Τα 30 τατουάζ του Kevin-Prince Boateng και τα νοήματά τους

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αυτή τη στιγμή παίζει στον ιταλικό σύλλογο, τη Φιορεντίνα. Ο Boateng έχει παίξει και τα δύο ως ένας μέσος και ένας επιτιθέμενος. Ο Boateng εκτιμάται για την ντρίμπλα, τη δύναμη και το βήμα του. Ο Boateng εκπροσώπησε συλλόγους στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Αγγλία καθώς και την Ισπανία. Το σώμα του Boateng είναι γεμάτο τατουάζ. Ας δούμε τι είναι και τι σημαίνουν πίσω από αυτά.

Κέβιν-Πρινς-Μπόατενγκ

1. Τατουάζ ‘Skull’

Τατουάζ: Ο δεξιός αστράγαλος του Kevin περιέχει το τατουάζ ενός κρανίου.

2. Τατουάζ ‘Lion and the Line’

Τατουάζ: Η αριστερή κνήμη του Boateng περιέχει το τατουάζ ενός προσώπου ενός λιονταριού που είναι χωρισμένο στη μέση για να δείξει λίγο δέρμα. Το αριστερό μέρος του προσώπου του λιονταριού είναι σε καλλιτεχνικές γραμμές και το δεξί μέρος σε πραγματικές εικόνες. Ακριβώς κάτω από αυτό το τατουάζ, ξεκινά μια γραμμή που τρέχει στο πόδι του και σταματά στη μέση του αριστερού του ποδιού.

Εννοια: Το λιοντάρι είναι το σύμβολο της δύναμης και της κυριαρχίας.

3. ‘Πίστεψε και 030 ′ Τατουάζ

Τατουάζ: Η πλευρά του αριστερού χεριού του Μπόατενγκ περιέχει τη λέξη “BelieVe” που είναι γραμμένη πάνω της. Το αριστερό ροζέ του περιέχει επίσης ένα τατουάζ με τον αριθμό 030 που είναι μελωμένο σε αυτό.

4. Τατουάζ ‘Rose’

Τατουάζ: Το αριστερό χέρι του Boateng, στον αντίχειρά του, περιέχει ένα τατουάζ με ένα τριαντάφυλλο.

5. Τατουάζ ‘Chain’

Τατουάζ: Το αριστερό γόνατο του Boateng περιέχει ένα τατουάζ με μια αλυσίδα τυλιγμένη γύρω από το γόνατό του μαζί με τον αριθμό, 030 μελανωμένο ακριβώς κάτω από το καπάκι του γόνατός του.

6. Τατουάζ ‘Tribal’

Τατουάζ: Ο αριστερός ώμος του Kevin περιέχει ένα μεγάλο τατουάζ φυλετικού σχεδίου.

7. Τατουάζ ‘Crown’

Τατουάζ: Η αριστερή πλευρά του λαιμού του Boateng περιέχει ένα μεγάλο τατουάζ με ένα στέμμα.

8. Τατουάζ ‘Trust and Date’

Τατουάζ: Το δεξί χέρι του Κέβιν περιέχει το τατουάζ της λέξης, «εμπιστοσύνη» μελανωμένο στο πλάι. Το μεσαίο μέρος του χεριού του περιέχει την ημερομηνία 23-04-08 που είναι γραμμένη σε αυτό.

Εννοια: 23-04-2008 είναι η ημερομηνία γέννησης του γιου του, Jermaine.

9. Τατουάζ αντιβραχίου

Τατουάζ: Το μπράτσο του Kevin περιέχει ένα άλλο σχέδιο φυλής τατουάζ ακριβώς πάνω από τον αγκώνα του. Το εξωτερικό μέρος του αντιβραχίου του περιέχει το μεσαίο του όνομα, PRINCE μελανωμένο πάνω του κάθετα με πολύ φανταχτερή γραμματοσειρά. Δίπλα στο όνομά του είναι το τατουάζ ενός μικροφώνου.

Εννοια: Ο Κέβιν έκανε το τατουάζ Prince λόγω του μεσαίου του ονόματος, Prince. Το μικρόφωνο είναι μια υπόδειξη για τα μουσικά του ταλέντα καθώς έχει κυκλοφορήσει τραγούδια ραπ με το ψευδώνυμο Prin $$ Boateng.

10. Τατουάζ «Ακουστικά και μουσικές σημειώσεις»

Τατουάζ: Το αριστερό αντιβράχιο του ποδοσφαιριστή περιέχει το τατουάζ μουσικών νότες που γίνονται κάθετα από το τατουάζ των ακουστικών του. Οι ωτοασπίδες των ακουστικών περιέχουν κρανία πάνω τους.

Εννοια: Αυτό το τατουάζ είναι ένα άλλο από τα τατουάζ που σχετίζονται με τη μουσική καθώς είναι επίσης μουσικός καλλιτέχνης.

11. Τατουάζ ‘Chest’

Τατουάζ: Το στήθος του ποδοσφαιριστή περιέχει το απόσπασμα «Η αγάπη είναι πόνος και ο πόνος είναι αγάπη» που είναι χαραγμένη σε αυτό. Το δεξί του pec περιέχει το τατουάζ ενός φτερού. Και το αριστερό του pec περιέχει το όνομα, “Jermaine” μελάνι σε αυτό.

Εννοια: Jermaine είναι το όνομα του γιου του Kevin Prince Boateng.

12. Τατουάζ ‘Designs and Snake’

Τατουάζ: Ο Κέβιν πρόσθεσε περισσότερα φυλετικά σχέδια στα υπάρχοντα τατουάζ στο στήθος του. Το στήθος του καλύπτεται από στροβιλισμούς γύρω από τα τρέχοντα τατουάζ του. Του λαιμός περιέχει το τατουάζ του ένας βασιλιάς Κόμπρα φίδι με τους κυνόδοντες έξω.

13. Τατουάζ ‘Chinese Side’

Τατουάζ: Η δεξιά πλευρά του σώματος του Boateng περιέχει το τατουάζ μερικών κινέζικων συμβόλων.

14. Τατουάζ ‘Name Side’

Τατουάζ: Το στομάχι του ποδοσφαιριστή περιέχει το όνομα, ο Μάντοξ μελαμμένος σε αυτό.

Εννοια: Ο Κέβιν έκανε το τατουάζ Maddox για το δικό του υιός, Maddox Prince Boateng.

15. Τατουάζ ‘Ghana’

Τατουάζ: Το αριστερό μπράτσο του ποδοσφαιριστή περιέχει το τατουάζ ενός περιγράμματος χάρτη της Αφρικής με ένα αστέρι που σηματοδοτεί τη Γκάνα και το όνομα “GHANA” μελάνι μέσα στο χάρτη με μια κομψή γραμματοσειρά.

Εννοια: Ο Boateng έκανε αυτό το τατουάζ λόγω της προγονικής του κληρονομιάς και λέει ότι αισθάνεται περισσότερο Ghanian ακόμα κι αν γεννήθηκε στη Γερμανία. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τη μετάβασή του από την Εθνική Ομάδας Γερμανίας στην Εθνική Γκάνια, την οποία εκπροσώπησε επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010.

16. Τατουάζ ‘Diamond and Dice’

Τατουάζ: Η δεξιά πλευρά του λαιμού του Kevin περιέχει το τατουάζ ενός ζευγαριού Dice μαζί με ένα Diamond τατουάζ σε αυτό.

17. Τατουάζ ‘Italian Banner with Crown’

Τατουάζ: Ο δεξιός δικέφαλος του Boateng περιέχει το τατουάζ ενός πανό με τα ίδια χρώματα με την Ιταλική Σημαία με τον αριθμό 18 μελανωμένο μέσα του. Το πανό έχει επίσης ένα στέμμα στο κεφάλι του. Το μεσαίο του όνομα, PRINCE είναι επίσης μελανωμένο πάνω από το στέμμα ανάμεσα στις άκρες του στέμματος.

Εννοια: Ο Κέβιν έκανε αυτό το τατουάζ μετά τη νίκη του στο Supercoppa Italiana που είναι το ιταλικό Supercup με το σύλλογο, τη Μίλαν στην εκστρατεία 2011-12.

18. Τατουάζ ‘Girl’

Τατουάζ: Το εξωτερικό μέρος του δεξιού αντιβραχίου του ποδοσφαιριστή περιέχει ένα μεγάλο τατουάζ ενός κοριτσιού που κλείνει το μάτι.

Εννοια: Το τατουάζ είναι της συζύγου του, Melissa Satta, το οποίο πήρε προς τιμήν του έρωτά τους.

19. Τατουάζ ‘Who’s BAD’

Τατουάζ: Υπάρχει ένα τατουάζ με τις λέξεις “Who’s BAD” τατουάζ με κόκκινο μελάνι στο εσωτερικό του αριστερού αγκώνα του.

20. Τατουάζ ‘Spider Web’

Τατουάζ: Το αριστερό γόνατο του Μπόατενγκ περιέχει το τατουάζ ενός ιστού αράχνης που του πήρε και το παρατσούκλι, Spiderman Boateng.

21. ‘Gangster’ Tattoo

Τατουάζ: Ο δεξιός ώμος του Kevin περιέχει το τατουάζ ενός γκάνγκστερ που κρατά ένα όπλο με καπνό που βγαίνει από αυτό. Ο γκάνγκστερ έχει γυαλιά και αλυσίδες και το αριστερό του χέρι περιέχει λέξη WEST μελανωμένο πάνω του. Οι λέξεις, “Κάνε τον κόσμο να κάνει το δικό σου”Είναι τατουάζ κάτω από το γκάνγκστερ τατουάζ.

22. Τατουάζ ‘Celebrating Hand’

Τατουάζ: Ο δεξιός μηρός του ποδοσφαιριστή περιέχει ένα τατουάζ ενός χεριού που κάνει ένα μοτίβο υπογραφής με τα δάχτυλά του.

Εννοια: Το χέρι που κάνει τη γιορτή της υπογραφής είναι στην πραγματικότητα ένα νεύμα στη γιορτή του γκολ του Κέβιν. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μια γιορτή υπογραφής την οποία κάνουν αφού πετύχουν ένα γκολ και αυτό είναι του Μπόατενγκ.

23. ‘Devil’ Tattoo

Τατουάζ: Η εξωτερική πλευρά του δεξιού αντιβραχίου του Κέβιν περιέχει το τατουάζ του Διαβόλου που χαμογελά με φλόγες που βγαίνουν από το κεφάλι του.

24. Τατουάζ ‘Get Rich’

Τατουάζ: Η εσωτερική πλευρά του αριστερού αντιβραχίου του Kevin περιέχει τις λέξεις “GET RICH” τατουάζ σε αυτό με κομψή γραμματοσειρά.

25. Αρχικά τατουάζ

Τατουάζ: Η αριστερή πλευρά του σώματός του, ακριβώς δίπλα στο τατουάζ του Maddox περιέχει το μελάνι των γραμμάτων, «JKJ» τατουάζ κάθετα στο πλευρό του.

Εννοια: Τα αρχικά είναι για τον αδερφό του, Jerome Boateng, τον ίδιο, τον Kevin Prince Boateng και τον γιο του, Jermaine Prince Boateng.

26. Τατουάζ αριστερού μηρού

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Καλημέρα #legtattoo #mj #milanoduomo thx to @true_colours_tattoo

Μια ανάρτηση που μοιράστηκε ο χρήστης Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ (@princeboateng) στις 17 Ιουλίου 2017 στις 12:40 π.μ. PDT

Τατουάζ: Ο αριστερός μηρός του Kevin περιέχει ένα μεγάλο τατουάζ του θρύλου της ποπ, Michael Jackson με ένα κτίριο πίσω από την πλάτη του. Το τατουάζ φαίνεται καθαρά σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram του.

Εννοια: Ο Michael Jackson είναι ένα από τα είδωλα του Boateng και ο αγαπημένος του καλλιτέχνης. Ο Boateng είπε επίσης ότι είναι μέρος του λόγου που ενδιαφέρθηκε για τη μουσική.

27. Τατουάζ ‘Cloud Sleeve’

Τατουάζ: Το δεξί χέρι του Μποατένγκ ακριβώς γύρω από τον αγκώνα του περιέχει τα τατουάζ από σύννεφα για να ολοκληρώσει το μανίκι του.

28. ‘Roman Numerals’ Tattoo

Τατουάζ: Ο αριστερός καρπός του ποδοσφαιριστή περιέχει τα Ρωμαϊκά Αριθμητικά, “XVII” με μελάνι. Οι ρωμαϊκοί αριθμοί είναι το αντίστοιχο του αριθμού 17.

Εννοια: Αυτό το τατουάζ είναι προς τιμήν του αδελφού του, Jerome Boateng που φορά τη φανέλα με το νούμερο 17 τόσο για την ομάδα Bayern Munich όσο και για την Εθνική Γερμανίας.

29. Τατουάζ Arm and Name

Τατουάζ: Το δεξί χέρι του Boateng συμπληρώνεται από ένα μοτίβο λεοπάρδαλης και λάβα που περιβάλλει το τατουάζ του Devil. Η πλευρά του στομάχου του περιέχει το όνομα, «Αβελίνα» που είναι γραμμένο πάνω του.

Εννοια: Ο Κέβιν έκανε αυτό το τατουάζ για να δείξει την αγάπη της για την αδερφή του, Αβελίνα Μποατένγκ.

30. Τατουάζ ‘Kelly’

Τατουάζ: Η κάτω πλευρά του δεξιού καρπού του περιέχει το όνομα, η Κέλι το έχει γράψει μαζί με δύο άλλες λέξεις.