Τα 2 τατουάζ της Kate Upton & τα νοήματά τους

Η Κάθριν Ελίζαμπεθ Άπτον είναι Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός. Εμφανίστηκε ως μοντέλο για πρώτη φορά στη ζωή της όταν ήταν 15 ετών και η άνοδος της δόξας ήταν το 2011 όταν εμφανίστηκε στο Sports Illustrated Swimsuit Issue και ονομάστηκε ρούκι της χρονιάς Sports Illustrated Swimsuit Issue. Ο Άπτον έχει πολύ λίγα τατουάζ, ας τα εξερευνήσουμε.

Κέιτ Άπτον

1. Τατουάζ ‘Horseshoe’

Πέταλο της Κέιτ Άπτον

Τατουάζ: Η Κέιτ Άπτον έχει ένα τατουάζ πέταλο στο πλάι του αριστερού καρπού της με πολύ μικρό και απλό τρόπο.

«Πρέπει να σκεφτείς καλά με ένα τατουάζ», είπε για τις επιλογές μελανιού της. «Τι θα αγαπήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου;» Τα Άλογα και ο Ιησούς φαίνονται ασφαλή στοιχήματα », είπε σε συνέντευξή της.

2. Τατουάζ ‘Cross’

Jane Upton Cross Tattoo

Τατουάζ: Η Κέιτ Άπτον έχει ένα μικροσκοπικό τατουάζ στο πλάι του δεξιού μεσαίου δακτύλου της. Είναι το σύμβολο της πίστης της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, είπε «wasμουν σε μια φωτογράφιση και φορούσα ένα σταυρό κολιέ που μου αγόρασε η μαμά μου και κάποιος έκανε ένα αστείο όπως« Γιατί φοράς σταυρό; «Και μετά πήραν (το κολιέ μου). Πραγματικά με επηρέασε αυτό. Το όλο πράγμα με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι θέλω (σταυρό) μαζί μου, ανά πάσα στιγμή ».