19 εκπληκτικές ιδέες τατουάζ μωσαϊκού με νοήματα

Τα ψηφιδωτά ήταν αρκετά δημοφιλή από τότε και ευδοκιμούν σε κοχύλια, πέτρες και ποτήρια. Η διατύπωση ενός δροσερού καλλιτεχνικού σχεδίου μέσα από μικρά κομμάτια και τελικά η δημιουργία ενός αριστουργήματος καθορίζει διακριτικά την τέχνη του ψηφιδωτού. Ολόκληρος ο σχεδιασμός βασίζεται σε μικρά κομμάτια και γι ‘αυτό είναι τόσο ζωτικής σημασίας. Σημαίνει ότι μόνο σταγόνα -σταγόνα μπορεί να σχηματιστεί μια θάλασσα, όπως η συγχώνευση των μικρότερων κομματιών σε κάτι μεγαλύτερο από τη ζωή. Μπορείτε να θυμηθείτε πού μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα ψηφιδωτά σχέδια; Είναι οι εκκλησίες, τα τζαμιά και οι συναγωγές που στολίζονται με τη μορφή τέχνης του μωσαϊκού. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που συνδέονται επίσης με τον πνευματικό κόσμο.

Εάν επιδιώκετε να εντείνετε το απλό παλιό τατουάζ σας, το μωσαϊκό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Ανεβάζει την τέχνη στο επόμενο επίπεδο. Έτσι τα ψηφιδωτά σχέδια είναι υπέροχα για άνδρες και γυναίκες που προσέχουν τις λεπτομέρειες, διότι στο σύνολό τους, οι μικρές περιπλοκές είναι σημαντικές. Τα ψηφιδωτά είναι σίγουρα ελκυστικά για όσους λατρεύουν τα γεωμετρικά σχέδια και τις σύγχρονες μορφές τέχνης. Τόσο το ασπρόμαυρο, όσο και τα πολύχρωμα μοτίβα φαίνονται εξαιρετικά δροσερά αν γίνονται σε μωσαϊκό. Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος είναι η ανάμειξη δύο ειδών μορφών τέχνης. Για παράδειγμα, μόνο το μισό τατουάζ σας μπορεί να είναι μωσαϊκό. Το άλλο θα μπορούσε να είναι απλό ασπρόμαυρο περίγραμμα. Παρέχει ολόκληρο το σχέδιο με μεγάλη ειρωνεία και συστροφή.

Τα τατουάζ με μωσαϊκό είναι ένα φιλόξενο οπτικό στα μάτια και έτσι δημιουργήσαμε μια λίστα με 20 εκπληκτικά σχέδια τατουάζ με ψηφιδωτό με τις έννοιές τους, ειδικά για να σας βοηθήσουμε να αναζητήσετε το τέλειο σχέδιο! Συνέχισε να διαβάζεις.

 • Ο Ντάνιελ και τα Λιοντάρια

ψηφιδωτό τατουάζ

Υπάρχει μια ιστορία πίσω από τον Ντάνι και τα Λιοντάρια αν δεν το γνωρίζατε ήδη. Ο Δανιήλ προάγεται σε υψηλό αξίωμα από τον βασιλικό άρχοντά του, Δαρείο τον Μήδο. Αν και οι ζηλιάρηδες εχθροί του ξεγελούν τον Δαρείο να ανακοινώσει ένα διάταγμα που καταδικάζει κάθε είδους προσευχή σε οποιονδήποτε θεό ή άνθρωπο εκτός από τον Δαρείο για τριάντα ημέρες. Η τιμωρία γι ‘αυτό έπρεπε να πεταχτεί στην κοιλιά του λιονταριού. Παρ ‘όλα αυτά, ο Ντάνιελ συνέχισε να προσεύχεται στον Θεό και στον βασιλιά. Βαθιά στενοχωρημένος, ο βασιλιάς έπρεπε να καταδικάσει τον Δανιήλ σε θάνατο. Το επόμενο πρωί, ο βασιλιάς σπεύδει να ρωτήσει για την κατάσταση του Ντάνιελ, στην οποία ο Ντάνιελ απάντησε ότι τον έσωσε ένας άγγελος που έκλεισε τα σαγόνια του λιονταριού, «επειδή βρέθηκα αψεγάδιαστη μπροστά του (ο Θεός)». Ο βασιλιάς διατάζει να καταδικαστούν οι δόλιοι σε θάνατο με τις οικογένειές τους.

Αυτό το μοτίβο τατουάζ εμφανίζεται με τον Ντάνιελ και τα λιοντάρια μέσα από χρωματισμένο γυαλί χαραγμένο στο πόδι. Προκαλεί τις αναμνήσεις του να είσαι σε καθεδρικό ναό, έτσι δεν είναι; Έτσι, αν είστε πολύ πνευματικοί, αυτός ο σχεδιασμός θα φανεί τρομερός για να αναδείξει την πίστη σας.

 • Πρόσωπο ελέφαντα

ψηφιδωτό τατουάζ

Στην πιο γενική του έννοια, οι ελέφαντες αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και τη δύναμη. Δηλώνει επίσης υπομονή και επιμονή. Συνήθως είναι πολύ ήρεμα πλάσματα εκτός κι αν τους επιβληθεί κάποιο είδος απειλής. Εκτός από το ότι είναι σημαντικοί, οι ελέφαντες είναι πολύ της μόδας αυτές τις μέρες όταν πρόκειται να τα μελάνετε στο μέρος του σώματός σας. Το στήθος ή η πλάτη είναι δύο εξαιρετικές επιλογές για να αναπαράγετε κάτι τόσο τρομακτικό. Αυτός ο ελέφαντας έχει ακόμη και τρίτο μάτι, το οποίο είναι στην πραγματικότητα αρκετά κομψό και χίπι. Ο κόκκινος τόνος ενισχύει σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο το σχέδιο.

 • Μπλε γάτα

ψηφιδωτό τατουάζ

Αυτή η γάτα φαίνεται αρκετά μοναδική σε μορφή μωσαϊκού. Το μπλε χρώμα είναι αρκετά διακριτικό, αλλά είναι μια καλή επιλογή χρώματος αν δεν σας αρέσει κάτι δυνατό. Τα γκρι μάτια του αιλουροειδούς αντηχούν αρκετά καλά με τις μπλε φόρμες. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά γοητευτικό σχέδιο για τους τρικέφαλους μυς σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη μια γάτα κατοικίδιων ζώων, αυτή μπορεί να χρησιμεύσει ως προσφορά στον μικρό σας φίλο.

 • Σχέδια κουκουβάγιας

ψηφιδωτό τατουάζ

Οι κουκουβάγιες είναι γνωστό ότι βρίσκονται μόνο στο σκοτάδι, το οποίο εδραιώνει την αλχημεία, τον αποκρυφισμό και τη μαγεία. Τώρα, κάτι που σχετίζεται με τη νύχτα είναι το φεγγάρι, εκπληκτικά, είναι ένα νυχτοβόλο, με το οποίο σχετίζονται και οι κουκουβάγιες. Επομένως, γίνεται εκπρόσωπος της θηλυκής ενέργειας και γονιμότητας με τις φάσεις αναγέννησης του φεγγαριού. Ακόμη και η μυθολογία περιέχει στοιχεία που σχετίζονται με την κουκουβάγια με τη σοφία και τη θηλυκότητα.

 • Full Back Mozaic Tattoo

ψηφιδωτό τατουάζ

Αυτό το σχέδιο τατουάζ μοιάζει να έχει αντιγραφεί απευθείας από τον τοίχο μιας εκκλησίας στην πλάτη αυτού του άντρα. Το ψηφιδωτό με πλάτη είναι ένα πρωτότυπο του μεγαλείου. Είναι τόσο περίπλοκο που θα απαιτούσε πολλή υπομονή και λεπτομέρειες τόσο από τον καλλιτέχνη τατουάζ όσο και από τον χρήστη. Αν και όταν τελειώσει, το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχο. Αυτό το μοτίβο είναι εντελώς εμπνευσμένο από χριστιανικά σχέδια τατουάζ.

 • Χαριτωμένο σχέδιο τατουάζ ελέφαντα

ψηφιδωτό τατουάζ

Οι ελέφαντες είναι γνωστό ότι έχουν έντονο μεταφορικό νόημα σε όλη τη γη και θεωρούνται σύμβολο καλής τύχης, ζωτικότητας, επιτυχίας, σοφίας και περιπέτειας. Για τους λόγους που οι ελέφαντες είναι εξαιρετικά κοινωνικά ζώα, όπως και οι άνθρωποι, θεωρούνται επίσης εκπρόσωποι της πίστης, της οικειότητας και της αλληλεγγύης. Ωστόσο, αυτό το συγκεκριμένο μοτίβο τατουάζ αναδεικνύει ολόκληρο το ζώο αποτυπωμένο με πολλαπλά διαφορετικά σχέδια. Η μάνταλα πίσω από το κεφάλι δίνει μια τόσο βαθιά εμφάνιση. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η πολύτιμη πέτρα στην κορυφή του κεφαλιού του.

 • Μωσαϊκό προσώπου

ψηφιδωτό τατουάζ

Αυτό το μοτίβο είναι πολύ περίεργο σε σύγκριση με τα άλλα σχέδια. Μπορεί να έχει άπειρες εφαρμογές σύμφωνα με τη δική σας ατομική αντίληψη. Για μένα, σημαίνει ότι κάτι λείπει ή πιθανώς ότι το άτομο δεν είναι σίγουρο για κάτι. Το ένα μάτι που είναι ορατό φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό.

 • Μυστηριώδες σχέδιο λύκου

ψηφιδωτό τατουάζ

Πολλοί άνθρωποι χαράζουν σχέδια λύκων στο σώμα τους επειδή φαίνεται εξαιρετικά δροσερό και ο λύκος, γενικά, είναι ένα ζώο που είναι αρκετά άγριο και αντιπροσωπεύει το θάρρος. Ο Λύκος είναι μια παράσταση κηδεμονίας, συνήθειας, ακεραιότητας και συγγενικού χαρακτήρα. Ο Wolf έχει την ικανότητα να εξασφαλίζει γρήγορες και ισχυρές συναισθηματικές προσκολλήσεις και συχνά χρειάζεται να δεσμεύεται για τις δικές του επιθυμίες. Έτσι μας παρακινούν να τους ακολουθήσουμε ομοίως, να δεσμευτούμε για την ψυχή και το μυαλό μας και να έχουμε εξουσία στη ζωή μας. Επιπλέον, ο λύκος συσχετίζεται πάντα με τον αποκρυφισμό και το μωσαϊκό αποτέλεσμα δεν κάνει παρά προσθέτει πολύ περισσότερο μυστικισμό σε ολόκληρο το σχέδιο.

 • Κροκόδειλος Σχεδιασμός

ψηφιδωτό τατουάζ

Αυτός ο μωσαϊκός Κροκόδειλος μοιάζει καταπληκτικός σαν να αναπηδά αμέσως από ένα υδάτινο σώμα. Το τετράγωνο μωσαϊκό μοιάζει σαν να μπορεί να είναι ένα υπέροχο μοτίβο και για κεραμίδια. Τα μπλε, πράσινα, κίτρινα και ροζ χρώματα αντηχούν καλά μεταξύ τους και κάνουν μια μεγάλη αντίθεση.

 • Μωσαϊκό σχέδιο ειρήνης

ψηφιδωτό τατουάζ

Mosaic Peace Sign Tattoo φαίνεται αρκετά μοντέρνο. Τα όμορφα χρώματα συμπληρώνουν το σύμβολο της ειρήνης που έχει μαύρο φόντο. Τα αμπέλια που είναι συνυφασμένα με το σύμβολο της ειρήνης το συνδέουν με το θέμα της φύσης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λουλούδια αν θέλετε. Στην πραγματικότητα, το μωσαϊκό φαινόμενο μοιάζει με τα πέταλα ενός λουλουδιού ήδη.

 • Μωσαϊκό τατουάζ Roaring Panther

ψηφιδωτό τατουάζ

Το τατουάζ μωσαϊκού προσώπου πάνθηρα στο στήθος φαίνεται αρκετά εξαίσιο. Είναι ένα τόσο μεγαλειώδες σχέδιο και το μωσαϊκό αποτέλεσμα προσθέτει μια μικρή καλλιτεχνική πινελιά σε αυτό. Συμβολικά, έχει συνδεθεί με ένα πνευματικό ζώο εδώ και αιώνες και οι άνθρωποι πάντα προσβλέπουν στην ενέργεια και τη δύναμή του. Φοβόντουσαν επίσης αυτό το υπέροχο πλάσμα λόγω της εκπληκτικής αύρας του. Το αίμα που στάζει από το στόμα του δίνει μια βαθιά επίδραση.

 • Μωσαϊκό περίγραμμα γάτας στο πίσω μέρος

ψηφιδωτό τατουάζ

Αυτό είναι ένα πολύ απλό σχέδιο σχεδίασης που δεν περιλαμβάνει κανένα είδος παχιών γραμμών ή υπερβολικών σχεδίων. Η πλάτη είναι μια καλή ιδέα τοποθέτησης για το ζευγάρι καθώς έχει άφθονο χώρο. Είναι ένα προσεγμένο κομμάτι.

 • Σχέδιο ελέφαντα στο αντιβράχιο

ψηφιδωτό τατουάζ

Ένα μικρό σχέδιο ελέφαντα μωσαϊκού φαίνεται αρκετά μοντέρνο. Στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει τον χίπη και το άγριο πνεύμα μέσα σου. Το αντιβράχιο είναι ένα τόσο υπέροχο μέρος για ένα όμορφο τατουάζ όπως αυτό καθώς είναι αρκετά αξιοσημείωτο σημείο. Οι λεπτομέρειες σε αυτό είναι πολύ υπέροχες. Το μέτωπο του ελέφαντα έχει ενσωματωμένο το σύμβολο yin και yang.

 • Πολύχρωμο σύμβολο ψαριών

ψηφιδωτό τατουάζ

Ο σχεδιασμός ψαριών koi φαίνεται αρκετά ζωντανός και πολύχρωμος. Το μέγεθος του τατουάζ καθιστά την πλάτη μια τέλεια ιδέα τοποθέτησης. Το Koi Fish, στην Ιαπωνία, σημαίνει καλό πεπρωμένο ή μοίρα. Επιπλέον, συνδέονται επίσης με την αποφασιστικότητα σε δύσκολους καιρούς και τη δύναμη του σκοπού. Ως εκ τούτου, στον υπόλοιπο κόσμο, τα ψάρια Koi σημαίνουν καλή τύχη, πλούτο και επιμονή. Έχει μεγάλη σημασία και στον Βουδισμό καθώς αντιπροσωπεύει το θάρρος.

 • Μωσαϊκή καρδιά

ψηφιδωτό τατουάζ

Η καρδιά αντιπροσωπεύει την καλοσύνη και την ειρήνη, επιπλέον, για να υπερασπιστεί την παραδοσιακή έννοια της αγάπης και της στοργής. Αυτό το τατουάζ καρδιάς αποτελείται από θραύσματα πολλών τριγώνων και ρόμβων μαζί, αλλά και στο εσωτερικό του, συμπληρώνεται από μια ποικιλία πολύχρωμων μοτίβων για να προσθέσει το εφέ του μωσαϊκού.

 • Lizard Tattoo

ψηφιδωτό τατουάζ

Αν σας αρέσουν τα ανατριχιαστικά πράγματα, τότε αυτό το τατουάζ είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Σίγουρα, το να κάνεις τατουάζ τη σαύρα στον εαυτό σου είναι μια μοναδική ιδέα. Τα χρώματα, ωστόσο, είναι το μόνο ζωντανό μέρος όλου αυτού του σχεδίου.

 • Mosaic Snake Tattoo Design

ψηφιδωτό τατουάζ

Ιστορικά μιλώντας, τα φίδια και τα ερπετά χαρακτηρίζουν τη δύναμη ή μια καλλιτεχνική πνευματική δύναμη. Καθώς είναι γνωστό ότι τα φίδια ρίχνουν το κρυφτό τους μέσα από τον καθαρισμό, γίνονται ένα μεγάλο σύμβολο της ανάστασης, της μεταμόρφωσης, της διαχρονικότητας και της θεραπείας. Εκτός από το απλό σχέδιο φιδιού, μπορεί κανείς να επιλέξει ένα μοτίβο ουροβόρου που είναι πολύ σημαντικό από ένα απλό μοτίβο φιδιού. Το ουρόμπορο είναι αντιπροσωπευτικό της αθανασίας και της συνεχούς αναγέννησης της ζωής. Αυτός ο σχεδιασμός φιδιού στην εικόνα γίνεται με το μαύρο μελάνι που του δίνει μια γοτθική, αλλά κλασική ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε διαφορετικά χρώματα ενσωματωμένα σε αυτό το σχέδιο αφού ένα μωσαϊκό σχέδιο φαίνεται υπέροχο όταν χρησιμοποιούνται μυριάδες αποχρώσεις χρωμάτων.

 • Rose Amidst A Mandala

ψηφιδωτό τατουάζ

Αυτό είναι ένα δροσερό σχέδιο που καλύπτει ολόκληρο το χέρι και τον ώμο σας. Το εκπληκτικό μοτίβο μάνταλα φαίνεται όμορφο και μέσα του, ένα μπλε τριαντάφυλλο είναι ενσωματωμένο. Το βασιλικό μπλε χρώμα του δίνει μια μαγευτική εμφάνιση. Μπορείτε να παρατηρήσετε μερικά μαύρα σφραγίσματα στην εξωτερική περιοχή, αλλά ολόκληρο το τατουάζ γίνεται ως επί το πλείστον σε μονότονο μπλε χρώμα. Ολόκληρο το τατουάζ μοιάζει με μια συγχώνευση διαφορετικών σχεδίων και μοτίβων για να φτιάξετε ένα υπέροχο αριστούργημα.

 • Μωσαϊκός Βούδας

ψηφιδωτό τατουάζ

Αυτός ο μωσαϊκός Βούδας φαίνεται πολύ δροσερός σε μορφή τατουάζ. Το πιο εκπληκτικό κομμάτι για αυτό το σχέδιο είναι η πολυπλοκότητα που εμπεριέχεται σε αυτό. Εκτός από την ομορφιά αυτού του μοτίβου τατουάζ, ο Βούδας συμβολίζει πολλά πράγματα. Πρώτον, η παιδαγωγική που καθιέρωσε ο Βούδας προσδιορίζεται, στα αγγλικά, ως Βουδισμός. Έτσι, αν πιστεύετε στα δόγματα του Βουδισμού, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο σχέδιο για να τιμήσετε τις προθέσεις σας. Ένας Βούδας είναι αυτός που έχει πετύχει το Μποντί. και από τον Μποντί υποδηλώνεται η φώτιση, μια υποδειγματική κατάσταση εγκεφαλικής και ηθικής υπεροχής, την οποία μπορούν επίσης να αποκτήσουν οι άνθρωποι με εντελώς ανθρώπινα μέσα. Η λέξη «Βούδας» σημαίνει κυριολεκτικά τον ενημερωμένο, έναν γνώστη. Επομένως, εάν έχετε δίψα για γνώση, αυτός ο σχεδιασμός θα είναι μια οξεία αναπαράσταση της προσωπικότητάς σας.

Φτάνοντας στο τέλος της λίστας, σας δώσαμε 19 εκπληκτικά σχέδια τατουάζ ψηφιδωτού. Όποιο σχέδιο και αν επιλέξετε, πρέπει να θυμάστε ότι το μελάνι είναι μόνιμο πράγμα και πολλή έρευνα πρέπει να ακολουθήσει την επιλογή του κατάλληλου σχεδίου. Καλή επιτυχία λοιπόν.