală care se canalizează în jos, în timp ce merge în direcția descendentă, foarte similară cu forma unui bec. Au fost făcute unele comparații între butonul buric în formă de bec și o sticlă de bere cu capul în jos sau chiar o sticlă de vin.

Sunt anumite tipuri de butoane pentru burta mai bune pentru piercing-urile de sus pentru buric?

Un buric sau un piercing pentru buric este de fapt un piercing în partea de sus a pielii buricului real, ceea ce face ca numele său să fie un pic înșelător. Nu există un tip specific de buric (pe care l-am văzut mai sus) care poate sau nu să aibă piercing pentru buric. Atâta timp cât aveți o piele suficientă deasupra sau dedesubtul buricului, este posibil să faceți un piercing. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, este întotdeauna recomandat să mergeți la un perforator cu experiență.

Fără îndoială, trebuie să existe o precauție extremă atunci când se încearcă străpungerea buricului și, prin urmare, este recomandabil să mergeți la un expert care va ști ce zonă să străpungă, fără a izbucni orice fel de nervi sau vase de sânge importante care sunt în jurul burticii. buton. De asemenea, trebuie să încercați să evitați pe oricine folosește un pistol pentru a vă străpunge buricul, deoarece nu va fi la fel de precis ca o persoană care folosește un ac. De asemenea, indiferent de ce tip de piercing sau echipament alegeți să fiți străpuns, asigurați-vă întotdeauna că este sterilizat.

Dacă aveți un piercing necorespunzător sau greșit al buricului, acesta va pune multă presiune pe buric și ar putea transforma innie-ul într-un outie. Astfel, asigurați-vă că discutați mai întâi orice problemă pe care o aveți cu piercerul.

Cum se face piercingul buricului de sus?

Când intrați pentru a vă face un piercing, piercerul vă va face mai întâi examinat pentru tipul de buric pe care îl aveți și zona care îl înconjoară pentru a merge mai departe cu designul buricului sau al buricului. Tipul de buric pe care îl veți determina dacă puteți continua sau nu cu piercing-ul. Odată ce obțineți buricul accesibil și perforatorul este în regulă cu acesta, vi se va cere să selectați bijuteriile cu care doriți să fiți străpuns..

Apoi, pașii următori includ sterilizarea buricului și a zonei care l-a înconjurat și apoi marcarea locului cu un marker chirurgical. Apoi va străpunge locul folosind un ac sau un pistol și apoi va introduce bijuteriile în gaură. Este întotdeauna mai bine să faceți un piercing cu un ac decât cu un pistol. Designul tău pentru buric sau piercing pentru buric ar fi securizat și atunci vei fi gata să pleci!

Cele mai bune idei pentru piercingul ombilicului de sus

Atunci când alegeți tipul de design pentru buric sau ombilic pe care îl doriți, vă recomandăm să solicitați și sfatul medicului și al străpungătorului. Veți avea o idee mai bună cu privire la ce fel de design pentru buric sau buric trebuie să optați pentru un proces de vindecare mai bun. Alegerea tipului potrivit de material este, așadar, importantă, deoarece nu toate metalele sunt potrivite pentru vindecare și orice fel de buric. Cele mai sigure materiale pentru un design pentru buric sau buric sunt pierderile de aur, argint, titan și alte materiale fără nichel. Aceste materiale sunt hipoalergice și biocompatibile, astfel încât să puteți opta pentru acestea pentru a evita orice complicații.

Un piercing pentru buric sau buric intră în marginea buricului și se face de obicei chiar deasupra buricului purtătorului. Pot chiar să meargă pe partea laterală a buricului oriunde există o piele suplimentară pentru a ține buricul sau piercingul buric numit „buză”.

Piercingul buricului sau buricului este comun, mai ales în rândul femeilor. Orice tip de piercing poate fi străpuns în această locație și singura excepție care rămâne este linia pe care stomacul o creează atunci când cineva se apleacă direct prin buric și se pliază. Astfel, vindecarea este dificilă atunci când există presiune constantă și stres pe buric și astfel trebuie evitată.

De obicei, piercingul buricului sau buricului nu este cel mai ușor de vindecat. Mulți oameni se confruntă cu complicații pe care trebuie să le facă pierderea buricului sau a buricului de două ori. Mulți oameni îl elimină, de asemenea, din cauza infecției. Principalul motiv pentru care nu se vindecă se datorează slăbirii sistemului imunitar care nu mai funcționează corect. Mulți oameni primesc piercing-ul inițial în caz de infecție și îl reperforează atunci când leziunea s-a vindecat complet. De obicei se irită din cauza prinderii în pături și haine.

Mai jos, veți găsi un ghid complet pentru tipurile distinctive de piercing-uri pentru buric.

1. Barbell curbat

 • Piercingurile pentru buric se fac în mod normal cu o bară curbată și se pot utiliza oriunde între 4 și 12 luni pentru a se vindeca complet.
 • Odată recuperate, acestea pot fi schimbate și înlocuite cu inele de margele captive sau bare J (o variație a bilei curbate în formă de J).
 • Aceasta pare a fi modificarea corpului cea mai populară în rândul fetelor adolescente, dar este esențial să rețineți că utilizarea îmbrăcămintei strânse poate agrava rana și poate opri vindecarea..

2. Inel pentru buric

Bijuteriile pentru piercing buric sau buric pot fi achiziționate în orice formă și dimensiune și pot fi cumpărate oriunde în cel mai apropiat magazin sau online. Puteți obține chiar și un fel de bijuterii fantezie pentru buric sau buric, cu ornamente suspendate sau suspendate cu ele.

3. Piercingul ombilicului adevărat (Outie)

Dacă aveți un outie, nu vă faceți griji. Poate fi încă străpuns.

 • Când un outie este lovit în pumn, este cunoscut ca un adevărat piercing în buric.
 • În loc să treacă prin piele chiar peste deschidere, un adevărat piercing în buric intră în buric în sine.

4. Piercing standard pentru buric (buric)

Acesta este unul dintre cele mai comune piercing pentru buric sau buric pe care îl puteți vedea la majoritatea oamenilor. Este un piercing vertical care trece prin piele din partea superioară a buricului și iese de la o jumătate de centimetru la 1 centimetru deasupra buricului. În mod normal, este cel mai puțin dureros piercing pentru buric sau buric și se vindecă rapid, deoarece pielea care este perforată este mai subțire decât alte tipuri de piercing pentru buric.

5. Piercingul buricului inferior (piercing invers al buricului)

Acest piercing poate fi numit inversul piercingului normal. Partea superioară a piercingului începe în partea de jos a interiorului buricului și trece prin gaura care a fost făcută. Apoi iese la cel puțin jumătate sau 1 cm sub buric. Este foarte rar să vezi acest piercing singur, deoarece este în mare parte asociat cu alte tipuri de piercing-uri, care este apoi numit „piercing dublu”, care include piercing buric sau buric în partea de sus și în partea de jos.

Deși tipul de piercing nu prea dăunează atât de mult, acest tip de piercing nu este chiar recomandat persoanelor care au ceva mai multă grăsime pe burtă. Acest lucru se datorează faptului că burta se contractă și se pliază atunci când vă aplecați sau vă întindeți, ceea ce provoacă o mulțime de iritații și disconfort. Împiedică vindecarea buricului invers sau a buricului să se vindece și de obicei ajunge la o infecție.

6. Piercing-uri duble pentru buric

Piercingul pentru buric dublu este o combinație de două tipuri de piercing pentru buric sau buric, care pot fi în același loc sau pot fi plasate chiar adiacente unul cu celălalt. Se realizează în combinația de buric de sus și de jos. Acest tip de piercing pentru buric sau buric arată foarte tare.

7. Piercing-uri dermice pentru buric

Ați văzut un fel de piercing pentru buric sau buric care pare că persoana are un diamant în piei, la fel ca multe celebrități? Ei bine, acesta este piercingul dermic; care este genul de piercing care are o ancoră care este fixată în interiorul găurii care străpunge în interiorul pielii persoanei. Cele mai multe dintre aceste piercing-uri ale buricului sau buricului dermic sunt plasate fie în partea superioară, fie în partea inferioară a burții. Cu toate acestea, aceste tipuri de piercing-uri pot fi așezate pe orice suprafață plană a corpului și arata foarte frumos și curat.

8. Piercing ombilic profund

Un buric adânc este legat de un standard, pe lângă acesta, se mișcă printr-o gamă mult mai largă de piele. Cilindrii obișnuiți nu vor sta în mod obișnuit în acestea.

9. Piercing orizontal pentru buric

Piercingul buricului orizontal sau al buricului se găsește de obicei în perechi care trec prin partea stângă sau dreapta a buricului. Pot purta chiar și un piercing pe burtă pe ambele părți. Persoanele care au pierderi orizontale pentru buric sau buric poartă barbie pe ambele părți, iar unele poartă chiar piercingul industrial mai lung, care conectează două piercing-uri pe ambele părți cu o bară lungă prin mijlocul buricului.

Piercingul buric orizontal sau buric este foarte predispus la respingere sau migrare datorită structurii și ideii sale de amplasare complicate și complexe. Astfel, înseamnă că, datorită mișcărilor și plierilor constante, piercing-ul va fi împins pe suprafața pielii, ar trebui să scoateți piercing-ul vizitând un profesionist. În funcție de persoana cu privire la modul în care are grijă de ea, acest lucru se poate întâmpla chiar și în mai puțin de un an.

 • Un piercing orizontal al buricului este un piercing de suprafață care se deplasează orizontal peste marginea acestuia, mai degrabă decât să intre în el.
 • Deoarece este un piercing de suprafață, este excepțional predispus la respingere. Respingerea apare atunci când corpul nu necesită materialul străin care a fost introdus în gaură. În loc să se vindece în jurul său, corpul se străduiește să accelereze bijuteriile. Starea de sănătate proastă poate contribui și la respingere.

10. Piercing orizontal dublu pentru buric

Piercingul buric orizontal dublu sau buric este doar o variantă a piercingului buric orizontal sau buric, care este compus din două tipuri separate de piercing pe ambele părți ale buricului, care este apoi alăturat cu o bara lungă.

11. Piercing multi-buric

Dacă aveți mai multe piercing-uri pe sau aproape de zona buricului, ar putea fi denumit piercing multi buric. Aceasta poate combina orice două sau mai multe tipuri de piercing-uri și un sortiment de bijuterii pentru corp.

12. Piercing ombilic întins

Buricele, asemănătoare urechilor, limbilor și nasului, pot fi întinse (descrise și ca măsurare). Acest lucru se face trăgând încet piercing-ul în timp, îndemnându-l să dețină ornamente din ce în ce mai groase, până când ați atins dimensiunea dorită.

Lucruri simple de analizat atunci când se găsește un buric de top

Trebuie să vă asigurați de cantitatea de piele sau spațiu pe care o aveți lângă buric pentru a vă pierde buricul sau buricul. Cu cât mușchii tăi mai aproape de abdomen sunt cu atât mai puține complicații cu care te vei confrunta și vei avea și un timp de vindecare mai mic. Mulți oameni găsesc adesea că, fără un nucleu puternic, buricul de multe ori se rupe sau este respins mai ales atunci când se apleacă sau stau. S-ar putea să pară un lucru chinuitor să se întâmple, dar s-ar putea să nu simțiți nici măcar cum și când piercing-ul a fost îndepărtat de pe piele.

S-ar putea să fie nevoie să verificați și tipul potrivit de material de bijuterii care vi se potrivește. dacă doriți un buric simplu sau buric piercing zece puteți avea asta fără complicații. Cu toate acestea, s-ar putea să doriți să vă schimbați într-un tip de bijuterii mai elaborate, cum ar fi bile mai mari sau inele suspendate, pentru care ar putea fi necesar să înlocuiți piercing-ul original cu un ac de dimensiuni mai mari pentru a vă ajuta să cuprindeți noile bijuterii..

Lista celor 70 de uimitoare piercing pentru buric

 • Piercing minunat pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design albastru pentru buric sau buric, care a fost realizat aici și care arată super adorabil. Această culoare reprezintă toate lucrurile calme din viață și cred că poate fi cu adevărat semnificativă și pentru purtător. Este o culoare frumoasă și îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric.

 • Piercing buric dulce / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design frumos pentru buric sau buric, care a fost sculptat în partea superioară a buricului. Puteți obține acest tip de design pentru buric sau buric, dacă doriți o parte mai sigură a întregului lucru. Este un design destul de minunat pentru buric sau buric.

 • Frumos Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design de buric superior sau buric piercing arată destul de elegant. Nu are o mulțime de produse care atârnă, ci unul mic, ceea ce este un lucru grozav. Cred că acest design de buric superior sau buric piercing este unul destul de frumos. Arată destul de frumos și frumos și este unul grozav care arată cu adevărat minunat.

 • Minunat Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design al buricului albastru sau al piercingului buric albastru în partea superioară a navalei arată destul de drăguț. Acesta este un design extraordinar pentru buric sau buric, care este realizat aici, are un cristal frumos. Puteți adăuga orice fel de bijuterie la acest design de top, care ar fi destul de minunat și drăguț dacă îl purtați.

 • Uimitor Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design destul de mic pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Este un design mic pentru buric sau buric, care a fost realizat și care arată foarte drăguț. Acest mic design de buric mic sau piercing buric este perfect dacă nu vă place nimic extravagant.

 • Piercing frumos pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design superior pentru buric sau buric a fost realizat cu un alt piercing. Puteți adăuga mai multe piercing-uri în buric, ceea ce ar arăta grozav. Unii oameni chiar adaugă un piercing al șoldului pe ambele părți sau pe o parte a șoldului, împreună cu un design de buric în partea de sus sau de buric, care arată destul de drogat..

 • Piercing pentru buric / buric atractiv

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design destul de drăguț pentru buric sau buric, care se află pe partea superioară a buricului. Se află în partea de sus la fel ca o glugă destul de minunată. Este un design minunat pentru buric sau buric, care arată super minunat. Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric, care este destul de frumos.

 • Piercing frumos pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest mic buric de top sau design de piercing buric este unul destul de drăguț, care arată foarte drăguț. Este un design simplu și minunat pentru buric sau buric, care nu este prea extravagant. Puteți adăuga niște bijuterii suspendate la designul buricului de sus sau al buricului, dar arată foarte bine și fără el.

 • Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design de buric pentru buric sau buric este destul de cool, deoarece are doar bijuterii simple, care arată foarte frumos. Acest tip de design pentru buric sau buric cu piercing pentru buric este unul destul de drăguț pe care îl poți purta pe buric.

 • Piercing creativ pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design de buric pentru buric sau buric a fost adăugat cu câteva piercing-uri de șold care arată foarte cool și uimitor. Puteți obține același lucru dacă aveți chef.

 • Minunat Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design pentru buric sau buric ar putea fi mic, dar arata foarte tare. Cea mai bună parte a designului buricului superior sau a piercingului buricului este că este un material grozav cu care poți face un aspect minunat! Cred că acest design pentru buric sau buric de top este cel mai bun pentru purtarea zilnică.

 • Drăguț de sus pentru buric / buric Piercing

piercingul buricului plutitor

Chiar cred că acest design de buric sau buric de top este un design minunat și foarte drăguț. Cred că ar putea fi un design destul de semnificativ pentru buric sau buric, care arată foarte frumos. Acest design superior pentru buric sau buric cu piercing are, de asemenea, materialul potrivit, care arată destul de uimitor.

 • Uimitor Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Chiar cred că acest tip de design pentru buric sau buric ar putea ajuta persoana să aibă o lună foarte confortabilă înainte, mai ales în timpul vindecării. Trebuie să vă asigurați că materialul pe care îl utilizați nu este iritant și ar arăta destul de frumos. Acest design perfect pentru buric sau buric este perfect!

 • Piercing buric / buric adorabil

piercingul buricului plutitor

Acest design de buric superior sau buric piercing arată destul de creativ. Este întotdeauna o idee minunată să adăugați niște ornamente suspendate dacă nu doriți să adăugați o bijuterie frumoasă. Cred că acest design pentru buric sau buric de top ar arăta cu adevărat creativ și deloc plictisitor! Acest design de buric superior sau buric piercing este unul excelent.

 • Fantastic de sus pentru buric / buric Piercing

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design simplist pentru buric sau buric, care este atârnat pe buricul purtătorului. Acest tip de design pentru buric sau buric de top este cel mai bun dacă nu doriți ceva prea elaborativ. Cred că acest design de buric superior sau buric piercing arată destul de minunat.

 • Fantastic de sus pentru buric / buric Piercing

piercingul buricului plutitor

Puteți alege dintre diferite materiale pentru designul uimitor al buricului superior sau al buricului, care vi se potrivește cel mai bine. Există multe tipuri și multe modele din care puteți alege în funcție de stilul dvs. Acest design superior pentru buric sau buric este unul excelent.

 • Piercing buric tradițional / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este cu siguranță elaborat și complicat designul buricului superior pentru buric sau buric, care arată destul de frumos. Văd că puteți adăuga, de asemenea, o mulțime de elemente care s-ar transforma în propria temă, care ar arăta uimitor. Chiar cred că nu trebuie să faceți compromisuri în materie de modă din cauza atâtor tipuri de modele de top disponibile pe piață.

 • Piercing buric mic / buric

piercingul buricului plutitor

Cred cu adevărat că nu lipsesc aici un design drăguț pentru buric sau buric. Este un design minunat pentru buric sau buric, care arată destul de minunat. Cu siguranță este ceva pe care îl poți etala în aer liber și ar părea a fi extrem de adorabil.

 • Drăguț de sus buric / piercing buric

piercingul buricului plutitor

Acest design de buric superior sau buric piercing este unul excelent care arată destul de minunat. Se face cu un știft frumos pe care doriți să îl adăugați. Există o mulțime de modele de piercing pentru buric sau buric de top pe care le puteți privi și care vor arăta la fel de minunat. Este un design frumos pentru buric sau buric.

 • Minunat Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Admir cu adevărat acest design uimitor pentru buric sau buric. Puteți obține chiar și acest tip de design pentru buric sau buric, în diferite culori, pe care le puteți adapta în funcție de stilul dvs. Acest design de buric pentru buric sau buric este unul excelent pe care îl poți purta.

 • Piercing pentru buric / buric atractiv

piercingul buricului plutitor

Puteți selecta culoarea dvs. pentru designul buricului superior sau a piercingului buricului, dacă vi se pare interesant. Acest design de buric superior sau buric piercing este unul excelent pe care îl puteți face și care arată destul de uimitor. Îmi place foarte mult acest design extraordinar pentru buric sau buric.

 • Piercing minunat pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Adăugarea de știfturi și alte bijuterii la designul buricului superior al buricului sau al piercingului buricului este o idee excelentă, deoarece face ca designul dvs. al buricului superior sau al piercingului buric să arate mai atrăgător. Acest design de buric superior sau buric piercing este unul excelent care va arăta destul de frumos.

 • Piercing pentru buric / buric atrăgător

piercingul buricului plutitor

Există multe avantaje în a purta acest tip de design pentru buric sau buric. Primul este că este super reglabil în funcție de mărimea stomacului. Poate fi adăugat și pe burtă fără a fi iritant. Este un design minunat pentru buric sau buric, care arată minunat.

 • Piercing pentru buric / buric lucios

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design destul de floral de buric sau buric, care arată destul de frumos. Este un design minunat pentru buric sau buric, care arată destul de minunat. Acesta este un design extraordinar pentru buric sau buric, care este minunat și care arată destul de drăguț.

 • Piercing pentru buric / buric neted

piercingul buricului plutitor

Îmi place mult setul acestor buricuri de top sau modele de piercing pentru buric, care ar arăta bine pentru orice tip de corp. Cred că aceste designuri de buric sau buric de top ar avea multă varietate, ceea ce ar fi destul de minunat. Acest design de buric superior sau buric piercing este unul excelent.

 • Blissful Top Burly / Piercing pentru buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Acest tip de design arată absolut superb pentru persoanele care doresc ceva care să nu le irite piercing-ul și ar prefera să se adapteze destul de bine pe stomac. Acest design de buric superior sau buric piercing ar arăta frumos.

 • Fantastic Top Burly Piercing / Buric Piercing

piercingul buricului plutitor

Cine a spus că confortabilul nu poate fi elegant? Acest design de buric pentru buric sau buric nu este doar confortabil, ci și foarte elegant. Acest design uimitor pentru buric sau buric cu piercing în buric este unul excelent care poate fi realizat aici și care va arăta destul de frumos atunci când este pus pe burta.

 • Piercing pentru buric / buric superior

piercingul buricului plutitor

Puteți să vă personalizați designul buricului superior sau al piercingului buricului adăugând un fel de note sau ceva special bijuteriei dvs. Acest design pentru buric sau buric de top este, de asemenea, foarte special datorită elementelor care i-au fost adăugate. Îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs..

 • Drăguț de sus buric / piercing buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design destul de drăguț pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Așa cum am spus mai înainte, adăugarea unor elemente personale la designul buricului superior sau al piercingului buric ar amplifica cu adevărat definiția și semnificația designului buricului superior sau al piercingului buric pentru dvs..

 • Piercing frumos pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design destul de ridicat pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Nu numai că arată destul de elegant, dar poate fi realizat și în diferite tipuri de modele care există. Acest design de buric pentru buric sau buric poate fi realizat, de asemenea, cu diferite tipuri de materiale, în funcție de alegerea dvs..

 • Plăcut în partea de sus a buricului / piercing buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult această prețuri superioare pentru burta, care a fost făcută pe burta purtătorului. Arată foarte interesant și este un design grozav, deoarece arată foarte elegant în același timp. Puteți pune designul buricului superior sau buricului în diferite culori, care ar arăta uimitor. Acest design de buric superior sau buric piercing este unul destul de frumos.

 • Ameliorarea piercingului buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design frumos creativ pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Arată destul de uimitor și este foarte bun dacă vrei ceva simplist pentru tine. Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric, care este unul drăguț și care poate fi purtat de oricine.

 • Piercing buric dulce / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design uimitor pentru buric sau buric, cu o mulțime de bijuterii, arată destul de cool. Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric, care a fost purtat aici și care arată destul de minunat. Puteți să o faceți și materiale infinite, dar unele materiale sunt mai confortabile de purtat decât altele.

 • Piercing pentru buric / buric superior

piercingul buricului plutitor

Puteți încerca să obțineți designul buricului superior sau a buricului, realizat în diferite tipuri de forme și dimensiuni, care vor depinde în totalitate de forma și dimensiunea burții. Cu toate acestea, asigurați-vă că, cu cât este mai greu designul buricului superior sau al piercingului buric, orificiul trebuie să fie mai adânc, astfel încât să poată susține designul buricului superior sau al piercingului buricului..

 • Piercing pentru buric / buric de sus

piercingul buricului plutitor

Chiar cred că designul buricului superior sau a piercingului buricului arată destul de cool pe burtă. Cred că este cel mai bun material pentru burtica ta, mai ales când crește, deoarece este confortabil și flexibil. Acest tip de design pentru buric sau buric de top este unul excelent care poate fi realizat aici.

 • Piercing buric superior / buric

piercingul buricului plutitor

Puteți utiliza diferite tipuri de design pentru buric sau buric, care vor fi destul de minunate. Puteți alege diverse metode inovatoare care vor arăta destul de frumos. Întregul design al buricului superior sau al piercingului buric este unul excelent, care este un lucru destul de minunat de luat în considerare dacă creați acest design al buricului superior sau al piercingului buricului.

 • Minunat Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Este chiar posibil să creați bijuterii atârnate pe buric sau pe designul de piercing pentru buric, așa cum s-a făcut aici. Puteți adăuga orice fel de bijuterii la designul de sus pentru buric sau buric, care va atârna și va arăta grozav. Acesta este un design frumos pentru buric sau buric.

 • Piercing pentru buric / buric destul de sus

piercingul buricului plutitor

Acest design uimitor pentru buric sau buric ar trebui să arate absolut superb și este foarte flexibil și confortabil de purtat. Acest design de piercing pentru buric sau buric de sus este, de asemenea, foarte bun pentru piele. Alte materiale ar putea da un anumit tip de reacție alergică, dar acest design de top pentru buric sau buric nu va fi sigur.

 • Piercing pentru buric / buric de sus

piercingul buricului plutitor

Puteți să vă personalizați designul pentru buric sau buric, care arată destul de frumos. Este una grozavă pe care o poți purta și pe care o poți face să arate bine pe pielea ta. Este un design grozav care a fost realizat. Puteți obține un design similar sau același buric superior sau piercing buric în diferite culori.

 • Piercing buric / buric imaculat

piercingul buricului plutitor

Acest design superior pentru buric sau piercing pentru buric este unul drăguț. Nu este doar de purtat fiabil, ci și flexibil și confortabil. Acest tip de design de buric superior sau buric piercing arata destul de minunat și un singur stil poate fi disponibil pentru tine și diferite culori care arată frumos. Îmi place foarte mult întregul concept.

 • Minunat Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Puteți adăuga alte tipuri de bijuterii cu designul buricului de sus sau al buricului, așa cum s-a făcut aici. Acest design superior pentru buric sau piercing pentru buric are, de asemenea, câteva bijuterii dermice care îmbunătățesc designul pentru piercing pentru buric sau buric. Acest lucru se numește piercing pentru buric, care este foarte în tendință.

 • Piercing pentru buric / buric de sus

piercingul buricului plutitor

Adăugarea unui buric la buric este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți întregul aspect. Dacă aveți un tatuaj alături de designul buricului superior sau a piercingului buricului, cred că ar arăta foarte bine, indiferent chiar dacă sunteți gravidă. Acest design de buric pentru buric sau buric de top este unul excelent care poate fi realizat aici.

 • Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric, care este destul de girly. Trebuie să decideți aspectul designului buricului superior sau a buricului, care va emite tipul de vibrații pe care le căutați. Acest design de buric superior sau buric piercing este destul de creativ și foarte drăguț.

 • Piercing inteligent pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design pentru buric sau buric de top care a fost realizat aici. Vă puteți gândi la o altă idee de plasare atunci când vă faceți un piercing pentru buric. Chiar cred că designul buricului superior sau al piercingului buric permite rănii deschise să se vindece complet, ceea ce va arăta frumos.

 • Piercing minunat pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Chiar cred că acest tip de design pentru buric sau buric de top este o combinație excelentă de culori. Designul buricului superior pentru buric sau buric colorat Drak arată destul de frumos atunci când este purtat pe stomac. Are un impact diferit, care va arăta super cool. Acest design superior pentru buric sau buric este unul excelent.

 • Uimitor Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Puteți adăuga pe burta dvs. cel mai simplu design pentru buric sau buric de top, ca acesta, dacă nu doriți să arate extravagant. Acesta este un design extraordinar pentru buric sau buric, care a fost realizat aici și arată simplu, dar impactant. Buretele de sus sunt o modalitate excelentă de a arăta cum vă simțiți în legătură cu modul dvs. de impresie.

 • Piercing buric superior / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric, care arată destul de frumos. Este o bijuterie excelentă care poate fi purtată. Partea uimitoare a obținerii unui buric superior sau a unui design de piercing pentru buric este că este complet lipsită de orice fel de materiale alergice și este total bio pentru pielea ta.

 • Frumos Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Puteți crea cu ușurință un design frumos pentru buric sau buric, care ar arăta cu adevărat minunat. Cred că obținerea unui design frumos pentru buric în partea de sus sau piercing pentru buric este o idee minunată dacă doriți să vă arătați burta uimitoare și accentuată, care va face diferența în stilul dvs..

 • Piercing pentru buric / buric ceresc sus

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design destul de minunat pentru buric sau buric, care îl puteți face. Vine în toate formele și dimensiunile diferite, ceea ce îl face să arate destul de bine. Este un design extraordinar pentru buric sau buric!

 • Piercing pentru buric / buric destul de sus

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design destul de simplu și frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici și care arată super minunat. Acest design de buric superior sau buric piercing merită cu siguranță aspectul.

 • Piercing frumos pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Lucrul cu designul buricului superior sau a piercingului buricului este că este foarte ușor și la modă de purtat, ceea ce face ca starea să arate super uimitoare și grozavă ca o declarație de modă. este cu siguranță ceva ideal.

 • Drăguț de sus buric / piercing buric

piercingul buricului plutitor

Nu trebuie întotdeauna să obțineți un design mare și risipitor pentru buric sau buric, care a fost adăugat aici în această listă a buricelor de sus sau a modelelor de piercing pentru buric. Puteți lua, de asemenea, un mic și minimalist buric de sus sau un model de piercing buric, care arată super uimitor.

 • Piercing pentru buric / buric Vivid Top

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design neobișnuit pentru buric sau buric, care a fost adăugat aici. Acest design de buric superior sau buric piercing arată destul de frumos și uimitor, ceea ce îl face să arate destul de excelent. Este un design elegant cu buric plutitor sau cu piercing în buric pe care îl poți atașa chiar și cu alte tipuri de piercinguri.

 • Uimitor Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design pentru buric sau buric. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent cu privire la tipul de bijuterie de sus pentru buric sau bijuterie pe care îl folosești și materialul pentru aceasta, deoarece este un aspect cu adevărat important al lucrului. Acest design superior pentru buric sau buric este unul excelent.

 • Piercing ombilic superior / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design de buric superior sau buric piercing arata destul de minunat. Este simplu și, de asemenea, foarte interesant de purtat. Acesta este un design extraordinar pentru buric sau buric, pe care îl puteți purta atunci când doriți. Îmi place foarte mult acest design uimitor pentru buric sau buric.

 • Piercing mic pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Chiar cred că acesta este un design frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Este un design destul de drăguț pentru buric sau buric, pe care îl poți purta când vrei ceva simplu, dar interesant.

 • Piercing buric mic / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design de buric superior sau buric piercing ar putea fi simplu și mic, dar într-adevăr lasă un impact și are propria sa afirmație. Designul ombilicului superior sau piercing-ului buricului este unul destul de drăguț pe care îl puteți face și care este cu adevărat minunat.

 • Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design simplist al buricului superior sau al piercingului buricului arată destul de frumos atunci când este făcut și purtat pe burta. Are o atracție foarte naturală și diferită, ceea ce îl face să arate foarte frumos. Cred că acest design de buric superior sau buric piercing face ca tot sensul modei să arate foarte frumos.

 • Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design destul de drăguț pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Este un design extraordinar pentru buric sau buric, pe care îl poți face cu ușurință și arată super simplist și totuși cu adevărat interesant și creativ.

 • Piercing minunat pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Puteți face acest design dacă simțiți că puteți crea cu ușurință un design mic și minimalist pentru buric sau buric, ca acesta. Este destul de drăguț.

 • Piercing buric dulce / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este un design frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Este un design destul de frumos pentru buric sau buric, cu nuanțe frumoase de albastru, care arată foarte frumos.

 • Piercing pentru buric / buric albastru sus

piercingul buricului plutitor

Această culoare arată cu adevărat grozav atunci când obțineți un design frumos pentru buric sau buric, ca acesta. Cred că este o idee plăcută să schimbați întotdeauna lucrurile prin utilizarea diferitelor tipuri de culori care sunt neobișnuite, ceea ce va face designul buricului superior sau al piercingului buricului destul de uimitor.

 • Piercing pentru buric / buric superior

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design uimitor și frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Această clasificare a designului buricului superior pentru buric sau buric este super interesantă și are o formă foarte unică. Îmi place foarte mult cum arată în general!

 • Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Puteți adăuga o mică piesă suspendată la buric sau la modelul de piercing pentru buric, care va acoperi o parte din buric. Acest design uimitor pentru buric sau buric este disponibil în mai multe culori și puteți găsi și multe materiale pentru el.

 • Piercing elegant pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici. Arată destul de minunat și este un design minunat pentru buric sau buric, care este un lucru frumos și elegant de purtat.

 • Piercing la buric / buric la modă

piercingul buricului plutitor

Acest design superior pentru buric sau buric cu piercing arată foarte atractiv pentru ureche. Este un design magnific dacă căutați ceva distinct și neconvențional.

 • Piercing buric mic / buric

piercingul buricului plutitor

Acesta este unul dintre cele mai frumoase designuri pentru piercing buric sau buric, pe care purtătorul a ales să le obțină.

 • Piercing pentru buric / buric atrăgător

piercingul buricului plutitor

Acest model de piercing pentru buric sau buric în formă de diamant este unul destul de drăguț.

 • Piercing creativ pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design cu buric în sus sau buric, care a fost realizat aici.

 • Frumos Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design al buricului alb sau al piercing-ului buricului pare foarte individual de purtat.

 • Drăguț de sus buric / piercing buric

piercingul buricului plutitor

Acest model purpuriu de buric purpuriu sau de buric este unul fabulos.

 • Piercing minunat pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult acest design frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici și care arată drăguț.

 • Uimitor Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Este un design frumos pentru buric sau buric, care a fost realizat aici.

 • Fantastic Top Burly Piercing / Buric Piercing

piercingul buricului plutitor

Îmi place foarte mult designul mic și drăguț pentru buric sau buric, care a fost realizat aici.

 • Piercing pentru buric / buric atractiv

piercingul buricului plutitor

Acest model uimitor de buric pentru buric sau buric este unul minunat pe care îl poți purta în cele din urmă.

 • Minunat Piercing pentru buric / buric

piercingul buricului plutitor

Acest design destul de drăguț al buricului superior sau al piercingului buric arată foarte frumos de purtat.

Piercing pentru buricul de sus vs de jos

Piercingul ombilicului superior sau al buricului se face pe partea superioară a zonei buricului, mai degrabă decât pe partea inferioară a buricului. Pe lângă plasare, este de obicei piercingul ombilicului dvs. normal și regulat. Depinde, de asemenea, de anatomia ta, de tipul piercingului buricului superior sau a buricului. Este posibil să vă placă acest tip de piercing în buric dacă aveți mai multă piele în partea superioară. Puteți, de asemenea, să prețuiți atât partea de sus, cât și partea de jos a buricului, pentru a obține un frumos piercing dublu.

Piercingul ombilicului superior sau al buricului nu traversează partea normală a buricului, ci partea superioară a buricului. Astfel se numește piercing de buric superior. Puteți experimenta cu adevărat cu alte tipuri de piercing-uri adăugându-le la buricul dvs. superior sau la buric, cum ar fi un piercing de buric sau un piercing de șold, care ar arăta grozav.

Procesul de recuperare a piercingului ombilicului

Procesul de recuperare pentru fiecare persoană variază foarte mult atunci când vine vorba de buric. Există o mulțime de mișcare în această zonă a corpului tău și, prin urmare, trebuie să ai grijă de această frecare perpetuă care ar putea fi dăunătoare piercing-ului tău. În afară de pantaloni, și alte haine strânse ar putea întrerupe piercing-ul prin frecarea acestuia și iritarea în continuare a zonei din jurul buricului. Este o zonă destul de sensibilă inițial și nu trebuie deranjată prea mult.

Buricele tind, de asemenea, să prindă multă murdărie în interior, ceea ce face ca grija pentru buric să fie extrem de importantă. Dacă decideți să vă mențineți buricul curat și să purtați haine largi, s-ar putea să vă ajute mult să îl vindecați corect și mai bine. S-ar putea să simțiți că piercing-ul a fost vindecat în decurs de 4 până la 6 săptămâni, dar uneori poate dura aproximativ 6 luni pentru a se vindeca complet. În unele cazuri, a durat chiar un an până când piercing-ul buricului s-a vindecat complet.

În timpul etapelor de vindecare, trebuie să vă asigurați că urmați o parte din acest proces și câteva instrucțiuni care ar putea fi furnizate de străpungător pentru a minimiza șansele de a dezvolta o infecție sau pentru a putea evita orice șanse de migrare sau respingere și pentru a promova un succes proces de vindecare.

 1. Păstrați buricul curat! Lăsați apă caldă să curgă pe tot corpul, în special zona buricului, când faceți duș. Cu toate acestea, nu frecați partea străpunsă a buricului. Lăsați să curgă apa sudată peste ea. Puteți apoi să vă spălați piercing-ul cu apă sărată de mare, creând unul dintre dvs. sau cumpărându-l. În mod similar, puteți efectua înmuieri cu bile de bumbac. Trebuie să faceți aceste macerări de cel puțin 3 ori pe zi pentru a vă asigura că adunările din jurul buricului dvs. au fost curățate corespunzător, ceea ce va ajuta la evitarea oricărui tip de infecții și bacterii care să stimuleze acea zonă.
 2. Fii blând când îndepărtezi „crustele”. Reacția naturală a corpului tău la orice fel de obiect străin este să producă descărcare, care este un fluid limpede care se usucă formând un fel de crustă, dar nu mai este considerat sănătos doar să-l neglijezi. Înainte, piercerii obișnuiau să spună oamenilor să curățe crustie scoțând sau mutând bijuteriile de câteva ori în zi, ceea ce nu mai este recomandat. Poate provoca bacteriile din jurul său să pătrundă în buric, ceea ce poate duce la multe probleme. Puteți folosi bile de bumbac înmuiate în soluție de apă sărată de mare pentru a îndepărta aceste cruste care le vor ajuta să le înmoaie și apoi se pot desprinde cu ușurință cu o ștergere ușoară.
 3. Nu vă schimbați bijuteriile prematur. Cu atât de multe tipuri de buricuri care sunt disponibile pe piață, este destul de imposibil să te simți tentat. Dar încearcă să-i reziste cât poți. Bijuteria buricului care a fost introdusă ar trebui să fie foarte lungă în primul rând și nu trebuie îndepărtată înainte de a se vindeca complet. Chiar dacă aveți puține sau deloc umflături, sunt șanse ca, dacă încercați să vă lăudați cu ea, se va umfla imens. Acesta este, de asemenea, momentul în care murdăria și bacteriile pot pătrunde în sistemul dvs., provocând diferite tipuri de infecții, așa că ar trebui să rămâneți cu aceleași bijuterii care au fost atașate la piercing până când rana dvs. s-a vindecat 100%. De asemenea, doar metoda de schimbare a bijuteriilor poate irita piercingul buricului vindecător, mai ales dacă folosiți bijuterii pentru buric cu filet extern, ceea ce nu este recomandabil să se utilizeze, deoarece va răci pielea delicată vindecătoare peste buric..
 4. Schimbați bijuteriile dacă aveți o reacție alergică. Unii oameni ar putea dezvolta un fel de reacție alergică la materialul piercing-ului. O mulțime de bijuterii ieftine pentru corp are o mulțime de inițieri de nichel la care majoritatea oamenilor sunt alergici. Astfel, este foarte recomandat să utilizați numai bijuterii chirurgicale pentru burta din oțel sau bijuterii din buric din titan. Titanul este cea mai recomandată opțiune de bijuterii pe care oricine o va sugera. De asemenea, oferă cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de vindecare și îngrijire ulterioară. Dacă nu aveți aceste tipuri de bijuterii și suferiți de o reacție alergică, s-ar putea să doriți imediat să vă schimbați bijuteria cu piercing în burta la aceste metale, chiar dacă au trecut câteva zile până la piercing. Nu trebuie să încercați să o faceți singuri și, în schimb, mergeți la piercer pentru a-i lăsa să facă procesul de eliminare la fel. Nu numai că este dificil pentru un piercing proaspăt, dar și periculos.
 5. Evitați uleiurile, balsamurile și cremele! Uleiurile, balsamurile și cremele sunt stricte de evitat. Există mai multe metode pentru a vă hrăni și hidrata pielea, dar utilizarea uleiurilor și cremelor nu este una dintre ele. De fapt, uleiurile și cremele pot prinde, de asemenea, bacteriile și infecțiile în interior. Dacă simțiți că pielea dvs. este uscată, atunci puteți adăuga probabil ulei de arbore de ceai în amestecul de soluție de sare de mare, care ar ajuta la hidratarea pielii. De asemenea, are proprietăți antibacteriene uimitoare, care vă vor ajuta să vă hidratați pielea și să o hrăniți. Nu aplicați uleiul de arbore de ceai direct pe piele. Trebuie întotdeauna diluat cu un fel de purtător, cum ar fi soluția de sare de mare care este apoi utilizată. Nu trebuie să utilizați mai mult de 2 până la 3 picături pe cană de soluție de sare de mare.

Nu trebuie să faceți în timpul vindecării topice a buricului

Să ne confruntăm cu faptul că internetul este plin de sfaturi care ar putea fi sau nu adevărate. Astfel, dacă doriți să experimentați ceva, asigurați-vă că vă adresați mai întâi medicului dumneavoastră sau perforatorului înainte de a experimenta asupra dvs. Iată câteva aspecte generale pe care trebuie să le urmați:

 • Trebuie să porți haine largi sau chiar să te duci fără cămașă, dacă poți. Acest lucru ar contribui la minimizarea fricțiunii și, astfel, a iritației din jurul pielii.
 • Trebuie să ai grijă de starea ta generală de sănătate. Așadar, dormi, mănâncă și bea bine, astfel încât pielea să se poată vindeca mai bine. Pielea se vindecă mai bine atunci când sistemul imunitar este puternic.
 • Spălați-vă mult mâinile și mai ales înainte de a atinge partea străpunsă. Acesta va ajuta la prevenirea formării de bacterii care va provoca infecții.
 • Evitați tot felul de bazine publice, râuri, plaje, jacuzzi, iazuri, oceane etc. care vor introduce bacterii noi și care pot provoca infecții.
 • Asigurați-vă că orice tip de produs cosmetic se scurge sau se curăță departe de suprafața piercing-ului.
 • Trebuie să eliminați formarea crustei folosind vârful Q.
 • Trebuie să evitați supraexpunerea la soare cu burta expusă.
 • Dacă apare un anumit tip de umflare, puteți reduce umflarea utilizând un pachet de gheață!

Nu trebuie

 • Atingeți, lăutați sau rotiți bijuteriile. Trebuie să fie cât mai imobil. În caz contrar, poate provoca respingere sau migrare și va afecta mai mult decât a făcut-o înainte.
 • Nu vă zgâriați buricul, chiar dacă mâncărime. În schimb, încearcă și calmează iritația, înghețând buricul. Va ajuta la calmarea mâncărimii și va ameliora și durerea.
 • Trebuie să evitați utilizarea unor produse precum Neosporin, bactină, alcool, peroxid de hidrogen sau săpun antibacterian. Acestea creează o mulțime de probleme cu piercing-ul, care cuprinde migrația, excesul de țesut cicatricial și vindecarea extinsă. Cremele pot suprima piercing-ul, iar igienizantele pot arde pielea
 • Nu purtați îmbrăcăminte strânsă, deoarece va restricționa pătrunderea aerului în spațiul de perforare și va crește timpul de vindecare.
 • Nu vă schimbați bijuteriile până nu sunteți sigur că sunteți complet vindecat. Solicitați sfatul străpungătorului. Arată-i zona infectată și așteaptă aprobarea lor.
 • Nu folosiți un pat de bronzat.
 • Nu efectuați mișcări bruște sacadate cu buric, care pot provoca tragerea sau deplasarea pielii din poziția inițială.
 • Evitați să vă păstrați împerecherea sub bandaj în orice moment, care poate provoca infecții.
 • Nu dormi pe stomac, ceea ce va provoca prea multă presiune și disconfort pe piele.

7 Idei pentru bijuterii de top cu buric pentru buric

Norma comercială pentru un inel pentru buric este o bară curbată din oțel inoxidabil 14G. Orice bijuterie care este mai mică decât aceasta ar putea felia pielea în jurul piercing-ului sau ar putea fi smulsă complet.

 1. Lungime 7/16 ″: pe tot parcursul vindecării, ar trebui să aveți o bară mai lungă pentru a aloca inflamația, eliberarea și alte probleme de vindecare cu care se confruntă adesea oamenii. De obicei, aceasta ar fi înălțimea de 7/16 ″. După tratarea piercing-ului, puteți opta pentru un arbore mai mic, mai echipat. În mod frecvent, aceasta se află la înălțimea de 3/8 “sau 5/16”. Întoarce-te la tipul care te-a străpuns doar astfel încât să fii sigur că vei fi ajustat pentru dimensiunea exactă pentru corpul tău!
 2. Barele pentru banane sunt special adaptate acestui tip de piercing. În mod obișnuit, mingea care este dedesubt este mai mare decât cea de deasupra. Oamenii amestecă în mod normal 4 și 5 mm de bile, deoarece piercingul obișnuit al buricului este prea lung (5 / 8mm). Acestea fiind spuse, pot fi modificate și: bila de 8 mm poate fi folosită pe cap și bila de 5 mm pe bază.
 3. De asemenea, aveți opțiunea de a folosi inele deschise care se numesc inele CBR sau inele de margele captive sau inele închise care sunt BCR sau inele de închidere cu bile pe piercing-ul buricului. Piercing-urile din PTFE sunt adesea pitorești și stimulante și strălucesc de obicei sub orice lumină UV. De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza materiale precum titanul, aurul sau PTFE ca alegere inițială pentru piercing, deoarece este mai sigur și mai confortabil decât orice alte materiale.
 4. Când alegeți inițial un buric de sus sau un piercing pentru buric, vi se va cere să obțineți bijuterii de bază și care nu atârnă. Indiferent în ce parte a lumii locuiți, veți fi străpuns cu un ac de 14G. De asemenea, puteți opta pentru un 12G sau un 16G pentru buricul de sus sau piercing pentru buric, dar s-ar putea să vi se recomande și împotriva acestuia. 14G este ales din motive de siguranță. Prima dvs. bijuterie trebuie să fie suficient de mare, deoarece va permite spațiu în caz de umflături. Astfel, vi se va oferi, eventual, o bară de 7/16 ”, dar aceasta poate fi ajustată după ce umflarea începe să coboare. Asigurați-vă că aveți un perforator care face ca bijuteriile să se transfere pe tot parcursul vindecării.
 5. După ce pierderea buricului de sus sau piercing-ul buric s-a vindecat, este posibil să doriți să alegeți stilul obișnuit, care nu atârnă. Un buric standard superior sau piercing pentru buric vă va permite să aveți o bijuterie mai mare, care ar putea fi strălucitoare dacă doriți ceva care să atragă atenția în timp ce sunteți elegant. Vă puteți aventura cu alte bijuterii mai îndrăznețe, cum ar fi diamantele și alte tipuri de pietre. Există o mare varietate de piercing pentru buric sau buric, astfel încât să puteți rămâne la modă.
 6. Pentru a adăuga un pic mai mult fler la buricul de sus sau piercing-ul buricului, puteți merge oricând cu niște bijuterii suspendate. Acesta va veni cu o bijuterie atârnată din partea de jos a inelului, care va face un design extraordinar pentru buric sau buric. Acestea par extraordinar de uimitoare atunci când purtați un crop top sau sunteți gata să mergeți la plajă. Este o modalitate excelentă de a atrage atenția și de a vă accentua burta!
 7. De asemenea, puteți opta pentru o piesă de bijuterii care atârnă invers pentru pierderea buricului superior sau a buricului, care atârnă din partea de sus a bijuteriilor, mai degrabă decât din partea inferioară a buricului. Bijuteria atârnată invers va ascunde buricul și ar accentua burta. Stilul invers este perfect pentru cei care doresc ca buricul de sus sau piercing-ul buric să ocupe o scenă centrală și pentru cei cărora le place să fie puțin extravagante și să riște cu piercing-urile lor.

6 variante ale piercingurilor de sus pentru buric

Piercingul pentru buric sau buric poate avea multe variante și nu este doar un tip de piercing simplu pe care îl poți potrivi pe piele în funcție de stil și de dorința ta. Este o idee minunată dacă vrei să faci ceva diferit și unic pentru întreaga ta perspectivă! Astfel, iată câteva variante pe care le puteți face uimitorului buric de sus sau piercing în buric:

 1. Un piercing în buric inversat, cuplat cu un piercing de suprafață pe șold, este o opțiune excelentă.
 2. De asemenea, vă puteți alătura oricâtor piercing-uri într-o varietate de moduri doriți în jurul buricului.
 3. Puteți obține piercing-uri pe toate cele patru fețe sau chiar să luați mai multe amestecuri neconvenționale: aproape orice poate îmbunătăți aspectul întregului buric de bază sau piercing-ului buric.
 4. Când consolidați un piercing normal și invers, este identificat ca un „piercing industrial ombilic”.
 5. Piercingul de jos al buricului străpunge pielea de sub ombilic, mai degrabă decât deasupra, ca în partea de sus a buricului sau a buricului. Acest piercing este minunat pentru cei cărora le-ar plăcea bijuteriile să atârne mai sus sau la mijlocul buricului decât piercing-ul convențional pentru burta.
 6. Piercing-ul dublu al buricului oferă o notă de modificare. Practic, constă dintr-un piercing suplimentar, fie în partea de sus, dedesubt, fie la suprafața piercingului pentru buric. La piercing-ul dublu, piercing-urile duble verticale par a fi cea mai răspândită alegere în rândul oamenilor. Piercingul vertical dublu al buricului constă dintr-un piercing normal și convențional al buricului și piercingul de jos al buricului. Puteți aranja un inel de burtă convențional pentru mai multe piercing-uri, formând un design atrăgător care vă va plăcea. De asemenea, puteți obține inventivitate cu bijuterii și legături pentru a formula un impact minunat în cascadă.

Puteți să vă întrebați piercerul despre aceste tipuri de variații și să ajungeți la un punct mai potrivit dacă doriți!

Partea de sus și dezavantajul piercingului pentru buric

Profesioniști de top în piercing pentru buric:

 • Arată minunat.
 • Puteți combina buricul de sus sau piercingul buricului și potriviți bijuteriile în mod eficient pentru a vă potrivi starea de spirit.
 • Nu sunt extrem de incomode să fie străpunse.
 • Cu toate acestea, puteți păstra buricul de sus sau piercing-ul buricului atunci când vă așteptați (cu bijuterii unice)

Cele mai bune puncte contra piercingului pentru buric:

 • Nu toată lumea poate obține un buric sau piercing buric (de exemplu, dacă aveți un outie – citiți mai sus pentru mai multe informații cu privire la care buricuri pot fi străpunse și care cant!)
 • Poziția sugerează că buricul de sus sau piercing-ul buricului reușesc să se miște foarte mult odată cu mișcarea corpului (de exemplu, așezat) și poate dura mai mult timp pentru a se recupera sau deloc să se îmbunătățească. Acest lucru afectează în mare măsură persoanele cu stomac mai mare.
 • Nu este foarte evident să vezi bărbați care poartă buricul de sus sau piercingul buricului.

Întrebări frecvente de top despre buric

Cât de mult face rău piercingul ombilicului de sus?

Deoarece piercingul ombilicului superior implică perforarea pielii, va fi dureros. Cu orice fel de piercing care străpunge țesutul moale, cum ar fi lobii urechii, buzele, buricul, etc, durerea este acolo pentru o perioadă scurtă de timp. Vă veți găsi cu o scurtă mișcare de senzație de piercing, urmată de presiune pe măsură ce acul își îndeplinește sarcina și apoi presiune suplimentară atunci când bijuteriile sunt puse în burtica străpunsă..

Dacă sunteți cu adevărat speriați de durerea care ar putea fi asociată cu obținerea unui piercing superior, este posibil să doriți să aplicați un anestezic pe buric, care ar putea conține un agent amorțitor, cum ar fi lidocaina. Va trebui să așteptați o anumită perioadă de timp (maxim 20-30 de minute) după ce ați fost amorțit pentru a vă pregăti să fiți străpuns. Odată ce ați fost mut, veți experimenta mai puțină durere și multă presiune în timpul procedurii de perforare.

Notă: Dacă nu vă place să așteptați în salonul de piercing pentru câteva ore în plus, puteți aplica niște agenți amorțitori ușor de utilizat, pe care îi puteți găsi la magazinul local de droguri de acasă. Agentul amorțitor ar fi suficient de îmbibat în pielea ta până când ajungi la salonul tău de piercing. Puteți să o aplicați din nou mai târziu înainte de a începe procesul de piercing pentru buric.

Care sunt riscurile în timpul obținerii unui piercing în buric?

Deoarece pierderea buricului superior sau a buricului durează mult timp pentru a se vindeca, care include între 3 și 6 luni, vă puteți aștepta la un fel de umflături în acest moment. Puteți evita cu ușurință orice astfel de complicații urmând o rutină de îngrijire extraordinară care vă va ajuta să păstrați zona curată și dezinfectată. Dacă totuși se întâmplă ceva extraordinar, îl puteți consulta imediat pe medicul dumneavoastră sau pe străpungător.

La fel ca orice alt tip de piercing, asigurați-vă întotdeauna că verificați cu piercer-ul corpului problemele și problemele legate de procedură, costuri și îngrijirea ulterioară a piercingului pentru buric sau buric. Dacă aveți incertitudini cu privire la un piercing restaurativ, întoarceți-vă rapid și luați imediat ajutorul perforatorului. Cu ani de experiență, ei pot înțelege ce se întâmplă și ce pot face pentru a ajuta!

De ce nu ar trebui să primesc un buric de sus sau un piercing pentru buric?

Este posibil ca unii oameni să nu fie pregătiți să facă un piercing în abdomen, numai pe baza tipului de buric pe care îl au sau pe anatomia lor. Vorbește cu un perforator și pune-i să arunce o privire mai întâi dacă ai orice fel de întrebări.

Un piercing de buric sau un buric de sus necesită mult timp pentru recuperare. În primăvară, s-ar putea să fiți ademenit să vă străpungă buricul, deoarece vara se întâmplă și înțelegeți că un buric drăguț de sus sau un piercing buric va arăta super uimitor cu noul dvs. costum de baie. Cu toate acestea, este cel mai util dacă ți se străpunge burta în sezonul de toamnă. Cu această abordare, puteți avea o mulțime de timp pentru a repara înainte de a vă expune piercing-ul în timpul verii. Atenție; un buric superior sau piercingul buricului poate dura rareori până la un an pentru a-și reveni, așa că asigurați-vă că discutați cu piercerul înainte de a sări în piscină.

Dacă aveți anterior un piercing pentru buric și rămâneți însărcinată, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece un piercing vindecat poate fi păstrat până în ziua în care vă sparge apa. Dar nu ar trebui să-ți străpungi burta în timpul sarcinii. Nu numai că buricul de sus sau piercingul buric nu se vor vindeca corect din cauza unui sistem imunitar mai scăzut, dar dimensiunea în schimbare a burții va provoca mai multe complicații pentru ca buricul de sus sau piercing-ul buric să se vindece.

Cât va costa buricul de sus sau piercingul buric?

Prețul unui piercing ombilic Top variază de la studio la studio. De obicei, veți observa că piercingurile pentru buric sunt mai mici în zonele rurale decât în ​​orașele urbane, din cauza costului diferit al altor lucruri suplimentare, cum ar fi închirierea magazinelor. Vă puteți aștepta oriunde între 30 și 70 de dolari pentru că v-ați străpuns burta de sus în funcție de localitatea și experiența studioului. Oriunde, aproximativ 40-50 de dolari este un preț standard și corect.

Dacă vă aflați într-un artist extrem de recomandat și profesionist pentru piercingul ombilicului de top, s-ar putea să vă așteptați la tarife puțin mai mari.