Τατουάζ φάντασμα και νόημα

Maybeσως αγαπάτε το παραφυσικό ή είστε απλώς μεγάλος οπαδός του Halloween. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ένα τατουάζ φάντασμα είναι ένα χαριτωμένο, διασκεδαστικό και διαφορετικό τατουάζ για να μελάνετε στο σώμα σας. Πηγαίνετε για ένα κλασικό, κινούμενο σχέδιο ή στυλ εικονογράφησης. Ένα τατουάζ φάντασμα θα σας κάνει μέρος μιας ομάδας που αγαπά τα πάντα τρόμου, ανατριχιαστικό και απόκοσμο.

Ghost Tattoo Για άνδρες

Τελετές που καλωσορίζουν φαντάσματα

Μερικοί άνθρωποι γοητεύονται από την κουλτούρα των φαντασμάτων. Και γιατί όχι? Είναι συναρπαστικό. Τα φαντάσματα είναι μέρος της αφήγησης για χιλιάδες χρόνια. Το Halloween, που γιορτάζει το άνοιγμα της πύλης στα φαντάσματα και τις νεράιδες στις 31 Οκτωβρίου, προέρχεται από τους Κέλτες – πριν από 2000 χρόνια.

Ghost Tattoo στο χέρι για άνδρες

Η ημέρα των νεκρών ή El Día de los Muertos είναι μια παρόμοια τελετή που γιορτάζεται στο Μεξικό την 1η Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον μύθο, η πύλη μεταξύ ζωντανών και νεκρών ανοίγει και οι οικογένειες μπορούν να επισκεφτούν αγαπημένα πρόσωπα και στα δύο αεροπλάνα. Αυτή η τελετή λέγεται ότι χρονολογείται 3000 χρόνια πριν την εποχή των Αζτέκων.

Origin Of Ghost Stories

Σε ποιον δεν αρέσει να κουλουριάζεται δίπλα στη φωτιά και να λέει ιστορίες φαντασμάτων; Or προσπαθήστε να θυμηθείτε ιστορίες που λέγονται την ώρα του ύπνου κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ύπνου ή κατασκήνωσης. Οι ιστορίες φαντασμάτων είναι διασκεδαστικές και ανατριχιαστικές ταυτόχρονα. Πότε όμως έγιναν τόσο δημοφιλείς?

Τατουάζ φάντασμα στο πόδι

Η βικτοριανή εποχή είναι γνωστή για το γεγονός ότι τόσες πολλές ιστορίες πέρασαν, γράφτηκαν ή δημιουργήθηκαν. Αυτό συνέβη σε μια εποχή που τα σπίτια ήταν μεγάλα, με ξύλινα δάπεδα και ρεύματα. Ο άνεμος θα φυσούσε, το ξύλο θα τσούζει και θα χαμηλώνει και ιδού, ένα φάντασμα ήρθε στη σκηνή. Το παραφυσικό άρχισε να γοητεύει τους ανθρώπους που πίστευαν ότι υπάρχει μια άλλη διάσταση που δεν μπορούμε να δούμε. 

Φάντασμα στο φύλλο τατουάζ

Έκοψες ποτέ τρύπες στα μάτια σε ένα σεντόνι και το πέταξες πάνω από το σώμα σου; Κρατήστε το τατουάζ σας πρωτότυπο και κλασικό κάνοντας ένα φάντασμα σε ένα τατουάζ σε φύλλα. Αυτό το στυλ τατουάζ είναι λίγο πιο παλιό σχολείο. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να τοποθετούν το τατουάζ στο αντιβράχιο, τη γάμπα ή τον μηρό.

Ghost Sheet Tattoo

Αυτό το τατουάζ διατηρείται καλύτερα ασπρόμαυρο. Μπορείτε να το κάνετε πολύ μίνιμαλ με λεπτές γραμμές δημιουργώντας το σχήμα του φάντασμα και των ματιών. Or μπορείτε να κάνετε το τατουάζ βαρύτερο με επιπλέον σκίαση για να δημιουργήσετε τις πτυχές στο φύλλο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κίνηση σχεδιάζοντας το φύλλο με τον τρόπο του.

Cool Ghost Tattoo για άντρες στον ώμο

Mario Ghost Boo Diddly

Τα τατουάζ μπορεί να προέρχονται από μια θετική, δια βίου μνήμη ή απλώς από ένα τεράστιο θαυμαστή. Ο Μάριο είναι μέρος της ζωής των ανθρώπων τόσα χρόνια τώρα. Μερικοί άνθρωποι έχουν παίξει το παιχνίδι από την πρώτη του έκδοση μέχρι το νεότερο παιχνίδι που διατίθεται στο Switch. Και σε κάθε έκδοση του παιχνιδιού, υπάρχει το Boo Diddly – το φάντασμα. 

Mario Ghost Boo Diddly Tattoo

Το Boo είναι μικρό, στρογγυλό και έχει λίγες στάσεις. Το ένα όταν ψύχεται – επειδή δεν σε βλέπει – και το άλλο όταν επιτίθεται επειδή έχεις μπει στο βεληνεκές. Μπορεί επίσης να βγάλει τη γλώσσα του δίνοντάς του αυτό το επιπλέον διασκεδαστικό, απειλητικό αποτέλεσμα! Έχει επίσης μικροσκοπικά μικρά χέρια, και αν παλεύετε με έναν κύριο κακό, μπορεί να φορέσει ένα στέμμα ως King Boo.

Mario Ghost Boo Diddly στο στομάχι

No Feet Ghost Tattoo

Έχετε δει χυμό σκαθάρι; Υπάρχει μια ολόκληρη κουλτούρα γύρω από την ταινία γεμάτη από σκληρούς θαυμαστές. Μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές είναι όταν ένας χαρακτήρας της ταινίας, που υποδύεται η Wynona Rider, καταλαβαίνει επιτέλους ότι οι άνθρωποι που βλέπει στο νέο της σπίτι είναι φαντάσματα. Περισσότερο από αυτό, είναι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του σπιτιού της που πέθαναν σε τροχαίο ατύχημα νωρίτερα εκείνο το έτος.

No Feet Ghost Tattooo on Leg

Η στιγμή απελευθερώνεται όταν η Wynona Rider φωτογραφίζει τους προηγούμενους ιδιοκτήτες που προσπαθούν να την τρομάξουν χρησιμοποιώντας την τακτική του φύλλου. Βγάζει μια πολωροειδή φωτογραφία και μόλις είναι έτοιμη να την δει, παρατηρεί ότι μόνο τα φύλλα είναι ορατά. Δεν υπάρχουν «πόδια». Αυτή η εικόνα polaroid είναι η εικόνα που κοσμούν οι λάτρεις του τατουάζ.

Τατουάζ Ghost No Feet

Διασημότητες με τατουάζ φάντασμα

Η Φράνσις Μπιν Κομπέιν, κόρη της Κόρτνεϊ Λαβ και του αείμνηστου Κουρτ Κομπέιν, συγκλόνισε τον κόσμο με ένα ενδεικτικό φάντασμα στο τατουάζ με σεντόνια. Σχεδιασμένο και τατουάζ από τον Δρ Woo, το φάντασμα είναι αρκετά μεγάλο και έχει πολλές σκιάσεις. Η Φράνσις προβάλλει τον εαυτό της ως λάτρη του τρόμου, οπότε δεν της είναι περίεργο να κάνει αυτό το τατουάζ καθόλου!

Τατουάζ φάντασμα στον ώμο

Η Alannah Materson και η Hilary Duff έκλεισαν τη φιλία τους με τατουάζ φάντασμα που ταιριάζουν. Και πάλι, το φάντασμα και το σεντόνι κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά αυτή τη φορά, ο καλλιτέχνης τατουάζ Dr. Woo πρόσθεσε μια γραφή “βόλτα ή πέθανε” στο κάτω φύλλο, όπως ζητήθηκε από τα κορίτσια.