Τα 4 τατουάζ του Tyron Woodley και τα νοήματά τους

Ο Tyron Lakent Woodley είναι Αμερικανός επαγγελματίας Mixed Martial Artistδιάσημος ηθοποιός και πρώην UFC Πρωταθλητής Βαρών. Ο Woodley έκανε τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα το 2009, ενάντια στον Steve Schnider. Ο Woodley έχει μερικά ενδιαφέροντα μελάνια στο σώμα του. Ας τα εξερευνήσουμε.

Tyron-Woodley

1. Τατουάζ ‘Spiritual Warrior’

Tyron-Woodley-Back-Tattoo

Tyron Woodley Back Tattoo.jpg01

Τατουάζ: Το κέντρο της πλάτης του Tyron Woodley περιέχει ένα τατουάζ που γράφει: «Πνευματικός πολεμιστής μαζί με δύο περιστέρια που σφίχτηκαν πάνω από τις λέξεις.

Εννοια: Πνευματικός πολεμιστής θεωρείται αυτός που πολεμά τον καθολικό του εχθρό και τα πουλιά περιστεριών αντιπροσωπεύουν την ειρήνη και την αγάπη.

2. Τατουάζ ‘Cross With Wings’

Tyron-Woodley-Back-Tattoo.jpg

Τατουάζ: Το άνω πίσω μέρος της πλάτης του Tyron έχει ένα τατουάζ από έναν κελτικό σταυρό που αποτελείται από ένα ζευγάρι φτερά προσαρτημένα στην κορυφή του.

Εννοια: Τα φτερά που συνδέονται με έναν σταυρό αντιπροσωπεύουν την πίστη κάποιου στην ελευθερία για τις θρησκευτικές απόψεις του (χριστιανισμός) και επίσης ως φόρο τιμής σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή.

3. Πορτρέτο στο μπράτσο του

Tyron Woodley Left Arm Bicep Tattoo

Tyron Woodley Left Arm BicepTattoo.jpg

Τατουάζ: Η εξωτερική πλευρά του αριστερού δικεφάλου του Tyron Woodley έχει ένα τατουάζ του πορτρέτου του μαζί με γραφή που γράφει: «Στο Wood«Μελάνι σε αυτό.

4. Τατουάζ ‘America’s Map’

Τατουάζ Tyron Woodley Right Shoulder Tattoo

Τατουάζ: Η επάνω πλευρά του ώμου του Tyron Woodley έχει ένα τατουάζ στον χάρτη της Αμερικής μαζί με γραφή που γράφει: «ΗΠΑ πάλη«Μελάνι σε αυτό.