Δημοσιεύστε τα 77 τατουάζ του Malone και τα νοήματά τους

Όστιν Ρίτσαρντ Ποστ, επαγγελματικά γνωστό ως Post Malone, είναι Αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ, τραγουδοποιός και παραγωγός δίσκων, ο οποίος κέρδισε δημοτικότητα το 2015, μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου του single, «White Iverson». Ο Post ήταν πάντα στο προσκήνιο λόγω των αντιπαραθέσεών του, ειδικά των δηλώσεων που κάνει και θεωρεί ότι υπάρχει πολύς αγώνας για να είσαι λευκός ράπερ. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι επίσης πολύ δημοφιλής στους ανθρώπους για τον αριθμό των τατουάζ που έχει χρωματίσει στο σώμα του, ειδικά στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια του, τα περισσότερα από τα οποία έχουν μελανωθεί από τον ίδιο. Ας διαβάσουμε περαιτέρω για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα αμφιλεγόμενα τατουάζ του μαζί με τις έννοιές τους.

1. Τατουάζ ‘Stay Away’

Τατουάζ: Τατουάζ «Μείνετε μακριά» πάνω από το δεξί του φρύδι.

Εννοια: Ένα πολύ μοναδικό τατουάζ που δηλώνει «Μείνετε μακριά» είναι μελανωμένο στο δεξί φρύδι του Post Malone. Οι θαυμαστές του άρχισαν να υποθέτουν ότι μπορεί να έκανε αυτό το τατουάζ για να κατευθύνει τους ανθρώπους να κρατούν απόσταση από αυτόν, αλλά αυτός διέγραψε τις φήμες και είπε,

«Είναι απλώς στίχοι τραγουδιών».

Έκανε αυτό το τατουάζ για να ενοχλήσει τη μητέρα του. Σε συνέντευξή του είπε,

«Απλώς ήθελα, δεν ξέρω, να εκνευρίσω τη μαμά μου. Ξέρω ότι είναι πραγματικά αναστατωμένη, αλλά σε αγαπώ πολύ, μαμά. Είσαι ο καλύτερος. Συγγνώμη.”

2. Τατουάζ ‘Πάντα Κουρασμένο’

Τατουάζ: «Πάντα κουρασμένος» Τατουάζ κάτω από τα μάτια του.

Εννοια: Ο Malone πήρε το κείμενο «Πάντα κουρασμένος» μελάνι κάτω από τα μάτια του. Στο Wireless Festival, τον Ιούλιο του 2018, ο Malone εξήγησε τον λόγο για να κάνει αυτό το τατουάζ. Αυτός είπε,

«Προσπάθησα να κάνω κάτι που έχει το ίδιο μήκος γραμμάτων (κάτω από κάθε μάτι), αλλά υποθέτω ότι πάντα είναι περισσότερα γράμματα παρά κουρασμένα … αλλά ήμουν κουρασμένος, οπότε δεν το κατάλαβα».

3. Τατουάζ ‘Barbed Wire’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Barbed Wire’ στο πάνω μέρος του μετώπου του.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε το συρματοπλέγμα μελάνι στο πάνω μέρος του μετώπου του. Πολλοί υποθέτουν ότι η Post υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας και αυτός είναι ο λόγος για να κάνει τόσο περίεργα τατουάζ προσώπου. Ο Malone δεν ξεκαθάρισε ποτέ τίποτα δημοσίως σχετικά με τα προβλήματα ψυχικής υγείας του και απλώς εξομολογήθηκε ότι έκανε τατουάζ στο πρόσωπο για να ενοχλήσει τη μητέρα του.

4. Τατουάζ ‘Smiley Face’

Τατουάζ: Smiley Face Tattoo κοντά στο δεξί του μάτι.

Εννοια: Ο Post Malone έκανε ένα τατουάζ χαμογελαστό πρόσωπο μελάνι ακριβώς κοντά στο δεξί του μάτι. Σύμφωνα με τον ίδιο, έκανε πολλά τατουάζ προσώπου μόνο και μόνο για να εκνευρίσει τη μαμά του. Σε συνέντευξή του είπε,

«Οτιδήποτε εκνευρίζει τη μαμά μου και έτσι κι αλλιώς πήρα πρόσωπο για το ραδιόφωνο, γιατί όχι; Κατάλαβα ότι με κάνει ενδιαφέρον ».

5. Τατουάζ ‘Playboy Bunny Logo’

Τατουάζ: Το ‘Playboy Bunny Logo’ ακριβώς κάτω από το τατουάζ smiley, κοντά στο δεξί του μάτι.

Εννοια: Ο Post Malone έκανε ένα μικρό τατουάζ ‘playboy bunny logo’ ακριβώς κάτω από το τατουάζ του με το χαμόγελο, κοντά στο δεξί του μάτι. Τέτοια τατουάζ είναι συνήθως μελάνια από άνδρες, για να προσδιορίσουν τη φύση τους ως παίκτες ή playboys. Ο Malone δεν εξήγησε ποτέ τον λόγο για αυτό το τατουάζ.

6. Τατουάζ ‘Dagger or Sword’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Dagger or Sword’ στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε ένα «στιλέτο ή σπαθί» στη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Τον Μάιο του 2018, ο Malone αποκάλυψε,

«Όποτε ήμουν μικρό παιδί, ήμουν 12 ετών, είχα μια συλλογή από σπαθιά και το λάτρεψα».

Αργότερα, αστειεύτηκε ο Ποστ,

«Αυτό το ειδικό όπλο είναι αφιερωμένο στην αγάπη μου για τα μεσαιωνικά στηρίγματα… θα καταπολεμήσει τη χαρούμενη εχθρότητα των 21 άγριων».

με τον οποίο περιόδευσε κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας του beerbongs και Bentleys.

7. Τατουάζ ‘Etching’

Τατουάζ: Χαράζοντας τατουάζ στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Εννοια: Ο Post Malone έκανε το τατουάζ χάραξης στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, από έναν καλλιτέχνη τατουάζ στο Τόκιο γνωστό ως Ganji.

8. Τατουάζ ‘Mini Heart’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Mini Heart’ στη δεξιά πλευρά του προσώπου του, κάτω από τατουάζ playboy.

Εννοια: Ο Post Malone έκανε ένα τατουάζ «μίνι καρδιά» στη δεξιά πλευρά του προσώπου του, ακριβώς κάτω από το τατουάζ με το λογότυπο του λαγουδάκι. Τα τατουάζ καρδιάς γενικά συμβολίζουν την αγάπη, τη στοργή, τα συναισθήματα και τα συναισθήματα.

9. Τατουάζ ‘Ace of Spades Card’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Ace of Spades Card’ στη δεξιά πλευρά του μετώπου του.

Εννοια: Ο Post Malone έκανε ένα μαύρο χρωματιστό τατουάζ «ace of spades card» στη δεξιά πλευρά του μετώπου του, ακριβώς πάνω από το τατουάζ του «stay away». Το τατουάζ Ace of Spades γενικά συμβολίζει καλή τύχη και καλή τύχη.

10. Τατουάζ ‘JFK Portrait’ 

Τατουάζ: Τατουάζ «JFK Portrait» στο αριστερό του χέρι.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε ένα «πορτρέτο του John F. Kennedy, Jr.» στο αριστερό του χέρι. Σε μια συνέντευξη, ο Malone είπε,

“Ο JFK ήταν ένας τύπος που ο καθένας πρέπει να διαμορφώσει τον αμερικανισμό του”

Δημοσίευσε τον Malone στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, ανέβασε μια εικόνα αυτού του τατουάζ με μια λεζάντα,

“Ευχαριστώ @victormodafferi @inkedmag.”

Αυτό το τατουάζ έχει διαγραφεί από τον καλλιτέχνη, Victor Modafferi.

11. Τατουάζ ‘Johnny Cash Portrait’

Τατουάζ: «Johnny Cash Portrait» στο αριστερό του χέρι.

Εννοια: Ο Post Malone έχει ένα τεράστιο «πορτρέτο του Johnny Cash», ο οποίος ήταν Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, κιθαρίστας και ηθοποιός, ο οποίος πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2003. Ως φόρος τιμής, ο Malone έγραψε το πορτρέτο του Jonny Cash στο αριστερό του χέρι. Ανέβασε μια εικόνα αυτού του τατουάζ στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα status,

“CASH by @dannybones64.”

12. «Μέχρι στιγμής, τόσο καλά … Λοιπόν» Τατουάζ

Τατουάζ: ‘Μέχρι στιγμής, τόσο καλά… Λοιπόν’ Τατουάζ στον αριστερό πήχη.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε το κείμενο, «Μέχρι στιγμής, τόσο καλό … Τι λοιπόν» με ένα σημείο μαύρου μελανιού στον αριστερό πήχη του. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με το ταξίδι του στη μουσική βιομηχανία, δηλώνοντας ότι ήταν καλό μέχρι τώρα και περιμένει να δει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

13. Τατουάζ ‘Lil Peep Portrait’

Τατουάζ: «Lip Peep Portrait» στο αριστερό του χέρι.

Εννοια: Ο Post Malone αγαπούσε πάντα τον Lil Peep και τη μουσική του. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Lil Peep το 2017, ο Malone μελάνησε το πορτρέτο του στο αριστερό του χέρι, για να εκφράσει την αγάπη και την αγάπη του απέναντί ​​του. Ο Post Malone ανέβασε μια φωτογραφία του με τον Peep με μια λεζάντα,

«Στο μικρό χρονικό διάστημα που σε γνώρισα, ήσουν μεγάλος φίλος για μένα και σπουδαίος άνθρωπος. Η μουσική σας άλλαξε τον κόσμο και δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Σε αγαπώ μπουμπούκι. για πάντα.”

Σε μια συνέντευξη, ο Malone εξέφρασε την αγάπη του για τον Lil Peep, μετά τον αιφνίδιο θάνατό του δηλώνοντας,

«Λατρεύω αυτό το παιδί, είναι χάλια … ήταν το γαμημένο σκατά. Τον ήξερα μόνο για λίγο. Αλλά περισσότερο από το πραγματικό καλό πραγματικό πρόσωπο που ήταν, η μουσική του επρόκειτο να αλλάξει την κουλτούρα των πάντων. Readyδη έχει αλλάξει ο πολιτισμός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ένας απίστευτος, ταλαντούχος φίλος και καλός τύπος ».

14. Τατουάζ ‘Barbed Wire’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Barbed Wire’ και στα δύο του χέρια.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε «συρματοπλέγματα» μελάνι και στα δύο του χέρια. Έχει ακόμη και ένα συρματοπλέγματα τατουάζ μελωμένο στο μέτωπό του και οι άνθρωποι εικάζουν ότι το έκανε μελανωμένο λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας. Μέχρι στιγμής, ο Malone δεν έχει κάνει ποτέ καμία δήλωση για να κάνει τόσο περίεργα τατουάζ μελανωμένα στο σώμα του.

15. Τατουάζ ‘Jesus Portrait’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Jesus Portrait’ στο στήθος.

Εννοια: Ο Malone πήρε το «Jesus Portrait» στη δεξιά πλευρά του στήθους του. Σε μια συνέντευξη, ο Malone εξομολογήθηκε ότι ο Justin Bieber είναι η πραγματική έμπνευση γι ‘αυτόν για να κάνει τον αριθμό των τατουάζ που έχει μελανωθεί στο σώμα του.

16. Τατουάζ ‘Grizzly Bear Face’

Τατουάζ: Τατουάζ «Grizzly Bear Face» στο δεξί του χέρι.

Εννοια: Ο Post Malone έχει ένα επιθετικό τατουάζ «ανοιχτό στόμα με γκριζούρα», μελάνι στο δεξί του χέρι. Τέτοια τατουάζ σχετίζονται με τον κίνδυνο, τη δύναμη και τη δύναμη. Μιλώντας για αυτό το τατουάζ ο Μαλόουν είπε,

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ ήταν ο τύπος που με ενέπνευσε να κάνω τατουάζ επειδή ήμασταν στο στούντιο και έλεγα« Γεια σου. Πονάει; »Γιατί τότε ήταν που τον γνώρισα για πρώτη φορά και μου είπε« όχι ».

17. Τατουάζ ‘Πορτρέτα’

Τατουάζ: Τατουάζ «Πορτραίτα» στις αρθρώσεις του.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε τα πορτρέτα μερικών από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, όπως ο Elvis Presley, ο Kurt Kobain, ο John Lennon, ο George Harrison, ο Dimebag Darrel, ο Bankroll Fresh και ο Stevie Ray Vaughan μελάνησαν στις αρθρώσεις και των δύο χεριών του. Ο Μαλόουν ομολόγησε,

«Χωρίς αυτούς, δεν θα έκανα μουσική αυτή τη στιγμή.»

18. Τατουάζ ‘Praying Hands With A Gun’

Τατουάζ: Τατουάζ «Praying Hands With A Gun» στο δεξί χέρι.

Εννοια: Ένα τεράστιο τατουάζ με προσευχόμενα χέρια με όπλο βρίσκεται στο δεξί χέρι του Post Malone. Το τατουάζ με όπλο αντιπροσωπεύει συνήθως το κακό και τον κίνδυνο, ενώ τα χέρια που προσεύχονται αντιπροσωπεύουν θάρρος και σεβασμό. Ο Malone έχει έναν συνδυασμό και των δύο αυτών τατουάζ, προσευχόμενος τα χέρια με ένα όπλο στο ενδιάμεσο. Μέχρι στιγμής, ο Malone δεν είπε ποτέ τον λόγο για τον οποίο το τατουάζ μελανώθηκε στο χέρι του.

19. Τατουάζ ‘REST EASY’

Τατουάζ: ‘REST EASY’ Τατουάζ στα δάχτυλα και των δύο χεριών του.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε τη λέξη «REST EASY» στα δάχτυλα και των δύο χεριών, δηλαδή «κοιμήσου χωρίς ανησυχίες».

20. Τατουάζ ‘Gun With A Snake’

Τατουάζ: «Όπλο με φίδι» τυλίχθηκε γύρω του στο αριστερό του χέρι.

Εννοια: Νωρίτερα, ο Malone έκανε το τατουάζ «προσευχόμενα χέρια που κρατούσαν ένα όπλο» στο δεξί του χέρι. Ένα παρόμοιο τατουάζ «όπλο με φίδι» τυλιγμένο γύρω του έχει μελανωθεί στο αριστερό του χέρι. Ο Malone έκανε αυτό το τατουάζ ως αναγνώριση της «Δεύτερης Τροποποίησης» του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, προστατεύοντας το ατομικό δικαίωμα να κρατά και να φέρει όπλα.

21. Τατουάζ ‘Skull’

Τατουάζ: Τατουάζ «κρανίο» στην εσωτερική πλευρά του αριστερού της χεριού.

Εννοια: Ο Malone πήρε ένα κρανίο με χρώματα όπως το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο, μελανωμένο στην εσωτερική πλευρά του αριστερού του βραχίονα. Είναι ένα τατουάζ από ένα κρύο κρανίο Stone με σημαία του Τέξας και μια χρυσή σχάρα, το οποίο έχει χρωματιστεί στο αριστερό του χέρι από τον καλλιτέχνη τατουάζ, Yeyo Mondragon.

22. Τατουάζ ‘White Eagle’

Τατουάζ: ‘White Eagle ’Tattoo στη δεξιά πλευρά του λαιμού του.

Εννοια: Ο Post Malone έχει ένα υπέροχο τατουάζ «λευκό αετό» μελανωμένο στη δεξιά πλευρά του λαιμού του. Ένας αετός αντιπροσωπεύει το θάρρος και την εστίαση.

23. Τατουάζ ‘Bison Skull’

Τατουάζ: Τατουάζ «Bison Skull» στο λαιμό του.

Εννοια: Το τατουάζ «Bison Skull» είναι σύμβολο θάρρους, δύναμης και ικανότητας ενός ατόμου να αντέχει στις δυσκολίες στη ζωή. Ο Malone μπορεί να έχει σφραγίσει αυτό το τατουάζ για να προσδιορίσει το θάρρος του να αντιμετωπίσει όλες τις αντιπαραθέσεις που είχε αντιμετωπίσει στη ζωή του, ειδικά όταν τον αποκαλούσαν «Culture Vulture» από πολλά δημοσιεύματα και κοινωνικά μέσα. Αυτό το τατουάζ είναι μελανωμένο στο λαιμό του.

24. Τατουάζ ‘Big Playboy Bunny’ Tattoo

Τατουάζ: ‘Big Playboy Bunny’ στο αριστερό του αντιβράχιο.

Εννοια: Ένα μεγάλο «λαγουδάκι playboy» είναι μελανωμένο στο αριστερό αντιβράχιο του Post Malone. Αυτό ήταν το πρώτο τατουάζ μελανωμένο στο σώμα του. Αυτό το λογότυπο αντιπροσωπεύει συνήθως τη φύση του ανθρώπου ως playboy. Αργότερα ο Malone πήρε ένα μίνι λογότυπο playboy μελανωμένο στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

25. Τατουάζ ‘Gadsden Snake’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Gadsden Snake’ στο αριστερό του αντιβράχιο.

Εννοια: Αναφέρεται στη Σημαία του Γκάντσντεν, η οποία είναι μια Ιστορική Αμερικανική Σημαία, με κίτρινο φόντο και κροταλία από ξύλο, κουλουριασμένη και έτοιμη να χτυπήσει, με τις λέξεις «ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ». Ο Post Malone πήρε αυτό το «φίδι Gadsden» μελανωμένο σε αυτό το αριστερό αντιβράχιο.

26. Τατουάζ ‘Saint Jude with his Inner Demon’

Τατουάζ: Τατουάζ «Saint Jude with his Inner Demon» στο αριστερό του χέρι.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε ένα πορτρέτο του «Saint Jude με τον εσωτερικό του δαίμονα» μελάνι στο αριστερό του χέρι. Αυτό το όμορφο τατουάζ είναι μελανωμένο από τον πολύ διάσημο καλλιτέχνη τατουάζ, Kyle Hediger.

27. Τατουάζ ‘Knight Fighting in a Battle’

Τατουάζ: ‘Knight Fighting in a battle’ Τατουάζ στο δεξί του αντιβράχιο.

Εννοια: Το τατουάζ «Ιππότης που μάχεται σε μια μάχη με λευκό άλογο» είναι μελανωμένο στο δεξί αντιβράχιο του Post Malone. Αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει το θάρρος και τη δύναμη να αντιμετωπίσει τα εμπόδια, ίσως αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που είχε αντιμετωπίσει ο Malone στη ζωή του με πλήρες θάρρος και γενναιότητα.

28. Τατουάζ «Ο ίδιος ιππεύοντας ένα μαύρο άλογο»

Τατουάζ: Τατουάζ «Ο ίδιος ιππεύει ένα μαύρο άλογο» στο δεξί του αντιβράχιο.

Εννοια: Το τατουάζ «Ο ίδιος ως ιππότης που ιππεύει ένα μαύρο άλογο» είναι μελανωμένο στο δεξί του αντιβράχιο, ακριβώς κοντά στο προηγούμενο τατουάζ του Ιππότη.

29. Τατουάζ ‘Στρατιώτης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου ’

Τατουάζ: Τατουάζ «Στρατιώτης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου »στο δεξί του αντιβράχιο.

Εννοια: Ο Α ‘Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια μεγάλη μάχη, η οποία συγκέντρωσε στρατιώτες από έξι διαφορετικές ηπείρους, όλοι σε ένα μέρος για να πολεμήσουν για τις αντίστοιχες χώρες τους. Ο Μάλουν μελάνησε αυτό το τατουάζ του Στρατιώτη του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου στο δεξί του αντιβράχιο.

30. Τατουάζ ‘Tiny Cartier Love Bangle’

Τατουάζ: Τατουάζ «Tiny Cartier Love Bangle» στο δείκτη του αριστερού χεριού του.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε μια «μικροσκοπική αγκαλιά Cartier» στο δείκτη του αριστερού χεριού του. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό ήταν ένα από τα πιο οδυνηρά τατουάζ μέχρι σήμερα. Ο Μαλόουν ομολόγησε,

«Αυτό ήταν το πιο οδυνηρό από όλα τα τατουάζ, ένιωσα σαν να κάνω τατουάζ στην ψυχή μου».

31. Τατουάζ ‘Skull with Cross Bones’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Skull with Cross Bones’ στο αριστερό του στήθος.

Εννοια: Ένα κρανίο με εγκάρσιες οστές που προσδιορίζουν τον κίνδυνο είναι μελανωμένο στο αριστερό πλευρικό στήθος του Post Malone.

32. ‘Sword’ Tattoo

Τατουάζ: Τατουάζ «ξίφος» μέσα από το κόκαλο του γιακά.

Εννοια: Ένα τατουάζ «ξίφους» είναι μελανωμένο μέσα στο κολάρο του Post Malone. Πάντα αγαπούσε πολύ τα σπαθιά και είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι είχε μια μεγάλη συλλογή ξίφους όταν ήταν παιδί. Αυτός είπε,

«Όποτε ήμουν παιδί, ήμουν 12 ετών, είχα μια συλλογή από σπαθιά και μου άρεσε. Αυτό το ειδικό όπλο είναι αφιερωμένο στην αγάπη μου για τα μεσαιωνικά στηρίγματα… »

33. Τατουάζ ‘Black Eagle’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Black Eagle’ στην αριστερή πλευρά του λαιμού του.

Εννοια: Ο Post Malone έκανε ένα τατουάζ «μαύρου αετού» στην αριστερή πλευρά του λαιμού του. Πήρε ακόμη και έναν λευκό αετό στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, που αντιπροσωπεύει το θάρρος και τη δύναμη.

34. Τατουάζ ‘Grim Reaper’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Grim Reaper’ στο σώμα του.

Εννοια: Ένας «ζοφερός θεριστής» είναι μελανωμένος στο σώμα του, αλλά η ακριβής τοποθεσία αυτού του τατουάζ μαζί με μια εικόνα δεν είναι διαθέσιμη.

35. Τατουάζ ‘SF’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘SF’ στο σώμα του.

Εννοια: Το “SF” Tattoo είναι μελανωμένο στο σώμα του, αλλά η ακριβής τοποθεσία αυτού του τατουάζ μαζί με μια εικόνα δεν είναι διαθέσιμη.

36. Τατουάζ ‘Anheuser-Busch’

Anheuser-Busch-Post Malone-Tattoo

Τατουάζ: ‘Anheuser-Busch’ στο αριστερό του χέρι.

Εννοια: Ο Post Malone πήρε το τατουάζ του λογότυπου μιας αμερικανικής εταιρείας ζυθοποιίας «Anheuser-Busch» που ήταν μελωμένο στο αριστερό του χέρι.

37. Τατουάζ ‘Molon Labe’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Molon Labe’ στο στομάχι.

Εννοια: Το “Molon Labe” είναι μια ελληνική λέξη που σημαίνει “έλα να τα πάρεις” μελανωμένη στο στομάχι του Post Malone από τον καλλιτέχνη τατουάζ, Kyle Hediger. Ενώ έβαζε αυτό το τατουάζ, ο Malone ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με μια λεζάντα,

“Γεια @kylehedigertattoo.”

38. Τατουάζ ‘NEVERMIND’

Τατουάζ: ‘NEVERMIND’ Τατουάζ στη δεξιά παλάμη του.

Εννοια: Ο Post Malone έγραψε τη λέξη «NEVERMIND» στη δεξιά του παλάμη. Αυτό το έγραψε ο διάσημος καλλιτέχνης τατουάζ @jonboytattoo. Ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του και τη λεζάντα ως,

“Γεια @jonboytattoo.”

39. Τατουάζ ‘Smoke Sum’

Τατουάζ: Τατουάζ «Smoke Sum» στο δεξί του μηρό.

Εννοια: Ο Μάλουν έβαλε ένα τσιγάρο με ένα σύννεφο καπνού να βγαίνει από αυτό, έχοντας ένα κρανίο μέσα και έναν τίτλο «άθροισμα καπνού» στο δεξί του μηρό.

40. ‘Gun’ Tattoo

Τατουάζ: «Gun» Tattoo στον αριστερό μηρό του.

Εννοια: Ο Post Malone έκανε ένα τατουάζ «όπλο» μελανωμένο στον αριστερό μηρό του. Νωρίτερα είχε ένα τατουάζ με όπλο στο σώμα του.

41. ‘Bob Dylan παίζοντας την αρμονική του με ένα τσιγάρο’ Τατουάζ

42. ‘An Unidentified’ Tattoo

Τατουάζ: «Μη αναγνωρισμένο» τατουάζ στο δεξί αγκώνα.

Εννοια: Ο Post Malone έχει ένα είδος δύο κουκκίδων μελανωμένο στο δεξί του αγκώνα. Ακόμα, μια σαφής πληροφορία σχετικά με αυτό το άγνωστο τατουάζ δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

43. Τατουάζ ‘Unidentified Pattern’

Τατουάζ: «Unidentified Pattern» στον αριστερό του αγκώνα.

Εννοια: Ένα άγνωστο μοτίβο είναι μελανωμένο στον αριστερό αγκώνα του Post Malone. Αυτό το τατουάζ έχει στρογγυλό σχήμα με συρματόπλεγμα μελωμένο γύρω του. Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το τατουάζ.

44. Τατουάζ ‘Kagome Japanese Anime’

Τατουάζ: Τατουάζ «Kagome Japanese Anime» στον αριστερό μυ της γάμπας του.

Εννοια: Το τατουάζ «Kagome Japanese Anime» είναι μελανωμένο στον αριστερό μυ της γάμπας του Post Malone.

45. Τατουάζ ‘Unidentified Text’

Τατουάζ: ‘Unidentified Text’ κοντά στον αριστερό καρπό του.

Εννοια: Ένα άγνωστο κείμενο είναι μελανωμένο κοντά στον αριστερό καρπό του Post Malone.

46. ​​Τατουάζ ‘Robotic Skull with a Text’

Τατουάζ: Τατουάζ «Ρομποτικό κρανίο με κείμενο» στον αριστερό μηρό του.

Εννοια: «Ένα ρομποτικό κρανίο με ασαφές κείμενο» είναι μελανωμένο στον αριστερό μηρό του Post Malone, ακριβώς απέναντι από το τατουάζ του sum sum. Ο Malone έχει κάνει πολλά τατουάζ κρανίου στο σώμα του.

47. Τατουάζ ‘Fallout Vault Boy’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Fallout Vault Boy’ στο αριστερό πόδι.

Εννοια: Το «Fallout Vault Boy» είναι μελανωμένο στο αριστερό πόδι του Post Malone. Το Vault Boy είναι μασκότ του Vault-Tec Corporation, μέσα στο σύμπαν του Fallout, που εμφανίζεται σε διαφημίσεις, εγχειρίδια, προϊόντα και εκπαιδευτικές ταινίες.

48. Τατουάζ ‘Skull with a Cherokee Headdress’ Tattoo

Τατουάζ: Τατουάζ «Κρανίο με Cherokee Headdress» στο δεξί του πόδι.

Εννοια: Ένα κρανίο με μια κόμμωση Cherokee είναι μελανωμένο στο δεξί πόδι του Post Malone, κοντά στον αστράγαλο του.

49. Τατουάζ ‘Unidentified Patterns’

Τατουάζ: ‘Unidentified’ Tattoo και στα δύο πόδια.

Εννοια: Τα «άγνωστα» τατουάζ είναι μελανωμένα και στα δύο πόδια του Post Malones. Αυτά τα τατουάζ είναι οι εικόνες μιας κυρίας, ενός φαλακρού άντρα και ενός είδους του μικροσκοπικού προσώπου ενός πουλιού, ενός μεγάλου γράμματος Κ με ένα κείμενο.

50. Τατουάζ ‘Beauty and the Beast’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Beauty and the Beast’ στο αριστερό του πόδι.

Εννοια: Μια καρδιά με μοβ χρώμα με εσωτερική ομορφιά και το τατουάζ του θηρίου είναι μελανωμένη στο αριστερό του πόδι, ακριβώς κοντά στο τατουάζ Vault Boy. Είναι σύμβολο αγάπης και πάθους.

51. Τατουάζ ‘Black Unidentified Pattern’

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Black Unidentified Pattern’ και στα δύο χέρια.

Εννοια: Το τατουάζ «μαύρου χρώματος αγνώστου ταυτότητας» είναι μελανωμένο και στα δύο χέρια του Post Malone. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τατουάζ στο Διαδίκτυο.

52. ’71’ Τατουάζ

post malone-71 τατουάζ

Το τατουάζ Number ’71’ στο πάνω μέρος της μύτης του.

53. Τατουάζ ‘Gauntlet’

post malone-gauntlet τατουάζ

Τατουάζ: Τατουάζ «Gauntlet» στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Εννοια: Στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο Malone έκανε το τελευταίο τατουάζ του 2019, το «Gauntlet» τατουάζ στο πρόσωπό του. Αυτό το τατουάζ είναι μελανωμένο από τον καλλιτέχνη τατουάζ, Kyle Hediger. Ο Κάιλ ανέβασε την εικόνα του Μαλόουν στον λογαριασμό του στο Instagram με τη λεζάντα, “

Τελευταίο τατουάζ του 2019. Gauntlet στο αγοράκι @postmalone love u. Το 2020 θα είναι το επόμενο επίπεδο. Σας αγαπώ όλους.”

Αυτό το τατουάζ συμβολίζει τη δύναμη, την εξουσία, το θάρρος, τη δύναμη και την τιμή.

54. Τατουάζ ‘STONEY’

post τατουάζ malone-stoney

Τατουάζ: ‘STONEY’ Τατουάζ στο κάτω μέρος του πηγουνιού του.

Εννοια: Το ‘Stoney’ είναι το όνομα του ντεμπούτου στούντιο άλμπουμ των Post Malone που κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου 2016. Αυτό το άλμπουμ περιλαμβάνει την guest εμφάνιση των Justine Bieber, Kehlani, Quavo και 2 Chainz. Αυτό το τατουάζ του Post Malone είναι ελάχιστα ορατό λόγω της γενειάδας του.

55. Τατουάζ ‘Master Shake’

post malobe-tumbler με άχυρο τατουάζ

Τατουάζ ‘Master Shake’ στη δεξιά πλευρά του κορμού του.

56. Τατουάζ ‘Texas Map and New York Map’

post malone-unidentident tattoo

Τατουάζ «New York Map» πίσω από το δεξί αυτί του

post malone-unidentident tattoo

Τατουάζ «Texas Map» πίσω από το αριστερό αυτί της

Τατουάζ: Τατουάζ «Texas Map and New York Map» πίσω από τα αυτιά του.

Εννοια: Το τατουάζ ‘New York Map’ σχετίζεται με τον τόπο των Συρακουσών, στη Νέα Υόρκη, όπου γεννήθηκε ο Μαλόουν. Αργότερα, ο Post μαζί με την οικογένειά του μετακόμισε στο Grapevine του Texas, όταν ήταν εννέα ετών. Έτσι, έκανε το τατουάζ «Texas Map» μελανωμένο πίσω από το αριστερό του αυτί.

57. Τατουάζ ‘ΑΣΘΕΝΗΣ’

μετά τατουάζ με κακόγουστο ασθενή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη σαφής εικόνα αυτού του τατουάζ.

Τατουάζ: ‘ΑΣΘΕΝΗΣ’ Τατουάζ στο δεξί του χέρι.

Εννοια: Το ‘Patient’ είναι το όνομα του κομματιού που τραγούδησε ο Post Malone στο άλμπουμ του ‘Stoney’ που κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου 2016.

58. ‘Unidentified’ Tattoo

post malone-unidentident tattoo

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Ο Posty δείχνει το νέο του tat #postmalone

Μια ανάρτηση που μοιράστηκε ο χρήστης Post Malone (@smokeposty) στις 3 Αυγούστου 2018 στις 10:04 π.μ. PDT

Τατουάζ: ‘Unidentified’ Tattoo στο δεξί του χέρι.

Εννοια: Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το τατουάζ.

59. Τατουάζ ‘Dallas Cowboys Helmet’ Tattoo

post malone-dallas cowboys κράνος τατουάζ

post malone-dallas cowboys κράνος τατουάζ

Τατουάζ: Τατουάζ «Dallas Cowboys κράνος» κοντά στον αριστερό του ώμο.

Εννοια: Το «Dallas Cowboys» είναι το όνομα της επαγγελματικής ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στην Εθνική Λίγκα Ποδοσφαίρου. Αυτό το τατουάζ χρωματίστηκε τον Οκτώβριο του 2019.

60. Τατουάζ ‘Skull with Crossbones’

post malone-κρανίο με τατουάζ crossbones

Τατουάζ: Τατουάζ «κρανίο με σταυρωτά» στο δεξί του χέρι.

Εννοια: Ένα ανθρώπινο κρανίο με τα διασταυρωμένα οστά πίσω του αναφέρεται σε κίνδυνο, μια δηλητηριώδη ουσία, επιτύμβια στήλη και θάνατο. Ωστόσο, αυτό το τατουάζ μαζί με το τατουάζ του «NEVERMIND» έχει ξεθωριάσει ή μπορεί να έχει περάσει από τη θεραπεία με λέιζερ για να αφαιρέσει αυτά τα τατουάζ. Ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με αυτό.

post malone- κρανίο τατουάζ

Τα τατουάζ του Post Malone «Skull with Crossbones» και «NEVERMIND» είναι απλά ορατά τώρα.

61. Τατουάζ ‘WHATEVER’ 

post malone-what tattoo

‘WHATEVER’ Τατουάζ στο αριστερό του χέρι

62. Τατουάζ ‘Skyrim Logo’

post malone-skyrim tattoo

Τατουάζ: Τατουάζ «Skyrim Logo» στο αριστερό του πόδι.

Εννοια: Το ‘The Elder Scrolls V: Skyrim’ είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης που αποτελεί την πέμπτη δόση της σειράς ‘The Elder Scrolls’ που κυκλοφόρησε παγκοσμίως για Microsoft Windows, Playstation 3 και Xbox 360 στις 11 Νοεμβρίου 2011.

63. Τατουάζ ‘Miraak Mask’

post malone-miraak μάσκα τατουάζ

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Miraak Mask’ στον αριστερό του ώμο.

Εννοια: Η μάσκα Miraak είναι μια μάσκα βαριάς πανοπλίας που βρίσκεται στο ‘The Elder Scrolls V: Dragonborn’, ένα παιχνίδι δράσης δράσης.

64. ‘Unidentifed’ Tattoo

post malone-unidentident tattoo

Τατουάζ: ‘Unidentified’ Tattoo στην πλάτη του.

Εννοια: Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το τατουάζ.

65. ‘Unidentified’ Tattoo

post malone-unidentident tattoo

Τατουάζ: «Μη αναγνωρισμένο» τατουάζ κοντά στον δεξί του ώμο.

Εννοια: Ένα άγνωστο τατουάζ με τη μορφή μάσκας ματιών είναι μελανωμένο στον ώμο του, αλλά οι σαφείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το τατουάζ δεν είναι διαθέσιμες.

66. Τατουάζ ‘Gallenson’s Gun Logo’

post malone-gallensons λογότυπο τατουάζ

Τατουάζ: Τατουάζ “Gallenson’s Gun Logo” στο δεξί του χέρι.

Εννοια: Το Gallenson’s Gun είναι το όνομα του καταστήματος όπλων που βρίσκεται στο Σολτ Λέικ Σίτι. Ασχολείται με τις πωλήσεις όλων των μορφών και τύπων όπλων. Ο Post Malone έκανε αυτό το τατουάζ μελανωμένο τον Σεπτέμβριο του 2018.

67. Τατουάζ ‘Metallica’

post malone-metallica τατουάζ

post malone-metallica τατουάζ

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Metallica’ στα πόδια του.

Εννοια: Οι Metallica είναι το όνομα μιας αμερικανικής μπάντας heavy metal που δημιουργήθηκε το 1981 στο Λος Άντζελες. Τόσο το «The things that should not be» όσο και το «Disposable Heroes» είναι το όνομα ενός κομματιού των Metallic στο άλμπουμ τους «Master of Puppets» που κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 1986.

68. Τατουάζ ‘Blood Dripping Buzzsaw’

μετά τατουάζ με σπρώξιμο αιματόνερο

Τατουάζ: Τατουάζ ‘Blood Dripping Buzzsaw’ στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Εννοια: Στις 6 Φεβρουαρίου 2020, ο Post Malone έκανε ένα νέο τατουάζ προσώπου μελάνι από τον καλλιτέχνη τατουάζ, Ruben Reza. Ο καλλιτέχνης ανέβασε το βίντεο με το τατουάζ του Post Malone στις 9 Φεβρουαρίου 2020, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Καλές στιγμές με την οικογένεια #drevision

Μια ανάρτηση που μοιράστηκε ο χρήστης POLLO (@rubentattooartist) στις 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:17 μ.μ. PST

69. Τατουάζ στην αριστερή πλευρά του προσώπου του

Post Malone-Face-Tattoo

70. Τατουάζ στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του

Post Malone-Head-Tattoo

71. Τατουάζ στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του

Post Malone-Tattoo-Head

72. Τατουάζ στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του

Post Malone-Tattoo-Left-Head

73. Τατουάζ στο κεφάλι του

Post Malone-Head Tattoo

74. Τατουάζ στο κεφάλι του

Post Malone-Head-Tattoo

75. Τατουάζ στο κεφάλι του

Post malone-Tattoo-Head-Tattoo

76. Τατουάζ με σφυρί στη δεξιά πλευρά του προσώπου του

Post Malone-Hammer-Tattoo

77. Τατουάζ στο μέτωπό του

Δημοσίευση Malone-Μέτωπο-Τατουάζ

Τατουάζ: Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, αυτό το τατουάζ δεν είναι στην πραγματικότητα ένα μόνιμο τατουάζ αλλά το μακιγιάζ που γίνεται για το πάρτι.