Τα 5 τατουάζ και οι έννοιες του Scott Jorgensen

Ο Scott Jorgensen υποφέρει από λεύκη, μια κατάσταση που προκαλεί στο δέρμα να χάσει τη χρωστική του, δίνοντάς του έτσι κηλίδες σε όλο του το σώμα. Παρ ‘όλα αυτά, ο Scott Jorgensen έχει την πιο πολύχρωμη τέχνη στο σώμα του. “Νομίζετε ότι κάνω τατουάζ στον εαυτό μου επειδή έχω λεύκη, αλλά κάνω τον εαυτό μου γιατί τα τατουάζ μου φαίνονται εκπληκτικά. Και το δικό σου μοιάζει με σκατά,»Είπε ο Γιοργκένσεν.

Scott Jorgensen Arm Tattoos

1. Ιαπωνικό τατουάζ Kanji

Scott Jorgensen Japanese Kanji Tattoo

Έχει δύο μικρά ιαπωνικά καντζί σε κάθε χέρι στον ώμο. Αυτός στα δεξιά του είναι “μαχητικό πνεύμα,”Και αυτό στα αριστερά είναι”κερδίσει τη νίκη.”

2. Screaming Bird

Scott Jorgensen Screaming Bird Tattoo

Ο Scott Jorgensen έχει αυτό το τρελό, πολύχρωμο, κινούμενο πουλί με καρδιά και εγκέφαλο στα νύχια του. «Έχω ένα ρητό πριν τσακωθώ και λέω στον εαυτό μου ξανά και ξανά:«Πάρε την καρδιά τους, πάρε την ψυχή τους‘. Υποθέτω ότι έχουν λίγο νόημα, αλλά δεν τα βλέπω έτσι, καθώς είναι απλά έργα τέχνης », είπε ο Jorgensen.

3. Arm Tattoos

Scott Jorgensen Arm Tattoos

Και τα δύο χέρια του Scott Jorgensen καλύπτονται με τεράστια αλλά και εντυπωσιακά σχέδια τατουάζ.

α) Τατουάζ δεξιού βραχίονα

Τατουάζ Scott Jorgensen Right Arm

Ο Scott Jorgensen αποκάλυψε κάποτε, “Και καθώς ξεκινήσαμε στο δεξί μου μανίκι, του έκανα τατουάζ”Χωρίς Νου,»Που είναι κάπως η φιλοσοφία μου. Δεν ανησυχείτε για τον έξω κόσμο όταν είναι ώρα να κάνετε δουλειά. Επικεντρωθείτε μόνο στο έργο που έχετε. »

β) Τατουάζ αριστερού βραχίονα

Scott Jorgensen Left Arm Tattoos

θ) Αφιέρωμα

Το να ανατέλλει ο ιαπωνικός ήλιος με το χταπόδι τυλιγμένο γύρω του είναι απλώς ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά του. “Είμαι μισό-Ιάπωνας,»Είπε ο Γιοργκένσεν.

ii) Space Tattoo

«Στο αριστερό μου μανίκι, ήθελα ένα πυραυλικό πλοίο με το όνομα του γιου μου. Και τυλιγμένο σε ολόκληρο το μανίκι με θέμα το διάστημα είναι κάτι που λέω πάντα στον γιο μου: Όλοι λένε πάντα “ο ουρανός είναι το όριο”, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα εκεί έξω από τον ουρανό. Από εκεί και πέρα, υπάρχει άπειρος χώρος για πάντα, και μπορείτε να πάτε όσο ψηλά θέλετε.»Είπε ο Γιοργκένσεν.

4. Τατουάζ ποδιών

Scott Jorgensen Leg Tattoos

Ο Scott Jorgensen έχει ενδιαφέροντα μελάνια σώματος και στα δύο του πόδια.

α) Τατουάζ δεξιού ποδιού

Scott Jorgensen Right Leg Tattoo

β) Πύραυλος Αριστερά

Scott Jorgensen Rocket Tattoo

Στην αριστερή του κνήμη, ο Jorgensen έχει τατουάζ ένα ρομπότ που λέει: «ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΟΡΕΣ“.

5. Σχέδιο στομάχου

Scott Jorgensen Stomach Design

Ο Scott Jorgensen έχει ένα όμορφο σχέδιο μελανωμένο στην αριστερή πλευρά του στομάχου του σε κόκκινο-κίτρινο χρώμα.