Τα 4 τατουάζ της Τζάνετ Τζάκσον & τα νοήματά τους

Η Τζάνετ Τζάκσον σηκώνεται και πηγαίνει στο αντιπαθητικό της όνομα και το ίδιο και το τατουάζ της, το οποίο φαίνεται να προκαλεί περισσότερη σκέψη. Έχει κάνει μια μικρή συσσώρευση τατουάζ σώματος. Όπως και τόσες άλλες διασημότητες, τα τατουάζ της Janet Jackson δεν είναι πολύ τζαζ και δυνατά, αλλά τραβούν τα βλέμματα και αξίζουν τον κόπο. Δείτε παρακάτω τα τέσσερα τατουάζ της Janet Jackson και τις έννοιές της.

Τατουάζ Janet Jackson

1. Σχέδιο Scorpion στο λαιμό

λαιμός-τατουάζ-janet jackson

Έχει σχέδιο σκορπιού στυλ Βόρνεο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Αντιπροσωπεύει τον φυλετικό Σκορπιό, ο οποίος είναι συνηθισμένος στο Βόρνεο. Αρχικά, σήμαινε να αντιπροσωπεύει τους πολεμιστές Dayaki, οι οποίοι συνήθιζαν να ακονίζουν τα κεφάλια του εχθρού τους. Είχε στην πραγματικότητα ένα στυλ τσεκούρι ως φύλακα στη μάχη.

2. Ιαπωνικό Κάντζι

Janet Jackson Japanese Kanji Tattoo

Ένα ιαπωνικό καντζάκι είναι μελανωμένο στο πίσω μέρος του λαιμού της Τζάνετ. Αυτό το μελάνι απεικονίζει την ισορροπία και τη σχέση μεταξύ τους και μερικές φορές επεκτείνεται ως φιλία. Η Janet μοιράζεται αυτό το τατουάζ kanji με δύο από τους καλύτερους φίλους της που είναι συνεργάτες της ως χορευτές.

3. Τατουάζ καρπού

janet-jackson-tattoo

Στο εσωτερικό του δεξιού καρπού, έχει ένα «Σανκόφα‘Τατουάζ. Το Sankofa είναι ένα σύμβολο που προέρχεται από Βασιλιάς Adinkra του λαού των Ακάν και είναι από τη Δυτική Αφρική. Κυριολεκτικά σημαίνει “δεν είναι ταμπού να γυρίσεις πίσω και να πάρεις αυτό που ξέχασες.”

4. Τατουάζ μηρών

Τατουάζ Janet Jackson Thigh

Η Janet Jackson έχει ένα άσχημο τατουάζ στην πτυχή του δεξιού μηρού της. Στην πραγματικότητα είναι ο Μίκυ και η Μίνι Μάους που κάνουν κάτι πολύ άτακτα. Η Μίνι εμφανίζεται να δίνει προφορικά στον Μίκυ. Οι άνθρωποι φοβούνται και μάλλον σηκώνουν τα φρύδια τους στο άτακτο και ίσως ακατάστατο τατουάζ της Janet. Αλλά η Τζάνετ λέει ότι δεν το βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Η Janet λέει ότι έχει κάνει πολύ σεξουαλικούς πειραματισμούς στα 20 και στα 30 της, και το μάλλον δυσάρεστο και ασυνήθιστο τατουάζ των χαρακτήρων της Disney «κάνει το άσχημο» όπως το εκφράζει, η Janet θεωρεί ότι αυτό το τατουάζ είναι αρκετά διασκεδαστικό ως καθώς είναι αντιπροσωπευτικό ότι αισθάνεται σεξ είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και πρέπει να είναι ευχάριστο.