30+ καλύτερες ιδέες σχεδίασης τατουάζ Arrow για γυναίκες και άνδρες (2021 ενημερώθηκε)

Τα τατουάζ με βέλη δεν είναι πολύ συνηθισμένα για επιλογή σε καταστήματα τατουάζ, δεν θα συμφωνήσετε; Πολλοί άνδρες και γυναίκες μένουν μακριά τους, επειδή είναι τόσο ασυνήθιστοι και όχι τόσο απλοί όταν πρόκειται για τους συμβολισμούς τους.

Ωστόσο, εάν είστε κάποιος που θέλει να ξεχωρίζει και προτιμάτε διαφορετικές και funky επιλογές, θα απολαύσετε αυτό το άρθρο. Εδώ, θα σας πούμε για τα καλύτερα σχέδια τατουάζ με 30 βέλη για να λάβετε υπόψη και να κατανοήσετε πλήρως το νόημα και τον βαθύ συμβολισμό τους. Συνεχίστε να διαβάζετε και βρείτε την τέλεια εκτύπωσή σας παρακάτω.

Τι συμβολίζει ένα τατουάζ βέλους?

Διαφορετικά σχέδια τατουάζ βέλουςΑποθηκευμένο τατουάζ

Τα τατουάζ με βέλη και ο συμβολισμός βέλους είναι ιδανικά για άνδρες και γυναίκες που είναι είτε κυνηγοί είτε εκείνοι που χρειάζονται λίγη καθοδήγηση. Ένα τατουάζ βέλους θα σηματοδοτήσει και θα ενισχύσει τη δύναμη που υπάρχει μέσα σας, ενώ σας δείχνει και σας τοποθετεί στη σωστή κατεύθυνση. Βρείτε εύκολα τον δρόμο σας και αφήστε τον κόσμο να καταλάβει την κατεύθυνσή σας και το πού κατευθύνεστε.

Κορυφαίες 30 ιδέες σχεδιασμού τατουάζ βέλους

1. Απλά σχέδια τατουάζ βέλους πάνω από το χέρι

Απλά σχέδια τατουάζ βέλους πάνω από το χέριΠηγή εικόνας: @meatshoptattoo

Αν σας αρέσουν τα μεσαίου μεγέθους τατουάζ και θέλετε ένα τατουάζ στο χέρι, επιλέξτε αυτήν την εκτύπωση. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους γνωρίζουν καλά τα ελαττώματά τους καθώς και το ταξίδι που υπάρχει πίσω τους ή μπροστά.

Αυτό το τατουάζ είναι σύμβολο νέων προκλήσεων και αλλαγών που είστε διατεθειμένοι να περάσετε για να βγείτε από αυτό ως ισχυρότερο και εξειδικευμένο άτομο.

2. Τατουάζ μικρού βέλους

Μικρό βέλος τατουάζΠηγή εικόνας: @tattooist_basil

Εάν φοβάστε τη βελόνα ή τη διαδικασία τατουάζ, κολλήστε σε αυτή τη μικρότερη ιδέα. Είναι μια υπέροχη ιδέα τατουάζ στον καρπό που θα σας αρέσει αν είστε κάποιος που αγαπά και θέλει μια μικρότερη ιδέα.

Αυτό το βέλος με σύμβολο φεγγαριού θα αντιπροσωπεύει την πνευματική σας πλευρά και την εγγύτητά σας στην ίδια την αστρολογία.

3. Μινιμαλισμός Arrow Feather Tattoo

Μινιμαλισμός Τατουάζ βέλους με φτεράΠηγή εικόνας: @jola.tattoo

Φτερά και βέλη ταιριάζουν τόσο καλά μεταξύ τους. Αν είστε λάτρης απλούστερων και δροσερών ιδεών, δώστε την ευκαιρία σε αυτήν την ιδέα.

Τα φτερά με ένα βέλος θα συμβολίζουν την πορεία και τη θέλησή σας να προσαρμοστείτε στις νέες προκλήσεις και να αγκαλιάσετε την αλλαγή που υπάρχει μέσα και γύρω σας.

Διασκεδαστικό γεγονός: η πρώτη γνωστή χρήση τόξων και βέλων στη μάχη ήταν το 2340 π.Χ.

4. Arrow Tattoo On Arm

Τατουάζ βέλους στο μπράτσοΠηγή εικόνας: @sarah.golla.ink

Αυτό το τατουάζ ώμου είναι αρκετά χαριτωμένο και ακριβές. Όσοι απολαμβάνουν ορατό μελάνι για το χέρι ή το σώμα θα απολαύσουν αυτήν την ιδέα. Θα χρειαστείτε λιγότερο από δυόμισι ώρες για να τοποθετήσετε αυτήν την εικόνα.

Θα δείξει σε όλους ότι γνωρίζετε πώς να διατηρείτε μια υγιή και ισορροπημένη ζωή και ότι είστε πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.

5. 3 Σχέδια τατουάζ Arrow

3 σχέδια τατουάζ βέλουςΠηγή εικόνας: @e.nal.tattoo

Τρία βέλη που δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση είναι ένα καλό σημάδι και μια πολύ αγαπημένη ιδέα μεταξύ των περισσότερων τύπων και κοριτσιών. Αυτό το τατουάζ θα σας πάρει λιγότερο από μερικές ώρες για να το επιτύχετε.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σύμβολο ανάπτυξης που κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δείξτε σε όλους ότι γνωρίζετε καλά την πορεία σας και ότι συνεχίζετε πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.

6. Μαύρες 3 ιδέες τατουάζ βέλους

Μαύρες 3 ιδέες τατουάζ βέλουςΠηγή εικόνας: @sunhan.tattoo

Αυτό είναι ένα μεσαίου μεγέθους τατουάζ με βέλη που θα σας αρέσει αν είστε κάποιος που ξέρει πώς να κουνάει λεπτές ιδέες. Φορέστε αυτήν την έννοια βέλους και αναδείξτε τη μαύρη πλευρά του, δείξτε στον κόσμο ότι το μαύρο μελάνι μπορεί να φαίνεται εξαιρετικό και διαφορετικό.

Αυτά τα τρία μαύρα βέλη που τρυπάνε το δέρμα θα σας κάνουν να μοιάζετε με έναν άγριο άντρα ή κορίτσι που ξέρει πώς να προσελκύει προβλήματα, αλλά να το πολεμάτε με τον δικό σας τρόπο.

Γνωρίζατε ότι η τοξοβολία θεωρείται ένα από τα παλαιότερα αθλήματα στον κόσμο?

7. Batt And Arrow Tattoo

Τόξο και βέλος τατουάζΠηγή εικόνας: @studiobysol

Οι γυναίκες που απολαμβάνουν τις θηλυκές ιδέες και τις χαριτωμένες έννοιες θα απολαύσουν αυτήν την έννοια του τόξου και του βέλους. Εάν είστε κάποιος που αγαπά να δείχνει αισθησιακός, θα λατρέψετε αυτό το σχέδιο. Είναι ιδανικό για κορίτσια που ξέρουν πώς να φαίνονται ευαίσθητα και αποφασιστικά.

Αυτή η έννοια του τόξου και του βέλους θα δείξει ότι χτυπάτε πάντα τη μέση και παίρνετε το σωστό σύνολο αποφάσεων. Ακρίβεια και επισημότητα είναι το δεύτερο όνομά σας; Αποκτήστε αυτήν την ιδέα!

8. Arrow Tattoo On Hand With Compass

Τατουάζ βέλους στο χέρι με πυξίδαΠηγή εικόνας: @novytattoo_handmade_studio

Μπορείτε να συνδυάσετε το τατουάζ με βέλη μαζί με μια πυξίδα. Εάν είστε κάποιος που απολαμβάνει την ακρίβεια, αυτή η ιδέα θα σας ταιριάζει.

Αυτός ο σχεδιασμός θα αφήσει το έργο να δείξει ότι είστε σε θέση να διαχειριστείτε τον δικό σας χρόνο και τον δικό σας ρυθμό. Θα μοιάζεις ότι χειρίζεσαι την κατάσταση και ότι δεν έχει την εξουσία πάνω σου.

9. Arrow Inspirational Tattoo

Arrow Inspirational TattooΠηγή εικόνας: @smd_tattoos

Τι θα λέγατε για ένα πικάντικο άγριο τατουάζ και κάτι ασυνήθιστο; Αυτός ο σχεδιασμός είναι τέλειος αφού δείχνει τρία διαφορετικά είδη βέλους. Δείχνει τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Προσθέστε τις λέξεις ακολουθήστε το βέλος σας και δείξτε το προς τη σωστή κατεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξετε σε όλους ότι είστε φυσικός ηγέτης.

Διασκεδαστικό γεγονός: στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1904, η τοξοβολία ήταν το μόνο γυναικείο άθλημα.

10. Πνευματικό σχέδιο φτερών βέλους

Πνευματικό σχέδιο φτερών βέλουςΠηγή εικόνας: @philgotattoo

Αυτό το τατουάζ του αντιβραχίου είναι υπέροχο για όποιον είναι συναισθηματικό και οδηγείται φυσικά. Θα φανεί το καλύτερο για τις γυναίκες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον τρεις ώρες για να επιτύχετε αυτό το τατουάζ.

Προσθέστε συντεταγμένες που θα σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση και προς την πραγματική σας αγάπη. Αφήστε τον κόσμο να σας δει για αυτό που είστε και δείξτε πολύ ότι εκτιμάτε κάποιον ή κάτι σημαντικό στη ζωή σας.

11. Arrow Tattoo With Name Initial

Τατουάζ βέλους με αρχικό όνομαΠηγή εικόνας: @vinc_infamousink

Αυτό το τατουάζ με βέλη λειτουργεί τόσο καλά που λειτουργεί αυτά τα λεπτά φτερά. Προσθέστε τα αρχικά ενός σημαντικού στη ζωή σας και μείνετε στο μαύρο και απλό μελάνι του.

Το τελικό αποτέλεσμα χιονίζει ένα άτομο που είναι γεμάτο αγάπη και φροντίδα. Αντιπροσωπεύει επίσης τις προσωπικές σας πεποιθήσεις και τα συναισθήματά σας απέναντι σε κάποιον που ξεκινά με το γράμμα Ε.

12. Arrow Tattoo Meaning For Guys

Βέλος τατουάζ που σημαίνει για τους άνδρεςΠηγή εικόνας: @yenliu_tattoo

Αν θέλετε ένα funky τατουάζ και είστε κάποιος που θέλει ένα ασπρόμαυρο κομμάτι, προχωρήστε σε αυτήν την ιδέα.

Είναι μια φυλετική σχεδίαση που σημαίνει ότι θα ταιριάζει σε αγόρια πολύ καλύτερα από τα κορίτσια. Εάν έχετε κάποιον σημαντικό στη ζωή σας και προσπαθείτε πάντα να εκφράσετε την πίστη σας, μπορείτε να το κάνετε με αυτό το φυλετικό βέλος.

13. Ιδέα για τρία βέλη τατουάζ

Τρία βέλη τατουάζ ιδέαΠηγή εικόνας: @nala_tattoo_studio

Οι τύποι μπορούν επίσης να επιλέξουν αυτά τα τρία βέλη εάν αγαπούν το μαύρο μελάνι. Αυτό θα φανεί εκπληκτικό πάνω από το χέρι ή το αντιβράχιο σας.

Το τελικό του αποτέλεσμα θα δείξει στον κόσμο ότι είστε πάντα στο σωστό δρόμο. Δείξτε πώς μπορείτε να μείνετε επίμονοι με αυτά τα τρία βέλη που δείχνουν πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Γνωρίζατε ότι στους περισσότερους αγώνες τοξότη, οι αγωνιζόμενοι πρέπει να χαράξουν τα αρχικά τους στα βέλη τους?!

14. Τατουάζ με βέλη και τόξο με σύμβολο φεγγάρι

Βέλος και τόξο τατουάζ με σύμβολο φεγγάριΠηγή εικόνας: @bunami.ink

Εάν είστε αισιόδοξος ή κάποιος που δεν αγαπά πολύ φανταχτερά σχέδια, αυτό θα σας ταιριάζει. Δεν είναι κάθε τατουάζ καλλιτέχνης άνετος να δίνει και να κάνει παρόμοιες ιδέες, γι ‘αυτό θα απολαύσετε αυτήν την ιδέα εάν είστε παιχνιδιάρικο άτομο.

Το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί επιδεικτικό και πνευματικό. Αν σε καθοδηγεί το φεγγάρι δείξε στον κόσμο ότι ξέρεις να εκτιμάς τον ελεύθερο χρόνο σου και το πνευματικό σου ταξίδι.

15. Arrow Geometric Tattoo

Γεωμετρικό τατουάζ με βέληΠηγή εικόνας: @luzanne_ink

Εάν είστε κάποιος που αγαπά το ζώδιο και φυσικά προσελκύετε σε έντονες ιδέες, αυτός ο συνδυασμός θα σας ταιριάξει.

Το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει στον κόσμο ότι είστε κάποιος που πιστεύει στη δύναμη των άστρων και ότι προσπαθείτε πάντα να βρείτε και να δώσετε νόημα σε αυτό που είναι σημαντικό στη ζωή σας. Mightσως το κάνετε μέσω τατουάζ ζωδιακού και βέλους και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

16. Τατουάζ με πολύχρωμα βέλη

Πολύχρωμο τατουάζ βέληΠηγή εικόνας: @joey.bag.o.donuts85

Για τους λάτρεις του χρώματος και τους ανθρώπους που απολαμβάνουν πιο φωτεινές ιδέες, αυτό είναι το ιδανικό! Δείξτε στον κόσμο ότι είστε πάντα ελπιδοφόροι και ότι δεν φοβάστε κάποιο χρώμα με τα δυνατά βέλη σας.

Αυτές οι φανταχτερές ιδέες θα δείξουν στην εταιρεία σας και τον περίγυρό σας ότι είστε χαρούμενοι και είστε έτοιμοι για ένα καλό πάρτι, αλλά με τον δικό σας διατηρημένο τρόπο!

17. Μοναδικό τατουάζ πυξίδας βέλους

Μοναδικό τατουάζ πυξίδας βέλουςΠηγή εικόνας: @dailyinknskin

Αυτό το δημιουργικό τατουάζ είναι για όποιον προσπαθεί να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του. Για τους λάτρεις των ακριβών και γεωμετρικών σχημάτων, αυτή η χαριτωμένη ιδέα είναι ο τρόπος να το κάνουμε!

Τα τελικά αποτελέσματα θα δείξουν ένα άτομο που είναι πειστικό και άνετο με οποιεσδήποτε μικρές αλλαγές. Αν ξέρετε πώς να απολαμβάνετε τη ζωή και να ξεπερνάτε μεγάλα ή μικρά εμπόδια, θα σας αρέσει αυτή η ιδέα.

18. Τατουάζ μικρού βέλους πάνω από το χέρι

Μικρό βέλος τατουάζ πάνω από το χέριΠηγή εικόνας: @l.angeltattoo

Μπορείτε να αφιερώσετε το τατουάζ σας με διαφορετικά βέλη σε ολόκληρη την οικογένειά σας. Εάν είστε κοντά τους και θέλετε να το γνωρίζουν, κολλήστε σε αυτήν την ιδέα.

Πάρτε τα αρχικά όλων των αγαπημένων σας μελών της οικογένειας και δείξτε τους πόσο πολύ τα αγαπάτε. Τα βέλη που δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις θα δείξουν ότι είστε κοντά και ότι εκτιμάτε το καθένα εξίσου.

Διασκεδαστικό γεγονός: υπάρχει το Kyudo – μια παραδοσιακή και τελετουργική μορφή της ιαπωνικής τοξοβολίας.

19. Μαύρο βέλος τατουάζ έννοια

Μαύρο βέλος τατουάζ έννοιαΠηγή εικόνας: @ink_art_and_design_by_james

Αυτό το μεσαίου μεγέθους τατουάζ φαίνεται υπέροχο στο χέρι σας. Εάν είστε κάποιος που ξέρει πώς να απολαμβάνει και να κουνάει μια μεγαλύτερη ιδέα, δώστε μια ευκαιρία με αυτό το βέλος.

Ένα μεγαλύτερο βέλος μπορεί να δείξει ότι προσπαθείτε πάντα και ξεπερνάτε τα όριά σας. Εάν ξεπερνάτε τα όριά σας και είστε σίγουροι ότι ξέρετε πώς να βγείτε από κάθε κατάσταση ως νικητής, αυτό το βέλος είναι αυτό για εσάς!

20. Arrows Tattoo Watercolor Design

Σχέδιο ακουαρέλας τατουάζ με βέληΠηγή εικόνας: @tattosbylonnie

Τι θα λέγατε για ένα σχέδιο τατουάζ με φτερά βέλους; Αυτό είναι μοναδικό, χνουδωτό, καθώς και πολύχρωμο! Εάν ασχολείστε με μεγαλύτερες ιδέες και απολαμβάνετε μια πινελιά χρώματος με το μελάνι σας, θα απολαύσετε αυτό το σχέδιο.

Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ένα λαμπρό και πολύχρωμο μέλλον που είναι μπροστά σας. Εάν είστε κάποιος που γνωρίζει πραγματικές αξίες στη ζωή και δεν τα παρατάτε ποτέ, μπορείτε να δείξετε την αποφασιστικότητά σας και την αληθινή πορεία σας με αυτό το βέλος.

21. Τρία μαύρα βέλη Μικρή ιδέα

Μικρή ιδέα για τρία μαύρα βέληΠηγή εικόνας: @natattoostudio

Αποκτήστε τρία διαφορετικά τατουάζ και απολαύστε αυτήν την ιδέα βέλους για την προσέγγιση του μινιμαλισμού. Αν φοβάστε τη βελόνα, αυτή η ιδέα είναι για εσάς.

Τρία διαφορετικά βέλη συμβολίζουν τη θέλησή σας και ότι υπάρχει τρόπος. Δείξτε ότι γνωρίζετε πού κατευθύνεστε και ότι πιστεύετε στη δύναμη του σύμπαντος που βρίσκεται μπροστά σας.

22. Φτερό βέλος Τατουάζ πάνω από το στήθος

Φτερό βέλος τατουάζ πάνω από το στήθοςΠηγή εικόνας: @lmoolah_tattoo

Μπορείτε να επιλέξετε ένα τατουάζ στήθους ή ώμου και να απολαύσετε αυτήν την ομορφιά ανεξάρτητα από το φύλο σας. Εάν είστε κάποιος που απολαμβάνει συναισθηματικές έννοιες και είστε λάτρης των ανατολίτικων κομματιών, θα απολαύσετε αυτό το σχέδιο.

Προσθέστε ένα ρητό ποτέ ξανά και υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν θα κάνετε ποτέ λάθη όπως πριν στη ζωή σας. Μην πέσετε στην ανεντιμότητα και πιστέψτε μόνο τον εαυτό σας.

23. Arrow Foot Tattoo Idea

Arrow Foot Tattoo IdeaΠηγή εικόνας: @designs_by_vicky2004

Τα τατουάζ στα πόδια είναι αρκετά επώδυνα και όχι τόσο συνηθισμένα για εκείνους που δεν αντέχουν την αίσθηση. Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για γυναίκες που προσπαθούν να εκφράσουν τη δημιουργική τους πλευρά.

Αυτή η ιδέα για τα πόδια θα συμβολίζει τις εσωτερικές ιδέες και την αυτοεκτίμησή σας. Εάν είστε κάποιος που προσπαθεί πάντα να δείχνει από πού προέρχεστε και διατηρείτε τις επιλογές σας ξεκάθαρες και ανοιχτές, αυτή η ιδέα είναι για εσάς.

Γνωρίζατε ότι το πρώτο πολύπλοκο τόξο κατασκευάστηκε πριν από 500 χρόνια?

24. Μεγάλο & Ακριβές μαύρο βέλος τατουάζ

Μεγάλο & amp; Ακριβές μαύρο βέλος τατουάζΠηγή εικόνας: @issyp_tattoos

Αυτός ο σχεδιασμός φτερών είναι για όποιον προσπαθεί να συνδυάσει την ατρόμητη πλευρά του και τη ρομαντική του προσωπικότητα επίσης. Κάνε μόνος σου αυτό το τατουάζ αν έχεις 3 ώρες ελεύθερο.

Το νόημα είναι μέσα στη δύναμή του και στην ικανότητά του να προσαρμόζεται πλήρως σε εσάς ως προσωπικότητα. Εάν είστε κάποιος που ξέρει πώς να κερδίζει κάθε στιγμή, αυτό το καθαρό βέλος θα σας ταιριάζει.

25. Γιγαντιαίο τατουάζ πίσω βέλους με ιδέα λουλουδιών

Γιγαντιαίο τατουάζ πίσω βέλους με ιδέα λουλουδιώνΠηγή εικόνας: @mr.jones.tattoo

Τα σχέδια της πλάτης φοριούνται συνήθως από όσους γυμνάζονται καθώς και παιδιά που είναι περήφανοι για τη σωματική τους διάπλαση. Εάν είστε αρκετά αρρενωπός και έτοιμος για αλλαγή, σκεφτείτε αυτήν την ιδέα.

Αυτό το μεσαίο τατουάζ στην πλάτη σας θα δείξει ότι γνωρίζετε καλά τις καλές μέρες και τα κακά ελαττώματά σας. Εάν είστε κάποιος που είναι πάντα ακριβής και ακριβής, μπορείτε να το επιδείξετε με αυτήν την εικόνα.

26. Γεωμετρική & Μοναδική έννοια τατουάζ βέλους

Γεωμετρική & amp; Μοναδική έννοια τατουάζ βέλουςΠηγή εικόνας: @yan_tattooist

Τα γεωμετρικά σύμβολα κάθε είδους θα φαίνονται πάντα άγρια ​​και διαφορετικά. Αυτή η ιδέα είναι για αγόρια ή κορίτσια που επιθυμούν μια αισιόδοξη ιδέα πάνω από τους πήχεις τους.

Αυτή η θολή εικόνα θα σας κάνει να μοιάζετε σαν να γνωρίζετε τι συμβαίνει και τι είναι μπροστά σας. Θα μοιάζετε με κάποιον που δεν πρέπει να μπερδευτείτε αφού γνωρίζετε καλά την πραγματική σας ταυτότητα.

27. Bunch Of Arrows Tattoos

Μάτσο βέλη τατουάζΠηγή εικόνας: @tattoos_bywyn

Πολλά βέλη μπορούν να δείξουν διαφορετικά πράγματα. Εάν είστε κάποιος που είναι μοναδικός με τον δικό σας τρόπο, θα σας αρέσει αυτή η ιδέα. Ιδανικό για αληθινούς λάτρεις!

Αυτή η ιδέα δείχνει ότι ξέρετε πώς να ξεπεράσετε και να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματά σας και ότι έχετε μια μπερδεμένη προσωπικότητα. Αν αντιμετωπίζετε συχνά προκλήσεις, απλά δείξτε ότι μπορείτε να τις ξεπεράσετε με τον δικό σας τρόπο.

Διασκεδαστικό γεγονός: η πρώτη χώρα με οργανωμένους αγώνες τοξοβολίας ήταν η Αγγλία το 1500.

28. Λεπτός & Μικρό βέλος τατουάζ για γυναίκες

Λεπτή & amp; Μικρό βέλος τατουάζ για γυναίκεςΠηγή εικόνας: @mini_tattooer

Οι λεπτές γυναίκες ή εκείνες που προτιμούν μικρότερο μελάνι θα δουν την πραγματική ομορφιά αυτού του. Είναι μια γρήγορη και εύκολη έννοια καθώς και κάτι μυστηριώδες και μυστικιστικό.

Το τατουάζ με τα βέλη με αυτά τα λουλούδια θα σας κάνει να μοιάσετε με καθαρή ψυχή. Αν κυνηγάτε συνεχώς τη δική σας ταυτότητα και η αλήθεια το δείχνετε με ρομαντικό τρόπο όπως αυτός.

29. Arrow Tattoo Believe

Arrow Tattoo BelieveΠηγή εικόνας: @777tattoostudio

Μπορείτε να γίνετε λίγο δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί με το τατουάζ σας παίρνοντας μια σημαντική λέξη για να το συνδυάσετε. Τοποθετήστε αυτό το σχέδιο πάνω από το χέρι σας εάν απολαμβάνετε μεσαίου μεγέθους ides.

Πάρτε τη λέξη πιστεύω και δείξτε ένα βέλος στην κατεύθυνση που προτιμάτε. Δείξτε ότι είστε πιστός και αφήστε τον κόσμο να δει πού βρίσκεστε με τις επιλογές σας και τη δύναμη της πίστης.

30. Tribal Arrow Tattoo

Tribal Arrow TattooΠηγή εικόνας: @serenaferraris

Αυτό το τατουάζ με μαύρο βέλος του αντιβραχίου είναι για τους λάτρεις της ακρίβειας και εκείνους που αγαπούν τις μεγαλύτερες ιδέες. Εάν είστε κάποιος που ξέρει πώς να δεσμευτεί σε δραματικά και να δείξει σχέδια, αυτό το βέλος είναι για εσάς.

Το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει κάποιον που είναι φυσικός κατακτητής. Εάν είστε οδηγημένοι, παθιασμένοι, καθώς και πεισματάρηδες, μπορείτε να δείξετε όλα τα συναισθήματά σας με αυτό το σχέδιο.

Γνωρίζατε ότι στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1900 τα ζωντανά περιστέρια χρησιμοποιήθηκαν ως στόχος σε αγώνες τοξοβολίας?

Arrow Tattoo: Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

1. Ποιος μπορεί να κάνει τατουάζ με βέλη?

Τα τατουάζ με βέλη είναι και για τα δύο φύλα. Εφόσον γνωρίζετε πώς να τηρείτε τον αγαπημένο σας συνδυασμό χρωμάτων και αν ξέρετε πώς να επιλέξετε ένα μοναδικό σχέδιο που σας μιλά σε συναισθηματικό επίπεδο, θα απολαύσετε τατουάζ με βέλη.

2. Ποια είναι η καλύτερη τοποθέτηση για το τατουάζ σου με βέλη?

Δεδομένου ότι σας δείχνει συνεχώς και σας καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση, φυσικά θα είχε νόημα να τοποθετήσετε το τατουάζ βέλους σας κάπου ορατό. Χέρι, παλάμη, καρπό ή ακόμα και γύρω από το στήθος σας & η καρδιά σου είναι καλή ιδέα.

3. Ποιο μέγεθος να πάτε όταν έρχεται στο τατουάζ σας με βέλη?

Κολλήστε σε ένα μίνι τατουάζ και αφήστε τον κόσμο να δει ότι είστε λάτρης του μινιμαλισμού. Τα μίνι τατουάζ θα συγχαρούν τα σύμβολα βέλους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Τα μίνι τατουάζ είναι επίσης αρκετά απλά και συνεκτικά με τον δικό τους τρόπο, γεγονός που τα καθιστά must-have χωρίς να το παρακάνετε.

4. Είναι ακριβό τα τατουάζ Arrow?

Ευτυχώς, όχι! Τα τατουάζ με βέλη είναι εξαιρετικά προσιτά και όλοι μπορούν να τα αντέξουν οικονομικά. Περιμένετε να πληρώσετε περίπου $ 150 για το μικρότερο τατουάζ με βέλη που γίνεται σε μαύρο χρώμα & λευκό μελάνι.

5. Ποιες διασημότητες έχουν τατουάζ με βέλη?

Πολλοί διάσημοι έχουν τατουάζ με βέλη. Κάποια από αυτά τα φοράνε με τον δικό τους τρόπο & διαφορετικά. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να θέλετε να αντιγράψετε το στυλ των Miranda Lambert, Hillary Duff, Zoe Kravitz, Ellie Goulding, Rita Ora & Ροζ! Ποιο στιλ σου αρέσει περισσότερο?!

Θέλετε ένα τατουάζ με βέλη?

Λοιπόν, ποιο τατουάζ, συγκεκριμένα, είναι το αγαπημένο σας και πρέπει να έχετε από τη λίστα; Απολαύσατε μόνο ένα τατουάζ από μόνο του ή απολαύσατε τη συνολική ατμόσφαιρα αυτού του άρθρου; Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας και για το πού βρίσκεστε όταν πρόκειται για αυτές τις φανταχτερές αλλά βαθιές συμβολιστικές εκτυπώσεις με βέλη. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ποιο είναι το must-have σας.