Avril Lavigne’s 19 Tattoos & their Meanings

Η Avril Lavigne είναι μια καθιερωμένη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Κατάγεται από τον Καναδά. Έχει πολλά μελάνια στο σώμα της, αν και τα περισσότερα από αυτά είναι εφηβικά, σε μέγεθος πίντας. Το θέμα με τα τατουάζ της είναι ότι όλα γίνονται ορμητικά. Όταν ρωτήθηκε, εξηγεί «Όλα είναι πάντα εκνευριστικά της στιγμής. Όλα τα τατουάζ μου τα αποφασίζω δεύτερη και το κάνω »και επίσης πρόσθεσε ότι θα ήθελε ένα βαρύτερο τατουάζ κάποια μέρα στο μέλλον αλλά με σωστό εκ των προτέρων προγραμματισμό. «Θέλω να κάνω ένα τατουάζ με μεγάλο γαϊδούρα στο αντιβράχιο μου. Θα περιμένω μερικά χρόνια και θα σιγουρευτώ ότι το θέλω ακόμα. Πρέπει να περιμένω να επιστρέψει αυτός ο ξεχωριστός στη ζωή μου. Θέλω να κάνω μια μεγάλη γάιδαρα με μια σημαία μέσα από αυτό με ένα όνομα. Θέλω να είναι μια τεράστια εμπειρία και δήλωση ». Η Avril έχει δύο τατουάζ με τον πρώην σύζυγό της Deryck Whibley, ο οποίος ήταν τραγουδιστής του καναδικού pop-punk συγκροτήματος Sum 41, τέσσερα με τον πρώην φίλο της Brody Jenner. και ένα με τον σημερινό σύζυγό της Chad Kroeger, ο οποίος είναι επίσης ο τραγουδιστής του καναδικού ροκ συγκροτήματος Nickelback. Γνωρίζουμε δεκαεννέα από τα τατουάζ του σώματος της Avril. Ας τα δούμε παρακάτω μαζί με τις έννοιές τους.

Τατουάζ Avril Lavigne

1. Αστέρι στον καρπό

Avril Lavigne Star στο καρπό τατουάζ

Η Avril Lavigne έχει ένα σκίτσο με δύο αστέρια στο αριστερό της ισχίο. Έχει μερικά διαφορετικά τατουάζ αστέρι, αλλά αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα από όλα. Ένα τατουάζ με αστέρι είναι πολύ σημαντικό, πριν από τη σύγχρονη πλοήγηση, οι ναυτικοί ταξίδευαν εφαρμόζοντας τα αστέρια – συνήθως το Βόρειο Αστέρι. Συχνά έκαναν τατουάζ ναυτικών αστέρων με μια μικρή παράλογη και δεισιδαιμονική έννοια, με την ελπίδα ότι το αστέρι θα τους βοηθούσε να φτάσουν στο σπίτι με ασφάλεια. Είναι συνήθως ένα σήμα κηδεμονίας και καθοδήγησης.

2. Αστέρι στο αντιβράχιο

Avril Lavigne Star στο Forearm Tattoo

Υπάρχει ένα τατουάζ με αστέρι στην εσωτερική πλευρά του δεξιού αγκώνα του Avril Lavigne. Ωστόσο, αυτό το τατουάζ έχει περάσει από πολλές ράγες πλεονασμού. Αρχικά, ήταν ένα μικροσκοπικό μπλε αστέρι για να τυλίξει ένα φακό. Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2008 πρόσθεσε ένα μαύρο περίγραμμα όταν η φίλη της Allie πήρε μελάνι ταυτόχρονα. Τελικά, είχε ολόκληρο το τατουάζ διαποτισμένο με μαύρο μελάνι. 

3. Αστέρι στο πάνω μέρος της πλάτης

Avril Lavigne Αστέρι στο άνω πίσω τατουάζ

Η Avril Lavigne είναι βασίλισσα των τατουάζ σταρ. Φοράει ένα τατουάζ μικροσκοπικού αστεριού στη δεξιά πλευρά του άνω μέρους της πλάτης. Βασικά, έγινε με μπλε μελάνι. Όπως το αστέρι στο μπράτσο της, το είχε ξαναγεμίσει με μαύρο μελάνι για να το κάνει πιο παγωμένο, γυαλισμένο μόνιμο.

4. Music Note Tattoo

Avril Lavigne Music Note Tattoo

Η Avril Lavigne φοράει ένα αξιοπρεπές τατουάζ μουσικής στο πλάι του δεξιού καρπού της.

5. Τατουάζ καρδιάς

Avril Lavigne Heart Tattoo

Η Avril Lavigne, στο πλάι του αριστερού της καρπού, πήρε τον πρώην σύζυγό της Deryck WhibleyΤο πρώτο αρχικό “ρε“Σε μια ροζ καρδιά, ενώ ο Deryck πήρε ένα”ΕΝΑ”Στην καρδιά στην ίδια τοποθεσία για Αβρίλ. Αν και η Avril και ο Deryck έχουν χωρίσει τώρα, παραμένουν καλοί φίλοι και η Avril δεν έχει ακόμη πειράξει ή καλύψει το τατουάζ.

6. Στο δεξί αγκώνα

Avril Lavigne στο δεξί αγκώνα τατουάζ

Κατά την περίοδο 2006-07, η Avril Lavigne έκανε ένα μικροσκοπικό τατουάζ με μπλε αστέρι στον δεξί αγκώνα της, το οποίο αργότερα καμουφλάρισε με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μαύρο αστέρι. Βρίσκεται πάνω από ένα σημάδι τσέπης.

7. Moles Into Stars

Avril Lavigne Moles Into Stars Tattoo

Η Avril Lavigne μετέτρεψε ένα από τα κηλίδες ή τις κρεατοελιές της στο δεξί αντιβράχιο σε ένα μικροσκοπικό τατουάζ με κόκκινο αστέρι.

8. Στο αριστερό μοσχάρι

Avril Lavigne On Left Calf Tattoo

Η Avril Lavigne έχει ένα μικροσκοπικό τατουάζ με μπλε αστέρι με μαύρο περίγραμμα στο πλάι της αριστερής γάμπας της.

9. Hip Side Star

Avril Lavigne Hip Side Star Tattoo

Η Avril Lavigne έχει τα περιγράμματα δύο αστέρων στο αριστερό της ισχίο. Έχει πολλά διαφορετικά τατουάζ σταρ, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο.

10. Στον Αριστερό Αγκώνα 

Avril Lavigne στο αριστερό τατουάζ αγκώνα

Στην εσωτερική πλευρά του αριστερού αγκώνα της Avril, έχει ένα τατουάζ με τις λέξεις “Abbey Dawn.«Αυτό το όνομα της το έδωσε ο πατέρας της κατά την παιδική της ηλικία. Επίσης, αυτό είναι το όνομα της σειράς ρούχων της επίσης.

11. Δεξιός αγκώνας

Avril Lavigne Right Elbow Tattoo

Το εσωτερικό του δεξιού αγκώνα του Avril Lavigne είναι στολισμένο με έναν ρωμαϊκό αριθμό «XXV» για τον αριθμό είκοσι πέντε. Έβαλε αυτό το τατουάζ όταν έφτασε στην ηλικία των είκοσι πέντε ετών και του πρώην φίλου της Μπρόντι Τζένερ έχει ένα τατουάζ που ταιριάζει στο ίδιο σημείο του σώματος.

12. Thirty Thunder It Is!

Avril Lavigne Τριάντα Thunder Tattoo

Ο Avril Lavigne γιόρτασε τα 30α γενέθλια του Deryck Whibley μαζί του τον Μάρτιο του 2010 και οι δυο τους έκαναν τριάντα τατουάζ στους καρπούς τους μαζί. Το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει προς το παρόν, αλλά επέζησε ως στενοί φίλοι. Ο Lavigne είχε επίσης ένα μελάνι κεραυνού ακριβώς κάτω από αυτό το τριάντα τον Απρίλιο του 2010 με τον τότε φίλο της, Brody Jenner, ο οποίος έκανε το ίδιο τατουάζ πίσω από το αυτί του.

13. Στο Ribcage

Avril Lavigne On Ribcage Tattoo

Η Avril Lavigne το 2010 τον Μάιο, με τον τότε φίλο της Brody Jenner, έκαναν τατουάζ «FUCK» στα πλευρά τους. Η Avril αναλύει: «Το αγαπημένο μου τατουάζ είναι αυτό. Είναι η αγαπημένη μου λέξη! »

14. Δεξιά πλευρά

Τατουάζ Avril Lavigne Right Ribs Tattoo

Η Avril Lavigne, στη δεξιά πλευρά του βραχίονα της, έχει ζωγραφίσει ένα τατουάζ που λέει “Μπρόντι.«Αντιπροσωπεύει τον πρώην φίλο της τον Μπρόντι Τζένερ. Ο Αβρίλ Λαβίν και ο Μπρόντι είχαν και τα δύο τατουάζ το όνομά τους ταυτόχρονα τον Ιούλιο του 2010 – έχει τον «Αβρίλ» στον αγκώνα του.

15. Τατουάζ λαιμού

Τατουάζ λαιμού Avril Lavigne

Υπάρχει μια καρφίτσα ασφαλείας τατουάζ στην αριστερή πλευρά του λαιμού της Avril, την οποία έκανε το 2010. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τη σημασία αυτού του πείρου ασφαλείας, αλλά έγραψε τότε στο Twitter: «Είναι πάντα χρήσιμο, μπορεί να βλάψει εσείς, αλλά ταυτόχρονα σας κρατάμε μαζί, η ασφάλεια πρώτα! » Πόσο στοχαστικό και μοναδικό!

16. Το μεγαλύτερο τατουάζ της

Avril Lavigne Το μεγαλύτερο τατουάζ

Το μεγαλύτερο τατουάζ της Avril Lavigne στον αριστερό πήχη της λέει “La Vie en Rose / Vivre le moment présent,”Που είναι γαλλική φράση για”Ζωή στο ροζ / Living in the moment.«Έκανε αυτό το τατουάζ με τον τότε σύζυγό της, Τσαντ Κρόγκερ, αν και δεν είναι μαζί από τώρα.

17. Κρανίο και Σταυράκια

Avril Lavigne Skull and Crossbones Tattoo

Ο Avril έχει αυτό το τατουάζ κρανίου και crossbones κάτω από το τατουάζ Abbey Dawn. Αυτό το τατουάζ σημαίνει πολλά αρνητικά πράγματα όπως κίνδυνος, δηλητήριο, κακή υγεία κλπ.

18. Στο μεσαίο δάχτυλο

Τατουάζ Avril Lavigne στο μεσαίο δάχτυλο

Η Αβρίλ Λαβίν έχει «ΓΑΜΕ ΣΑΣ»Τατουάζ στο πλάι του μεσαίου δακτύλου της στο δεξί της χέρι. “Fuck”, όπως λέει είναι η αγαπημένη της λέξη, και έχει επίσης ένα τατουάζ “Fuck” στο πλάι της. Η τοποθέτησή του στο μεσαίο δάχτυλό της σημαίνει ότι θα επιδεικνύεται όταν πετάτε το πουλί.

19. Covering The Skull

Τατουάζ Avril Lavigne που καλύπτει το κρανίο

Η Avril Lavigne αργότερα κάλυψε το τατουάζ του κρανίου και των οστών στο αριστερό της χέρι με ένα cupcake, αν και το κρανίο είναι ακόμα ορατό μέσα από αυτό. Παρακάμπτεται από πολύχρωμα αστέρια και ψεκασμούς και ένα χαριτωμένο τόξο Hello Kitty. Η Avril κατέχει ένα τραγούδι που ονομάζεται “Hello Kitty” από το ομώνυμο άλμπουμ της το 2013.